Bitcoin falder til under $ 7.000 igen, hvilket giver anledning til frygt for nedadgående fortsættelse

Red Crash Price Crypto

Julen kommer ikke tidligt til Bitcoin-markedet, det ser ud til, at prisen på den førende kryptokurrency tumlede endnu en gang mandag og markerer den første bemærkelsesværdige kamp om prishandling efter uger med ikke-handling.

På tidspunktet for skrivning af dette handler Bitcoin for $ 6.900, hvilket er faldet med ca. 3% de sidste 24 timer i et træk, der afviklede $ 40 millioner lange positioner på derivatudveksling BitMEX.

Altcoins har også lidt, idet Ethereum, XRP, Litecoin og en række andre topkryptovalutaer har mistet mere end 6% i løbet af den sidste dag.

Red Crash Price Crypto

Hvad tvang Bitcoins pris til at falde lavere? Og hvordan ser udsigterne ud for dette marked?

Hvad forårsagede Bitcoin-prisfaldet?

I løbet af de sidste par uger konsoliderede Bitcoin sig over supportniveauet på $ 7.000 og knap spirende dag ind, dag ud, da en feriepause tilsyneladende faldt på dette marked. Denne konsolidering var så verdslig, at Bitcoin-prisvolatilitet målt på ugentlig basis faldt til et treårigt lavpunkt.

Men denne apati på markederne ændrede sig mandag morgen (PST), hvor Bitcoin pludselig kastede sig med $ 300 fra $ 7.100 til $ 6.800. Hvorfor?

Desværre er der ingen, der har nøjagtige svar på dette spørgsmål, bortset fra hvaler og udvekslinger bag meget af markedets aktivitet. Der er dog nogle førende teorier. Den mest bemærkelsesværdige af disse er, at et salg i Ethereum førte til, at Bitcoin også faldt.

Cryptocurrency-kommentator Hsaka offentliggjorde nedenstående diagram mandag, som viser, at Ethereum begyndte at falde omkring to minutter før Bitcoins tilbagegang, hvilket antyder, at BTC fulgte i ETHs fodspor, en tendens, der er set før i de seneste måneder.

$ ETH med to minutters headstart.

Velsigne dig vitalik. pic.twitter.com/sJ3Q9hVn4A

– Hsaka (@HsakaTrades) 16. december 2019

Hvorfor Ethereum faldt, hvilket således medførte et fald i Bitcoin, er der to køreteorier, ifølge tilsyneladende kryptokurrencyhandler “Light”:

  1.  En rapport fra blockchain-analysefirmaet Chainalysis afslørede, at PlusToken Ponzi-ordningen stadig besidder 6.400.000 millioner ETH – værdiansat til omkring 850 millioner dollars. Selvom det måske ikke virker som et overdimensioneret antal, især i betragtning af at operatørerne af PlusToken rapporteres at have optjent et beløb på Bitcoin, der er værdiansat langt over 1 mia. $, Bemærkede Light, at den sandsynlige mængde ETH, som PlusToken ejer, sandsynligvis er omkring 15% af det, formodentlig med henvisning til sin egen analyse. Hvad han siger er, at Chainalysis ‘potentielle unøjagtige rapport fik investorer til at sælge deres Ethereum og potentielt Bitcoin også på grund af frygt for, at PlusToken truede med at dumpe hundreder af millioner af kryptovalutaer på det åbne marked.
  2. Den anden teori, som Light foreslår, er, at der er lav likviditet på kryptokurrencymarkederne på grund af at det er feriesæsonen, hvilket gør markedet lettere at flytte. Dette er blevet bekræftet af det faktum, at optioner, futures og spotmarkedsvolumener for Bitcoin er faldet fra en klippe, hvilket er blevet gentaget af den manglende markedsvolatilitet..

Long Ethereum fra $ 132. ETH førte bevægelsen ned og næsedykning så meget som 10% i det lave.

Sandsynlige drivere for den overdimensionerede reaktion:

– en faktisk unøjagtig @kædeanalyse rapport med påstand om, at Plustoken besidder 6.4MM ETH (reel # sandsynligvis 789K)

– lav ferielikviditet til at absorbere salg på markedet. pic.twitter.com/kP8SYJtF9K

– lys (@LightCrypto) 16. december 2019

Analytikere frygter, at fortløbende lukninger under niveauet på $ 7.000 kan antyde, at kryptovalutamarkedet vil se nye nedture.

Analytikere forbliver optimistiske

På trods af den baisse dag, som Bitcoin og dens lignende oplevede, forbliver analytikere optimistiske med hensyn til kryptokurrencymarkedets prisudsigter for 2020.

Adaptive Capital-partner Willy Woo, en af ​​de mest fremtrædende analytikere i kryptokurrencyområdet, bemærkede for nylig, at momentum i kæden begynder at “krydse ind i det bullish” område efter en nedgang i flere måneder.

Med dette i tankerne hævdede han, at “bunden sandsynligvis er inde”, hvilket betyder, at ethvert træk, der er lavere end $ 6.500-springet, “kun vil være en væge i makrovisningen.” Han tilføjede, at hans hedgefonds indikatorer også indebærer, at kryptovalutainvestorer vil begynde at foregribe den forestående “halvering”, den blokbelønningsreduktion, der finder sted i maj 2020.

Momentum i kæden krydser til bullish. Forbered dig på at halvere fronten, der kører her i. Kan ikke sige, hvad denne indikator er, som den er beskyttet af @AdaptiveFund, men det sporer investormomentum. Bunden er for det meste sandsynligt i, noget lavere vil kun være en væge i makrovisningen. pic.twitter.com/WqiPRpweUv

– Willy Woo (@woonomic) 7. december 2019

Der er også Spencer Bogart, en partner i top blockchain investering og venturekapitalfirma Blockchain Capital. Han sagde, ifølge tidligere rapporter fra Blockonomi, at med Bitcoin forbliver anvendelig som et globalt betalingsmiddel, fortsætter kryptovalutaindustrien med at vokse med hensyn til innovation og kapital, og den amerikanske offentlighed viser stadig en tilbøjelighed til at eje Bitcoin, 2020 kunne være et stærkt år for dette marked.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me