Billfodl Review: Stålenhet för att säkerhetskopiera ditt återställningsfrö eller privata nycklar

Billfodl recension

Billfodl är en rostfri enhet för lagring av privata kryptovalutanycklar eller återställningsfröord. Det är en ersättning för den ofta rekommenderade säkerhetskopian.

Billfodl Review

Företagets introduktion till Billfodl introducerar begreppet tangenter och fröord, omedelbart följt av de många olika sätt på vilka dessa värdefulla siffror kan gå förlorade.

“Billfodl är det säkraste sättet att lagra dina privata nycklar eller fröord”, skrev utvecklarna. ”Alla större kryptoplånböcker (Jaxx, Ledger, Mycillium, Trezor, etc.) använder ett system med fröord för att säkerhetskopiera dina privata nycklar. Om din telefon eller hårdvaruplånbok förstörs behöver du den här frasen på 12 till 24 ord för att få tillbaka dina pengar. Om du är som de flesta lagrar du dina fröord på ett papper, troligen i samma skrivbord som du sätter på telefonen varje natt för att ladda. Om det är en brand eller en översvämning förstörs både telefon- eller hårdvaruplånboken och pappersbiten med utsädeorden. Eller kanske din make, betydande annan eller ditt barn hittar ett papper med slumpmässiga ord på och kastar det i papperskorgen, utan att du känner till det tills du behöver det månader eller år senare. Du behöver något permanent, fast och pålitligt att lagra dina fröord på. ”

Besök Billfodl

Varför behöver jag det??

Oavsett vilken typ av plånbok du använder – webb, programvara eller hårdvara – rekommenderas en säkerhetskopia av din privata nyckel. Webb- och programvaruplånböcker är utsatta för hacknings- och nätfiskeförsök, medan hårdvaruplånböcker kan gå förlorade lika enkelt som en uppsättning nycklar eller drabbas av elektroniska fel. En pappersbackup säkerställer att dina privata nycklar är säkra och offline.

Papper har dock sina egna nackdelar. Även om du har skrivit ner dina privata nycklar och lagrat dem är de bara lika säkra som det fysiska papperet som de är skrivna på. Säkerhetskopior av papper kan förstöras i översvämningar, ätas av hundar, förloras i bränder och mer. Billfodl kodar dina privata nycklar till en tuff liten analog enhet. Det är en uppfriskande bit av hård, mekanisk teknik i ett alltmer ömtåligt och digitalt ekonomiskt utrymme.

Vad finns i boxen?

Billfodl anländer i ett snyggt paket, förseglat i cellofan med instruktioner på baksidan om hur du ställer in enheten.

Billfodl insvept

När du har öppnat förpackningen ser du enheten i en kartonghållare som hålls på plats med klistermärken för att skydda den under transport.

Inuti paketet

Ta bort Billfodl från kartongskyddet genom att klippa klistermärkena så ser du en behållare som är märkt med bokstäver och siffror så att du enkelt kan hitta brickorna du behöver för att komponera ditt utsäde eller nycklar.

Billfodl-bitar

Hur använder jag det??

Installationen är relativt enkel. Naturligtvis måste du ha dina privata nycklar till hands.

Skjut Billfodl-enheten öppen för att avslöja logotypen och spåren numrerade 1 till 12. Ta sedan tag i en av de exponerade plattorna och vrid skruven i det övre högra hörnet av Billfold för att öppna den övre spärren. Tryck på samma sida för att låsa upp bottenlåset.

Billfodl-inställning

När din Billfodl är öppen, välj dina brickor från facket och skjut dem på plats för att stava ut dina nyckel- eller säkerhetsord, använd tomma brickor efter behov för att säkerställa att varje rad är helt fylld.

När spärrarna är säkrade, testa din Billfodl. Om du har fyllt i alla tillgängliga utrymmen ska det inte ske eller förskjutas. Kontrollera att dina uppgifter är korrekta och lagra sedan själva Billfodl på ett säkert ställe. Medan enheten är tuff, är inget förlorat bevis. Se till att det är på en plats som är lätt att identifiera och komma åt.

Vilka mynt stöder det?

Billfodl är lika anpassningsbar som ett papper. Den kan lagra både 96- och 156-siffriga nycklar, men att använda 157-tangentkonfigurationen kräver lite fudge. De flesta tangenter kräver bara de första fyra bokstäverna i varje ord, så Billfodl uppmanar dig att bara lagra de fyra första bokstäverna. Eftersom Billfodl bara innehåller 96 tecken, är det bra att tänka på det som en enda myntbackup.

Är Billfodl en ersättning för hårdvaruplånböcker?

Billfodl uppmuntrar inte sina användare att ersätta sina hårdvaruplånböcker med Billfodl. Billfodl tar endast plats för en säkerhetskopia av papper. Eftersom det är en helt analog enhet, skulle det ta för mycket arbete att flytta eller manipulera dina mynt med Billfodl för att vara praktisk dagligen..

”Medan du kunde använda Billfodl istället för en hårdvaruplånbok genom att skapa nya kalla plånböcker och ladda de privata nycklarna i Billfodl, är det i praktiken inte det bästa sättet att använda Billfodl, och om du handlade med någon frekvens skulle den här metoden bli mycket besvärlig , ”Skrev utvecklarna. “Istället är Billfodl tänkt att komplettera din hårdvaruplånbok genom att du kan lagra dina fröord på ett sätt som är så oförstörbart och säkert från användarfel som vi kan tänka oss.”

Hur tufft är det?

Tufft, minst sagt. Betydligt tuffare än papperet som den var avsedd att ersätta. Typ 316 rostfritt stål är av marin kvalitet, vilket gör det extremt korrosionsbeständigt. Billfodls utvecklare hävdar att den tål dubbelt så hög temperatur som den genomsnittliga husbranden, och att den inte är mottaglig för EMP-attacker eftersom den inte har några digitala eller elektroniska delar. Det säger sig självt att det inte kostar något att oroa sig för och inga anslutningsportar som kan skadas.

”En av de främsta nackdelarna med pappersplånboken är dess dåliga livslängd”, skrev utvecklarna. ”Bläcket kan rinna i fuktighet, papperet löses upp i vatten och på längre sikt bryts papper ned. På grund av Billfodls högkvalitativa byggmaterial kan du vara säker på att dina privata data och kryptonycklar är säkra från både elementen och själva tiden. ”

Vad kostar det?

Billfodl säljs för 79,95 dollar. Varje Billfodl kan lagra 24 ord eller 96 tecken, vilket gör det lämpligt för säkerhetskopiering av en enda plånbok. Om du har en mängd olika mynt förvarade i en mängd olika plånböcker kan det bli ganska dyrt att backa upp var och en med en separat Billfodl. Det är dock troligtvis mycket dyrare att riskera att förlora all kryptovaluta i de olika plånböckerna. Om värdet på din plånbok överstiger $ 80 är det förmodligen inte en dålig idé att använda Billfodl som säkerhetskopia.

Billfodls konkurrent är Cryptosteel, som kostar $ 149 vilket är nästan dubbelt så mycket som priset så att du kan se att Billfodl erbjuder mycket bättre valuta för pengarna.

Billfodl erbjuder också en mängd olika tillbehör, inklusive klistermärken, hållare och flera Billfodl-paketavtal.

Slutsats

För vad det syftar till att uppnå, uppnår Billfodl-enheten allt – den är billigare än konkurrenterna, använder bättre material och är bättre utformad. Det gör den till den bästa produkten på marknaden för att lagra dina nycklar eller fröord i ett mycket hållbart material som kommer att överleva bränder och översvämningar. Du kanske tror att betala $ 80 för en produkt som den här är överdriven, och du kanske har rätt, om du bara har några hundra dollar i kryptovaluta.

Om dina innehav emellertid går in i tusentals kommer du utan tvekan att ha (eller borde ha) en hårdvaruplånbok. Om du sedan stöter på ett problem med din enhet som att förlora den, måste du lita på dina fröord för att säkerhetskopiera den. Om papperslagringen misslyckas har du tappat din investering. Billfold introducerar ett extra skyddslag som kan vara ovärderligt på lång sikt.

Besök Billfodl

Billfodl

79,95 dollar

src = “~ images \ billfodl-review-steel-device-to-backup-your-recovery-seed-or-private-keys.gif”

alt = “Billfodl Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9

Enkel användning

9,0 / 10

Design

9,0 / 10

Material

9,0 / 10

Varaktighet

9,0 / 10

Pris

9,0 / 10

Fördelar

  • Eldfast
  • Billigare än Cryptosteel
  • Väl-designad
  • Bra material
  • Väl förpackad

Nackdelar

  • Dyrt för flera säkerhetskopior

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"Billfodl","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 05 \ /billfodl-review.gif","beskrivning":"Billfodl är en rostfri enhet för lagring av privata kryptovalutanycklar eller återställningsfröord. Det är en ersättning för den ofta rekommenderade säkerhetskopian. Företagets introduktion till Billfodl introducerar begreppet tangenter och fröord, omedelbart följt av de många olika sätt på vilka dessa värdefulla siffror kan gå förlorade. \ u201cBillfodl är…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"79,95","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"9.00"},"namn":"Billfodl","reviewBody":"Billfodl är en rostfri enhet för lagring av privata kryptovalutanycklar eller återställningsfröord. Det är en ersättning för den ofta rekommenderade pappersbackupen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFöretagets introduktion till Billfodl introducerar begreppet nycklar och fröord, omedelbart följt av en mängd olika sätt där dessa värdefulla siffror kan gå förlorade. \ r \ n \ r \ n \ u201cBillfodl är det säkraste sättet att lagra dina privata nycklar eller fröord, \ u201d utvecklarna skrev. \ u201cAlla större kryptoplånböcker (Jaxx, Ledger, Mycillium, Trezor, etc.) använder ett system med fröord för att säkerhetskopiera dina privata nycklar. Om din telefon eller hårdvaruplånbok förstörs behöver du den här frasen på 12 till 24 ord för att få tillbaka dina pengar. Om du är som de flesta lagrar du dina fröord på ett papper, troligen i samma skrivbord som du sätter på telefonen varje natt för att ladda. Om det är en brand eller en översvämning förstörs både telefon- eller hårdvaruplånboken och pappersbiten med utsädeorden. Eller kanske din make, betydande annan eller ditt barn hittar ett papper med slumpmässiga ord på och kastar det i papperskorgen, utan att du känner till det tills du behöver det månader eller år senare. Du behöver något permanent, fast och pålitligt för att lagra dina fröord på. \ U201d \ r \ n \ r \ nBesök Billfodl \ r \ nVarför behöver jag det? \ R \ nOavsett vilken typ av plånbok du använder \ u2013 webb, programvara eller maskinvara \ u2013 rekommenderas en säkerhetskopia av din privata nyckel. Webb- och programvaruplånböcker är utsatta för hacknings- och nätfiskeförsök, medan hårdvaruplånböcker kan gå förlorade lika enkelt som en uppsättning nycklar eller drabbas av elektroniska fel. En pappersbackup säkerställer att dina privata nycklar är säkra och offline. \ R \ n \ r \ nPapper har dock sina egna nackdelar. Även om du har skrivit ner dina privata nycklar och lagrat dem är de bara lika säkra som det fysiska papperet som de är skrivna på. Säkerhetskopior av papper kan förstöras i översvämningar, ätas av hundar, förloras i bränder och mer. Billfodl kodar dina privata nycklar till en tuff liten analog enhet. Det är en uppfriskande bit av hård, mekanisk teknik i ett alltmer ömtåligt och digitalt ekonomiskt utrymme. \ R \ nVad finns i rutan? \ R \ nBillfodl kommer i ett snyggt paket, förseglat i cellofan med instruktioner på baksidan om hur man ställa in enheten. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEfter att du har öppnat paketet ser du enheten i en papphållare som hålls på plats med klistermärken för att skydda den under transport. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Ta bort Billfodl från kartongskyddet genom att klippa klistermärkena så ser du en behållare som är märkt med bokstäver och siffror så att du enkelt kan hitta brickorna du behöver för att komponera ditt utsäde eller nycklar. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHur använder jag det? \ r \ nInställningen är relativt enkel. Naturligtvis måste du ha dina privata nycklar till hands. \ R \ n \ r \ n Skjut Billfodl-enheten öppen för att avslöja logotypen och platserna numrerade 1 till 12. Ta sedan tag i en av de exponerade brickorna och vrid skruven i det övre högra hörnet av Billfold för att öppna den övre spärren. Tryck på samma sida för att låsa upp den nedre spärren. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNär din Billfodl är öppen, välj dina brickor från facket och skjut dem på plats för att stava ut dina nyckel- eller säkerhetsord , använd tomma brickor om det behövs för att säkerställa att varje rad är helt fylld. \ r \ n \ r \ nNär spärrarna är säkrade, testa din Billfodl. Om du har fyllt i alla tillgängliga utrymmen bör det inte ske eller förskjutas. Kontrollera att dina uppgifter är korrekta och lagra sedan själva Billfodl på ett säkert ställe. Medan enheten är tuff är inget förlorat bevis. Se till att den är på en plats som lätt kan identifieras och nås. \ R \ nVilka mynt stöder den? \ R \ nBillfodl är lika anpassningsbar som ett papper. Den kan lagra både 96- och 156-siffriga nycklar, men att använda 157-tangentkonfigurationen kräver lite fudge. De flesta tangenter kräver bara de första fyra bokstäverna i varje ord, så Billfodl uppmanar dig att bara lagra de fyra första bokstäverna. Eftersom Billfodl bara innehåller 96 tecken, är det bra att tänka på det som en enda myntbackup. \ R \ nÄr Billfodl en ersättning för hårdvaruplånböcker? \ R \ nBillfodl uppmuntrar inte sina användare att byta ut sina hårdvaruplånböcker med Billfodl. Billfodl tar endast plats för en säkerhetskopia av papper. Eftersom det är en helt analog enhet skulle det ta för mycket arbete att flytta eller manipulera dina mynt med Billfodl dagligen. \ R \ n \ u201cMedan du kan använda Billfodl istället för en hårdvaruplånbok genom att skapa en ny kalla plånböcker och ladda de privata nycklarna i Billfodl, i praktiken är detta inte det bästa sättet att använda Billfodl, och om du handlade med någon frekvens skulle den här metoden bli mycket besvärlig, skulle utvecklarna skriva. \ u201c Istället är Billfodl tänkt att komplettera din hårdvaruplånbok genom att du kan lagra dina fröord på ett sätt som är så oförstörbart och säkert från användarfel som vi kan tänka oss. \ u201d \ r \ nHur är det svårt? \ r \ n Tufft, minst sagt. Betydligt tuffare än papperet som den var avsedd att ersätta. Typ 316 rostfritt stål är av marin kvalitet, vilket gör det extremt korrosionsbeständigt. Billfodls utvecklare hävdar att den tål dubbelt så hög temperatur som den genomsnittliga husbranden, och att den inte är mottaglig för EMP-attacker eftersom den inte har några digitala eller elektroniska delar. Det säger sig självt att det inte kostar någon att oroa sig för och inga anslutningsportar som skadas. \ R \ n \ u201cEn av de främsta nackdelarna med pappersplånboken är dess dåliga livslängd, \ u201d skrev utvecklarna. \ U201c Bläck kan köras i fuktighet, papperet löses upp i vatten och på längre sikt bryts papper ned. På grund av Billfodls högkvalitativa byggmaterial kan du vara säker på att dina privata data och kryptonycklar är säkra från både elementen och själva tiden. \ U201d \ r \ nVad kostar det? \ R \ nBillfodl säljs för $ 79,95. Varje Billfodl kan lagra 24 ord eller 96 tecken, vilket gör det lämpligt för säkerhetskopiering av en enda plånbok. Om du har en mängd olika mynt förvarade i en mängd olika plånböcker kan det bli ganska dyrt att backa upp var och en med en separat Billfodl. Det är dock troligtvis mycket dyrare att riskera att förlora all kryptovaluta i de olika plånböckerna. Om värdet på din plånbok överstiger $ 80 är det förmodligen inte en dålig idé att använda Billfodl som en backup. \ R \ n \ r \ nBillfodls konkurrent är Cryptosteel, som kostar $ 149 vilket är nästan dubbelt så mycket så att du kan se att Billfodl erbjuder mycket bättre valuta för pengarna. \ R \ n \ r \ nBillfodl erbjuder också en mängd olika tillbehör, inklusive klistermärken, hållare och flera Billfodl-paketavtal. \ R \ nSlutsats \ r \ nFör vad det syftar till att uppnå, är Billfodl enheten utför allt – det är billigare än konkurrenterna, använder bättre material och är bättre utformat. Det gör den till den bästa produkten på marknaden för att lagra dina nycklar eller fröord i ett mycket hållbart material som kommer att överleva bränder och översvämningar. Du kanske tror att betala $ 80 för en sådan produkt är överdriven, och du kan ha rätt, om du bara har några hundra dollar i kryptovaluta. utan tvekan har (eller borde ha) en hårdvaruplånbok. Om du sedan stöter på ett problem med din enhet som att förlora den, måste du lita på dina fröord för att säkerhetskopiera den. Om papperslagringen misslyckas har du tappat din investering. Billfold introducerar ett extra lager av skydd som kan vara ovärderligt på lång sikt. \ R \ n \ r \ nBesök Billfodl","författare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"},"datum Publicerat":"2018-06-04"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me