Sydkorea: Børser accepterer nu ansvar for hack uanset hvem der er i fejl

Sydkorea Blockchain

At drive kryptokursudveksling kan være en rentabel venture, men der er altid risikoen for et cyberangreb. Dette er en generel tendens globalt, men hvis du opererer en i Sydkorea, er du i for en uhøflig opvågnen. I afventning af ændringer i planerne vil krypto-udvekslinger i Sydkorea nu bære de fulde omkostninger for hacks, uanset hvem der er skyld.

Ifølge rapporter fra det asiatiske nyhedsbureau The Korea Herald har fem børser øget deres ansvar over for brugere betydeligt i tilfælde af hacks. Ved at opdatere deres servicevilkår har disse platforme implementeret en korrigerende anbefaling fra Fair Trade Commission (FTC), landets finansielle vagthund.

Sydkorea Blockchain

Øget ansvar

Ifølge rapporten havde FTC anbefalet en opdateret serviceperiode for krypto-udvekslinger, der opererer i landet, helt tilbage i 2018. Tidligere blev sydkoreanske børser ikke holdt ansvarlige for cyberangreb, der ikke opstod på grund af uagtsomhed eller systemfejl fra deres side.

Men som det fremgår af nyhedsrapporten, vil disse børser nu holdes ansvarlige for transaktioner uden sanktion, uanset om fejlen ligger i deres systemer eller ej. Nogle af disse børser har forsøgt deres bedste for at holde ansvarlighed og eje op til deres fejl.

Tag for eksempel Bithumb. Den sidste hackrapport om den populære børs kom tilbage i marts, da den oplyste, at den havde bemærket nogle unormale tilbagetrækninger på sit system. I et ledsagende blogindlæg hævdede udvekslingen ansvaret for hacket og argumenterede for, at selv om dets sikkerhed var udviklet nok til at håndtere eksterne angreb, “involverede denne insidere.”

[Varsel&# 128276;]

Vi undskylder dybt vores medlemmer for at have forsinket kryptovalutaindbetalingen og tilbagetrækningstjenesten. Vi vil gerne informere dig om grundene til grundene og bekræfte, at dine aktiver er sikre.

For flere detaljer >> https://t.co/dOvT78P0sK

– Bithumb (@BithumbOfficial) 30. marts, 2019

Mens stillingen hævdede, at omkring 3 millioner EOS (værd på omkring $ 12,5 millioner på det tidspunkt) i udvekslingsmidler blev stjålet, afslørede en separat rapport fra The Block, at omkring 20 millioner XRP (værd på omkring $ 6,2 millioner på det tidspunkt) også blev taget.

Ulovligt over for udvekslinger?

Som forventet kan dette øgede ansvar potentielt være skadeligt for enhver udveksling, der påvirkes af et hack i fremtiden. Mens mange sikkerhedsbrud på kryptoplatforme kan spores til mangler og uagtsomhed fra selve børserne, deler kunderne også lidt af skylden.

Da børser nu bærer hele ansvaret, er de ansvarlige for at godtgøre deres klienter, samtidig med at det sikres, at eventuelle hacks ikke påvirker deres bundlinje.

Kundebeskyttelse vil endelig være en prioritet, som kan se, at den overskud, der er til rådighed, omdirigeres til at give kundetilskud, mens reserver (for dem, der i hvert fald har) også kunne udtømmes meget hurtigere end forventet. Som Blockonomi rapporterede, bogførte Bithumb et nettotab på 180 millioner dollars sidste år.

Det er en smule uretfærdigt at lægge hele ansvaret på børserne, især når vi overvejer, hvor mange aktiver disse platforme har. Børser med den samlede byrde kan også tjene som et incitament for kunderne til at være ret skødesløse med deres loginoplysninger og private nøgler. For et perfekt eksempel på sidstnævnte, tag det seneste phishing-forsøg på UPbit.

CoinDesk Korea rapporterede i sidste måned, at mistænkte hackere sendte e-mails til UPbits kunder angående deres kontooplysninger. Efterligerne fejkede en giveaway, mens deres e-mails siges at have indeholdt en farlig vedhæftet fil.

Vedhæftningen blev identificeret som “Event Winner Personal Information Collection and Usage Agreement.hwp”, og ifølge rapporten kører den automatisk ondsindet kode på værtscomputeren, når den åbnes. Upbit fangede vind af dette og offentliggjorde straks en udmelding, instruere brugerne om ikke at åbne nogen e-mail fra adressen “[email protected]

Med de nye vilkår og betingelser blev enhver person, der – af en eller anden grund – ikke kunne se UPbit-advarslen, og som ender med at give deres information til efterlignerne, stadig løsne sig. Ansvaret falder helt på UPbit.

Så længe de har været i drift, har udvekslinger kun haft at bekymre sig om at sikre de højeste sikkerhedsstandarder fra deres slutning. Nu skal de håbe, at deres kunder også er opmærksomme og sikkerhedsbevidste.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me