Bitmedia: innovatieve advertentieoplossingen voor crypto en blockchain

Bitmedia

De online crypto-advertentieruimte is verre van perfect, maar Bitmedia werkt hard om de kloof te dichten.

Blockchain- en cryptobedrijven worden geconfronteerd met uitdagingen wanneer ze advertenties voor de online ruimte maken. Plaatsing is er een van, en veel sites zijn schichtig over blockchain, Bitcoin en crypto’s in het algemeen.

Naast het vinden van platforms om hun doelmarkt te bereiken, moeten crypto- en blockchain-bedrijven ervoor zorgen dat ze het meeste halen uit alles wat ze aan advertenties uitgeven.

Grotere bedrijven kunnen het zich veroorloven om het imago op te bouwen, maar start-ups moeten weten dat geld dat aan advertenties wordt besteed, omzet in inkomsten.

Hoewel crypto’s steeds populairder worden, hebben cryptocurrency en blockchain-gerichte bedrijven nog steeds alle voordelen op de online advertentiemarkt nodig..

Bitmedia-startpagina
Bitmedia-startpagina

Laten we eens kijken hoe Bitmedia eraan werkt om ervoor te zorgen dat blockchain-bedrijven geweldige advertentiemogelijkheden hebben en hoe het de hele ruimte vooruit helpt.

Bitmedia is gericht op vooruitgang

Bitmedia is geïnteresseerd in het bevorderen van de blockchain en crypto-ruimte door de juiste verbindingen te maken. Het bedrijf wil niet alleen dat elke advertentie er toe doet, het wil ook dat kapitaal naar zijn klanten stroomt, die de steun nodig hebben voor nieuwe en innovatieve ideeën.

Matvey Diadkov, de CEO van Bitmedia, gaf commentaar op de voortgang:

“De cryptomarkt is de afgelopen jaren aanzienlijk geëvolueerd en heeft veranderingen in financiële instrumenten en in benaderingen van privacy teweeggebracht. Wij als bedrijf zien het als onze missie om de industrie te helpen groeien door cryptobedrijven uit te rusten met een gebruiksvriendelijke en betaalbare tool om nieuw publiek aan te trekken. Deze update waar we al meer dan 8 maanden aan werken, heeft ons een stap dichter bij ons doel gebracht en heeft onze klanten een aantal belangrijke verbeteringen op het platform opgeleverd. “

De stappen die Bitmedia heeft gemaakt om de crypto-advertentiemarkt het afgelopen jaar te verbeteren, zijn opvallend. Naast het toevoegen van nieuwe tools om ervoor te zorgen dat adverteerders weten dat hun campagnes resultaten opleveren, heeft het nieuwe advertentielocaties kunnen binnendringen om het woord onder een breder publiek te verspreiden.

Nieuwe tools voor betere crypto-advertenties

Gegevens zijn belangrijk!

Bitmedia heeft een platform gecreëerd dat adverteerders de mogelijkheid geeft om in te zoomen en erachter te komen wat echt werkt.

Naast gedetailleerde betrokkenheidsstatistieken heeft Bitmedia eenvoudig te begrijpen lay-outs geïntroduceerd waarmee iedereen kan zien wat werkt en wat niet.

Het is nu veel eenvoudiger om advertentiegroepen te beheren en het meeste uit de bestede tijd en geld te halen. Testen is ook eenvoudig met Bitmedia, zodat drukke advertentie-managers weloverwogen beslissingen kunnen nemen zonder te vechten tegen een begrijpelijk platform dat niet met hen in gedachten is gebouwd.

Bitmedia heeft A / B-testen zelfs in de voorhoede van zijn ontwerp geplaatst. Elke advertentiecampagne moet kunnen backtesten welke soorten berichten werken op een bepaald klantenbestand, zodat de goede ideeën kunnen gedijen.

Dashboard voor adverteerders
Dashboard voor adverteerders

Met het Bitmedia-platform kunnen call-to-actions, berichten, afbeeldingen en andere visuele elementen en een aantal andere factoren eenvoudig worden getest. Het platform geeft klanten ook geweldige statistieken van de resultaten, die eenvoudig te interpreteren zijn.

Het beheren van advertentiegroepen met het platform wordt waarschijnlijk een eenvoudig proces, zelfs als er veel variabelen zijn om bij te houden in de campagne. Bovendien kunnen HTML5-advertenties rechtstreeks naar het platform worden geüpload!

Pakketten door Bitmedia

Zou het niet leuk zijn om de eerste keer gewoon te doen wat werkt?

Bitmedia heeft de functie ‘Pakketten’ ontwikkeld, waarmee klanten de best presterende websites kunnen bezoeken de eerste keer dat advertenties worden weergegeven, zodat ze een grotere kans hebben om hun doelgroep te bereiken..

Deze topsites worden uitgekozen door Bitmedia-accountmanagers en geselecteerd omdat ze resultaten leveren aan andere klanten. Het is moeilijk om met die logica te discussiëren en gezien de staat van dienst van Bitmedia, krijgen deze ideeën resultaten.

Het doel van adverteren is niet alleen om mensen een logo te laten zien terwijl ze op internet surfen. Kleinere bedrijven moeten echte resultaten boeken in de vorm van nieuwe klanten die overstappen op hun diensten of de ontwikkeling van een nieuw project steunen.

De kwaliteit van de mensen die een advertentie zien, is van belang voor nichebedrijven en dit is waar de functie Pakketten van Bitmedia in beeld komt.

Stel je voor dat het mogelijk was om ervoor te zorgen dat de mensen die een advertentie bekeken, een actieve interesse zouden hebben in het bedrijf dat geld uitgeeft om zijn producten of ideeën te promoten.

Door advertenties te plaatsen voor mensen die blockchain- en cryptobedrijven willen ondersteunen, biedt Bitmedia nieuwe en groeiende bedrijven een geweldige manier om in contact te komen met een ondersteunende gemeenschap.

Vergeet het verbod op crypto-advertenties

De meeste mensen op de wereld weten nog steeds niet het verschil tussen ETH en XRP, laat staan ​​dat er meer tokens zijn dan Bitcoin. Het lijkt misschien vreemd, maar het is de toestand van de markt op dit moment.

Hoewel dit positief is voor de branche, omdat het betekent dat er veel ruimte is om te groeien, moeten adverteerders in de crypto- en blockchain-industrie hun boodschap overbrengen op locaties waar de advertenties welkom zijn en inkomsten genereren..

Bij het adverteren op Bitmedia zijn er geen beperkingen die het bericht dat wordt gepromoot of filters die de klikfrequentie verminderen, beperken.

Deze gespecialiseerde oplossingen zijn van vitaal belang voor een industrie die waarschijnlijk een toenemende push-back van gevestigde spelers zal zien, aangezien tokens en gedecentraliseerde technologie een nog grotere impact hebben op hoe de samenleving werkt..

Betere tools voor geweldige ideeën

Innovatieve tools zijn geweldig, maar alleen als ze echte resultaten opleveren.

Het platform van Bitmedia heeft krachtige casestudy’s om aan te tonen dat het niet alleen een solide platform is dat professionele tools levert, maar dat het ook verkeer naar de websites van klanten kan leiden.

In een dergelijk voorbeeld hielp Bitmedia het Bitcoin Marketing Team (BMT) om zowel het aantal klikken als het aantal vertoningen te vergroten en kon het een van de drie best presterende kanalen in een campagne worden.

Bitmedia hielp BMT ook om het verkeer met maar liefst 700% te stimuleren.

Volgens Jamie McCormick, algemeen directeur bij BMT,

“We hebben in de loop der jaren met verschillende klanten met Bitmedia samengewerkt, maar in dit specifieke geval hebben we samen met onze accountmanager een zeer gerichte lijst van goed presterende sites samengesteld, deze op de witte lijst zetten, UTM-tracking gebruiken met de macro’s om te identificeren uitgevers, en vervolgens onze eigen benadering van het bijhouden via de conversietrechter tot aan de verkoop. “

Bitmedia krijgt resultaten

Bitmedia staat klaar om bedrijven te helpen die zich willen ontwikkelen en groeien in de blockchain- en crypto-ruimte. Het werkt ook aan een upgrade waarmee zijn klanten hun advertentiebudget optimaal kunnen benutten door alle providers in één eenheid te combineren..

Al deze functies zouden in de nabije toekomst actief moeten zijn, wat geweldig nieuws is voor iedereen die een resultaatgericht crypto-advertentieplatform moet gebruiken. Volgens Bitmedia zouden de meeste van deze upgrades tegen Q2 2020 moeten werken.

Als u resultaten wilt behalen met uw volgende crypto- of blockchain-gerichte advertentiecampagne, is het de moeite waard om wat dieper in Bitmedia te graven. Als u meer wilt weten over alle succesvolle campagnes die Bitmedia heeft gerealiseerd, klik gewoon hier.

Bitmedia is ook rechtstreeks bereikbaar via zijn website, of door een e-mail te sturen naar [email protected]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me