Bull ikke gjort endnu: Bitcoin-pris viser styrke, når BTC stiger til $ 8.400

Bitcoin-pris

Mandag begyndte Bitcoin (BTC) endelig at vise en vis styrke efter det massive fald set ugen før.

På tidspunktet for skrivningen af ​​dette stykke ligger kryptovalutaen på $ 8.400, idet den er steget med næsten 8% fra $ 7.700-lavt set sidst i weekenden. Altcoins er også begyndt at bøje deres muskler, hvor både Ethereum og XRP har fået 6% inden for de sidste 24 timer.

Bitcoin-pris

Ifølge en række analyser er denne nylige afkast i Bitcoin-prisen sandsynligvis en forløber for en yderligere genopretning, hvilket vil berolige kryptovalutamarkedet efter den lunkne lancering af Bakkt og en massedampning af et positivt sentiment..

Bitcoin-pris klar til at gå højere

Makroinvestor og guldforsvarer Dan Tapiero bemærkede for nylig, at Bitcoin-prisdiagrammet har udskrevet et massivt tyresignal.

I en tweet bemærkede den institutionelle investor, at TD Sequential-indikatoren, som er en tidsbaseret teknisk indikator, har trukket et buy 9-signal. Tapiero bemærkede, at sidste gang dette købssignal blev set var i januar 2019, da kryptovalutaen handlede til $ 3.600.

Det, der fulgte, var naturligvis et massivt træk til $ 14.000 i løbet af de følgende måneder.

Bitcoin giver muligvis et perfekt TD 9-købsignal i dag. Sidste gang jeg påpegede, forsvandt den på tæt hold. (Tak til @TommyThornton til fangst.) Meget vigtigt at se 17.00 "tæt" at bekræfte. Sjældent købssignal sidst ved 3600 Jan’19 kom lige før stort multi-måneders 400% rally. pic.twitter.com/iBVKR3bkR9

– Dan Tapiero (@DTAPCAP) 30. september 2019

Luke Martin har også argumenteret for, at den nylige lukning af den månedlige CME-futureskontrakt kan betyde, at upside for BTC handler om at materialisere sig:

“Forventer opadgående på $ BTC mod 9k. Forkert under 7800. Delvist baseret på diagrammet og delvist baseret på datasættet nedenfor, ”forklarede han, da han pegede på et tweet, der viser de historiske gevinster, BTC pådrager sig efter udløbet af en CME-fremtid.

Grundlæggende synes også at understøtte en prisgenopretning. Tale til The Independent i ugen med sidste uges prisfald, eToro-analytiker Simon Peters bemærkede, at med Bitcoins hashrate stadig stærk, “og vedtagelse af krypto stadig bevæger sig fremad i tempo, kunne vi se prisen stige op til $ 10.000 inden for rummet i den næste måned. ”

BitBull Capital CEO Joe DiPasquale har gentog dette og argumenterer for, at da fundamentet i Bitcoin-netværket “forbliver stærkt”, kan et skridt højere, potentielt tilbage til fem cifre, finde sted i de “kommende dage”.

Bitcoin Bull er ikke gjort endnu

Selvom Bitcoin ikke snart vender tilbage højere, som de ovennævnte investorer forventer, mener mange analytikere, at det kan være kortsigtet at vende bearish.

Blockroots medstifter Josh Rager mindede for nylig investorer om, at Bitcoin i tidligere makrotyrtrends har trukket massivt ned for kun at etablere rekordhøjder måneder senere.

Den fremtrædende analytiker henviste specifikt til 2013’s tyremarked, hvor BTC “trak 75% tilbage i løbet af 89 dage” forud for en 1.600% opstart senere samme år.

Hvad Rager argumenterer for er, at Bitcoins nuværende nedadgående tendens ikke sætter BTC bestemt ud af bull-territorium, og at investorer kan forvente, at uptrend genoptages i de kommende måneder.

Men virker prisnedsættelsen fra $ 14.000 til $ 7.700 – et tab på næsten 50% – ikke dramatisk? Du undrer dig måske.

Sikker på, men det er virkelig par for kurset i Bitcoin-standarder.

ARK Invests interne kryptoanalytiker, Yassine Elmandjra, bemærkede, at BTC i øjeblikket er på “lignende genopretningsniveauer som både 2011-2013 og 2015-2017 genopretningsperioder”. Som Elmandjras nedenstående diagram viser, er Bitcoin faktisk genoprettet til omkring 40% af sin heltidshøjde på 284 dage fra bunden, hvilket er marginalt bedre end hvad BTC opnåede i løbet af to tidligere cyklusser.

OPDATERING:

Bitcoin-gendannelsesperiode sætter rekordfart.

Dag 187 i genopretningsprocessen.

Pris nu på ~ 55% af sin høje tid.

Sidste gang Bitcoin var nede > 80%, det tog 3 gange så lang tid at komme til, hvor det er i dag. pic.twitter.com/KvUxtCIF5i

– Yassine Elmandjra (@yassineARK) 22. juni 2019

Dette indebærer, at kryptovalutamarkedet stadig er på vej til at gå i gang med en anden langsigtet bull run, på trods af hvad kynikere har spottet på Twitter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me