Ethereum tapper $ 200 som grundlæggende sag for ETH svulmer

Ethereum-pris

Mens Bitcoin-prisen er effektiv flatlinet og finder sig i ingenmandsland mellem $ 10.000 og $ 10.500, har Ethereum vist en vis styrke.

Dette træk har fanget mange handlende med bukserne nede, da de fleste har forventet, at Bitcoins markedsdominans fortsætter med at rive højere.

Per tidspunkt for skrivning af denne artikel har kryptovalutaen tendens til $ 197, hvilket oversætter en 3,5% gevinst de sidste 24 timer, mens BTC har bogført et lille tab på 0,64%.

Ethereum-pris

Denne styrke i Ethereums pris kommer, da netværkets grundlæggende fortsat er forbedret. Massive virksomheder er begyndt at bruge teknologien, det decentrale finansieringsøkosystem (DeFi) på Ethereum fortsætter med at få trækkraft, og netværket bruges mere end nogensinde før.

Ethereum i en stærk grundlæggende position

I 2017 chokerede Ethereum kryptovalutainvestorer og samlede sig fra godt under $ 10 til $ 1.400 på omkring 18 måneder – hvilket markerede en af ​​de største kortsigtede velstandsskabende begivenheder, som kryptokurrencymarkederne, selv de samlede finansielle markeder, nogensinde har set.

Dette ændrede sig i midten af ​​2018, hvilket var, da Ethereum begyndte at falde ned fra en klippe, da efterspørgslen efter decentraliserede applikationer (dApps) og de første mønttilbud blev tanket. Dette resulterede i, at Ethereum faldt hele vejen til dobbelt cifre inden december 2018, hvilket repræsenterer en massiv 95% træk fra aktivets all-time højder.

Ethereum giver og tager væk.

Men vinden ser ud til at være i Ethereums sejl endnu en gang – i det mindste fra et grundlæggende synspunkt.

Sidste uge afslørede den spanske bankgigant Santander torsdag, at den havde afviklet en obligation på 20 millioner dollars gennem ERC-20-tokens, der repræsenterede depot, på den offentlige iteration af Ethereum-blockchain. Som CoinDesk skrev om sagen:

Tidligere udstedte Verdensbanken en lignende blockchain-obligation, men brugte en privat version af ethereum. Den franske långiver Societe Generale udstedte en obligation tidligere på året på det offentlige netværksnetværk, men sagde intet om kontantkapital.

En direktør for Santanders digitale bankinitiativer rosede senere pilottransaktionen og hævdede, at han ser værdi i at afvikle obligationer på offentlige blockchains som Ethereum.

Dette kommer, da DeFi-økosystemet fortsætter med at få damp, med DeFi Pulse, der siger, at der hvor mængden af ​​ETH, der er låst i Ethereum-finansieringsapplikationer, når en højeste tid. Samtidig er antallet af transaktioner foretaget med Tether’s USDT stablecoin fortsat med at stige.

Alt dette er samlet i dramatisk øget brug af Ethereum blockchain. Se bare på diagrammet fra Etherscan nedenfor, som viser, at for første gang i næsten evigt har netværkets udnyttelse (defineret af gennemsnitlig gas pr. Blok, der er brugt over gasgrænsen pr. Blok), konsekvent udviklet sig i 90’erne.

ETH Miners Eye New Ethereum Gas Limit Midt Tether

Stærke tekniske tegn

For dem, der ikke mener, at grundlæggende er nok til at skubbe Ethereum-prisen rundt, har der også været tekniske tegn, der antyder, at ETH vil opretholde sit bullish momentum. Josh Rager, en fremtrædende analytiker og industriinvestor, bemærkede søndag, at ETH / BTC-parret “endelig er flyttet og lukket over det 20-dages glidende gennemsnit”. Rager mener, at Ethereum, der genvinder dette vigtige supportniveau, er et tegn på, at nedtendensen er afsluttet, hvilket antyder en bullish vending.

Godt spørgsmål, gode nyheder er, at ETH / BTC-prisen endelig er flyttet og lukket over den daglige 20MA

Dette har været en vigtig indikator, der har bekræftet nedtendensen i flere måneder

Vi kan være klar til en god tilbageførselsbekræftelse, når prisen bryder overhead af modstandsklyngen https://t.co/0wJcpP3AZF

– Josh Rager &# 128200; (@Josh_Rager) 16. september 2019

Skeptikere vedvarer

På trods af denne renæssance i Ethereum har der været investorer på høje steder, der fortsat har holdt afstand.

Den 4. september kom den legendariske risikokapitalist Fred Wilson ud med sin seneste blog på kryptokurrencymarkedet. Titlen “Nogle tanker om Crypto“, Skitserede bloggen Wilsons voksende skepsis over for Ethereum. “Ethereum, som mange af jer ved, forvirrer mig”, skrev Wilson, en medstifter af Union Square Ventures..

Dette for de uvidende kommer efter, at han hævdede i 2017, at markedsværdien af ​​ETH havde potentialet til at overvinde Bitcoin inden årets udgang. Mens den såkaldte “Flippening” var tæt på at komme til at virke midt i sommeren ’17, skete det aldrig.

Til dags dato er det stadig ikke sket, idet Ethereum i øjeblikket handler for mindre end 0,018 BTC – ca. 85% lavere end dette pars heltidshøjde.

Wilson fortsatte og forklarede, at mens kryptovaluta-platformen har bragt mange innovationer i blockchain-rummet – “smarte kontrakter, programmerbar tillidsfri computing, potentielt bevis for indsats og meget mere” – Ethereum forbliver “svært at bygge videre på”. Den fremtrædende venturekapitalist citerer specifikt “skaleringsproblemerne” og det faktum, at udviklere måske springer skib.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me