Mike Novogratz: Bitcoin-priset kan sjunka så lågt som $ 6500

Red Crash Price Crypto

Bitcoin (BTC) har inte gjort alltför varmt för sent. Kryptovalutan är nere med cirka 45% från sin hittills topp på 14 000 $, sentimentet har börjat vända mycket baisseartat igen, och investerare har börjat städa efter Crypto Winter 2: Electric Boogaloo, så att säga.

Medan det baisseartade pristrycket har pausats för nu, med Bitcoin som lyckas hålla supportnivån på 8 000 $ i ungefär tre veckor, varnar en toppinvesterare att Bitcoin har potential att sjunka ytterligare. Aj.

Red Crash Price Crypto

20% prisfall härifrån möjligt

Under de senaste veckorna har kryptovalutadomstolen ockuperats av björnar. Det förnyade försäljningstrycket började i slutet av september, med Bakks slarviga lansering som utlöste en försäljning som fick Bitcoin så lågt som $ 7 700. Just nu är saker stabila, med BTC-handel till 8 000 $ med en till synes känsla av indirektion och obeslutsamhet.

Medan vi inte bestämde oss för den riktning som Bitcoin kommer att ta på kort sikt, sa Mike Novogratz från Galaxy Digital nyligen att kryptovalutamarknaden har potential att röra sig ännu lägre än 7 700 dollar. I en intervju med handelspublikationen CoinTelegraph sa han att han kunde se Bitcoin sjunka så lågt som $ 6500 – 20% lägre än det nuvarande priset – om köpare misslyckas med att hålla denna marknad stödd.

Novogratz är inte den enda som tittar på $ 6500-serien.

Den framstående näringsidkaren Josh Rager konstaterade att enligt hans uppfattning kommer den lägsta som Bitcoin kommer att gå i denna korrigering att vara “mellan 6 300 $ och 6 600 $, [vilket är] där det finns stort intresse.”

Som han noterar i sitt diagram nedan har intervallet runt $ 6500 stor historisk betydelse, efter att ha varit den punkt vid vilken Bitcoin utvecklades före kollapsen till $ 3000 i november och där det finns massstöd.

Har blivit tillfrågade hur långt kan $ BTC släppa

IMO, den lägsta $ BTC kommer att träffa: mellan $ 6300 och $ 6600 där det finns stort intresse

Priset studsade för närvarande av månadsstöd & Om detta område går sönder kan det gå till $ 6600 – baserat på högre tidsramar pic.twitter.com/sBiKFu7qAc

– Josh Rager &# 128200; (@Josh_Rager) 29 september 2019

Bitcoin återgår till $ 20.000

Medan Novogratz hävdade att ytterligare 20% -fall är helt troligt, betyder det inte att han är långsiktig baiss.

Pratar med CNN: s Julia Chatterley i ett nyligen segment för “First Move” blev den tidigare Wall Streeter förvaltare av kryptokurrencyfond och investerare sa att han förväntar sig att Bitcoin kommer att slå 20 000 dollar om 18 månader. Detta skulle representera ett steg på 150% från nuvarande nivåer om det spelar ut.

Värde kontra verktyg? ”Guld har en 9 biljoner USD mkt lock, men ändå kan du passa allt brytt guld i en 25 meter kub. Det är värdefullt eftersom vi säger att det är värdefullt. ” @novogratz argumenterar $ BTC är densamma, men andra #Cryptocurrency kommer att behöva vara "Begagnade" och det tar tid $ BTC #XRP pic.twitter.com/kwaniSsEqz

– Julia Chatterley (@jchatterleyCNN) 11 oktober 2019

Novogratz har stött denna optimism genom att se till ett sammanflöde av (potentiellt) hausseartade faktorer. En av dessa är institutionella investeringar, genom tjänsteleverantörer som Bakkt, som han tror kommer att ge ett massflöde av kapital till Bitcoin-marknader som inte fanns tidigare.

Galaxy Digital-chefen tittade också på de makrotrender som kan gynna Bitcoin: negativa räntor, geopolitisk oro och misstro i centraliserade system.

Negativa räntor, som kommer att överföras till konsumenterna genom negativavkastande sparkonton, kommer att tvinga konsumenter att leta efter alternativ som Bitcoin. Geopolitisk oro och misstro i centraliserade system, som orsakas av det till synes växande intrånget på friheter och världens skuldberoende, förväntas leda investerare till alternativa system, som många tror kommer att stödjas av Bitcoin och annan decentraliserad teknik.

Titta bara på Hong Kong som ett perfekt exempel. På grund av protesterna och oroligheterna i den kinesiska regionen har lokalbefolkningen översvämmat bankomater, som förmodligen gör allt för att säkra sin rikedom.

Frågan är att det har rapporterats flera gånger om att bankomaterna har tagit slut på pengar, eftersom många banker har stängts av eller stängts på grund av vandalism. Många i kryptovalutasamhället har sagt att Bitcoin är den perfekta lösningen på dessa frågor, eftersom kryptovalutan tillåter att man alltid har kontroll över sin förmögenhet, vilket gör bankrundor omöjliga.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me