Tim Draper: Lightning Network brengt Bitcoin naar $ 250.000 per BTC

Bitcoin Bull Run

De recente neergang op de Bitcoin-markt heeft prominente investeerders en commentatoren er niet van weerhouden om prijsvoorspellingen te doen.

Meest recentelijk heeft Tim Draper – een prominente durfkapitalist die vroege investeringen heeft gedaan in de Chinese versie van Google Baidu, Tesla, Skype en Bitcoin – zijn oproep verdubbeld dat de leidende cryptocurrency binnen vier jaar $ 250.000 zal overschrijden..

Bitcoin Bull Run

Lightning Network brengt Bitcoin naar “The Moon”

Tijdens de Malta AI & Blockchain Summit deze week, Tim Draper, een bekende ondernemer in Silicon Valley die meer dan vijf jaar geleden zijn eerste Bitcoin kocht, kwam via Skype langs om over crypto te praten..

Wanneer vroeg over zijn lang gekoesterde $ 250.000 tegen 2022/2023 Bitcoin-prijsvoorspelling, keek hij naar het Lightning Network en andere oplossingen die betalen met cryptocurrency gemakkelijk maken:

“Het is vanwege Lightning Network en OpenNode en misschien anderen die ons in staat stellen Bitcoin heel vrij en snel uit te geven, zodat het niet alleen een waardevolle winkel is, maar ook kan worden gebruikt voor microbetalingen; het kan worden gebruikt voor de detailhandel, het kan overal worden gebruikt. “

&# 128293; Tim Draper’s 2022 voorspelling &# 128293;

We hebben het zeker gevraagd @TimDraper over @bliksem vorige week. ⁰Dit is zijn mening, en de reden waarom hij denkt dat Bitcoin naar 250k gaat! ⁰⁰

(Schreeuw naar @BuienRadarNL &# 128588;) #AIBCSummit pic.twitter.com/SzbEHxjagj

– Tippin (@tippin_me) 12 november 2019

Hij zei verder dat Bitcoin-betalingen “ de sluizen zullen openen ” voor deze branche, waardoor BTC het potentieel heeft om op termijn 20% van het wereldgeld te verdienen..

Niet de enige positieve factor

Het is niet alleen het Lightning Network dat de komende jaren een zegen kan zijn voor de prijs van Bitcoin. In een vorig interview, Draper merkte op dat hij gelooft dat fiat-valuta’s, die hij ook ‘politieke valuta’ heeft genoemd, ‘van slechte kwaliteit’ zijn in vergelijking met cryptocurrencies..

Hij noemde specifiek de controleerbaarheid, het gebrek aan transparantie en de subjectiviteit ten opzichte van politieke en sociale grillen van traditionele vormen van geld..

De Amerikaanse investeerder voegde eraan toe dat met enkele van de slimste ontwikkelaars, ingenieurs en academici die aan digitale activa werken, de komende decennia waarschijnlijk een monumentale kapitaalvlucht van fiat naar cryptocurrencies zal plaatsvinden:

“Ik ben ervan overtuigd dat de cryptocurrencies in de loop van de tijd de fiatvaluta’s zullen overschaduwen. Dat zou 1000 keer hoger zijn dan wat we nu hebben. “

Er is ook het vaak genoemde idee dat de schaarste van Bitcoin de cryptocurrency met de tijd doet vliegen. John McAfee, de wereldberoemde cybersecurity-goeroe die de luidste woordvoerder van crypto werd, heeft over zijn prijsvoorspelling van $ 1 miljoen gezegd:

“Laten we eerlijk zijn, er zijn maar 21 miljoen bitcoins. Zeven miljoen daarvan zijn voor altijd verloren gegaan, en als Satoshi [de anonieme maker van bitcoin] dood is, voeg dan nog een paar miljoen toe. “

Wat McAfee beweert, is dat met de toegenomen vraag naar Bitcoin, de schaarse aard van de cryptocurrency zal leiden tot een grote onbalans tussen vraag en aanbod ten gunste van bulls, waardoor de prijzen in een snel tempo hoger worden..

Bitcoin Mainstream brengen

Draper’s laatste opmerking dat Bitcoin door het Lightning Network naar het volgende niveau kan groeien, doet denken aan de opmerkingen van zijn pro-crypto-collega’s in Silicon Valley..

Samson Mow, de Chief Strategy Officer van Blockstream, zei eerder dit jaar in een interview met crypto-exchange SFOX dat het Lightning Network de oplossing zal zijn voor de ‘identiteitscrisis’ van Bitcoin:

“U zou betalingen moeten doen via het Lightning Network, want dat is onmiddellijk en bijna gratis. Daar is het voor ontworpen. Alles is ontworpen voor een ander doel. Bitcoin is ontworpen voor afwikkeling en vermogensoverdracht … Lightning is ontworpen voor snelle betalingen en goedkope betalingen. “

Inderdaad, op dit moment is Bitcoin in feite onbruikbaar als valuta voor miljoenen mensen over de hele wereld, met een bloktijd van tien minuten, een lage maximale overgangsoutput en inconsistente vergoedingen (hoewel de kosten soms lager kunnen zijn dan $ 0,10).

Het Lightning Network zal, als het aan de verwachtingen voldoet, reguliere consumenten de ware kracht van blockchain-technologieën laten zien door effectief gratis, directe en meer privébetalingen over de hele wereld aan te bieden..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me