Den fullständiga djupboken Nano S Review

Ledger Nano S Review

Om du menar allvar med din kryptovalutainvestering måste du ta säkerhet på allvar eftersom det finns så många olika bedrägerier, nätfiskewebbplatser, skadlig programvara, hackningsförsök och andra skadliga medel som människor kan försöka dra nytta av svag säkerhet och stjäla din hårda- intjänade medel. Tyvärr, på grund av karaktären av den nuvarande kryptovalutamiljön är det något vi måste hantera dagligen.

Människor som kommer in i kryptovalutavärlden för första gången kommer utan tvekan att bli överväldigade av det tekniska som följer med en sådan investering. Crypto är fantastiskt eftersom det lägger din ekonomi i dina egna händer utan att behöva förlita sig på tredje part som det nuvarande banksystemet. Genom att ta kontroll över dina pengar innebär detta också att ta hand om din egen säkerhet, och utan banker som skyddar dig måste du söka efter de bästa metoderna för säker lagring av dina medel.

Lyckligtvis har vi några utmärkta enheter som kallas “Hardware Wallets” som har byggts för att ge det största skyddslager som vi för närvarande har tillgängligt.

Ledger Nano S Review

I denna recension kommer vi att ta en titt på den marknadsledande hårdvaruplånboken: Ledger Nano S och tillhandahålla en fullständig djupgående granskning och guide för att ställa in den korrekt.

Besök Ledger

Vad är en hårdvaruplånbok ?

En hårdvaruplånbok är en enhet som har skapats för att ge ett extra lager av säkerhet när du interagerar med dina olika kryptovalutaplånböcker. Normalt skulle du använda din privata nyckel för att flytta pengar, problemet är dock att om din dator har utsatts för skadlig kod eller ett virus, är det möjligt för dina privata nycklar att fångas och användas för att stjäla dina pengar. Med en hårdvaruplånbok lagras de privata nycklarna på enheten och utsätts aldrig för din dator, vilket betyder att även om du är infekterad med ett sådant program kommer dina privata nycklar att förbli säkra.

När du ställer in din hårdvaruplånbok får du en ordsträng som kallas “Recovery Seed” och du kan använda den för att återställa din plånbok om den någonsin går förlorad, stulen eller skadad. Det är oerhört viktigt att när du har skapat din återhämtningsfrö, att du lagrar den någonstans säker, eftersom den kan användas för att återskapa plånboken och få tillgång till alla pengar där..

En annan rekommendation vi gör är att köpa två enheter och hålla en oanvänd. På det sättet, om du någonsin tappar eller skadar din hårdvaruplånbok, kan du använda återhämtningsfröet på den andra enheten, i huvudsak göra en klon av den och du kan sedan få tillgång till dina pengar som vanligt. Annars måste du beställa en ny enhet och vänta tills den kommer fram innan du kan komma åt din kryptovaluta.

De två mest populära typerna av hårdvaruplånböcker är Trezor och Ledger Nano S, kommer att titta på Ledger Nano S i denna recension. Vi har också skrivit den här guiden om du vill jämföra de två.

Vad finns i boxen

När din Ledger anländer kommer den att förseglas i cellofan – du kommer att märka att den inte har en säkerhetsförsegling som Trezor har. Det beror på att enheten har inbyggd programvara mot sabotage som vet om enheten har ändrats på något sätt sedan fabriken. Det här är väldigt användbart att veta eftersom det har förekommit fall att personer som säljer hårdvaruplånböcker på eBay med återställningsfröet redan inställt, vilket i huvudsak ger tillgång till enheten innan de någonsin når kunden.

När du väl har öppnat rutan hittar du följande innehåll:

 • Huvudbok
 • USB-kabel
 • Nyckelring
 • Snodd
 • Instruktionskort
 • Återställningskort

Par Ledger Nano S plånböcker

Ledger presenteras mycket snyggt i lådan med förpackningar som påminner om Apples minimala sätt att sälja produkter.

Ledger Wallet Open Box

Efter att du har tagit bort det översta lagret som innehåller enheten hittar du dokumentationen, USB-kabel, snodd och nyckelring.

Innehåll i bokförpackning

När du öppnar dokumentkuvertet hittar du återställningskortet för att skriva ner dina återställningsord vid installationen av enheten.

Ledger Recovery Seed Card

Så här ställer du in Ledger Nano S

För att komma igång med att konfigurera din enhet måste du ansluta den till din dator med den medföljande USB-kabeln, vid vilken tidpunkt Ledger kommer till liv och leda dig till att besöka webbadressen: https://www.ledgerwallet.com/start / storbok-nano-s

Det första steget är att sedan konfigurera en PIN-kod för enheten. Manövrering av huvudboken utförs med hjälp av två knappar på sidan, vänster eller höger knapp kommer att klicka på markeringen uppåt eller nedåt och att trycka på båda knapparna bekräftar valet.

Välj ett PIN-nummer på minst fyra siffror och se till att du kommer ihåg detta eller skriva ner det säkert. PIN-koden används för varje operation på enheten och den kan inte användas utan detta.

Ledger i bruk

När din PIN-kod är inställd måste du skriva ner de 24 återställningsorden i den ordning som enheten ger dem till dig. När du har skrivit ner varje ord kommer enheten att kontrollera fyra av dem igen – du måste bekräfta rätt ord på enheten på begäran.

När det är klart visas meddelandet “Din enhet är nu redo”.

Installera appar

För att få ut det mesta av din Ledger måste du använda Chrome-webbläsaren, för vilken det finns ett antal appar som du kan installera för att interagera med enheten och olika typer av kryptovalutor. Först och främst installerar du appen “Ledger Manager” som du sedan kan använda för att installera appar för de olika valutorna du vill använda med din Ledger. Din Ledger kan stödja 5 olika appar samtidigt, så välj vilken du vill installera från chefen genom att klicka på den gröna nedladdningsknappen bredvid valutan.

Ledger App Manager

Ledger har sina egna kromappar för Bitcoin, Ethereum och Ripple.

Så låt oss ta en titt på Bitcoin-appen. När du har laddat ner den från webbplatsen och installerat den, fortsätt och kör den så blir du uppmanad att ange din PIN-kod i enheten och sedan kan du välja att skapa en Bitcoin-adress. Du kommer att välja mellan Legacy eller Segwit – vi rekommenderar Segwit eftersom detta tillåter billigare avgifter för att skicka Bitcoin.

Appen i sig är väldigt snyggt utformad och du ser tydligt hur du skickar och tar emot transaktioner, skapar nya konton, ändrar visningsinställningarna och så vidare.

Ledger Bitcoin-app

Användning med MyEtherWallet

Medan du kan använda Ethereum-appen som Ledger tillhandahåller, när du startar den för närvarande finns det ett meddelande som säger ”På grund av den tillfälliga instabiliteten i Ethereum-noder rekommenderar vi våra användare att använda Ledger-integrationen av MyEtherWallet.

MyEtherWallet är en utmärkt plånbok som kan lagra Ethereum och alla Ethereum ERC-20-tokens. Det är ganska enkelt att använda, så att komma igång besök webbplatsen och klicka på Skicka eter & Tokens Link, välj alternativet “Connect to Ledger Wallet”.

En popup dyker upp, kryssa i rutan högst upp som säger “Ledger (ETH)” och välj en plånbokadress bland de tillgängliga alternativen. Klicka sedan på “Lås upp din plånbok” för att få åtkomst.

Ledger MyEtherWallet

När du väl är inne kan du skicka och ta emot Ethereum och eventuella tokens du kan förvara i plånboken. Din plånboksadress kommer att listas på höger sida och nedanför finns alla symbolbalanser du har.

MyEtherWallet

Vi går in på mer information om att använda MyEtherWallet i vår Ethereum Paper Wallet-guide.

Valutor som stöds

Ledger har stöd för de mest olika kryptokurvorna av de tillgängliga hårdvaruplånböckerna, vilket är något att tänka på när du fattar ditt köpbeslut. I skrivande stund är de valutor som stöds följande:

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Bitcoin Gold (BTG)
 • Ethereum (ETH)
 • Ethereum ERC-20-token
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Litecoin (LTC)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Zcash (ZEC)
 • Ripple (XRP)
 • Dash (DASH)
 • Stratis (STRAT)
 • Komodo (KMD)
 • Ark (ARK)
 • Expanse (EXP)
 • Ubiq (UBQ)
 • Vertcoin (VTC)
 • Viacoin (VIA)
 • Neo (NEO)
 • Stealthcoin (XST)
 • Stellar (XLM)
 • Hcash (HSR)
 • Digibyte (DGB)
 • Qtum (QTUM)
 • PivX (PIVX)

Slutsats

Vi använder Ledger-enheter regelbundet och det fungerar extremt bra, vi har aldrig haft problem med att använda det och den initiala installationen är ganska enkel. Om du är ute efter en hårdvaruplånbok bör det antas att du kommer att vara ganska kompetent med teknik, och med det i åtanke ser jag inte många människor har några problem med att konfigurera och använda sina enheter.

När det gäller byggkvaliteten hos Ledger känns det lite tunnare än en Trezor som är mer kompakt men ärligt talat är det inte mycket skillnad mellan de två konkurrerande enheterna. Jag gillar att Ledger har ett glidande metallfodral som skyddar skärmen från repor och andra skador.

De appar som tillhandahålls av Ledger har en mycket trevlig, minimalt utformad känsla för dem vilket gör att de är en trevlig upplevelse att använda dem. Användargränssnittet är snyggt utformat och layouten är genomtänkt så att ingen ska ha några problem att använda den och hitta de olika alternativ som krävs.

Ledger har utmärkt stöd för många olika kryptovalutor som kan leda människor till just denna enhet och integrationen med MyEtherWallet är utmärkt eftersom det betyder att du kan använda enheten för att lagra hundratals olika Ethereum-baserade valutor och token utan att behöva oroa dig för att interagera med webbplatsen själv och placera dina privata nycklar i det fria. Det har förekommit många nätfiskebedrägerier via e-post, twitter och andra plattformar så att använda Ledger med MyEtherWallet ger dig den extra sinnesfriden.

Prismässigt är Ledger något billigare än alternativ till en kostnad av 94,80 € inklusive moms och gratis frakt. För den säkerhet som denna enhet ger känner vi att den är utmärkt för pengarna.

Ärligt talat kan vi inte skada Ledger Nano så vi rekommenderar gärna det till Blockonomi-läsare.

Besök Ledger

Ledger Nano S

src = “~ images \ the-complete-in-depth-ledger-nano-s-review.gif”

alt = “Ledger Nano Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9.3

Enkel användning

9,0 / 10

Design

9,0 / 10

Pris

9,0 / 10

Valutasupport

10,0 / 10

Fördelar

 • Prisvärd
 • Lätt att använda
 • Mycket säkert
 • Väl utformat gränssnitt

Nackdelar

 • Ethereum-appen Fungerar inte för närvarande

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"Ledger Nano S","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uppladdningar \ / 2018 \ / 02 \ /ledger-nano-review.gif","beskrivning":"Om du menar allvar med din kryptovalutainvestering måste du ta säkerhet på allvar eftersom det finns så många olika bedrägerier, nätfiskewebbplatser, skadlig programvara, hackningsförsök och andra skadliga medel som människor kan försöka dra nytta av svag säkerhet och stjäla din hårda- intjänade medel. Tyvärr på grund av den nuvarande kryptovalutans karaktär…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"9.25"},"namn":"Ledger Nano S","reviewBody":"Om du menar allvar med din kryptovalutainvestering måste du ta säkerhet på allvar eftersom det finns så många olika bedrägerier, nätfiskewebbplatser, skadlig programvara, hackningsförsök och andra skadliga medel som människor kan försöka dra nytta av svag säkerhet och stjäla din hårda- intjänade medel. Tyvärr, på grund av den nuvarande kryptovalutamiljön, är detta något vi måste ta itu med dagligen. \ R \ n \ r \ nMänniskor som kommer in i kryptovalutavärlden för första gången kommer utan tvekan att bli överväldigade av de tekniska egenskaperna som kommer med en sådan investering. Crypto är fantastiskt eftersom det lägger din ekonomi i dina egna händer utan att behöva förlita sig på tredje part som det nuvarande banksystemet. Genom att ta kontroll över dina pengar betyder det också att ta hand om din egen säkerhet, och utan banker som skyddar dig måste du söka efter de bästa metoderna för säker lagring av dina medel. \ R \ n \ r \ nTyckligtvis har vi några utmärkta enheter som kallas \"Hårdvaruplånböcker \" som har byggts för att ge det största skyddslager som vi för närvarande har tillgängligt. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nI denna recension kommer vi att ta en titt på den marknadsledande hårdvaruplånboken: Ledger Nano S och tillhandahåller en fullständig djupgående granskning och guide för att ställa in den korrekt. \ R \ n \ r \ nBesök Ledger \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVad är en hårdvaruplånbok? \ r \ nEn maskinvaruplånbok är en enhet som har skapats för att ge ett extra lager av säkerhet när du interagerar med dina olika plånböcker för kryptovalutor. Normalt skulle du använda din privata nyckel för att flytta pengar, problemet är dock att om din dator har utsatts för skadlig kod eller ett virus, är det möjligt för dina privata nycklar att fångas och användas för att stjäla dina pengar. Med en hårdvaruplånbok lagras de privata nycklarna på enheten och utsätts aldrig för din dator, vilket innebär att även om du är infekterad med ett sådant program kommer dina privata nycklar att förbli säkra. \ R \ n \ r \ nNär du konfigurerar din hårdvara plånbok får du en ordsträng som kallas \"Återställningsfrö \" och du kan använda detta för att återställa din plånbok om den någonsin går förlorad, stulen eller skadad. Det är oerhört viktigt att när du har skapat ditt återhämtningsfrö, att du lagrar det någonstans säkert eftersom det kan användas för att återskapa plånboken och få tillgång till alla pengar där. \ R \ n \ r \ nEn annan rekommendation vi ger är att köpa 2 enheter och håll en oanvänd. På det sättet, om du någonsin tappar eller skadar din hårdvaruplånbok, kan du använda återhämtningsfrön på den andra enheten, i huvudsak göra en klon av den och du kan sedan få tillgång till dina pengar som vanligt. Annars måste du beställa en ny enhet och vänta tills den kommer fram innan du kan komma åt din kryptovaluta. \ R \ n \ r \ nDe två mest populära typerna av hårdvaruplånböcker är Trezor och Ledger Nano S, kommer att se ut på Ledger Nano S i denna recension. Vi har också skrivit den här guiden om du vill jämföra de två. \ R \ nVad finns i lådan \ r \ nNär din Ledger kommer kommer den att förseglas i cellofan – du kommer att märka att den inte har en säkerhetsförsegling som Trezor gör det. Det beror på att enheten har inbyggd programvara mot sabotage som vet om enheten har ändrats på något sätt sedan fabriken. Det här är mycket användbart att veta eftersom det har förekommit fall att personer som säljer hårdvaruplånböcker på eBay med återställningsfröet redan inställt, vilket i huvudsak ger åtkomst till enheten innan de någonsin når kunden. \ R \ n \ r \ nNär du öppnar lådan du hittar följande innehåll: \ r \ n \ r \ n \ tLedger \ r \ n \ tUSB-kabel \ r \ n \ tNyckelkedja \ r \ n \ tLanyard \ r \ n \ tInstruktionskort \ r \ n \ tRecovery Card \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Ledger presenteras mycket snyggt inuti lådan med förpackningar som påminner om Apples minimala sätt att sälja produkter. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEfter att du har tagit bort det översta lagret som innehåller enheten hittar du dokumentationen, USB-kabeln, nyckelbandet och nyckelringen. , för att skriva ner dina återställningsord vid installationen av enheten. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHur du ställer in Ledger Nano S \ r \ nFör att komma igång med att konfigurera din enhet måste du ansluta den till din dator med den medföljande USB-kabeln vid vilken tidpunkt t han Ledger kommer till liv och dirigerar dig att besöka URL: https: \ / \ / www.ledgerwallet.com \ / start \ / ledger-nano-s \ r \ n \ r \ n Det första steget är att sedan konfigurera en PIN-kod för enheten. Manövrering av huvudbok utförs genom att använda två knappar på sidan, vänster eller höger knapp kommer att klicka på markeringen uppåt eller nedåt och genom att trycka på båda knapparna bekräftas valet. \ R \ n \ r \ nVälj ett PIN-nummer på minst 4 siffror och se till att du memorerar detta eller skriver ner det någonstans säkert. PIN-koden används för varje åtgärd på enheten och den kan inte användas utan detta. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNär din PIN-kod har ställts in måste du skriva ner de 24 återställningsorden i ordningen som enheten ger dem till dig. När du har skrivit ner varje ord kommer enheten att kontrollera igen fyra av dem – du måste bekräfta rätt ord på enheten på begäran. \ R \ n \ r \ nNär det är klart ser du meddelandet \"Din enhet är nu klar \".\ r \ nInstallera appar \ r \ nFör att få ut så mycket som möjligt av din Ledger måste du använda Chrome-webbläsaren, för vilken det finns ett antal appar du kan installera för att interagera med enheten och olika typer av kryptovalutor. Först och främst, installera \"Ledger Manager \" app som du sedan kan använda för att installera appar för de olika valutorna du vill använda med din Ledger. Din Ledger kan stödja 5 olika appar samtidigt, så välj vilken du vill installera från chefen genom att klicka på den gröna nedladdningsknappen bredvid valutan. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nLedger har sin egen kromappar för Bitcoin, Ethereum och Ripple. \ r \ n \ r \ n Så låt oss ta en titt på Bitcoin-appen. När du har laddat ner den från webbplatsen och installerat den, fortsätt och kör den och du blir ombedd att ange din nål i enheten och sedan kan du välja att skapa en Bitcoin-adress. Du kommer att välja mellan Legacy eller Segwit – vi rekommenderar Segwit eftersom detta tillåter billigare avgifter för att skicka Bitcoin. \ R \ n \ r \ nSjälva appen är väldigt snyggt utformad och du ser tydligt hur du skickar och tar emot transaktioner, skapar nya konton, ändra skärminställningarna och så vidare. \ r \ n \ r \ n \ r \ nAnvända med MyEtherWallet \ r \ nMedan du kan använda Ethereum-appen som Ledger tillhandahåller, när du startar den för närvarande finns det ett meddelande som säger \"På grund av den tillfälliga instabiliteten i Ethereum-noder rekommenderar vi våra användare att använda Ledger-integrationen av MyEtherWallet. \ R \ n \ r \ nMyEtherWallet är en utmärkt plånbok som kan lagra Ethereum och alla Ethereum ERC-20-tokens. Det är ganska enkelt att använda, så kom igång med webbplatsen och klicka på Skicka Ether & Tokens Link, välj \"Anslut till Ledger Wallet \" alternativ. \ r \ n \ r \ nEn popup dyker upp, markera \ u00a0 rutan högst upp som säger \"Ledger (ETH) \" och välj en plånbokadress bland de tillgängliga alternativen. Klicka sedan \"Lås upp din plånbok \" för att få åtkomst. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNär du är inne kan du skicka och ta emot Ethereum och alla symboler som du kanske vill lagra i plånboken. Din plånboksadress kommer att listas på höger sida och nedanför kommer det att finnas eventuella tokenbalanser. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVi går in på mer information om hur du använder MyEtherWallet i vårt Ethereum Paper Plånbokshandbok. \ R \ nStödda valutor \ r \ n Ledger har stöd för de mest olika kryptovalutorna av de tillgängliga hårdvaruplånböckerna, vilket är något att tänka på när du fattar ditt köpbeslut. I skrivande stund är de valutor som stöds följande: \ r \ n \ r \ n \ tBitcoin (BTC) \ r \ n \ tBitcoin Cash (BCH) \ r \ n \ tBitcoin Gold (BTG) \ r \ n \ tEthereum (ETH) \ r \ n \ tEthereum ERC-20 Tokens \ r \ n \ tEthereum Classic (ETC) \ r \ n \ tLitecoin (LTC) \ r \ n \ tDogecoin (DOGE) \ r \ n \ tZcash (ZEC ) \ r \ n \ tRipple (XRP) \ r \ n \ tDash (DASH) \ r \ n \ tStratis (STRAT) \ r \ n \ tKomodo (KMD) \ r \ n \ tArk (ARK) \ r \ n \ tUtvidgning (EXP) \ r \ n \ tUbiq (UBQ) \ r \ n \ tVertcoin (VTC) \ r \ n \ tViacoin (VIA) \ r \ n \ tNeo (NEO) \ r \ n \ tStealthcoin (XST) \ r \ n \ tStellar (XLM) \ r \ n \ tHcash (HSR) \ r \ n \ tDigibyte (DGB) \ r \ n \ tQtum (QTUM) \ r \ n \ tPivX (PIVX) \ r \ n \ r \ nSlutsats \ r \ nVi använder Ledger-enheter regelbundet och det fungerar extremt bra, vi har aldrig haft problem med att använda det och den första installationen är ganska enkel. Om du är ute efter en hårdvaruplånbok bör det antas att du kommer att vara ganska kompetent med teknik, och med det i åtanke ser jag inte många människor har några problem med att konfigurera och använda sina enheter. \ R \ n \ r \ n När det gäller Ledgerns byggkvalitet känns det lite tunnare än en Trezor som är mer kompakt men ärligt talat är det inte mycket skillnad mellan de två konkurrerande enheterna. Jag gillar det faktum att Ledger har ett glidande metallfodral som skyddar skärmen från repor och andra skador. \ R \ n \ r \ nApparna som tillhandahålls av Ledger har en mycket trevlig, minimalt utformad känsla för dem vilket gör att de används trevlig upplevelse. Användargränssnittet är snyggt utformat och layouten är genomtänkt så att ingen ska ha några problem med att använda den och hitta de olika alternativ som krävs. \ R \ n \ r \ n Ledger har utmärkt stöd för många olika kryptovalutor som kan svänga människor till just denna enhet och integrationen med MyEtherWallet är utmärkt eftersom det innebär att du kan använda enheten för att lagra hundratals olika Ethereum-baserade valutor och token utan att behöva oroa dig för att interagera med själva webbplatsen och placera dina privata nycklar i det fria. Det har förekommit många phishing-bedrägerier via e-post, twitter och andra plattformar, så att använda Ledger med MyEtherWallet ger dig den extra sinnesroet. \ R \ n \ r \ nPrismässigt är Ledger lite billigare än alternativ till en kostnad av \ u20ac94.80 som inkluderar moms och gratis frakt. För den säkerhet som denna enhet ger känner vi att det är utmärkt valuta för pengarna. \ R \ n \ r \ n Ärligt talat kan vi inte skada Ledger Nano så vi rekommenderar gärna det till Blockonomi-läsare. \ R \ n \ r \ nBesök Ledger","författare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"},"datum Publicerat":"2018-07-01"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me