Venturekapitalist Tim Draper siger Bitcoin for at nå $ 250.000 inden 2022

Bitcoin

Bitcoin- og kryptokurrencyområdet har længe været udbredt med enten ulogiske eller uopfyldte forudsigelser.

En “analytiker” kom med teorien om, at XRP ville ramme $ 589, – hvilket betyder, at kryptovalutaen ville have en højere markedsværdi end alle fiat-penge (M0) på Jorden; andre har flydt ideen om, at Bitcoin når en million pop i slutningen af ​​2020, hvilket sandsynligvis ikke sker, medmindre hele fiat-verdenen kollapser.

Bitcoin

Men der er nogle analytikere, der holder fast i deres våben. Den fremtrædende venturekapitalist Tim Draper fordoblede for eksempel for nylig sit opkald om, at Bitcoin ville ramme $ 250.000 – over 20 gange højere end den nuværende pris – inden 2022. Crazy, right?

Bitcoin-rally endnu ikke udført

I en interview med kryptotv-stikkontakt BlockTV i sidste uge fortsatte Tim Draper, en fremtrædende Silicon Valley-investor, der berømt købte tusinder af BTC i en Silk Road-auktion, sin forudsigelse på $ 250.000.

Draper Fisher Jurvetson-medstifteren sagde, at han mener, at det ligger inden for Bitcoins potentiale at absorbere 5% markedsandel af fiat-valutaer, hvilket vil oversætte til omkring $ 250.000 en mønt eller en markedsværdi på $ 5 billioner. Hans frist for denne forudsigelse er som nævnt ved udgangen af ​​2022.

Det er vigtigt at bemærke, at Draper forventer, at kryptokurver overhaler alle fiat-valutaer med den rette tid, men endnu ikke har fastlagt en nøjagtig dato til denne prognose.

Bitcoin rammer $ 250.000 inden 2022? @TimDraper mener, det er en konservativ forudsigelse.

"$ 250.000 betyder, at bitcoin derefter ville have omkring 5% markedsandel af valutaverdenen, og jeg tror, ​​det kan understøtte styrken af ​​bitcoin."

Fuldt interview: https://t.co/WbSaI04X9Y pic.twitter.com/n8OclGQxQl

– BLOCKTV (@BLOCKTVnews) 13. september 2019

Draper’s afhandling for fortsat vækst i prisen på BTC stammer primært fra hans opfattelse, at (nogle) fiat-valutaer er “dårlige”. Han har i tidligere interviews udtalt, at fiat-penges centralisering, ikke-gennemsigtige (mystiske og variable) inflationsplan og det faktum, at de i sagens natur er underlagt politiske luner, gør dem ringere end Bitcoin.

Den amerikanske investor har også hævdet, at da nogle af verdens lyseste udviklere, ingeniører og akademikere bliver involveret i branchen, er der sandsynligvis en kapitalflyvning fra fiat til digitale aktiver med tiden. I BlockTV uddybede han sin afhandling:

”Da det bliver lettere for Bitcoin at blive brugt, hvis folk kan gøre hvad de gør lige nu med det, vil de begynde at indse, at de kan lide BTC meget bedre end fiat. De vil begynde at indse, at deres fiat vil svækkes med værdi på grund af den naturlige inflation. “

Drapers seneste kommentarer til hans høje forudsigelse kom kort efter, at Bobby Lee, medstifter af Kinas første formelle Bitcoin-udveksling og bror til Litecoins Charlie Lee, også udtrykte sin ekstreme optimisme med hensyn til Bitcoin-prisen. I et tal til Yahoo Finance sagde Lee, at “Bitcoin inden for meget kort tid” sandsynligvis vil overgå “$ 20.000, […] $ 50.000, $ 100.000, endda $ 200.000”.

Ikke en skør forudsigelse

Mens mange måske ser en forudsigelse på $ 250.000 for BTC som en forudindtaget tyr, er der flere grundlæggende faktorer, der vil drive Bitcoin-efterspørgsel i de kommende år.

For det første, som tidligere rapporteret af Blockonomi, rentenedsættelser og kvantitative lempelser fra verdens centralbanker.

Bare i sidste uge fortsatte Den Europæiske Centralbank med at skubbe sin politiske rente yderligere negativt; Federal Reserve forventes også at bringe renten lavere i denne måned og ind i 2020, hvor Donald Trump råber på Twitter for negative renter.

Dan Tapiero, en fremtrædende fondsforvalter og for nylig konverteret til Bitcoin-revolutionen, hævdede for nylig, at Trumps kommentarer på mellemlang sigt er “et direkte opfordring til en forringelse (inflation) af den amerikanske dollar i et forsøg på at skabe overskydende vækst i 2020 valg. ” Han hævdede således, at guld og Bitcoin skulle drage fordel af negative renter.

For det andet fortsætter den makroøkonomiske baggrund med at forværres. Kina-USA. handelskrig er stadig i fuld gang, Hong Kong protester fortsætter, der fortsætter med at være en stor spyt over Brexit, et saudisk oliefelt blev bare bombet, blandt andre bekymringer. Alle fra økonomer til Bloomberg meningsforfattere mener, at med disse stigende globale spændinger vil penge begynde at strømme ind i sikre havne som Bitcoin.

Og endelig er Bitcoin ved at se sin næste blokbelønningsreduktion, hvilket vil resultere i et massivt negativt forsyningschok. Hvis historien er noget at analysere, kan denne begivenhed se Bitcoin eksplodere igen, potentielt for at komme ind i den sekscifrede region.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me