Binance ser ud til at springe tilbage fra $ 40 millioner Bitcoin Hack

Binance

Hvad der troede var umuligt, skete. I et kæbende blogindlæg afslørede den verdenskendte kryptoaktive Binance Binance, at det havde lidt et “stort sikkerhedsbrud” tirsdag.

Stillingen, skrevet af administrerende direktør Changpeng “CZ” Zhao, bemærkede, at 7.000 Bitcoin (BTC), til en værdi af en heftig $ 40 millioner, var blevet siphoned ud af Binances varme tegnebog.

Crypto In Panic Efter Binance Hack

Ifølge CZ-signeret stolpe, “Hackere” formåede at opnå den førnævnte kryptokurrency ved at opnå en række vigtige brugeroplysninger, herunder API-nøgler, der blev brugt af handelsbots og tredjeparts porteføljeforvaltere og tofaktorautentificeringskoder, som ironisk nok er beregnet til at forbedre sikkerheden på ens konto. Binance forsøger at opdele, hvordan dette lykkedes at forekomme:

”Hackerne brugte en række forskellige teknikker, herunder phishing, vira og andre angreb. Vi er stadig ved at afslutte alle mulige anvendte metoder. Der kan også være yderligere berørte konti, der endnu ikke er identificeret. ”

Det er vigtigt at bemærke, at Binance har hævdet, at “ingen brugerfonde vil blive påvirket”, hvilket afslører, at den har til hensigt at tilbagebetale den mistede 7.000 BTC, der blev stjålet fra børsens hot wallet, med sin såkaldte “SAFU” -fond. For de uvidende er Binance’s Secure Asset Fund for Users en “nødforsikringsfond”, der blev lanceret af børsen sidste år i tilfælde af, at der opstår et stort hack, som det man så tirsdag..

Mens mange blev trøstet af denne klausul, har Binance gjort det klart, at der på grund af angrebets intensitet, som platformen kalder “godt orkestreret”, er behov for en sikkerhedsrevision. ”Sikkerhedsanalysen vil omfatte alle dele af vores systemer og data,” skriver CZ og tilføjer, at han forventer, at denne revision vil tage op til en uge, hvor indskud og udbetalinger vil blive helt suspenderet. Handel vil derimod forblive aktiv.

Som et resultat af denne nyhed er kryptosamfundet enstemmigt fløjet til vanvid, med rette, selvfølgelig. En bruger postulerede, at dette skridt kunne sætte Binance, som i vid udstrækning har eksisteret i et lovgivningsmæssigt gråt område, under mere kontrol fra tunghåndede tilsynsmyndigheder, som de amerikanske finanscentrerede agenturer og internationale enheder af en lignende kaliber.

En binance under flere begrænsninger kan være en mellemfristet likviditetsknude for kryptokurrencymarkedet; en fuldgyldig lukning af platformen kunne sende BTC spiral. Andre bemærkede simpelthen, at selvom Binance ikke kommer under skud fra tilsynsmyndigheder, er kryptos omdømme blevet slået tilbage med dette hack igen. Da omdømme og hype er så integreret i krypto, vil denne imbroglio sandsynligvis ikke gøre Bitcoin nogen favoriserer.

Alligevel er nogle sikre på, at Binance ønsker at sætte sin bedste fod frem herfra, især i betragtning af at CZ har lovet, at brugerne vil blive kompenseret, og at hans platform snart nok vil være tilbage til normal drift. Som formuleret af Twitter-kommentator Moon Overlord, “[dette er en] komplet ikke-historie, og alle vil glemme det inden næste uge.”

Hackere stjal 7000 bitcoin (40 millioner dollars) fra Binance.

Dette er kun 2% af bitcoin, de har i varme tegnebøger (endsige kolde tegnebøger)

De godtgør alle fuldt ud.

Komplet ikke-historie, og alle vil glemme det inden næste uge.

&# 128564;

– måne (@MoonOverlord) 7. maj 2019

Binance skubber stadig fremad

Dette hack til side har det sidste år eller deromkring været helt monumentalt for opstarten. Efter at have sikret sig en rapporteret fortjeneste på 446 millioner dollars for regnskabsåret 2018, er Binance påbegyndt en rejse for at styrke sin liste over produkter uden hensyntagen til den såkaldte “kryptovinter”.

Bare i sidste uge fastslog en Reddit-sleuth, at Binance muligvis er på randen til at lancere marginhandel og ser til booleanske i børsens API, der læser “isMarginTradingAllowed = enabled”. I en relateret nyhedstræk afslørede virksomheden sin decentraliserede børs, interne blockchain og Singapore-fokuserede fiat onramp kun få uger før, som alle har set vellykkede lanceringer.

Så selvom Binance er negativt påvirket af denne debacle på kort sigt, forstærker dens hensigt om at “BUIDL” på et bjørnemarked, at det på lang sigt kan være helt fint. Alligevel kan det være lidt for tidligt at fortælle det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me