Bitcoin SV styrker 20%, når Kleiman-sagen udvikler sig: Består Litecoin

Bitcoin SV

I løbet af de sidste ti dage har kryptovalutamarkedet endelig fået en betydelig genopretning.

Siden $ 6.800 lavt for næsten to uger siden har Bitcoin fået 24% og steg så højt som $ 8.480 for kun få minutter siden tidspunktet for skrivningen af ​​denne artikel.

Selvom dette i sig selv er imponerende, har et altcoin dramatisk overgået resten af ​​det digitale aktivmarked: Bitcoin Satoshi Vision (BSV), den næststørste gaffel i BTC-kæden, der er banebrydende af Calvin Ayre, Craig S. Wright og CoinGeek.

Gaffelen fik endnu mere damp mandag og fik 20%, da BTC fik en relativt beskeden 2,75%.

Bitcoin Satoshi Vision stiger højere igen

På fredag ​​steg BSV 40% højere og rally højere sammen med en række andre førende Bitcoin gafler, Cash, Gold og Diamond varianter, som alle er dramatisk mindre end den oprindelige kæde.

Hvorfor i helvede er Bitcoin Satoshi Vision (BSV) op 30% i dag? 1

Selvom BSV’s stigning højere mindede om en pumpe og dump, havde rallyet tilsyneladende en grundlæggende faktor, der understøtter det: Craig Wright, en fremtrædende BSV-fortaler og den selvudråbte skaber af Bitcoin, blev angiveligt afsløret for at have et tredje “Tulip Trust” -sæt op til at rumme milliarder dollars i BTC, som han hævder, at han minede i aktivets tidligste dage.

Nyt: Craig Wright havde tilfældigvis en tredjedel "Tulipan tillid" oprettet til at holde den manglende fond på 10 milliarder dollars.

Han sendte oplysningerne om "Tulip Trust III" i et dokument dump af 428 dossierer.

Kan nogen involvere sig i dette rod, så send mig en million dollars for at fortsætte? pic.twitter.com/zAcI9Wohn9

– Brendan Jay Sullivan (@MrBrendanJay) 9. januar 2020

Ideen med BSV, der stiger på denne nyhed: hvis Wright faktisk har midlerne og får kontrol over dem, ville han dumpe BTC på markedet en masse for at undertrykke den Bitcoin-kæde, han hader, mens han understøtter BSV-adoption.

Dette er mere kendsgerning end spekulation, fordi den selvudråbte Bitcoin-skaber engang sagde, at der ved udgangen af ​​2019 ville være en fatal fejl i den største Bitcoin, der ville dræbe hele kæden, hvilket viser, at han foretrækker BSV frem for BTC.

Kryptovalutaen fik endnu mere styrke mandag og steg med yderligere 20% til $ 200 oven på den 40% stigning til $ 160 set på fredag. Dette seneste træk har gjort det muligt at overgå Litecoin, EOS og Binance Coin i kryptokurrency-placeringen.

Denne bølge havde tilsyneladende ingen katalysator, selvom der blev offentliggjort nyheder i dag, der kan være til gavn for BSV. En amerikansk distriktsdommer har nemlig besluttet, at en sanktion, der pålægger Craig Wright at opgive halvdelen af ​​sin BTC til Dave Kleimans bo, angiveligt en gang hans forretningspartner, er blevet vendt.

Skulle Wright have de midler, han hævder at have – noget der stadig er til debat – vil dette betyde, at flere penge kan gå til udviklingen af ​​BSV.

Langsigtet overlevelse op til debat?

Selvom BSV utvivlsomt har set en stærk stigning de sidste par dage, er nogle bange for, at aktivets langsigtede fremtid forbliver i luften.

Både BCH og BSV, mens altcoins med deres egne blockchains uafhængige af Bitcoin, har deres egne blokbelønningsreduktionsprotokoller, også kendt som halvings. Analytikere forventer, at Bitcoins næste halvering vil skubbe prisen på BTC højere, selvom halvdelene af BCH og BSV potentielt kan “føre til deres ultimative død.”

Benjamin Celermajer fra Coinmetrics og Magnet Capital for nylig brød sammen om, hvorfor han mener, det er tilfældet i en omfattende tråd på Twitter.

For det første bemærkede han, at på grund af minedriftstendenser er BCHs blokhøjde, hvilket betyder antallet af blokke i kæden, tusinder mere end BTC’s. Selvom dette kan virke ubetydeligt, bemærkede Celermajer, at denne uoverensstemmelse i blokhøjderne for BTC og BCH sandsynligvis vil føre til minearbejdere i sidstnævnte kæde til at opgive det for BTC på grund af bekymringer om rentabilitet. Analytikeren forklarede:

”I april, når minearbejdere begynder at modtage halvdelen af ​​de BCH- og BSV-belønninger, de i øjeblikket modtager, vil deres overskud halve (medmindre prisen fordobles). Dette vil føre til, at minearbejdere skifter til min Bitcoin, som ikke vil have en reduktion i rentabiliteten før i maj. ”

Denne enkle dynamik, skrev han, vil sandsynligvis skabe “massiv markedsfrygt og kapitulation” blandt investorerne i de to nøglegafler, “der potentielt kan føre til deres kortvarige og længerevarende død.”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me