Tim Draper: Lightning Network för att få Bitcoin till $ 250.000 per BTC

Bitcoin Bull Run

Den senaste tidens nedgång på Bitcoin-marknaden har inte hindrat framstående investerare och kommentatorer från att förutsäga pris.

Senast har Tim Draper – en framstående riskkapitalist som gjort tidiga investeringar i Kinas version av Google Baidu, Tesla, Skype och Bitcoin – fördubblat sin uppmaning att den ledande kryptovalutan kommer att överstiga 250 000 dollar inom fyra år.

Bitcoin Bull Run

Lightning Network för att ta Bitcoin till “The Moon”

Under AI på Malta & Blockchain Summit den här veckan, Tim Draper, en välkänd Silicon Valley-entreprenör som köpte sin första Bitcoin för mer än fem år sedan, kom in via Skype för att prata krypto.

När frågade om hans långvariga $ 250 000 till 2022/2023 Bitcoin-prisförutsägelse såg han till Lightning Network och andra lösningar som gör det enkelt att betala med kryptovaluta:

”Det är på grund av Lightning Network och OpenNode och kanske andra som tillåter oss att spendera Bitcoin väldigt fritt och snabbt, så att det inte bara är en värdeförvaring utan den kan användas för mikrobetalningar; den kan användas för detaljhandeln, den kan användas överallt. ”

&# 128293; Tim Drapers 2022-förutsägelse &# 128293;

Vi såg till att fråga @TimDraper handla om @blixt förra veckan. Detta är hans uppfattning om det, och anledningen till att han tror att Bitcoin går till 250k! ⁰⁰

(Utrop till @OpenNodeCo &# 128588;) #AIBCSummit pic.twitter.com/SzbEHxjagj

– Tippin (@tippin_me) 12 november 2019

Han fortsatte med att säga att Bitcoin-betalningar kommer att “öppna slussarna” för denna bransch, vilket ger BTC potential att tjäna 20% av världens pengar i sinom tid.

Inte den enda positiva faktorn

Det är inte bara Lightning Network som kan vara en välsignelse för priset på Bitcoin under de kommande åren. I en tidigare intervju, Draper noterade att han tror att fiatvalutor, som han också har kallat “politisk valuta”, är “dåliga” i kvalitet jämfört med kryptovalutor.

Han citerade specifikt kontrollerbarheten, bristen på öppenhet och subjektivitet för politiska och sociala nycklar av traditionella penningformer.

Den amerikanska investeraren tillade att med några av de ljusaste utvecklarna, ingenjörerna och akademikerna som arbetar med digitala tillgångar, kommer sannolikt en monumental kapitalflykt från fiat till kryptovalutor att äga rum under de kommande decennierna:

”Min tro är att kryptovalutorna över en viss tid kommer att förmörka fiatvalutorna. Det skulle vara 1000 gånger högre än vad vi har nu. ”

Det finns också den ofta citerade tanken att Bitcoin-bristen kommer att skicka kryptovalutan med tiden. John McAfee, den världsberömda (i) berömda cybersäkerhetsguruen som blev kryptos högsta talesman, har sagt i fråga om sin prisförutsägelse på 1 miljon dollar:

”Låt oss bli riktiga, det finns bara 21 miljoner bitcoins. Sju miljoner av dem har gått förlorade för alltid, och sedan, om Satoshi [bitcoins anonyma skapare] är död, lägg till några miljoner till. ”

Vad McAfee hävdar är att med ökad efterfrågan på Bitcoin kommer kryptovalutans knappa natur att leda till en stor obalans mellan utbud och efterfrågan till tjurar, vilket pressar priserna i snabb takt.

Ta med Bitcoin Mainstream

Drapers senaste anmärkning om att Lightning Network kommer att vara det som gör att Bitcoin kan växa till nästa nivå påminner om kommentarer från hans pro-crypto-kamrater i Silicon Valley.

Samson Mow, Chief Strategy Officer för Blockstream, konstaterade att Lightning Network kommer att vara lösningen på Bitcoins “identitetskris”:

”Du borde göra betalningar via Lightning Network eftersom det är omedelbart och nästan gratis. Det är vad den var designad för. Allt är utformat för ett annat syfte. Bitcoin var utformat för avveckling och förmögenhetsöverföring … Lightning designades för snabba betalningar och billiga betalningar. ”

Just nu är Bitcoin faktiskt oanvändbar som en valuta för miljontals människor över hela världen, med en tio minuters blocktid, låg maximal övergångseffekt och inkonsekventa avgifter (även om avgifter ibland kan vara under 0,10 USD).

Lightning Network, om det skulle leva upp till förväntningarna, kommer att visa vanliga konsumenter den verkliga kraften i blockchain-teknik genom att erbjuda effektivt gratis, omedelbara och mer privata betalningar runt om i världen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me