CoinBene hacket? Exchange siger ikke på trods af langvarig vedligeholdelse

CoinBene Exchange-gennemgang

Større kryptobørs CoinBene er kommet ud for at forsikre sine brugere om, at den langvarige vedligeholdelse, der gjorde sine tjenester utilgængelige for tusinder af brugere, ikke skyldtes et sikkerhedsbrud.

Taler via en opdatering på Twitter den 27. marts svarede CoinBene på bekymring fra sine brugere, der mener, at den langvarige forsinkelse i indskud og udbetalinger signaliserer et brud på dets tegnebøger. I erklæringen påpegede børsen, at vedligeholdelsen kun var en opgradering af deres tegnebogs sikkerhed.

CoinBene Exchange-gennemgang

“Brugeraktiver på CoinBene-platformen er 100% sikre, vores platform lover, at hvis nogen brugeraktiver går tabt, vil vi kompensere 100%,” forklarede børsen.

Går videre for at bemærke, at:

“CoinBene-sikkerhedsteamet overvåger til enhver tid eventuelle uregelmæssigheder og udsender en advarsel første gang for at forhindre eventuelle risici.”

CoinBenes meddelelse forårsager panik

Den Singapore-baserede børs annonceret planlagt vedligeholdelse den 26. marts og sagde, at funktioner såsom indskud og udbetalinger vil blive påvirket “for at forbedre brugeroplevelsen” for deres brugere.

Den anden meddelelse blev foretaget, blev investorer, der brugte børsen, sendt til masshysteri, hvor mange rapporterede, at dette var et tegn på, at platformen var blevet brudt.

I en nu slettet tweet forklarede Nick Saporano, Chief Innovation Officer ved blockchain opstart af Divi Project, at data om Etherscan, en sporingsplatform for Ether-transaktioner, afslørede en massiv udlæg af aktiver fra børsens platform. Sammenfattende mente han, at dette kunne være et tegn på et allerede gennemført angreb på børsens tegnebøger.

Svar på Saporanos tweet dog Twitter-bruger Steve Morrison forklaret at det sandsynligvis var børsen at overføre kryptobesiddelser til en kold tegnebog – hvilket er sikkert.

Tokens er flyttet til en tegnebog, der er kommenteret som en "kold tegnebog".

– Stephen Morrison (@HowManyMiles_) 26. marts, 2019

Udvekslingernes adfærd på hacks giver retfærdiggørelse for udbredt panik

Det er ikke helt ude af kø for CoinBene’s investorer at føle sig truet af selskabets meddelelse om “planlagt vedligeholdelse.” Mange kryptokursudvekslinger ser ud til at have vedtaget en vane med at rapportere hacks meget senere, end de forekommer.

Snarere lukker de deres tjenester ned og kalder dem “ikke-planlagt vedligeholdelse”, “vedligeholdelsestjenester” eller blot samler et teknisk udtryk, mens de forsøger at afhjælpe ting fra deres ende. Dette var den samme model, der blev implementeret af den nyligt hackede DragonEX, hvor den tog serverne ned til vedligeholdelse og derefter annoncerede et hack 24 timer efter.

Når de derefter accepterer nederlag og endelig ejer op til offentligheden, tyr de til et andet teknisk udtryk (normalt et “sikkerhedsbrud”) for at bagatellisere hacket.

I betragtning af denne tendens og den hyppighed, hvormed digitale aktivplatforme brydes, vil enhver udveksling, der rapporterer planlagt vedligeholdelse – omend virkelig – få et par øjenbryn hævet.

Intet er galt i paradis

Som nævnt kom CoinBene’s afklaring en dag senere, hvor børsen gjorde sit bedste for at dæmpe brugernes frygt og det større kryptosamfund med hensyn til dets status.

Udvekslingen afslørede, at de havde modtaget rapporter fra andre kryptobørser om tyverierne af deres brugeres midler. Mens de ikke navngav de udvekslinger, der giver dem disse oplysninger, besluttede deres sikkerhedsteam at tage afgørende handling for at forhindre en sådan forekomst på deres platform.

CoinBene også forsikret sine brugere om langvarig vedligeholdelse i en separat tweet, mens de beder enhver, der havde forbehold om sikkerheden af ​​deres midler, om at komme i kontakt med sit supportteam.

Hjælp os alle sammen med at retweet denne nyhed for at lade flere brugere vide det, så de vil ikke bekymre sig om det, tak alle sammen !

– CoinBene Global (@CoinBene) 27. marts, 2019

Nogle få timer efter meddelte virksomheden, at indskud til Bitcoin (BTC), Tether (USDT) og Ethereum blev genåbnet for offentligheden.

BTC ETH og USDT er blevet åbnet, andre vil blive åbnet asap, skal du ikke bekymre dig

– CoinBene Global (@CoinBene) 27. marts, 2019

CoinBene er i øjeblikket den 9. største kryptobørs i verden efter daglig handel, ifølge Coinmarketcap-data. Det tegner sig for $ 722,8 millioner i handler registreret i de sidste 24 timer. Utvivlsomt vil et angreb på en udveksling af dens størrelse sende bekymringer til hele det globale kryptoøkosystem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me