Crypto Kaiju frigiver CryptoKitties-legetøj, der er knyttet til Ethereum-tokens

CryptoKaiju

Blockchain-kunststart Crypto Kaiju bringer en tredje runde med kryptovaluta-legetøj på markedet, og de nye figurer er inspireret af det populære Ethereum-samleobjekt-spil CryptoKitties.

Virksomhedens CryptoKaiju-serie af samleobjekter blev først lanceret i slutningen af ​​2018 med frigivelsen af ​​deres bitcoin-inspirerede Første Mosebog “Monster” legetøj. Virksomheden fulgte frigivelsen med BTC- og ETH-versioner af deres Jaiantokoin-legetøj et par måneder senere.

CryptoKaiju

Nu har CryptoKaiju skabt nye og større CryptoKitties-figurer under nåde af en Nifty-licens fra Dapper Laps, skaberne af CryptoKitties og andre Ethereum-dapps som Cheeze Wizards.

Det seneste limited edition vinyllegetøj vil være 7,5 inches i størrelse og fås i blå og lyserøde farver. Som sine forgængere vil den nye CryptoKaiju stole på nærfeltkommunikation (NFC) -mærker og ikke-fungible tokens (NFT) for at forbinde hvert legetøj med en tilknyttet CryptoKitty på Ethereum blockchain.

Hver af de tilknyttede NFT’er indeholder unikke metadata om ejerens digitale samlerobjekt, f.eks. Hvornår den blev født og dens personlighedstræk i spillet. De fysiske figurers forhåndssalg begyndte den 2. august med enheder, der blev sendt ud i september.

Det nye CryptoKitties Kaiju-legetøj sammen med Genesis og Jaiantokoin-samlerobjekterne. Billede via Crypto Kaiju

Som CryptoKaiju-grundlægger Oliver Carding sagde i nyhederne, fremhæver meldingen mellem et samlerobjekt fra den virkelige verden og et omsætteligt digitalt samlerobjekt de interessante nyskabelser, der i øjeblikket er muliggjort i kryptoøkonomien:

”Vi bestræber os på at holde hvert nyt parti Kaiju frisk og tilføje noget andet hver gang for at tilføre værdi til vores fantastiske samfund, og lige siden lanceringen har vi ønsket at samarbejde med nogle af de fantastiske virksomheder i rummet. Da vi henvendte os til Dapper Labs med ideen i april, syntes de det var sejt og talte os igennem hvordan det kunne fungere med deres NFT-licens. Jeg er meget tilfreds med resultaterne, denne seneste Kaiju er vores bedste endnu, og hele processen er virkelig et bevis på den fantastiske kreativitet og det samarbejde, der sker i dette rum i øjeblikket. ”

Crypto Collectibles samler damp op

Det er ingen overraskelse, at der laves et legetøj fra den virkelige verden relateret til CryptoKitties-franchisen, da dapp har været blandt de mest genkendelige i Ethereum-økosystemet, siden det eksploderede på det set tilbage i 2017.

En anden genkendelig rynke, der udfolder sig i det økosystem? Skuespiller og kulturikon William Shatner går sammen med det London-baserede aktiv-tokeniseringsfirma Mattereum for at tokenisere fysiske samleobjekter.

Annonceret i maj så partnerskabet Shatner lave en “Digital Twin” af en autograf “Capt. James Kirk in Casual Attire ”actionfigur ved hjælp af Mattereums Ethereum-baserede Asset Passport-system.

Kryptonere! Mine venner @VitalikButerin & @ElonMusk forsøgte at beslutte, hvad vi skulle bygge videre på @Ethereum. Jeg har ventet & venter &# 128580; Jeg besluttede endelig at gøre noget selv. Tilslut dig mig! &# 128536; Regning   &# 128073;&# 127995;https://t.co/S8A6lAjapU # MCC2019 #blockchainweeknyc #atomicswapnyc @mattereum pic.twitter.com/NEd8MSVwHC

– William Shatner (@WilliamShatner) 10. maj 2019

Som Ethereums tidligere lanceringskoordinator og Mattereums administrerende direktør Vinay Gupta forklarede på det tidspunkt:

”Mattereum væver det digitale og det fysiske sammen på en ny måde. I dag kontrollerer vi, at aktiver er ægte. Snart vil vi fremvise vores blockchain-systemer til ubesværet, elegant handel, overførsel, track and trace, endda fysisk søgning. Det kommer fra en ny måde at tænke på, hvordan computere kan opgradere fysisk materie til noget mere konceptuelt, mere lydhørt. ”

Brugssagerne er rigelige, overvej bare at spille

I forbindelse med spil og tokenisering skal du erstatte “objekter i den virkelige verden” med “objekter i spillet”, og udsigterne til innovation forbliver de samme.

Overvej for eksempel EPICs eksplosivt populære Fortnite-spilserie. Et kæmpe aspekt af Fortnite er det utrolige udvalg af brugerdefinerede udstyr, som spillerne kan købe i sin virtuelle verden.

Men disse digitale troves vil sidde fast i Fortnite, hvis EPIC opretter en opfølgning på spillet. Det vil sige, medmindre virksomheden vender sig mod blockchain-teknologi for at lade spillerne beviseligt bringe deres udstyr i spillet til fremtidige rater.

Jeg tror, ​​der er 20% chance for, at Epic allerede har bygget eller bygger en blockchain-baseret måde at portere alt, hvad du har købt i Fortnite, uanset hvad de udvider det til i fremtiden

– Zack Shapiro (@ZackShapiro) 25. juli 2019

Naturligvis har EPIC ikke annonceret sådanne planer. Men det er bestemt muligt at forestille sig, hvordan de kunne gøre det, hvis de besluttede det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me