Udemy Review: online leerplatform voor studenten en docenten

Udemy recensie

Het valt niet te ontkennen dat de toekomst van onderwijs en zelfontplooiing waarschijnlijk zal worden gedomineerd door de onlinesector. In feite bieden zelfs universiteiten nu basisopleidingen aan via afstandsonderwijs. Als zodanig is het geen verrassing om te ontdekken dat online academies dit leuk vinden Udemy zijn nu de thuisbasis van tientallen miljoenen studenten.

Voor degenen die het niet weten: Udemy is een online cursusplatform dat geschikt is voor studenten en docenten. Of je nu een cursus wilt bouwen en verkopen of als student een cursus wilt volgen, het platform is het overwegen waard.

In onze diepgaande Udemy-recensie bespreken we alles wat u moet weten over de online academie. Dit omvat belangrijke statistieken vanuit het perspectief van zowel cursusaanbieders als studenten, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen voordat u zich aanmeldt.

Bezoek Udemy

Wat is Udemy?

Gelanceerd in 2009, Udemy is een online platform dat cursusaanbieders koppelt aan studenten. Meer specifiek kunnen cursussen op het platform door iedereen worden aangemaakt. Of u nu een doorgewinterde accountant, WordPress-ontwikkelaar of wiskundige bent: u kunt uw vaardigheden op de markt brengen bij een wereldwijd publiek.

Om te benadrukken hoe populair Udemy is geworden sinds de oprichting, amper 11 jaar geleden, heeft het platform sindsdien meer dan 50 miljoen studenten aangetrokken. Dit vertaalt zich in meer dan 150.000 cursussen en meer dan 295 miljoen cursusinschrijvingen. In termen van degenen achter de cursussen beweert Udemy dat het meer dan 57.000 instructeurs heeft ontvangen.

Udemy-startpaginaUdemy-startpagina

Het is belangrijk op te merken dat Udemy niet alleen gereserveerd is voor degenen die Engels als eerste taal spreken. Integendeel, het platform biedt nu cursussen in meer dan 65 verschillende talen. Al met al laten deze cijfers zien dat Udemy het go-to-platform is voor online leren.

Udemy-cursussen – Bent u een cursusmaker of student??

Aangezien deze recensie is gericht op zowel cursusmakers als studenten, is het het beste dat we in eerste instantie de twee perspectieven splitsen, zodat u kunt nagaan of het platform geschikt voor u is..

Udemy Students – The Basics

Aan het ene uiteinde van het Udemy-spectrum, zou je hier deze recensie kunnen lezen omdat je op zoek bent naar nieuwe vaardigheden. Cruciaal is dat Udemy zo goed mogelijk is in de online ruimte voor het leren van onderwerpen waarin u geïnteresseerd bent, aangezien het platform meer dan 150.000 cursussen biedt.

Hoewel het vermelden van elk onderwerp buiten het bereik van deze recensie valt, kunt u er zeker van zijn dat u hoogstwaarschijnlijk een cursusmaker vindt die biedt wat u zoekt..

Om de bal aan het rollen te krijgen, hoeft u alleen maar zoek naar de cursus je bent geïnteresseerd in het nemen van. Stel dat u meer wilt weten over blockchain-technologie. Door te zoeken naar ‘blockchain’, krijg je meer dan 1.000 individuele cursussen te zien.

Blockchain-cursussenBlockchain-cursussen

Dit omvat alles van een instapcursus over de basisprincipes van blockchain-technologie, hoe je cryptocurrencies verhandelt, en een volwaardig programma over het leren van Solidity. Zodra u een cursus heeft gevonden die u wilt volgen, hoeft u deze alleen maar aan uw winkelmandje toe te voegen en een betaling te doen.

Vervolgens kunt u elke module zo lang als u wilt doorlopen, aangezien Udemy-cursussen een leven lang actief blijven.

Een cursus kiezen

Met zo veel individuele cursussen bij Udemy – waarvan velen hetzelfde willen leren, vraagt ​​u zich misschien af ​​hoe het platform het kaf van het koren scheidt?

Met meer dan 150.000 individuele cursussen die op de site worden gehost, heeft Udemy immers niet de middelen om elk aanbod vooraf te onderzoeken. Het goede nieuws is dat Udemy niet verplicht is om cursussen zelf te beoordelen, aangezien deze rol is voorbehouden aan vroegere en bestaande studenten.

In feite werkt het beoordelingssysteem op dezelfde manier als een eBay-verkoper, voor zover degenen die goederen en diensten kopen de kans krijgen om feedback te geven over het item. Als zodanig, tenzij een cursus zojuist op het platform is gelanceerd, zou u een goede hoeveelheid feedback moeten hebben om uit te putten.

Laten we bijvoorbeeld vasthouden aan onze zoektocht naar ‘blockchain’, die we vervolgens hebben teruggebracht tot ‘Solidity’. Daarbij krijgen we 29 verschillende cursussen voorgeschoteld. Als zodanig is het logisch om de resultaten te sorteren op de beoordeling van de cursus.

Dit leidt ons naar een cursus genaamd ‘Ethereum and Solidity: The Complete Developer’s Guide’ door Stephen Gride. In totaal scoort de cursus een indrukwekkende 4,5 / 5 over iets minder dan 10.000 individuele beoordelingen. Wat we ook kunnen zien is dat de cursus in totaal 24 uur duurt, verdeeld over 250 colleges.

Ethereum en soliditeit: de complete handleiding voor ontwikkelaarsEthereum en soliditeit: de complete handleiding voor ontwikkelaars

Een cursus verkennen vóór betaling

Zodra je op een cursus hebt geklikt die je mooi vindt, krijg je de kans om te ontdekken waaruit het programma bestaat. Voorop staat een uitsplitsing van [A] wat je leert en [B] welke modules je moet doorlopen om de cursus te voltooien.

Wat we erg leuk vinden, is dat je een voorbeeld van enkele van de individuele modules in videoformaat kunt bekijken. Hierdoor krijgt u een volledig vogelperspectief om te zien of de cursus wel of niet geschikt voor u is. Uiteindelijk leren we allemaal op verschillende manieren, dus het is altijd leuk om te zien en te horen hoe de makers van inhoud ernaar streven hun informatie over te brengen.

Hoeveel kosten Udemy-cursussen

Aan de ene kant kunnen cursussen bij Udemy variëren van $ 0 tot $ 100 of meer. In de overgrote meerderheid van de gevallen vinden we echter dat cursussen tussen de $ 10 en $ 30 liggen.

Ongeacht welke cursus u volgt, het is enigszins griezelig hoeveel programma’s 85% of meer worden verdisconteerd. We gaan ervan uit dat Udemy dit doet om te laten zien dat de cursussen veel meer waard zijn dan waarvoor ze worden verkocht. Dat gezegd hebbende, komt de waarde voort uit de beoordelingen en feedback die voormalige of huidige studenten achterlaten.

Desalniettemin moet worden opgemerkt dat bij een gemiddeld bereik van $ 10- $ 30, veel cursussen bij Udemy een enorme waarde bieden. Volgens de Solidity-cursus die we eerder kort hebben besproken, betaalt u $ 15 voor meer dan 250 lezingen, verdeeld over 24 uur inhoud op hoog niveau.

30-dagen geld terug garantie

Een extra bescherming die u heeft wanneer u een cursus bij Udemy koopt, is die van het platform 30-dagen geld terug garantie. Ongeacht de reden, Udemy zal u een volledige terugbetaling geven als u denkt dat de cursus niet aan uw verwachtingen voldeed. Dit blijft constant voor elke cursus op de site.

Krediet en erkenning na de cursus

Aan de ene kant is het heel goed mogelijk om een ​​vaardigheid of vakgebied aanzienlijk sneller te leren dan bij een traditionele academische instelling.

Hoewel je voor een traditionele bachelordiploma boekhouding drie of vier jaar nodig hebt, is het mogelijk om in minstens de helft van de tijd dezelfde hoeveelheid informatie te leren. Dit komt doordat u zoveel mogelijk materiaal kunt condenseren als u aankan. Met andere woorden, terwijl universiteitsstudenten doorgaans 3-4 maanden aan verlof per academisch jaar krijgen, zou je deze tijd kunnen gebruiken door aanvullende cursussen te volgen bij Udemy.

Aan de andere kant is het belangrijk op te merken dat uw Udemy-cursussen niet in hetzelfde licht worden erkend als een universitair diploma. Hoewel dit uw kansen om inkomsten te genereren met uw nieuw gevonden vaardigheid niet per se belemmert, is het belangrijk om in gedachten te houden.

Dus nu we de basis hebben besproken van wat Udemy biedt aan diegenen die een nieuwe vaardigheid willen leren, gaan we ons in het volgende gedeelte van onze recensie concentreren op makers van inhoud.

Udemy Course Creators – De basis

Kortom, als je een vaardigheid hebt waarvan je denkt dat andere mensen er voor zouden betalen, dan Udemy is de juiste keuze voor jou. Stel dat u al een aantal jaren WordPress-websites bouwt. Hoewel je niet per se kwalificaties hebt, heb je het gevoel dat je het platform als je broekzak kent. Als zodanig geeft Udemy je de mogelijkheid om een ​​cursus te bouwen en deze op hun website te verkopen.

In de overgrote meerderheid van de gevallen bestaan ​​Udemy-cursussen uit video’s die vergezeld gaan van buitenschoolse activiteiten. De cursus kan u bijvoorbeeld vragen om een ​​taak te voltooien voordat u doorgaat naar de volgende module. Elke module duurt doorgaans tussen de 5 en 15 minuten, afhankelijk van de complexiteit van het onderwerp.

Verdien geld elke keer dat een student uw cursus kooptVerdien geld elke keer dat een student uw cursus koopt

Bij de meeste modules wordt u gevraagd om een ​​soort quiz te doen om er zeker van te zijn dat u de stof begrijpt. Zoals we later in meer detail zullen bespreken, is een van de belangrijkste voordelen van het bouwen van een cursus via Udemy dat het ontwerpproces is afgestemd op beginners.

Dit betekent dat u geen vaardigheden of kennis hoeft te hebben bij het bouwen van cursussen, aangezien Udemy u op een eenvoudige stapsgewijze manier door het hele proces leidt. Als zodanig kunt u zich concentreren op de vaardigheid die u daadwerkelijk op de markt wilt brengen.

Bouwen aan je koers

Zoals vermeld in het bovenstaande gedeelte, wil Udemy zijn cursusmakers om zich te concentreren op wat ze het beste weten: de vaardigheid die ze willen leren. Als gevolg hiervan maakt het platform het een naadloos proces bij het opbouwen van uw cursus vanaf nul.

Je eerste aanloophaven zou moeten zijn om de stapsgewijze videoserie te laden die Udemy aanbiedt. Dit breekt het hele end-to-end-proces af van wat er nodig is om een ​​cursus te bouwen.

Enigszins ironisch genoeg vind je bij Udemy ook cursussen over het bouwen van een cursus over Udemy. Het platform zelf biedt gratis een eigen versie, terwijl andere makers van inhoud hun eigen betaalde alternatieven hebben gelanceerd. Hoe dan ook, je hebt bij Udemy alle informatie die je nodig hebt om direct met een cursus aan de slag te gaan.

Wat we ook leuk vinden, is dat Udemy je technische assistentie biedt. Dit omvat alles, van het goed krijgen van uw camera en verlichting tot het downloaden en installeren van screencasting-software.

Udemy geeft je ook de mogelijkheid om je cursus te laten beoordelen door een van zijn team. Dit kost u niets, en het zorgt ervoor dat eventuele tekortkomingen worden opgemerkt voordat ze op de markt komen.

Lerarenprofiel op UdemyDocentenprofiel op Udemy

Hoeveel kunt u verdienen?

Dus dat brengt ons bij de gouden vraag: hoeveel kun je verdienen met het verkopen van cursussen bij Udemy? Helaas is er geen eenduidig ​​antwoord op deze vraag, aangezien er een aantal variabelen zijn waarmee rekening moet worden gehouden.

Uw prijs juist bepalen

Eerst en vooral geeft Udemy je de vrijheid om uw eigen prijzen te bepalen. Het platform adviseert een tarief tussen $ 10 en $ 30 voor elk uur cursusinhoud.

Als uw cursus bijvoorbeeld 10 uur duurt, wordt u geadviseerd tussen $ 100 en $ 300 in rekening te brengen. Helaas is het onwaarschijnlijk dat u in de buurt van dit bedrag komt, vooral als er heel veel andere gevestigde cursussen zijn die hetzelfde onderwijzen.

Daarom moet u heel precies zijn met wat u besluit op te laden. Stel dat u een cursus heeft gemaakt over hoe u uw eigen blockchain kunt bouwen. Je eerste taak zou moeten zijn om te zien waar vergelijkbare topcursussen worden verkocht. Immers, als er cursussen zijn met duizenden vijfsterrenbeoordelingen die voor $ 15 worden verkocht, zul je waarschijnlijk geen enkele student binnenhalen als je pitchen voor $ 60.

Integendeel, u start een nieuwe cursus zonder feedback of beoordelingen, dus om kans te maken om u te onderscheiden van de massa, is het misschien het beste om uw cursus tegen een lager tarief aan te bieden.

Uw feedback opbouwen

Net zoals je zou doen als e-bookverkoper op Amazon, zal het aanbieden van je Udemy-cursus tegen een voordelige prijs waarschijnlijk studenten aantrekken. Zodra ze de kans hebben gehad om van je cursus te genieten, hopen ze dat ze je positieve feedback zullen geven, naast een waardering van 5 sterren.

Naarmate je meer en meer tevreden studenten krijgt, zou je moeten merken dat je cursus omhoog gaat in de ranglijst. Terwijl u bijvoorbeeld in eerste instantie op pagina 10 van de zoekresultaten op uw blockchain-cursus bent begonnen, zit u nu misschien op pagina 2.

Als zodanig kunt u de prijs van uw cursus verhogen – en deze vervolgens meer in lijn brengen met uw belangrijkste concurrenten. Cruciaal is dat als u er zeker van bent dat uw cursus uitstekende waarde biedt voor degenen die deze kopen, de rest voor zichzelf moet zorgen.

Feedback van studentenFeedback van studenten

Het volumespel

We komen vaak online cursussen tegen in het publieke domein die voor honderden, zo niet duizenden dollars worden verkocht. De meeste verkopers bij Udemy zitten echter binnen het allerbelangrijkste bereik van $ 10 – $ 30. Dat gezegd hebbende, als je online cursus van de plank begint te vliegen, kun je serieus geld verdienen.

Om te illustreren hoe succesvol sommige cursusmakers bij Udemy zijn, gaan we terug naar ons vorige voorbeeld – Ethereum and Solidity: The Complete Developer’s Guide.

Zoals eerder opgemerkt, kost de cursus $ 15 en heeft deze iets minder dan 10.000 positieve recensies. Bij nader inzien is de cursus echter door iets meer dan 43.000 studenten gekocht. Reken maar uit – dat komt neer op een totale verkoop van $ 645.000.

Het is ook belangrijk op te merken dat de maker van de cursus – Stephen Grider, 26 Udemy-cursussen op de site heeft vermeld. In totaal heeft Grider meer dan 556.000 studenten ingeschreven. Dit komt neer op miljoenen dollars aan inkomsten, wat enorm is.

Er is echter een belangrijke overweging die u moet maken voordat u begint met het tellen van uw toekomstige inkomsten: Udemy-commissies.

Hoeveel kost Udemy?

Udemy is een online platform dat zich bezighoudt met het verdienen van geld. Als zodanig moet u als maker van inhoud een winstdelingsovereenkomst met het platform aangaan. In termen van Layman betekent dit dat Udemy voor elke cursus die u op het platform verkoopt, een commissie zal aannemen.

Dit is niet anders dan dat YouTube uw advertentie-inkomsten verlaagt, ook al heeft u al het harde werk gedaan. Als zodanig is dit slechts de naam van het spel.

Niettemin is het winstdelingsmodel bij Udemy op het eerste gezicht enigszins verwarrend, omdat het afhangt van hoe de student de cursus heeft gevonden.

 • Biologisch: Als de student je cursus op een natuurlijke manier vindt – zoals het vinden via de zoekfunctie, dan is er een 50/50 verdeling met Udemy. Als de verkoop echter plaatsvindt via de iOS- of Android-app, brengen Apple en Google beide een vergoeding van 30% in rekening over de bruto-inkomsten
 • Instructeur promotie: Als je zelf een nieuwe student naar het Udemy-platform hebt kunnen halen en zij gaan door met het kopen van je cursus, dan krijg je 97% van de inkomsten. De student moet echter een specifieke kortingsbon of verwijzingslink invoeren om in aanmerking te komen. Dit is een win-winsituatie, want hoewel Udemy minder inkomsten krijgt, hebben ze effectief een nieuwe klant verworven die uiteindelijk andere cursussen zou kunnen kopen.
 • Verkoop via kanaal voor betaalde gebruikersacquisitie: Udemy werkt samen met een aantal externe partners in de online ruimte die het platform zullen promoten. Als de nieuwe klant uw cursus via een van deze partners koopt, krijgt u slechts 25% van de inkomsten..

Zoals u uit het bovenstaande kunt zien, is er nogal een verschil in hoeveel van uw inkomsten u kunt behouden. Zit ergens tussen de 25% en 97%, het hangt er echt van af hoe uw studenten uw cursus tegenkomen.

Is het verdienmodel eerlijk?

Mogelijk, vooral als u bedenkt dat u geen kosten hoeft te betalen om de cursus te maken of te starten, dus het enige risico dat u neemt, is uw tijd. Cruciaal is dat wanneer u een cursus start, u toegang krijgt tot een platform met meer dan 50 miljoen leden.

Udemy Public beoordelingen en beoordelingen

Rekening houdend met de cijfers die Udemy publiceert op zijn website, het is duidelijk dat het platform enorm populair is bij zowel makers van inhoud als studenten. Dat gezegd hebbende, is het altijd een goede oefening om te zien hoe recensies en beoordelingen in het publieke domein zijn.

Over bij TrustPilot, het is enigszins verrassend dat het platform een ​​3/5 ‘Gemiddeld’ beoordeling heeft. Dit is echter slechts voor 495 individuele beoordelingen, wat erg laag is als je kijkt naar de meer dan 50 miljoen leden die Udemy beweert te hebben.

TrustpilotTrustpilot-beoordeling

Dingen zijn ook een beetje onopvallend bij de Consumentenzaken website, met Udemy momenteel op een 2/5 rating. Dit is echter gebaseerd op slechts 92 afzonderlijke beoordelingen, dus dit moet met een korreltje zout worden genomen.

Het goede nieuws is dat de Udemy-recensies veel meer geldig zijn op Google Play, met meer dan 212.000 individuele beoordelingen. Dit levert een zeer indrukwekkende score van 4,4 / 5 op. Het ziet er ook goed uit voor Udemy in de Apple Store, met een score van 4,6 / 5 uit 17.000 individuele recensies.

Beste Blockchain-cursussen bij Udemy

Dus nu u de ins en outs kent van hoe Udemy werkt, gaan we nu enkele van de beste blockchain-cursussen bespreken die nu verkrijgbaar op het perron.

 1. Blockchain en Bitcoin Fundamentals door George Levy

Als je de belangrijkste elementen van blockchain-technologie wilt leren kennen, zou een goed startpunt zijn om de Blockchain en Bitcoin Fundamentals-cursus van George Levy te overwegen. De cursus kost slechts $ 16 en is een absoluut koopje.

Blockchain en Bitcoin FundamentalsBlockchain en Bitcoin Fundamentals

Het uitgangspunt van de cursus is opgesplitst in drie hoofdsegmenten. Ten eerste krijg je een goed begrip van wat blockchain-technologie eigenlijk is. Vervolgens verken je de belangrijkste woordenschat en concepten in de context van Bitcoin en het onderliggende blockchain-protocol. Ten derde ga je dieper in op de grondbeginselen van Bitcoin.

De cursus bestaat uit 3 uur aan on-demand video’s, naast een klein aantal downloadbare bronnen. De cursus is buitengewoon goed ontvangen door Udemy-studenten, met meer dan 58.000 individuele inschrijvingen. Meer dan 17.000 beoordelingen, de cursus heeft een sterke beoordeling van 4,5 / 5.

 1. De complete cryptocurrency-investeringscursus door Mohsen Hassan

Als je meer geïnteresseerd bent in cryptocurrencies en blockchain-technologie vanuit een investeringsperspectief, is het misschien de moeite waard om de verdiensten van de cursus Complete Cryptocurrency Investment van Mohsen Hassan te onderzoeken. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt u door het end-to-end-proces geleid om een ​​effectieve cryptocurrency-handelaar te worden.

De complete cursus over cryptocurrency-investeringenDe complete cursus over cryptocurrency-investeringen

Dit begint helemaal met advies over het kopen van cryptocurrencies via een beurs of broker, en gaat dan snel over op fundamenteel onderzoek. Daarna leert u hoe u uw investeringen veilig kunt beveiligen, technische analyses kunt uitvoeren en een risicomijdende cryptocurrency-portefeuille kunt maken..

Hoewel de cursus onlangs is gestart, is deze al door 2.846 studenten gevolgd. Meer dan 434 beoordelingen, de cursus wordt beoordeeld op 4.7 / 5. Cruciaal is dat je het voor slechts $ 16 kunt bemachtigen. Dit omvat 12 uur aan on-demand video’s, waartoe u toegang hebt via uw mobiele apparaat, desktopapparaat of smart-tv.

 1. Blockchain A-Z: leer hoe u uw eerste blockchain kunt bouwen door Hadelin de Ponteves en Kirill Eremenko

Als je op zoek bent naar een serieuze carrièreswitch in de wereld van blockchain-technologie, kijk dan eens naar de Blockchain A-Z: leer hoe je je eerste blockchain-cursus kunt bouwen. Het programma is gemaakt door Hadelin de Ponteves en Kirill Eremenko en geeft je alles over hoe je je eigen blockchain-protocol kunt bouwen.

Blockchain A-Z ™: leer hoe u uw eerste blockchain bouwtBlockchain A-Z ™: leer hoe u uw eerste blockchain bouwt

Je leert een heleboel theorie achter cryptocurrency-transacties, slimme contracten en het bredere blockchain-ecosysteem. U leert dan hoe u een nieuwe cryptocurrency maakt en slimme contracten implementeert. Om geschikt te zijn voor de cursus, is het het beste dat je basiskennis van Python hebt.

Dit komt omdat u de taal moet begrijpen om de praktische kant van de cursus te voltooien. Nogmaals, u betaalt slechts $ 16 voor het programma, waarmee u levenslang toegang heeft. Dit bestaat uit 14,5 uur aan video op aanvraag, 11 artikelen en 3 downloadbare bronnen.

 1. Blockchain for Business 2020: de nieuwe industriële revolutie door 365 carrières

Een extra vermelding gaat uit naar de Blockchain for Business 2020: The New Industrial Revolution course by 365 Careers. Zoals de naam doet vermoeden, is deze specifieke cursus gericht op bedrijven uit de echte wereld en hoe ze kunnen profiteren door het blockchain-fenomeen te omarmen.

Blockchain for Business 2020: de nieuwe industriële revolutieBlockchain for Business 2020: de nieuwe industriële revolutie

De cursus begint met een overzicht van wat de blockchain is en hoe de fundamenten werken. Daarna krijg je een innerlijk begrip van de belangrijkste concepten rond mijnbouw, decentralisatie, slimme contracten en cryptografie.

Als je eenmaal de techniek hebt ondernomen, gaat de cursus snel over naar de zakelijke kant van blockchain-technologie. Dit omvat enkele voorbeelden van mogelijke blockchaintoepassingen die uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Udemy Review: The Verdict

Samenvattend is het duidelijk om te zien hoe Udemy heeft een ledenbestand aangetrokken dat nu meer dan 50 miljoen gebruikers telt. Dit vertaalt zich in meer 295 miljoen individuele cursusinschrijvingen, wat ronduit griezelig is als je bedenkt dat het platform pas in 2009 werd gelanceerd.

Vanuit het perspectief van contentmakers heb je de kans om je vaardigheden, kennis en ervaringen uit de echte wereld op de markt te brengen via het Udemy-platform. Hoewel u daarbij een model voor het delen van inkomsten moet toepassen, krijgt u effectief toegang tot een studentenbestand van meerdere miljoenen waar uw potentiële inkomsten grenzeloos zijn..

Aan de andere kant van het spectrum hebben studenten met één klik op de knop toegang tot meer dan 150.000 cursussen. Deze cursussen bestrijken vrijwel elk denkbaar onderwerp, dus er is zeker iets dat aan uw eisen voldoet. De meeste cursussen zijn niet alleen redelijk geprijsd, maar u profiteert ook van een beoordelingssysteem in eBay-stijl. Dit zorgt ervoor dat u cursussen kiest die vooraf zijn doorgelicht door eerdere studenten.

Bezoek Udemy

Udemy

src = “~ images \ udemy-review-online-leerplatform-voor-studenten-docenten.gif”

alt = “Udemy Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8,4

Makkelijk te gebruiken

9.0 / 10

Reputatie

8.0 / 10

Vergoedingen

8.0 / 10

Klantenservice

8.0 / 10

Ontwerp

9.0 / 10

Voordelen

 • Groot aantal onderwerpen
 • Goed ontworpen & Makkelijk te gebruiken platform
 • Mobiele apps
 • Redelijke prijsstelling
 • Speciale prijsaanbiedingen

Nadelen

 • Gebrek aan academische referenties
 • De prijzen kunnen inconsistent zijn

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"Udemy","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2020 \ / 04 \ /udemy-review.gif","Omschrijving"​"Het valt niet te ontkennen dat de toekomst van onderwijs en zelfontplooiing waarschijnlijk zal worden gedomineerd door de onlinesector. In feite bieden zelfs universiteiten nu basisopleidingen aan via afstandsonderwijs. Als zodanig is het geen verrassing dat online academies zoals Udemy nu tientallen miljoenen mensen huisvesten…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Kane Pepi"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"8,40"​,"naam"​"Udemy","reviewBody"​"Het valt niet te ontkennen dat de toekomst van onderwijs en zelfontplooiing waarschijnlijk zal worden gedomineerd door de onlinesector. In feite bieden zelfs universiteiten nu basisopleidingen aan via afstandsonderwijs. Als zodanig is het geen verrassing dat online academies zoals Udemy nu de thuisbasis zijn van tientallen miljoenen studenten. \ R \ n \ r \ nVoor degenen die het niet weten, is Udemy een online cursusplatform dat geschikt is voor studenten en docenten. Of je nu een cursus wilt bouwen en verkopen of als student een cursus wilt volgen, het platform is het overwegen waard. \ R \ n \ r \ nIn onze diepgaande Udemy-recensie bespreken we alles wat je moet weten over de online academie. Dit omvat belangrijke statistieken vanuit het perspectief van zowel cursusaanbieders als studenten, zodat u vervolgens een weloverwogen beslissing kunt nemen voordat u zich aanmeldt. \ R \ nBezoek Udemy \ r \ n \ r \ nWat is Udemy? \ R \ nLancering in 2009, Udemy is een online platform dat cursusaanbieders koppelt aan studenten. Meer specifiek kunnen cursussen op het platform door iedereen worden aangemaakt. Of je nu een doorgewinterde accountant, WordPress-ontwikkelaar of wiskundige bent, je kunt je vaardigheden op de markt brengen aan een wereldwijd publiek. \ R \ n \ r \ nOm te benadrukken hoe populair Udemy is geworden sinds het begin, slechts 11 jaar geleden trok het platform sindsdien meer dan 50 miljoen studenten. Dit vertaalt zich in meer dan 150.000 cursussen en meer dan 295 miljoen cursusinschrijvingen. In termen van degenen achter de cursussen beweert Udemy dat het meer dan 57.000 instructeurs heeft ontvangen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHet is belangrijk op te merken dat Udemy niet alleen gereserveerd is voor degenen die Engels spreken, aangezien een eerste taal. Integendeel, het platform biedt nu cursussen in meer dan 65 verschillende talen. Al met al laten deze cijfers zien dat Udemy hét platform is voor online leren. \ R \ nUdemy Courses – Bent u een cursusmaker of student? \ R \ nAangezien deze recensie is bedoeld voor zowel cursusmakers als studenten, is deze het beste dat we in eerste instantie de twee perspectieven hebben gesplitst, zodat u kunt nagaan of het platform geschikt voor u is. \ r \ nUdemy Students – The Basics \ r \ nAan het ene uiteinde van het Udemy-spectrum kunt u deze recensie lezen omdat u op zoek naar nieuwe vaardigheden. Cruciaal is dat Udemy zo goed mogelijk is in de online ruimte voor het leren van onderwerpen waarin u bent geïnteresseerd, aangezien het platform meer dan 150.000 cursussen biedt. \ R \ n \ r \ nHoewel het vermelden van elk onderwerp valt buiten het bestek van deze recensie kunt u er zeker van zijn dat u naar alle waarschijnlijkheid een cursusmaker vindt die biedt wat u zoekt. \ r \ n \ r \ nOm de bal aan het rollen te krijgen, hoeft u alleen maar te zoeken naar de cursus die u wilt volgen. Stel dat u meer wilt weten over blockchaintechnologie. Door te zoeken naar \ u2018blockchain \ u2019, krijg je meer dan 1.000 individuele cursussen te zien. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDit omvat alles van een cursus op instapniveau over de basisprincipes van blockchain-technologie, hoe je cryptocurrencies verhandelt, en een volwaardig programma om Solidity te leren. Zodra u een cursus heeft gevonden die u wilt volgen, hoeft u deze alleen maar aan uw winkelmandje toe te voegen en een betaling uit te voeren. \ R \ n \ r \ nDan kunt u zo lang duren als u elke module wilt doorlopen, zoals Udemy-cursussen blijven een leven lang actief. \ R \ nEen cursus kiezen \ r \ nMet zoveel individuele cursussen bij Udemy – waarvan er veel hetzelfde zijn bedoeld, vraag je je misschien af ​​hoe het platform het kaf van het koren scheidt? \ r \ n \ r \ nMet meer dan 150.000 individuele cursussen die op de site worden gehost, heeft Udemy niet de middelen om elk aanbod vooraf te onderzoeken. Het goede nieuws is dat Udemy niet verplicht is om cursussen zelf te beoordelen, aangezien deze rol is voorbehouden aan vroegere en bestaande studenten. \ R \ n \ r \ nIn feite werkt het beoordelingssysteem op dezelfde manier als een eBay-verkoper, voor zover dat degenen die goederen en diensten kopen, de kans krijgen om feedback over het artikel te geven. Als zodanig, tenzij er zojuist een cursus op het platform is gelanceerd, zou u een goede hoeveelheid feedback moeten hebben om uit te putten. \ R \ n \ r \ nLaten we bijvoorbeeld blijven zoeken naar \ u2018blockchain \ u2019, die we beperkten ons vervolgens tot \ u2018Solidity \ u2019. Daarbij krijgen we 29 verschillende cursussen voorgeschoteld. Als zodanig is het logisch om de resultaten te sorteren op de beoordeling van de cursus. \ R \ n \ r \ nDit leidt ons naar een cursus met de naam ‘Ethereum and Solidity: The Complete Developer’s Guide’ door Stephen Gride. In totaal scoort de cursus een indrukwekkende 4.5 \ / 5 over iets minder dan 10.000 individuele beoordelingen. Wat we ook kunnen zien, is dat de cursus in totaal 24 uur duurt, verdeeld over 250 lezingen. \ R \ n \ r \ n \ r \ nEen cursus verkennen vóór betaling \ r \ nEenmaal u op een cursus hebt geklikt die u bevalt kijk, je krijgt dan de kans om te ontdekken waar het programma uit bestaat. Voorop staat een uitsplitsing van [A] wat je leert en [B] welke modules je moet doorlopen om de cursus te voltooien. \ R \ n \ r \ nWat we erg leuk vinden, is dat je een voorbeeld te zien krijgt enkele van de individuele modules in videoformaat. Hierdoor krijgt u een volledig vogelperspectief om te zien of de cursus wel of niet geschikt voor u is. Uiteindelijk leren we allemaal op verschillende manieren, dus het is altijd leuk om te zien en te horen hoe de makers van inhoud ernaar streven om hun informatie over te brengen. \ R \ nHoeveel kosten Udemy-cursussen \ r \ nEnerzijds kunnen cursussen bij Udemy variëren vanaf $ 0, tot $ 100 of meer. In de overgrote meerderheid van de gevallen zien we echter dat cursussen binnen het bereik van $ 10- $ 30 vallen. \ R \ n \ r \ nOngeacht welke cursus u volgt, het is enigszins griezelig hoeveel programma’s worden verdisconteerd met 85% of meer. We gaan ervan uit dat Udemy dit doet om te laten zien dat de cursussen veel meer waard zijn dan waarvoor ze worden verkocht. Dat gezegd hebbende, komt de waarde voort uit de beoordelingen en feedback die voormalige of huidige studenten achterlaten. Desalniettemin moet worden opgemerkt dat veel cursussen bij Udemy met een gemiddeld bereik van $ 10- $ 30 een enorme waarde bieden. . Volgens de Solidity-cursus die we eerder kort hebben besproken, betaalt u $ 15 voor meer dan 250 lezingen, verdeeld over 24 uur content op hoog niveau. \ R \ n30 dagen geld-terug-garantie \ r \ nEen extra bescherming die u heeft wanneer het kopen van een cursus bij Udemy is de 30 dagen geld-terug-garantie van het platform. Ongeacht de reden, Udemy zal u een volledige terugbetaling geven als u denkt dat de cursus niet aan uw verwachtingen voldeed. Dit blijft constant voor elke cursus op de locatie. \ R \ nKrediet en erkenning na de cursus \ r \ nAan de ene kant is het heel goed mogelijk om een ​​vaardigheid of vakgebied aanzienlijk sneller te leren dan bij een traditionele academische instelling . \ r \ n \ r \ nVoor een traditionele bachelor in boekhouding zou je 3 of 4 jaar nodig hebben, maar het is mogelijk om dezelfde hoeveelheid informatie in minstens de helft van de tijd te leren. Dit komt doordat u zoveel mogelijk materiaal kunt condenseren als u aankan. Met andere woorden, hoewel universiteitsstudenten doorgaans 3-4 maanden aan verlof per academisch jaar krijgen, zou je deze tijd kunnen gebruiken door aanvullende cursussen bij Udemy te volgen. \ R \ n \ r \ nAan de andere kant is het belangrijk op te merken dat uw Udemy-cursussen niet in hetzelfde licht worden erkend als een universitair diploma. Hoewel dit uw kansen om geld te verdienen met uw nieuw gevonden vaardigheid niet per se belemmert, is het belangrijk om in gedachten te houden. \ R \ n \ r \ nDus nu we de basis hebben besproken van wat Udemy biedt aan diegenen die een nieuwe vaardigheid willen leren, in het volgende deel van onze recensie gaan we ons concentreren op makers van inhoud. \ r \ nUdemy Course Creators – De basisprincipes \ r \ nIn een notendop, als je een vaardigheid hebt waarvan je denkt dat andere mensen er voor zouden betalen, dan is Udemy dat ook goed voor jou. Stel dat u al een aantal jaren WordPress-websites bouwt. Hoewel je geen kwalificaties per persoon hebt, heb je het gevoel dat je het platform als je broekzak kent. Als zodanig geeft Udemy je de mogelijkheid om een ​​cursus te bouwen en deze op hun website te verkopen. \ R \ n \ r \ nIn de overgrote meerderheid van de gevallen bestaan ​​de cursussen van Udemy uit video’s die vergezeld gaan van buitenschoolse activiteiten. De cursus kan u bijvoorbeeld vragen om een ​​taak te voltooien voordat u doorgaat naar de volgende module. Elke module duurt doorgaans tussen de 5 en 15 minuten – afhankelijk van de complexiteit van het onderwerp. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe meeste modules zullen u vragen een soort quiz te maken om er zeker van te zijn dat u de materiaal. Zoals we later in meer detail zullen bespreken, is een van de belangrijkste voordelen van het bouwen van een cursus via Udemy dat het ontwerpproces is afgestemd op beginners. \ R \ n \ r \ nDit betekent dat je geen vaardigheden of kennis hoeft te hebben in het maken van cursussen, aangezien Udemy u stapsgewijs door het hele proces leidt. Als zodanig kun je je concentreren op de vaardigheid die je eigenlijk op de markt wilt brengen. \ R \ nJe cursus opbouwen \ r \ nZoals in het bovenstaande gedeelte is opgemerkt, wil Udemy dat de makers van de cursus zich concentreren op wat ze het beste kennen: de vaardigheid die ze zijn op zoek om les te geven. Als gevolg hiervan maakt het platform het een naadloos proces bij het opbouwen van je cursus vanaf het begin. \ R \ n \ r \ nJe eerste aanloophaven zou moeten zijn om de stapsgewijze videoserie die Udemy aanbiedt te laden. Dit breekt het hele end-to-end-proces af van wat er nodig is om een ​​cursus te bouwen. \ R \ n \ r \ nEnigszins ironisch genoeg vind je bij Udemy ook cursussen over het bouwen van een cursus over Udemy. Het platform zelf biedt gratis een eigen versie, terwijl andere makers van inhoud hun eigen betaalde alternatieven hebben gelanceerd. Hoe dan ook, je hebt bij Udemy alle informatie die je nodig hebt om meteen met een cursus aan de slag te gaan. \ R \ n \ r \ nWat we ook leuk vinden, is dat Udemy je technische assistentie geeft. Dit omvat alles, van het goed krijgen van je camera en verlichting tot het downloaden en installeren van screencasting-software. \ R \ n \ r \ nUdemy geeft je ook de mogelijkheid om je cursus te laten beoordelen door een van zijn team. Dit kost u niets, en het zorgt ervoor dat eventuele tekortkomingen worden opgemerkt voordat ze op de markt komen. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHoeveel kunt u verdienen? \ R \ nDus dat brengt ons op de gouden vraag – hoeveel kun je verdienen met het verkopen van cursussen bij Udemy? Helaas is er geen eenduidig ​​antwoord op deze vraag, omdat er een aantal variabelen zijn waarmee u rekening moet houden. \ R \ nUw prijs goed bepalen \ r \ nEerst en vooral geeft Udemy u de vrijheid om uw eigen prijzen. Het platform adviseert een tarief tussen $ 10 en $ 30 voor elk uur cursusinhoud. \ R \ n \ r \ nAls uw cursus bijvoorbeeld 10 uur duurt, wordt u geadviseerd om tussen $ 100 en $ 300 in rekening te brengen. Helaas is het onwaarschijnlijk dat je in de buurt van dit aantal komt, vooral als er heel veel andere gevestigde cursussen zijn die hetzelfde leren. \ R \ n \ r \ nAls zodanig moet je heel precies zijn met wat je beslist in rekening te brengen. Stel dat u een cursus heeft gemaakt over het bouwen van uw eigen blockchain. Je eerste taak zou moeten zijn om te zien waar vergelijkbare topcursussen worden verkocht. Immers, als er cursussen zijn met duizenden vijfsterrenbeoordelingen die voor $ 15 worden verkocht, zul je waarschijnlijk geen enkele student binnenhalen als je pitchen voor $ 60. \ r \ n \ r \ nIn tegendeel, je lanceert een branch nieuwe cursus zonder feedback of beoordelingen, dus om kans te maken om op te vallen in de massa, is het misschien het beste om je cursus tegen een lager tarief aan te bieden. \ r \ nJe feedback opbouwen \ r \ nZoals jij als verkoper van e-books op Amazon zou het aanbieden van je Udemy-cursus tegen een kosteneffectieve prijs waarschijnlijk studenten aantrekken. Zodra ze de kans hebben gehad om van je cursus te genieten, hopen ze dat ze je positieve feedback zullen geven, naast een waardering van 5 sterren. \ R \ n \ r \ nAls je steeds meer tevreden studenten krijgt, moet je beginnen met merk op dat je koers omhoog gaat in de ranglijst. U bent bijvoorbeeld in eerste instantie begonnen op pagina 10 van de zoekresultaten op uw blockchain-cursus, maar u zit nu misschien op pagina 2. \ r \ n \ r \ nAls zodanig kunt u de prijs van uw natuurlijk – en vervolgens meer in lijn brengen met uw belangrijkste concurrenten. Cruciaal is dat als je er zeker van bent dat je cursus een uitstekende waarde biedt voor degenen die hem kopen, de rest voor zichzelf moet zorgen. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHet volumespel \ r \ nWe komen vaak online cursussen tegen in de openbare domein verkopen voor honderden, zo niet duizenden dollars. De meeste verkopers bij Udemy zitten echter binnen het allerbelangrijkste bereik van $ 10 – $ 30. Dat gezegd hebbende, als je online cursus van de plank begint te vliegen, kun je serieus geld verdienen. \ R \ n \ r \ nOm te illustreren hoe succesvol sommige cursusmakers zijn bij Udemy, gaan we terug naar ons vorige voorbeeld – Ethereum and Solidity: The Complete Developer’s Guide. \ R \ n \ r \ nZoals eerder opgemerkt, kost de cursus $ 15 en heeft hij net geen 10.000 positieve recensies. Bij nader inzien is de cursus echter door iets meer dan 43.000 studenten gekocht. Reken maar uit – dat komt neer op een totale omzet van $ 645.000. \ R \ n \ r \ nHet is ook belangrijk op te merken dat de maker van de cursus – Stephen Grider, 26 Udemy-cursussen op de site heeft staan. In totaal heeft Grider meer dan 556.000 studenten ingeschreven. Dit komt neer op miljoenen dollars aan inkomsten, wat enorm is. \ R \ n \ r \ nEr is echter een belangrijke overweging die u moet maken voordat u begint met het tellen van uw toekomstige inkomsten: Udemy-commissies. \ R \ nHoeveel doet u dat. Udemy Take? \ R \ nUdemy is een online platform dat zich bezighoudt met het verdienen van geld. Als zodanig moet u als maker van inhoud een winstdelingsovereenkomst met het platform aangaan. In termen van Layman betekent dit dat Udemy voor elke cursus die u op het platform verkoopt, een commissie ontvangt. \ R \ n \ r \ nDit is niet anders dan dat YouTube uw advertentie-inkomsten verlaagt, ook al was u het zelf dat deed al het harde werk. Als zodanig is dit slechts de naam van het spel. \ R \ n \ r \ nToch is het winstdelingsmodel bij Udemy op het eerste gezicht enigszins verwarrend, omdat het afhangt van hoe de student de cursus heeft gevonden. \ R \ n \ r \ n \ tOrganisch: als de student je cursus op een natuurlijke manier vindt – zoals het vinden via de zoekfunctie, dan is er een 50 \ / 50 splitsing met Udemy. Als de verkoop echter plaatsvindt via de iOS- of Android-app, rekenen Apple en Google allebei 30% van de bruto-inkomsten \ r \ n \ t Instructeurspromotie: als je zelf een nieuwe student naar het Udemy-platform hebt kunnen halen, en zij gaan door met het kopen van uw cursus, dan krijgt u 97% van de opbrengst. De student moet echter een specifieke kortingsbon of verwijzingslink invoeren om in aanmerking te komen. Dit is een win-winsituatie, want hoewel Udemy minder inkomsten krijgt, hebben ze effectief een nieuwe klant geworven die uiteindelijk andere cursussen zou kunnen kopen. \ R \ n \ t Betaalde gebruikersacquisitie via kanaalverkoop: Udemy werkt samen met een aantal externe partijen. affiliates in de online ruimte die het platform zullen promoten. Als de nieuwe klant uw cursus via een van deze partners koopt, krijgt u slechts 25% van de inkomsten. \ R \ n \ r \ nZoals u uit het bovenstaande kunt zien, is er nogal een verschil in hoe een groot deel van uw inkomsten mag u behouden. Als je ergens tussen de 25% en 97% zit, hangt het er echt van af hoe je studenten je cursus tegenkomen. \ R \ nIs het verdienmodel eerlijk? \ R \ nPotentieel, vooral als je bedenkt dat je geen kosten hoeft te betalen om of start de cursus, dus het enige risico dat u neemt, is uw tijd. Cruciaal is dat wanneer je een cursus start, je toegang krijgt tot een platform dat de thuisbasis is van meer dan 50 miljoen leden. \ R \ nUdemy Public Reviews and Ratings \ r \ nRekening houdend met de cijfers die Udemy op zijn website publiceert, Het is duidelijk dat het platform enorm populair is bij zowel makers van inhoud als studenten. Dat gezegd hebbende, is het altijd een goede oefening om te zien hoe recensies en beoordelingen in het publieke domein zijn. \ R \ n \ r \ nBij TrustPilot is het enigszins verrassend dat het platform een ​​3 \ / 5 ‘gemiddelde ‘ beoordeling. Dit is echter slechts voor 495 individuele recensies, wat erg laag is als je kijkt naar de meer dan 50 miljoen leden die Udemy beweert te hebben. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDingen zijn ook een beetje onduidelijk over op de website van Consumers Affairs, met Udemy momenteel op een 2 \ / 5-beoordeling. Dit is echter gebaseerd op slechts 92 afzonderlijke recensies, dus dit moet met een korreltje zout worden genomen. \ R \ n \ r \ nHet goede nieuws is dat de Udemy-recensies veel meer geldig zijn op Google Play, met meer meer dan 212.000 individuele beoordelingen. Dit levert een zeer indrukwekkende score van 4,4 \ / 5 op. Het ziet er ook goed uit voor Udemy in de Apple Store, met een score van 4,6 \ / 5 voor 17.000 individuele recensies. \ R \ nBeste Blockchain-cursussen bij Udemy \ r \ nDus nu je de ins en outs kent van hoe Udemy werkt, zijn wij dat ook gaan nu onze enkele van de beste blockchain-cursussen bespreken die momenteel beschikbaar zijn op het platform. \ r \ n \ r \ n \ t \ r \ nBlockchain en Bitcoin Fundamentals door George Levy \ r \ n \ r \ n \ r \ nAls u de belangrijkste elementen van blockchain-technologie wilt leren kennen, zou een goed uitgangspunt zijn om de Blockchain en Bitcoin Fundamentals-cursus van George Levy te overwegen. De cursus kost slechts $ 16 en is een absoluut koopje. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHet uitgangspunt van de cursus is opgesplitst in drie belangrijke segmenten. Ten eerste krijg je een goed begrip van wat blockchain-technologie eigenlijk is. Vervolgens verken je de belangrijkste woordenschat en concepten in de context van Bitcoin en het onderliggende blockchain-protocol. Ten derde ga je dieper in op de grondbeginselen van Bitcoin. \ R \ n \ r \ nDe cursus bestaat uit 3 uur aan on-demand video’s, naast een klein aantal downloadbare bronnen. De cursus is buitengewoon goed ontvangen door Udemy-studenten, met meer dan 58.000 individuele inschrijvingen. Meer dan 17.000 beoordelingen, de cursus heeft een sterke beoordeling van 4,5 \ / 5. \ R \ n \ r \ n \ t \ r \ nDe complete cursus over cryptocurrency-investeringen door Mohsen Hassan \ r \ n \ r \ n \ r \ nAls u meer geïnteresseerd bent in cryptocurrencies en blockchain-technologie vanuit een investeringsperspectief, is het misschien de moeite waard om de verdiensten van de cursus Complete Cryptocurrency Investment van Mohsen Hassan te onderzoeken. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt u door het end-to-end-proces geleid om een ​​effectieve cryptocurrency-handelaar te worden. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDit begint bij het begin met advies over hoe u koop cryptocurrencies via een exchange of broker, en ga dan snel over op fundamenteel onderzoek. Daarna leert u hoe u uw investeringen veilig kunt beveiligen, technische analyses kunt uitvoeren en een risicomijdende cryptocurrency-portefeuille kunt maken. \ R \ n \ r \ nHoewel de cursus onlangs is gestart, is deze al door 2.846 studenten gevolgd. Meer dan 434 beoordelingen, de cursus wordt beoordeeld op 4.7 \ / 5. Cruciaal is dat je het voor slechts $ 16 kunt bemachtigen. Dit omvat 12 uur aan on-demand video’s, waartoe u toegang hebt via uw mobiele apparaat, desktopapparaat of smart-tv. \ R \ n \ r \ n \ t \ r \ n Blockchain AZ: leer hoe u uw eerste blockchain kunt bouwen door Hadelin de Ponteves en Kirill Eremenko \ r \ n \ r \ n \ r \ nAls je op zoek bent naar een serieuze carrièreswitch in de wereld van blockchain-technologie, kijk dan eens naar de Blockchain AZ: leer hoe je je eerste blockchain-cursus kunt bouwen. Het programma is gemaakt door Hadelin de Ponteves en Kirill Eremenko en geeft je alles over hoe je je eigen blockchain-protocol kunt bouwen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nJe leert er een heleboel theorie achter cryptocurrency-transacties, slimme contracten en het bredere blockchain-ecosysteem. U leert dan over het maken van een nieuwe cryptocurrency en het implementeren van slimme contracten. Om geschikt te zijn voor de cursus, is het het beste dat je basiskennis van Python hebt. \ R \ n \ r \ nDit komt omdat je de taal moet begrijpen om de praktische kant van de cursus te voltooien. Nogmaals, je betaalt een vergoeding van slechts $ 16 voor het programma, waarmee je levenslang toegang hebt. Deze bestaat uit 14,5 uur on-demand video, 11 artikelen en 3 downloadbare bronnen. \ R \ n \ r \ n \ t \ r \ n Blockchain for Business 2020: The New Industrial Revolution by 365 Careers \ r \ n \ r \ n \ r \ nEen extra vermelding gaat uit naar de cursus Blockchain for Business 2020: The New Industrial Revolution by 365 Careers. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze specifieke cursus gericht op bedrijven uit de echte wereld en hoe ze kunnen profiteren door het blockchain-fenomeen te omarmen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe cursus begint met een overzicht van wat de blockchain is en hoe de fundamenten werken. Daarna krijg je een innerlijk begrip van de belangrijkste concepten rond mijnbouw, decentralisatie, slimme contracten en cryptografie. \ R \ n \ r \ nZodra je de technische zaken hebt gevolgd, gaat de cursus snel over naar de zakelijke kant van blockchain technologie. Dit omvat enkele voorbeelden van potentiële blockchaintoepassingen die uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. \ R \ nUdemy Review: The Verdict \ r \ n Samenvattend is het duidelijk dat Udemy een ledenbestand heeft aangetrokken dat nu meer dan 50 miljoen bedraagt. gebruikers. Dit vertaalt zich in meer 295 miljoen individuele cursusinschrijvingen, wat ronduit griezelig is als je bedenkt dat het platform pas in 2009 werd gelanceerd. \ R \ n \ r \ nVanuit het perspectief van makers van inhoud, heb je de kans om je vaardigheden op de markt te brengen, kennis en ervaringen uit de echte wereld via het Udemy-platform. Hoewel u daarbij een model voor het delen van inkomsten moet toepassen, krijgt u in feite toegang tot een studentenbestand van meerdere miljoenen waar uw potentiële inkomsten grenzeloos zijn. \ R \ n \ r \ nAan de andere kant van het spectrum hebben studenten met één klik op de knop toegang tot meer dan 150.000 cursussen. Deze cursussen bestrijken vrijwel elk denkbaar onderwerp, dus er is zeker iets dat aan uw eisen voldoet. De meeste cursussen zijn niet alleen redelijk geprijsd, maar u profiteert ook van een beoordelingssysteem in eBay-stijl. Dit zorgt ervoor dat je cursussen kiest die vooraf zijn doorgelicht door eerdere studenten. \ R \ nBezoek Udemy","schrijver"​"@type"​"Persoon","naam"​"Kane Pepi"​,"datum gepubliceerd"​"2020-06-23"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me