JP Morgan Bange for “Downside Risk” for Bitcoin Market, andre mere optimistiske

Bitcoin

I løbet af de sidste 10 dage har Bitcoin-markedet endelig fået et comeback. Efter at være faldet så lavt som $ 6.800 nær begyndelsen af ​​måneden, steg den førende kryptokurrency højere ind i anden uge i januar og nåede så højt som $ 8.450 tidligere på ugen.

Prisen er siden gået tilbage til $ 8.200, hvor tyre og bjørne ser ud til at kæmpe for kontrol over det bredere digitale aktivmarked.

På trods af den stigende tendens, der er ved at danne sig, er et team af analytikere hos JP Morgan, ledet af en administrerende direktør, forsigtige med nedsat risiko for dette spirende marked, især for Bitcoin.

JP Morgan Team erklærer, at Bitcoin har “en vis nedsat risiko”

Bloomberg den 10. januar udgivet en artikel skitserer en forskningsnotat skrevet af strateger hos JP Morgan, en af ​​verdens største finansielle institutioner og en af ​​de første banker, der formelt har fordybet sig i kryptorummet med sit eget token baseret på en privat version af Ethereum.

Ifølge noten bemærkede en af ​​JP Morgans administrerende direktør, Nikolaos Panigirtzoglou, at kryptovalutaen har en vis nedsat risiko

Han så specifikt på det faktum, at Bitcoins egenværdi beregnet af Wall Street-giganten ved at se på de marginale produktionsomkostninger for en enkelt mønt ved at afveje prisen på beregningskraft (via ASIC’er) og elomkostninger, hvilket viser, at den rimelige pris af BTC er stadig omkring $ 5.000:

Markedsprisen er faldet med næsten 40% fra sit højdepunkt, mens den indre værdi er steget med omkring 10% … Gabet er endnu ikke fuldstændigt lukket, hvilket tyder på, at der stadig er en risiko for nedadgående.

vedrører JPMorgan Ser 'High Anticipation' for CME Bitcoin Options LaunchMens JP Morgans diagram viser, at Bitcoin ofte afviger fra den iboende værdi, de har beregnet, eksisterer der et stort hul, som var baisse for dette marked i slutningen af ​​2018 som vist i deres diagram, hvilket viser, at et fald i den indre værdi af BTC gik forud for et fald på 50%.

Andre begynder at adskille sig, tilbyder optimistiske analyser

Mens JP Morgan muligvis er bearish på Bitcoin for nu, bliver andre analytikere fra fremtrædende virksomheder optimistiske.

I henhold til tidligere rapporter fra Blockonomi bemærkede seniorvarestrateg Mike McGlone fra Bloomberg i en omfattende rapport om kryptokurrencymarkedet, at Bitcoin forbereder sig på at få et positivt år.

McGlone skrev, at han forventer, at Bitcoin vil udvide sine gevinster tilbage mod $ 14.000 engang i år.

Mens han indrømmede, at der er plads til ulempe mod $ 6.000, bemærkede analytikeren, at tendensen er mere positiv end negativ. McGlone kiggede specifikt på hans stemning og den voksende masse af beviser, der tyder på, at Bitcoin bliver en sikker havninvestering, der er tæt korreleret med guld.

”Det faktum, at et værdiansætteligt aktiv med en fast forsyning og stigende anvendelse sandsynligvis vil blive værdsat i pris, vil holde Bitcoin understøttet i 2020 … vi forventer, at bevægelser i guld – som fremstår som et voksende tyremarked – forbliver en proxy for Bitcoin, ”skrev han og fremhævede denne fortælling.

Og det er ikke kun denne Bloomberg senioranalytiker, der er optimistisk. Fundstrat Global Advisors, en førende markedsstrategi og sektorundersøgelsesvirksomhed med base i New York, udgav for nylig sin 2020 Crypto Outlook til sine kunder.

Hele rapporten blev ikke offentliggjort, selvom virksomheden udgav et snitkig via sin Twitter-side, hvor Fundstrat afslørede tre grunde til, at de forventer at se Bitcoin værdsætte med over 100% i 2020.

Disse tre grunde er som følger:

  1. I år vil Bitcoin se, hvad der kaldes en “halvering” eller “halvering”, når antallet af udstedte mønter pr. Blok bliver halveret, hvilket effektivt resulterer i et fald i inflationen på den førende kryptokurrency med 50%. En prismodel oprettet af det pseudonyme kvantum PlanB, nøjagtigt til en 95% R kvadrat, når det testes igen, antyder, at BTC’s dagsværdi stiger til $ 50.000 efter halveringen i maj 2020. Også, hvis efterspørgslen stiger, og væksten i antallet af BTC falder, bør prisen naturligvis stige.
  2. Geopolitisk risiko kan være en velsignelse for Bitcoin. Med de igangværende konflikter mellem USA og Kina, USA og Iran og andre spats, der finder sted, kan BTC muligvis begynde at bevise sig selv som en digital, ikke-suveræn butik af værdi i disse vanskelige tider, som nævnt af McGlone.
  3. Valget i 2020 kan angiveligt hjælpe kryptokurrencymarkedet. Fundstrat udvidede ikke på dette punkt i deres snigekig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me