PrimeBit Review: P2P Crypto Derivatives Exchange

PrimeBit is een nieuwe cryptoderivatenbeurs die gemakkelijk te gebruiken is en voor vrijwel iedereen toegankelijk is. Hoewel de beurs nieuw is, biedt het zijn klanten een aantal interessante tools voor cryptohandel en een peer-to-peer handelsplatform dat eenvoudige handel met hefboomwerking tegen lage tarieven biedt..

In tegenstelling tot veel cryptobeurzen die cryptoderivaten aanbieden, treedt PrimeBit niet op als tegenpartij. In plaats daarvan creëert het een platform voor handelaren om op peer-to-peer-basis verbinding te maken, met een hefboomwerking tot 200x.

PrimeBit is ook eenvoudig aan te melden en heeft geen minimale storting. Als u geïnteresseerd bent in hoe PrimeBit werkt, of waarom peer-to-peer-handel voor sommige beleggers een betere manier kan zijn om te handelen, laten we dan eens kijken wat PrimeBit doet om cryptohandelaren nieuwe opties te geven voor cryptohandel met hefboomwerking..

Bezoek PrimeBit

PrimeBit maakt peer-to-peer-handel met crypto-derivaten eenvoudig

PrimeBit is een makelaar in cryptoderivaten die een dienst aanbiedt die te vergelijken is met een beurs als BitMEX. In plaats van te handelen in echte tokens, kunnen PrimeBit-klanten contracten verhandelen die hun waarde ontlenen aan Bitcoin, Ethereum en Litecoin..

Het openen van een rekening bij PrimeBit is eenvoudig. Het enige dat u nodig heeft, is een e-mailadres en u kunt een PrimeBit-account aanmaken.

Zodra uw account is geopend, kunt u Bitcoin in uw PrimeBit-portemonnee storten en vervolgens beginnen met handelen op de beurs. PrimeBit biedt zijn klanten ook een volledig uitgeruste demo-account, wat geweldig is voor handelaren die willen oefenen voordat ze hun Bitcoin gebruiken om een ​​back-up te maken van echte transacties..

De drie contracten die PrimeBit aanbiedt op het moment van schrijven zijn:

 • BTC / USD
 • ETH / USD
 • LTC / USD

Aangezien PrimeBit nog maar net begonnen is als een cryptoderivatenbeurs, zal het aantal contracten dat het zijn klanten zal aanbieden waarschijnlijk toenemen naarmate het groeit als bedrijf. Voorlopig heeft PrimeBit drie contracten die betrekking hebben op drie van de meest populaire tokens die er zijn.

PrimeBit-functies in één oogopslag

 • tot 200x – de hoogste hefboomwerking op de markt
 • MetaTrader 5 desktop- en webapplicatie
 • Eerlijke prijsaanduiding – een mechanisme om vlotte handel in volatiele activa mogelijk te maken, zelfs met een hoge hefboomwerking
 • Geen minimale stortingen en volledig functionele demo-accounts voor gemakkelijke toegang voor beginnende handelaren
 • Geen vervaldata – Handel in eeuwigdurende contracten zonder grenzen aan uw winst
 • Vaste puntwaarde – eenvoudig te begrijpen prijsmodel met lineaire rendementen
 • Een lucratief affiliate programma met maximaal 20% omzetaandeel en een transparant dashboard voor het beheersen van de inkomstenstroom
 • PrimeBit Handelscalculator voor eenvoudige berekening van de basisparameters van een bestelling die u overweegt te maken.

Waarom peer-to-peer?

Handelen op peer-to-peer-basis heeft enkele voordelen ten opzichte van het gebruik van een beurs die zowel als tegenpartij als als marktmaker fungeert. Wanneer een beurs zowel de tegenpartij als de marktmaker is, bestaat het risico dat de beurs het prijsvormingsmechanisme in zijn voordeel zal gebruiken.

In de wereld van Contract for Difference (CFD) -handel zijn er talloze beschuldigingen tegen CFD-makelaars dat ze hun eigen prijsbepalingsmogelijkheden gebruiken om geld te verdienen met klantenposities

Als uw makelaar niet de tegenpartij is, is deze vorm van uitvluchten simpelweg niet mogelijk, aangezien de makelaar alleen geld verdient met het faciliteren van transacties en geen geld verdient als u verliest. Met PrimeBit zal een andere handelaar uw winsten of verliezen creëren, en PrimeBit zal geld verdienen in de vorm van vergoedingen voor het creëren van de handelsstructuur.

Dit soort platform is ook goed voor handelaren die cryptoderivaten willen gebruiken als een manier om inkomsten te genereren uit hun Bitcoin-bezit, aangezien handelaren op het PrimeBit-platform om de acht uur rechtstreeks financieringskosten krijgen (of moeten betalen)..

Hoe het werkt: handelen met PrimeBit

Het handelsplatform dat PrimeBit heeft gemaakt, is beschikbaar via de online interface en is de industriestandaard MT5-handelsterminal. Zodra u een account bij PrimeBit opent en financiert (of een demo-account aanmaakt), kunt u beginnen met het openen van transacties via het online platform.

MetaTrader

PrimeBit accepteert alleen stortingen in BTC, en zowel stortingen als opnames zouden erg snel moeten zijn. Het bedrijf zegt dat stortingen zullen worden bijgeschreven zodra een Bitcoin-knooppunt de overdracht bevestigt.

PrimeBit-kosten

Op PrimeBit zijn de vergoedingen voor makers en nemers als volgt (de financieringskosten veranderen met de markt, maar worden vergrendeld zodra een transactie open is):

 • BTC / USD – Maker Fee -0,025% – Taker Fee 0,075%
 • ETH / USD – Maker Fee -0,025% – Taker Fee 0,075%
 • LTC / USD – Maker Fee -0,025% – Taker Fee 0,075%

Zoals hierboven vermeld, verdient PrimeBit zijn geld met de makersvergoedingen en neemt geen deel van de financieringskosten, die om de acht uur moeten worden betaald. Het MT5-platform heeft grafiektools die u kunt gebruiken om de markten te analyseren, en het werkt ook met een aantal applicaties van derden.

Handelsscherm

MT5 is een solide handelsplatform met veel handige functies, zoals ingebouwde stop-loss-orders. U hoeft zich geen zorgen te maken over het gebruik van limietorders met MT5 of het omgaan met een buggy nieuwe handelsinterface die helemaal opnieuw is gebouwd.

PrimeBit: het contract

De drie contracten die PrimeBit aanbiedt zijn eeuwigdurende contracten, wat betekent dat ze voor altijd kunnen worden vastgehouden (zolang de financieringskosten kunnen worden betaald). Door een eeuwigdurend contract te gebruiken, verwijdert PrimeBit de tijdswaarde uit de prijsvergelijking en wordt het voor de contracten veel gemakkelijker om de prijs van de onderliggende tokens direct te volgen.

De contracten zijn geprijsd in USD maar worden afgerekend in BTC. Wanneer de prijs van het crypto-activum met $ 1 USD verandert, zal de waarde van het contract stijgen of dalen met 0,1 miljoen BTC (gelijk aan 0,0001 BTC). De prijs van een contract staat vast, net als de financieringskosten.

De financieringskosten voor de contracten worden bepaald door een premie- / kortingsindex die handelaren op elk moment kunnen bekijken. De werkelijke prijzen die worden gebruikt om de contractwaarde te bepalen, zijn afkomstig van een aantal gerenommeerde beurzen en kunnen niet worden beïnvloed door PrimeBit of de prijsactie van een enkele beurs.

PrimeBit heeft goed werk verricht door een prijssysteem te creëren dat werkt om veel van de problemen waarmee cryptohandelaren worden geconfronteerd, te verhelpen.

MetaTrader 5 MT5

Sommige cryptobeurzen gebruiken een eigen handelsplatform, maar dit is niet altijd de beste manier om te gaan. Handelen op de cryptomarkten is niet anders dan op enige andere markt, vooral als er derivaten worden gebruikt. PrimeBit besloot om het goed ontwikkelde MT5-handelsplatform te gebruiken, en dit was waarschijnlijk een heel goed idee.

MetaTrader 4

Hier zijn enkele van de dingen die MT5 handelaren biedt:

 • Aangepaste grafieken MT5 heeft geavanceerde grafiektools die handelaren handig vinden. U kunt het tijdsbestek en het soort diagram aanpassen, wat een leuke functie is. Er zijn ook een aantal indicatoren die in MT5 zijn ingebouwd, wat erg handig is om op elke markt te handelen.
 • Ordertypes MT5 heeft standaard tal van aanpasbare ordertypes. Met MT5 kunt u limiet- en volgorders instellen, wat bij veel cryptobeurzen niet het geval is. Trailing stop-loss-orders zorgen ervoor dat u winst kunt vastleggen in een markt die snel beweegt, en niet bij uw tradingterminal hoeft te leven.
 • Indelingen Als u wilt wijzigen hoe uw handelsinterface wordt weergegeven, biedt MT5 u tal van opties. U kunt de markt waarin u handelt de grootste grafiek maken en ook wijzigen hoe de symbolen worden weergegeven in het informatievak. Er zijn tal van opties en MT5 maakt het eenvoudig om informatie te bekijken zoals u dat wilt.

Zijn derivaten geschikt voor u?

PrimeBit is een peer-to-peer-uitwisseling, maar omdat het het gebruik van hefboomwerking mogelijk maakt, moet u Bitcoin bij de uitwisseling storten. Het verhandelen van derivaten is een geweldige manier om uw tokens te gebruiken en meer blootstelling aan een actief te krijgen, maar het is misschien niet geschikt voor elke handelaar.

Voordat u begint met het verhandelen van cryptoderivaten of enig ander afgeleid product, is het logisch om te begrijpen hoe hefboomwerking uw transactie kan beïnvloeden. Hoe meer hefboomwerking u in een transactie inbouwt, hoe meer u kunt winnen of verliezen, afhankelijk van de richting van de markt.

Het is erg belangrijk om stop-loss-orders te gebruiken wanneer u hefboomwerking gebruikt, omdat u posities die tegen u indruisen, zult moeten liquideren. Verliezen nemen bij het handelen met hefboomwerking is onvermijdelijk, en u moet overwegen hoe dit u zowel financieel als psychologisch zal beïnvloeden voordat u besluit de markt te betreden.

PrimeBit biedt een volledig uitgeruste demo-account, en dit is een goede manier om te zien hoe hefboomwerking werkt in reële situaties. Het demo-account is gratis en als u nog nooit leveraged-producten hebt gebruikt, is het een goed idee om een ​​week of twee te handelen zonder het risico te lopen dat u daadwerkelijke BTC in leveraged-transacties riskeert..

PrimeBit is een innovatieve makelaar

PrimeBit brengt een aantal geweldige ideeën naar de markt voor cryptoderivaten. De peer-to-peer-structuur van de beurs biedt een oplossing voor het potentiële probleem dat bestaat wanneer een makelaar zowel de tegenpartij als de marktmaker is. PrimeBit heeft ook een solide prijsbepalingsmechanisme gecreëerd, dat bijna onmogelijk zou zijn om te ‘gamen’ in een poging om de prijzen op de beurs te beïnvloeden.

PrimeBit is ook supergemakkelijk te gebruiken en stelt bijna iedereen met wat BTC in hun portemonnee in staat om met hefboomwerking te handelen in cryptoderivaten. Het feit dat PrimeBit alleen stortingen en opnames met BTC toestaat, kan voor sommige handelaren een nadeel zijn, maar het is tegenwoordig niet moeilijk om BTC te verkrijgen.

Over het algemeen is PrimeBit een geweldige makelaar om naar te kijken als u op de markt bent om BTC, ETH of LTC op een hefboombasis te verhandelen, en het zal waarschijnlijk zijn werking uitbreiden naarmate het meer klanten aantrekt. Het enige echte nadeel van PrimeBit is hoe nieuw het is, omdat het een trackrecord moet opbouwen in het leveren van solide service aan zijn klanten.

Bezoek PrimeBit

PrimeBit

src = “~ images \ primebit-review-p2p-crypto-derivaten-exchange.gif”

alt = “PrimeBit Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 7.8

Makkelijk te gebruiken

8.0 / 10

Reputatie

7,0 / 10

Vergoedingen

9.0 / 10

Klantenservice

8.0 / 10

Betaalmethoden

7,0 / 10

Voordelen

 • Hoge hefboomwerking tot 200x
 • Lage handelskosten
 • Demo-accounts
 • Snelle uitvoering
 • Lage opnamekosten

Nadelen

 • Nieuwer platform
 • Geen handelsplatform voor eigendom
 • Zonder vergunning
 • Stortingen alleen in Bitcoin

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"PrimeBit","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 12 \ /primebit-review.gif","Omschrijving"​"PrimeBit is een nieuwe cryptoderivatenbeurs die gemakkelijk te gebruiken is en voor vrijwel iedereen toegankelijk is. Hoewel de beurs nieuw is, biedt het zijn klanten een aantal interessante tools voor cryptohandel en een peer-to-peer handelsplatform dat eenvoudige handel met hefboomwerking tegen lage tarieven aanbiedt. In tegenstelling tot veel crypto-beurzen die cryptoderivaten aanbieden,…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Nicholas Say"​,"recensie"​"@type"​"Recensie","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"7.80"​,"naam"​"PrimeBit","reviewBody"​"PrimeBit is een nieuwe cryptoderivatenbeurs die gemakkelijk te gebruiken is en voor vrijwel iedereen toegankelijk is. Hoewel de beurs nieuw is, biedt het zijn klanten een aantal interessante crypto-handelsinstrumenten en een peer-to-peer handelsplatform dat eenvoudige handel met hefboomwerking tegen lage tarieven biedt. \ R \ n \ r \ nIn tegenstelling tot veel crypto-beurzen die cryptoderivaten aanbieden, is PrimeBit treedt niet op als tegenpartij. In plaats daarvan creëert het een platform voor handelaren om verbinding te maken op een peer-to-peer-basis, met een hefboomwerking tot 200x. \ R \ n \ r \ nPrimeBit is ook eenvoudig aan te melden en heeft geen minimale storting. Als je geïnteresseerd bent in hoe PrimeBit werkt, of waarom peer-to-peer-handel voor sommige beleggers een betere manier kan zijn om te handelen, laten we dan eens kijken wat PrimeBit doet om cryptohandelaren nieuwe opties te geven voor cryptohandel met hefboomwerking. \ R \ n \ r \ n \ r \ nBezoek PrimeBit \ r \ n \ r \ nPrimeBit maakt peer-to-peer-handel met cryptoderivaten eenvoudig \ r \ nPrimeBit is een makelaar in cryptoderivaten die een dienst aanbiedt die kan worden vergeleken met een beurs zoals BitMEX. In plaats van te handelen in echte tokens, hebben PrimeBit-klanten de mogelijkheid om contracten te verhandelen die hun waarde ontlenen aan Bitcoin, Ethereum en Litecoin. Het openen van een account bij PrimeBit is eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een e-mailadres en je kunt een PrimeBit-account aanmaken. \ R \ n \ r \ nZodra je account is geopend, kun je Bitcoin in je PrimeBit-portemonnee storten en vervolgens beginnen met handelen op de beurs. PrimeBit biedt zijn klanten ook een volledig uitgeruste demo-account, wat geweldig is voor handelaren die willen oefenen voordat ze hun Bitcoin gebruiken om een ​​back-up te maken van echte transacties. \ R \ n \ r \ nDe drie contracten die PrimeBit biedt op het moment van schrijven zijn: \ r \ n \ r \ n \ tBTC \ / USD \ r \ n \ tETH \ / USD \ r \ n \ tLTC \ / USD \ r \ n \ r \ nAls PrimeBit net begonnen is als crypto derivatenbeurs, het aantal contracten dat het zijn klanten zal aanbieden, zal waarschijnlijk toenemen naarmate het als bedrijf groeit. Voorlopig heeft PrimeBit drie contracten die betrekking hebben op drie van de meest populaire tokens die er zijn. \ R \ nPrimeBit-functies in een oogopslag \ r \ n \ r \ n \ ttot 200x \ u2013 de hoogste hefboomwerking op de markt \ r \ n \ tMetaTrader 5 desktop- en webapplicatie \ r \ n \ tFair Price Marking \ u2013 een mechanisme om vlotte handel op vluchtige activa mogelijk te maken, zelfs met een hoge hefboomwerking \ r \ n \ tGeen minimale stortingen en volledig functionele demo-accounts voor gemakkelijke toegang voor beginnende handelaren \ r \ n \ tGeen vervaldatums \ u2013 handel in eeuwigdurende contracten zonder limieten voor uw winst \ r \ n \ tVaste puntenwaarde \ u2013 eenvoudig te begrijpen prijsmodel met lineair rendement \ r \ n \ tEen lucratief partnerprogramma met maximaal 20 % omzetaandeel en een transparant dashboard voor het beheren van de inkomstenstroom \ r \ n \ tPrimeBit Trade Calculator voor het eenvoudig berekenen van de basisparameters van een bestelling die u overweegt te maken. \ r \ n \ r \ nWaarom peer-to-peer? \ r \ nHandelen op peer-to-peer-basis heeft enkele voordelen ten opzichte van het gebruik van een beurs die zowel als tegenpartij als markt-m Aker. Wanneer een beurs zowel de tegenpartij als de marktmaker is, bestaat het risico dat de beurs het prijsbepalingsmechanisme in zijn voordeel zal gebruiken. \ R \ n \ r \ nIn de wereld van Contract for Difference (CFD) handel zijn er tal van beschuldigingen tegen CFD-makelaars dat ze hun eigen prijsbepalingsmogelijkheden gebruiken om geld te verdienen met klantenposities \ r \ n \ r \ nAls uw makelaar niet de tegenpartij is, is deze vorm van uitvluchten eenvoudigweg niet mogelijk, omdat de makelaar uitsluitend geld verdient met het vergemakkelijken van transacties, en verdient geen geld als u verliest. Met PrimeBit zal een andere handelaar uw winsten of verliezen creëren, en PrimeBit zal geld verdienen in de vorm van vergoedingen voor het creëren van de handelsstructuur. \ R \ n \ r \ nDit soort platform is ook goed voor handelaren die cryptoderivaten willen gebruiken als een manier om inkomsten te genereren uit hun Bitcoin-bezit, aangezien handelaren op het PrimeBit-platform elke acht uur rechtstreeks financieringskosten ontvangen (of moeten betalen). \ r \ nHoe het werkt: handelen met PrimeBit \ r \ nHet handelsplatform dat PrimeBit created is beschikbaar via de online interface en is de industriestandaard MT5-handelsterminal. Zodra u een account bij PrimeBit opent en financiert (of een demo-account aanmaakt), kunt u beginnen met het openen van transacties via het online platform. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPrimeBit accepteert alleen stortingen in BTC, en zowel stortingen als opnames zouden erg snel moeten zijn. Het bedrijf zegt dat stortingen zullen worden bijgeschreven zodra een Bitcoin-knooppunt de overdracht bevestigt. \ R \ nPrimeBit-kosten \ r \ nOp PrimeBit zijn de kosten voor makers en afnemers als volgt (de financieringskosten veranderen met de markt, maar zijn vastgelopen zodra een transactie is geopend): \ r \ n \ r \ n \ tBTC \ / USD \ u2013 Maker Fee -0,025% \ u2013 Taker Fee 0.075% \ r \ n \ tETH \ / USD \ u2013 Maker Fee -0.025% \ u2013 Taker-vergoeding 0,075% \ r \ n \ tLTC \ / USD \ u2013 Maker-vergoeding -0,025% \ u2013 Taker-vergoeding 0,075% \ r \ n \ r \ nZoals hierboven vermeld, verdient PrimeBit zijn geld van de makersvergoedingen en won ‘ geen enkel deel van de financieringskosten opnemen, die om de acht uur moeten worden betaald. Het MT5-platform heeft grafiektools die u kunt gebruiken om de markten te analyseren, en het werkt ook met een aantal applicaties van derden. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMT5 is een solide handelsplatform dat heeft tal van handige functies, zoals trailing stop-loss-orders, ingebouwd. U hoeft zich geen zorgen te maken over het gebruik van limietorders met MT5 of over een nieuwe handelsinterface met fouten die helemaal opnieuw is gebouwd. \ R \ nPrimeBit: het contract \ r \ nDe drie contracten die PrimeBit aanbiedt zijn eeuwigdurende contracten, wat betekent dat ze voor altijd kunnen worden vastgehouden (zolang de financieringskosten kunnen worden betaald). Door een eeuwigdurend contract te gebruiken, verwijdert PrimeBit de tijdswaarde uit de prijsvergelijking en wordt het veel gemakkelijker voor de contracten om de prijs van de onderliggende tokens direct te volgen. \ R \ n \ r \ nDe contracten zijn geprijsd in USD maar worden afgerekend in BTC. Wanneer de prijs van het crypto-activum met $ 1 USD verandert, zal de waarde van het contract stijgen of dalen met 0,1 miljoen BTC (gelijk aan 0,0001 BTC). De prijs van een contract staat vast, evenals de financieringskosten. \ R \ n \ r \ nDe financieringskosten voor de contracten worden bepaald door een premie / kortingsindex die handelaren op elk moment kunnen bekijken. De werkelijke prijzen die worden gebruikt om de contractwaarde te bepalen, zijn afkomstig van een aantal gerenommeerde beurzen en kunnen niet worden beïnvloed door PrimeBit of de prijsactie van een enkele beurs. \ R \ n \ r \ nPrimeBit heeft goed gedaan taak om een ​​prijssysteem te creëren dat werkt om veel van de problemen waarmee cryptohandelaren worden geconfronteerd, op te lossen. \ r \ n \ r \ nhttps: \ / \ / www.youtube.com \ / watch? v = IDLFtwJpMd0&feature = emb_logo \ r \ nMetaTrader 5 MT5 \ r \ nSommige crypto-uitwisselingen gebruiken een eigen handelsplatform, maar dit is niet altijd de beste manier om te gaan. Handelen op de cryptomarkten verschilt niet van enige andere markt, vooral wanneer er derivaten worden gebruikt. PrimeBit besloot om het goed ontwikkelde MT5-handelsplatform te gebruiken, en dit was waarschijnlijk een heel goed idee. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHier zijn enkele van de dingen die MT5 handelaren biedt: \ r \ n \ r \ n \ tAangepaste grafieken MT5 heeft geavanceerde grafiektools die handelaren nuttig vinden. U kunt het tijdsbestek en het soort diagram aanpassen, wat een leuke functie is. Er zijn ook een aantal indicatoren die in MT5 zijn ingebouwd, wat erg handig is voor het handelen in elke markt. \ R \ n \ tOrdertypes MT5 heeft standaard heel veel aanpasbare ordertypes. U kunt limiet- en volgorders instellen met MT5, wat niet het geval is bij veel cryptobeurzen. Trailing stop-loss-orders zorgen ervoor dat u winst kunt vastleggen in een markt die snel beweegt, en niet bij uw tradingterminal hoeft te leven. \ R \ n \ tLayouts Als u wilt wijzigen hoe uw handelsinterface wordt weergegeven, geeft MT5 je tal van opties. U kunt de markt waarin u handelt de grootste grafiek maken en ook wijzigen hoe de symbolen in het infobox worden weergegeven. Er zijn tal van opties, en MT5 maakt het eenvoudig om informatie te bekijken op de manier die u wilt. \ R \ n \ r \ nZijn derivaten geschikt voor u? \ R \ nPrimeBit is een peer-to-peer-uitwisseling, maar omdat het de gebruik van hefboomwerking, vereist het dat u Bitcoin stort bij de beurs. Het verhandelen van derivaten is een geweldige manier om uw tokens te gebruiken en meer blootstelling aan een actief te krijgen, maar het is misschien niet geschikt voor elke handelaar. \ R \ n \ r \ nVoordat u begint met het verhandelen van cryptoderivaten of een ander afgeleid product, maakt het om te begrijpen hoe hefboomwerking uw transactie kan beïnvloeden. Hoe meer hefboomwerking u in een transactie inbouwt, hoe meer u kunt winnen of verliezen, afhankelijk van de richting van de markt. \ R \ n \ r \ nHet is erg belangrijk om stop-loss-orders te gebruiken wanneer u hefboomwerking gebruikt, aangezien u posities die tegen u ingaan, moeten liquideren. Verliezen nemen bij het handelen met hefboomwerking is onvermijdelijk, en u moet overwegen hoe dit u zowel financieel als psychologisch zal beïnvloeden voordat u besluit de markt te betreden. \ R \ n \ r \ nPrimeBit biedt een volledig functionele demo-rekening, en dit is een goede manier om te zien hoe hefboomwerking werkt in reële marktsituaties. Het demo-account is gratis en als u nog nooit leveraged-producten hebt gebruikt, is het een goed idee om een ​​week of twee te handelen zonder het risico te lopen dat u echte BTC riskeert bij transacties met hefboomwerking. \ R \ nPrimeBit is een innovatieve makelaar \ r \ nPrimeBit brengt wat geweldige ideeën voor de markt voor cryptoderivaten. De peer-to-peer-structuur van de beurs biedt een oplossing voor het potentiële probleem dat bestaat wanneer een makelaar zowel de tegenpartij als de marktmaker is. PrimeBit heeft ook een solide prijsbepalingsmechanisme gecreëerd, dat bijna onmogelijk zou zijn om te ‘gamen’ in een poging om de prijzen op de uitwisseling te beïnvloeden. \ R \ n \ r \ nPrimeBit is ook supergemakkelijk te gebruiken en zal bijna iedereen toelaten met wat BTC in hun portemonnee om met hefboomwerking cryptoderivaten te verhandelen. Het feit dat PrimeBit alleen stortingen en opnames met BTC toestaat, kan een nadeel zijn voor sommige handelaren, maar het is tegenwoordig niet moeilijk om aan BTC te komen. Over het algemeen is PrimeBit een geweldige makelaar om naar te kijken als je dat bent. op de markt om BTC, ETH of LTC op een hefboombasis te verhandelen, en het zal waarschijnlijk zijn werking uitbreiden naarmate het meer klanten aantrekt. Het enige echte nadeel van PrimeBit is hoe nieuw het is, aangezien het een staat van dienst zal moeten opbouwen in het leveren van solide service aan zijn klanten. \ R \ nBezoek PrimeBit","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Nicholas Say"​,"datum gepubliceerd"​"2019-12-23"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me