eToro anmeldelse: Den sociale handels- og investeringsplatform

eToro anmeldelse

Mens eToro er en nøgleaktør i verden af ​​CFD’er og kryptokurrencyhandel, virksomheden tilbyder også meget mere end dette nu. De har ført fintech-revolutionen i over et årti og opbygget et ry som den førende sociale handelsplatform i verden.

Virksomheden startede som en generel handelsplatform, men har tilføjet kryptovaluta og andre handelsinstrumenter for at holde trit med skiftende markeder og voksende krav. De er en af ​​pionererne i at tilføje sociale funktioner til deres platform i form af CopyTrading og CopyPortfolios.

I dag er der over 6 millioner brugere registreret på eToro, hvilket sikrer status som brancheleder – Læs videre for vores omfattende gennemgang.

Besøg eToro

Risikoadvarsel: CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af gearing. 75% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

Et overblik over eToro

Mægler eToro
Regulering FCA (UK), ASIC (Australien), CySEC (Cypern)
Indledende indbetaling af minimum

$ 200
Demokonto

Ja
Dækning af aktiver CFD’er, ETF’er, Forex, Cryptocurrency, Aktier, Råvarer, Indekser
Løftestang 20: 1
Handelsplatforme Egen web, mobilapps

Hvad er historien om eToro?

Bemærk: Dette indhold gælder ikke for amerikanske brugere.

eToro startede faktisk tilbage i 2007 med tre iværksættere, der ønskede at gøre handel mere tilgængelig for hverdagsbrugere.

Samtidig ønskede de at reducere afhængigheden af ​​banker og andre traditionelle finansielle institutioner. eToro startede som en online handelsplatform med grafer, der repræsenterer finansielle instrumenter og en intuitiv grænseflade.

I 2009 lancerede eToro handelsplatformen WebTrader med en række professionelle værktøjer til forhandlere på alle niveauer.

Om eToro

75% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

 • Et stort skridt fremad kom i 2011 med OpenBook, den første sociale handelsplatform i verden. Dette omfattede den daværende nye CopyTrader-funktion, som lader nogen kopiere vellykkede forhandlere.
 • I 2012 tilføjede eToro aktier til sine andre aktiver, som valutaer og råvarer.
 • EToro-mobilappen, der blev lanceret i 2013 til både Android og Apple, udvidede platformens rækkevidde. Dette er også, når eToro dyppede i krypto, hvilket gør det muligt at handle Bitcoin via CFD’er.
 • I 2015 opdaterede platformen grænsefladen til en endnu mere innovativ og intuitiv oplevelse.
 • I 2016 tilføjede det CopyPortfolio, administrerede porteføljer, der bundter forskellige aktiver eller tophandlere inden for en markedsstrategi.
 • I januar 2017 udvidede eToro sin rækkevidde i kryptovalutaverdenen ved at tilføje support til handel med krypto til platformen. Det begyndte med en række populære kryptokurver, herunder Ethereum, Litecoin og XRP.
 • I 2019 lancerede de eToroX, en fuld udveksling af krypto til krypto.

Hvilke kryptovalutaer understøtter eToro?

Sammenlignet med andre platforme er mulighederne for understøttede kryptokurver på eToro relativt begrænsede.

Dette er et resultat af dets karakter som en generel handelsplatform i modsætning til en, der udelukkende fokuserer på kryptokurrency.

Alligevel kan du kort eller eje de mest populære kryptokurver. Understøttede muligheder inkluderer Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Litecoin og Ripple.

Kryptovalutamarkeder

Cryptoassets er meget ustabile uregulerede investeringsprodukter. Ingen EU-investorbeskyttelse. Din kapital er i fare. Vejledende priser den aktuelle markedspris vises på eToro-handelsplatformen

Hvad adskiller eToro fra andre platforme?

En af de største måder, som eToro skiller sig ud fra andre platforme, er det store antal tilgængelige investerings- og handelsmuligheder.

Takket være de mange måder at investere og handle på, kan brugerne drage fordel af den samme platform til deres behov for handel med kryptokurrency som for traditionelle aktiver.

De sociale elementer i eToro gør det også unikt. Et eksempel er CopyPortfolios, som er en langsigtet temainvestering i form af en administreret portefølje, der bundler aktiver og tophandlere med en forudbestemt strategi. Evnen til at kopiere investeringerne fra succesrige forhandlere er også innovativ, ligesom programmet Popular Investor er innovativt.

Hvilke handelsværktøjer tilbyder eToro?

Denne platform sigter mod at uddanne handlende såvel som at give dem en platform til investering.

Efter registrering får eToro-brugere “virtuelle pengekonti” med $ 100.000, så de kan arbejde på strategier og færdigheder, før de investerer rigtige penge.

Det giver også flere andre værktøjer til at hjælpe med faktisk handel, såsom en økonomisk kalender. Indtast blot de datoer og tidszone, du vil se på, og de aktiver, du handler. Kalenderen viser derefter, hvordan begivenheder sandsynligvis vil påvirke dine aktiver.

Derudover giver det regelmæssige markedsanalyser, der inkluderer store detaljer såvel som hurtige oversigter, så du kan bruge så meget eller så lidt information, som du vil.

Hvert aktiv, der kan handles på platformen, har sin egen side, hvor du kan se detaljerede oplysninger, nyheder, diagrammer og forskning.

Siden med detaljer om aktiver

Hvad er CFD’er?

En CFD eller kontrakt om forskel er en type derivathandel. Med en CFD kan investorer spekulere i, om hurtige globale finansielle markeder vil stige eller falde. Dette kan gøres med kryptokurver samt indekser, aktier, fiat-valutaer, statskasser og råvarer.

Den vigtige ting at bemærke om CFD-handel er, at du ikke køber eller sælger det underliggende aktiv, i dette tilfælde kryptokurrency. I stedet sælger eller køber du et bestemt antal enheder til det pågældende instrument baseret på din forudsigelse af, om prisen vil stige eller falde.

Når instrumentet bevæger sig til din fordel, får du flere af de eksisterende CFD-enheder, du allerede har solgt eller købt. Du taber for hvert punkt, det bevæger sig mod dig. CFD’er kræver forsigtighed, da det er muligt for tab at overstige indskud.

Du kan læse mere om CFD’er i vores begyndervejledning her.BTC-handler

Meget ustabilt ureguleret investeringsprodukt. Ingen EU-investorbeskyttelse. Din kapital er i fare.

På eToro går CFD-handel og kryptokurrency hånd i hånd. Som tidligere nævnt gik eToro først ind i kryptovaluta ved at tilbyde Bitcoin-handel via CFD’er i 2013, hvilket gør det til en af ​​de tidligste spillere i verden af ​​kryptoinvesteringer..

CFD-handel spiller fortsat en nøglerolle på eToro, da mange af de handler, der involverer krypto, stadig er CFD’er i stedet for at håndtere det faktiske aktiv.

Fra den 3. september 2017 ejer de, der investerede i KØB-positionen for krypto på eToro, faktisk det aktiv, der ligger til grund for transaktionen. Før dette ejede de en CFD, ikke aktivet. Derudover tilbyder eToro faktisk handel med kryptokurrency. Hvis du vælger at åbne korte eller SÆLG positioner for kryptokurver på eToro, er dette stadig en CFD-position.

Hvad er CopyPortfolios?

CopyPortfolios blev føjet til eToro-platformen sidste år. Denne funktion er tilgængelig til handel med kryptokurrency såvel som traditionelle fiat-handler. Dette skaber et enkelt omsætteligt aktiv, der består af nøje udvalgte aktiver eller forhandlere af en forudbestemt strategi.

EToro Investment Committee sammensætter CopyPortfolios og genbalancerer dem med jævne mellemrum. Der er flere kryptokurrency CopyPortfolios tilgængelige for investorer at vælge imellem.

Kopier porteføljer

En af disse kaldes simpelthen “Cryptocurrency” og leverer eksponering for Ethereum og Bitcoin.

I kryptokurrency-tyrkørsel i maj 2017 havde fonden en stigning på 66 procent. Inden for de første tre måneder genererede denne fond over 125 procent i overskud. En anden mulighed kaldes “Crypto CopyPortfolio.”

Dette er en nyere CopyPortfolio, der består af en afbalanceret kryptoportefølje, der indeholder Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Dash og Ripple.

Hvad er CopyTrading?

En anden spændende mulighed på eToro, som du kan bruge til krypto- og fiat-investeringer, er CopyTrading.

Kopihandel er en innovation, der giver brugerne mulighed for at gennemse andre forhandleres track record og kopiere dem, hvilket betyder, at de vil spejle deres handler.

Handlende har evnen til at blive “populære investorer”, hvis de har en lavrisikoscore og leverer ensartet afkast.

De modtager derefter belønninger for at dele visdom. Ved at drage fordel af CopyTrading og kopiere en investor, der inkluderer kryptovaluta i din portefølje, kan du blive eksponeret for markedet uden at skulle lave for meget research selv.

Kopihandel

Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorie er mindre end 5 komplette år og er muligvis ikke tilstrækkelig som grundlag for investeringsbeslutningen. Dette er ikke investeringsrådgivning.

Hvem kan bruge eToro?

eToro kan bruges af alle, så længe det er lovligt at gøre det i deres land. eToro fører en løbende liste over lande, hvor platformen er blokeret på grund af ændringer i reglerne, der er i strid med handelslove.

Dette betyder, at de i USA, Canada, Cuba, Japan, Nordkorea, Iran, Syrien, Tyrkiet, Serbien, Albanien og Sudan ikke lovligt kan bruge eToro.

Har eToro en mindste handelsstørrelse?

eToro er stolt af at tilbyde værktøjer, som investorer og forhandlere på alle niveauer af erfaring kan drage fordel af, så det forsøger at begrænse brugen af ​​minimumshandler.

 • Alligevel skal du have $ 200 for at deltage i CopyTrading og foretage en minimumsinvestering på $ 5.000 for CopyPortfolios.
 • Minimumsmængderne for manuelle positioner er baseret på instrumentet. For valutaer (såsom kryptokurver) og råvarer er det kun $ 25.
 • For aktier er det $ 50.
 • Endelig er det $ 200 for ETF’er og indekser.

For dem, der tilmeldte sig den 2. april 2017 eller senere, afhænger størrelsen af ​​en minimumshandel af eksponering i form af gearing gange det investerede beløb. For kryptokurver er dette samlede minimumsbeløb $ 200.

Minimumet for ETF’er og aktier er $ 500, for råvarer er $ 2.500, og for indekser og Forex er $ 5.000.

Som et eksempel på denne eksponeringsrelaterede politik skal du investere mindst $ 200, hvis du åbner en kryptohandel med en gearing på x1. Hvis du dog valgte at investere $ 100, skal du have en minimum gearing på x2.

eToro-gebyrer

Som udveksling tjener eToro sit overskud på de forskellige gebyrer, det opkræver. På eToro opkræves ingen gebyrer, når du åbner en position, i stedet genererer gebyret baseret på spredningen. Den har en liste over minimumsspænd for hver kryptovaluta, og disse satser garanteres ikke.

Holdet påpeger, at spændet kan variere baseret på likviditet og markedsforhold.

De daglige pausespænd er som følger: 1,5 procent for BTC, 5 procent for BCH, 3 procent for DASH, 2 procent for Ethereum, 5 procent for ETC, 3 procent for LTC, 5 procent for NEO, 5 procent for XLM og 3 procent for XRP.

InstrumentMarkedstimerDagligt pauseSpreadSELLBUY
BTCBitcoin 24/7 1,5% -0,471233 -0,471233
BCHBitcoin kontanter 24/7 5% -0,14 0
DASHDash 24/7 3% -0,039452 0
ETHEREUMEereum 24/7 2% -0,036712 -0,036712
ETCEthereum Classic 24/7 5% -0,001726 0
LTCLitecoin 24/7 3% -0,006575 0
NEONEO 24/7 5% -0,012383562 0
XLMStellar 24/7 5% -0,0000416 0
XRPRipple 24/7 3% -0,000022 0

På grund af arten af ​​kryptovalutahandel er den tilgængelig 24/7, og der er ingen gebyrer for handler natten over eller i weekenden. I stedet opkræver eToro kun gebyrer for brugere, der har gearede Ethereum- eller BTC-positioner eller for kortslutning af kryptokurver. Holdet påpeger, at de forskellige gebyrer kan ændres.

eToro Kundeanmeldelser & Omdømme

Brugere og korrekturlæsere af platformen er generelt enige om, at eToro er meget let at bruge. Det var designet til at være intuitivt, så de uden handelserfaring kunne få de oplysninger, de har brug for, og foretage handler.

Du kan bruge platformen på pc’er, Mac’er, Android- eller iOS-enheder og altid drage fordel af dens intuitive funktionalitet og let viste oplysninger om kryptovalutaer og andre aktiver via grafer og mere.

Generelt har eToro et godt omdømme online, virksomheden er stor og veletableret, så du kan være sikker på, at dine midler er sikre der. Klager fra folk online handler generelt om forhandlere, de har kopieret, ikke presterer så godt, som de troede, de ville.

Dette er ikke de handlende selv skyld, handel er en kompliceret forretning, da alle oplever både tab og gevinster.

Andre problemer drejer sig om det faktum, at eToro reklamerer stærkt for, at du kan købe Cryptos med dem, mens du faktisk ikke har aktiverne i sig selv. Dette er det samme for alle mæglere af denne type. Hvis du fysisk vil eje kryptoaktivet, skal du købe dem på en børs, der tilbyder dette, som Coinbase eller Binance.

Hvordan indbetaler og trækker du penge på eToro?

Der er flere indbetalingsmetoder til eToro, så du kan vælge den, der bedst opfylder dine behov, idet du husker, at forskellige metoder har forskellige minimumsindskud.

Du kan vælge at indbetale via bankoverførsler, bankoverførsler, Visa, MasterCard, NETELLER, PayPal, Yandex, Webmoney UK, Skrill og andre.

For at trække ud skal du udfylde en formular og derefter typisk modtage pengene via PayPal, en bankoverførsel eller dit kredit- eller betalingskort. For at trække dig ud skal du bruge en kopi af din underskrift, farvepas kopi og bevis på adresse.

Sådan finansieres din konto

Udvidelse af kryptovaluta

eToro har for nylig tilføjet cirka 35 nye fiat-par til sin platform, som i alt ser omkring 44 handelspar til rådighed for sine brugere. De nye par dækker en række forskellige regioner og valutaer og er rettet mod indbyggerne i lande som Canada, Australien og Japan. De opdaterede par er som følger:

 • Australien BTC / AUD, ETH / AUD, XRP / AUD, ETC / AUD, BCH / AUD, LTC / AUD,
 • Canada BTC / CAD, ETH / CAD, XRP / CAD, ETC / CAD, BCH / CAD, LTC / CAD
 • Japan ETC / JPY, BCH / JPY, LTC / JPY
 • New Zealand BTC / NZD, BCH / NZD, ETH / NZD, ETC / NZD, LTC / NZD XRP / NZD
 • Schweiz BTC / CHF, ETH / CHF, XRP / CHF, LTC / CHF, BCH / CHF, ETC / CHF
 • Det Forenede Kongerige BCH / GBP, ETC / GBP, LTC / GBP, XRP / GBP
 • EU BCH / EUR, ETC / EUR, LTC / EUR, XRP / EUR

Desuden har eToro officielt annonceret en kryptovaluta-fokuseret handelsplatform rettet mod kunder i USA sammen med en kryptotegnebog og integreret mobilapp, der tillader køb af kryptokurrency med kreditkort.

Tjenesten blev afsløret i maj og gør det muligt for amerikanske kunder fra 32 stater og territorier at handle et voksende antal forskellige kryptovalutaer, herunder populære aktiver såsom Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), XRP, Dash (DASH), Neo (NEO) og EOS.

På samme tid understøtter kryptotegnebogen med flere signaturer seks kryptovalutaer, nemlig Bitcoin (BTC), Bitcoin cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Stellar (XLM) og XRP med yderligere valutaer indstillet til at blive tilføjet i fremtiden.

Holdet har også meddelt, at deres kryptovaluta mobile tegnebog er blevet gjort tilgængelig for brugere af både iOS og Android-enheder.

Eksisterende eToro-brugere er i øjeblikket i stand til at logge ind på tegnebogen direkte for at transakere og opbevare kryptovalutaer, mens konvertering af aktiver i tegnebogen også er mulig med få klik, og derudover kan midler også modtages og sendes ved at dele tegnebogens adresse ved hjælp af en QR-kode.

EToro Wallet giver brugerne mulighed for at:

 • Administrer og gem flere kryptokurver
 • Udveksle krypto mod krypto
 • Overfør kryptoer fra deres eToro-konti (begrænset til visse mønter og til guldkonti og derover)

Sådan køber du Crypto med et kreditkort

eToro-kunder kan også købe kryptokurver direkte fra eToro-tegnebogen ved hjælp af et kreditkort. Investeringsplatformen har indgået et samarbejde med den velkendte tredjepartsbetalingsudbyder Simplex, hvor eToro kan integrere Visa- og MasterCard-betalinger.

Sådan køber du noget kryptokurrency ved hjælp af dit kreditkort:

 • Åbn din eToro Wallet
 • Klik på “KØB CRYPTO” -sektionen i tegnebogen, og vælg din foretrukne mønt og det beløb, du gerne vil købe
 • Indtast dine betalingsoplysninger i Simplexs faktureringsformular.

Når processen er gennemført, overføres dine købte mønter til din eToro-tegnebog.

Det er vigtigt at bemærke, at Simplex kan vælge at straks godkende eller afvise din anmodning samt anmode om yderligere dokumentation eller bevis for identitet. Disse kan omfatte officiel myndighedsudstedt dokumentation eller et selfie-billede. Denne service er også underlagt følgende gebyrer og begrænsninger.

eToro-tegnebogsgebyrer

Fiat til Crypto-konverteringsgebyrer

 • eToroX-gebyr 1%
 • Simplex gebyr 4%
betalingsmiddel Min transaktion Maks. Transaktion Max / dag Maks / måned
engelske pund £ 96 £ 7,350 £ 14.700 £ 36,750
EUR € 112 € 8.624 € 17.248 € 43.120
USD $ 125 $ 10.000 $ 20.000 $ 50.000

Den faktiske markedskurs bestemmes af eToroX, når transaktionen er godkendt af Simplex, og blockchain-gebyrer trækkes fra den købte krypto ud over ovenstående gebyrer og anvendes på hver kryptotransaktion..

Det er værd at bemærke, at yderligere gebyrer muligvis også påløber som følge af gebyrer, der pålægges af din bank eller kreditkortudsteder.

Disse kan omfatte kontant forskud eller udenlandske transaktionsgebyrer til dine korttransaktioner, og alle udførte transaktioner vises på dit kreditkort eller din bankkontoudtog som eToroX LTD, hvor kreditkortbeskrivelsen er Simplex_eToroX, men en bekræftelses-e-mail vil også blive sendt Simplex.

Enhver afventende betaling kan annulleres, hvor kunder rådes til at åbne en billet direkte på Simplex-webstedet eller at bruge Live Chat-funktionen nederst til højre på Simplex.com-webstedet..

Det er også vigtigt at bemærke, at når en betaling er godkendt, kan den ikke annulleres. Godkendelsesprocessen er faktisk godkendt af Simplex, og som et resultat bør spørgsmål om transaktionsprocessen først rettes til Simplex kundeserviceteam. Dog er eToro kundeserviceteam også tilgængeligt til at håndtere eventuelle problemer.

eToroX anmeldelse

eToroX, blockchain-datterselskabet af eToros mere traditionelle investeringsplatform, er officielt lanceret i Gibraltar og reguleres af Gibraltar Financial Services Commission (GFSC). Børsen sigter mod at imødekomme specielle kryptohandlere og inkorporere mange af de funktioner, der findes på deres sociale handelsplatform.

Krypto til krypto-udveksling har en intuitiv brugergrænseflade, en mobil tegnebog-app, er kompatibel med lovgivningen og gør brug af avancerede sikkerhedsprotokoller og sigter mod at give kryptoentusiaster i en række regioner forbedrede handelsmuligheder.

eToroX anmeldelse

Du kan læse vores fulde anmeldelse af eToroX her.

Understøttede valutaer

Platformen, der oprindeligt blev lanceret med et begrænset antal kryptokurver, er dog i øjeblikket 16 digitale aktiver og 37 krypto-til-fiat-par tilgængelige, og eToroX indeholder også otte mærkevarer stablecoins, der giver handlende mulighed for at beskytte sig mod markedets volatilitet uden at skulle “Udbetale” til fiat.

De eToro-brandede tokens, der er knyttet til fiat-valutaer, inkluderer eToro United States Dollar (USDEX), eToro Japanese Yen (JPYX), eToro Euro (EURX), eToro Pounds Sterling (GPBX), eToro Australian Dollar (AUDX), eToro Canadian Dollar ( CADX), eToro New Zealand Dollar (NZDX) og den schweiziske eToro Franc (CHFX).

Ud over disse stabile valutaer er der også digitale aktiver knyttet til prisen på råvarer, og disse inkluderer GOLDX- og SLVRX-mønter, som henholdsvis forbliver knyttet til priserne på guld og sølv.

Inkluderingen af ​​disse digitale aktiver hjælper eToroX med at forblive en krypto til krypto-udveksling og mere velkendte kryptokurver som Bitcoin (BTC), Bitcoin cash (BCH), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Dash (DASH) og XRP har også flere kryptokurver, stablecoins og tokens, der planlægges tilføjet i de kommende uger.

Ombytningsgebyrer og begrænsninger

eToroX opkræver ikke gebyrer for indskud, og udbetalingsgebyrer er som følger:

betalingsmiddel Hurtig tilbagetrækningsgrænse Tilbagekaldelsesgebyr
AUDX 50.000 3,75000
BCH 166 0,01000
BTC 10 0,00060
CADX 50.000 3.90000
CHFX 50.000 3,00000
DASH 400 0,02500
ETH 278 0,01700
EURX 45.000 2,65000
GBPX 40.000 2.30000
JPYX 5.500.000 330,00000
LTC 555 0,03300
NZDX 50.000 4.25000
USDEX 50.000 3,00000
XRP 166,667 8.50000

Børsen anvender en differentieret tilgang med hensyn til handelsgebyrer, og gebyrerne for alle transaktioner (under et månedligt volumen på $ 100.000) beregnes efter Tier 1.

Når den månedlige handelsvolumen vokser ud over Tier 1 (over $ 100.000), anvendes en rabat i løbet af den første uge i måneden, og afhængigt af niveauet på niveauet beregnes rabatten baseret på procenterne i den følgende tabel.

 • Beregningen foretages for hver kalendermåned.
 • Rabatten gives i ETH
 • Rabatten gives i løbet af den første uge i måneden.

eToroX inkorporerer også Maker- og Taker-gebyrer, og førstnævnte opkræves for handler, hvor Maker-ordrer tilføjer likviditet til børsen, mens Taker-ordrer fjerner likviditet fra ordrebogen og pådrager deres egne gebyrer.

Som et resultat er producentgebyrer lavere i sammenligning på grund af disse ordrer, der hjælper børsen med at forblive likvid.

Et eksempel på en Maker-forhandlerordre inkluderer at placere en ordre til afventende udførelse, såsom en grænseordre, der ikke automatisk udfyldes (delvist eller fuldstændigt).

Denne handling hjælper med at “skabe” markedet og tilføjer likviditet til ordrebogen, mens en Taker-ordre kan antage form af at placere en øjeblikkelig ordre, der ikke kommer på ordrebogen, f.eks. Ved at blive udfyldt helt eller delvist. Denne type aktivitet “fjerner” likviditet fra ordrebogen.

Hvor sikker er eToroX?

Udvekslingen indeholder et antal banebrydende sikkerhedsprotokoller, og disse inkluderer datakryptering som standard med en dedikeret sikret mekanisme, der bruges til at forhindre CSRF-angreb.

Derudover har holdet udviklet deres egen backloganalytiske mekanisme, der er baseret på N.N maskinindlæringsalgoritme, som hjælper med at træffe beslutningstagning og inkorporerer flere PT og Code anmeldelser samt et bug bounty-program..

Brugerkonti er yderligere sikret, da alle eToroX-kunder skal gennemføre niveau 3-identitetsbekræftelse, og opdatering af finansielle kontooplysninger kræver dobbeltprocesbekræftelse.

Desuden bruger platformen tofaktorautentificering (2FA), begrænser loginforsøg og bruger tilskrivningsmodeller på hvidliste for at forhindre automatiseringsangreb..

Mere stringente sikkerhedseksempler inkluderer alle medarbejderarbejdsstationer, der beskyttes og verificeres baseret på flere sikkerhedsmekanismer, der inkluderer bedrag og fælder, mens børsens forvaringsløsning er baseret på en niveau 3 militær klasse FIPS140 depotproces med multiseparation mellem de forskellige miljøer.

Disse inkluderer et varmt miljø eller en procesmotorsikret løsning, et koldt, sikret isoleret hulmiljø og et dybt, isoleret miljø af militær kvalitet.

Derudover har eToro været i drift i Fintech siden 2007 og har etableret regulerede enheder i Cypern, Storbritannien, USA, Australien og Sydafrika, hvor Gibraltar nu bliver sin sjette jurisdiktion..

Gibraltars regering og Gibraltar Financial Services Commission (GFSC) har fastsat regler, der dækker DLT-forretninger (Distribueret Ledger Technology), og eToroX opererer inden for rammerne administreret af GFSC.

Virksomheden er et af de mere gennemsigtige inden for kryptovaluta-sektoren, og ETORO X LIMITED er et aktieselskab, der er registreret i Gibraltar med registreringsnummer 116348, og med hjemsted på 57/63 Line Wall Road, Gibraltar.

Virksomheden er godkendt af GFSC som en Distribueret Ledger Technology Provider i henhold til Financial Services (Investment and Fiduciary Services) Act med licensnummer FSC1333B.

Kontoverifikation

Gibraltars lovkrav sikrer, at hver nye konto skal verificeres som en del af registreringsprocessen, og udvekslingen har til formål at forenkle verificeringsprocessen så meget som muligt.

Efter at have sendt alle dine oplysninger og uploadet alle nødvendige dokumenter kan det tage op til to hverdage at bekræfte din konto.

Nye brugere er forpligtet til at uploade dokumenter for at bevise deres identitet og bopæl, og følgende dokumentation vil blive bedt om.

Bevis for identitet (POI) -dokument

Dette POI-dokument skal indeholde dit navn, fødselsdato, et klart foto, dokumentets udstedelsesdato og udløbsdato. Accepterede former for POI-dokumenter inkluderer et pas, et statsudstedt ID eller kørekort.

Bevis for identitet og selfie (POIS)

Det er nødvendigt at uploade en selfie, der inkluderer dig, der har det dokument, du har uploadet.

Bevis for adresse (POA) -dokument

POA-dokumentet skal indeholde dit fulde navn, adresse og udstedelsesdato og også indeholde navnet eller logoet på det firma, der udstedte dokumentet. POA-dokumenterne må ikke være ældre end 6 måneder, og alle fire hjørner af dokumentet skal være synlige.

Dit POA-dokument kan være et af følgende:

 • Kontoudtog
 • Forsyningsregning: Elektricitet, vand eller gas
 • Skat: Skatteregning for råd, stat eller land

Finansielt spørgeskema

Det sidste trin i verificeringsprocessen involverer udfyldelse af et økonomisk spørgeskema, der dækker din økonomiske egnethed til at investere. Spørgeskemaet består af ni 9 spørgsmål og tager kun et par minutter at udfylde.

Hvor nybegyndervenlig i eToroX?

Som med enhver handelsplatform tager eToroX noget med at vænne sig til, men indlæringskurven vil være stejlere for alle, der er helt nye i kryptovalutahandel..

For at prøve at udligne dette har teamet en hjælpeafdeling, der har til formål at besvare de mest almindelige spørgsmål og kan kontaktes af deres [email protected] e-mail-adresse.

Holdet kan også kontaktes via deres Twitter-konto, Telegram-gruppe og Facebook-side. Ud over hjælpeafsnittet har eToroX også til formål at uddanne sine brugere og inkorporerer et Blockchain Academy og Glossary-sektion, der inkluderer en række tydeligt skrevne vejledninger og definitioner, der hjælper brugere med at både navigere på platformen og få en bedre forståelse af blockchain-teknologi.

Afhængigt af din baggrund bør det mere begrænsede udvalg af handelspar gøre det lettere for nye aktører på markedet at begynde at handle på platformen, mens det unikke udvalg af stablecoins også skal hjælpe nyere handlende med at få en forståelse af, hvordan man laver rentable handler når det drejer sig om digitale aktiver.

eToro-konkurrenter

eToro konkurrerer med vores lignende mæglere, som tidligere har dækket, som følger:

 • IQ Option
 • Ekspertvalg
 • Vantage FX
 • Pepperstone
 • NordFX
 • Binary.com
 • XTB
 • FXTM
 • ATFX

Er eToro sikkert?

For at give brugerne ro i sindet tager eToro skridt til at yde sikkerhed. Virksomheden som helhed er fuldt reguleret og overholder retningslinjerne fra FCA og CySEC. For at hjælpe handlende med at tage ansvarlige beslutninger tilbyder det en række værktøjer til alle oplevelsesniveauer, såsom vejledning til de første trin og risikostyringsfunktioner.

eToro træffer også forholdsregler for at sikre, at kundernes midler og personlige oplysninger er sikre. Traditionelle fonde forbliver sikre i europæiske banker i niveau 1.

Med alt dette i tankerne skal du huske, at der ikke er nogen regler for kryptokurver. På grund af dette, hvis du deltager i kryptokurrencyhandel eller andre kryptorelaterede investeringer, er der ingen forsikring fra investorkompensationsordningerne i Storbritannien eller Cypern.

Manglen på regler betyder også, at hvis du har en klage, kan du ikke indgive den til din økonomiske ombudsmandstjeneste.

På trods af dette er eToro stolt af at arbejde for at løse problemer så problemfrit som muligt. Derudover er der adskillige sociale platforme, hvor du kan registrere klager, som kan påvirke andre brugere.

Konklusion

Selvom eToro fokuserer på mere end kun handel med kryptokurrency, er det en nyttig platform for dem, der investerer i kryptokurrency eller handler den.

De ekstra funktioner i eToro er, hvad der giver det en fordel, såsom CopyPortfolios og forskellige grafer. Platformen er også meget intuitiv, noget der vil appellere til alle.

Mens eToro ikke vil være ideel, hvis du vil handle mindre populære kryptokurver, er det en fremragende mulighed for dem, der kun holder af de store, eller som vil bruge den samme platform til både fiat- og kryptotransaktioner.

Det er også en fantastisk platform til handel med almindelige aktier og Forex eller bare investere i forudbyggede porteføljer i forskellige brancher.

Denne anmeldelse blev opdateret med lanceringen af ​​eToroX, Cryptocurrency-investorer har nu mulighed for at købe og holde kryptoaktiver direkte. Dette er en god tilføjelse til platformen og placerer dem godt inden for rummet nu.

Vi har brugt eToro i årevis nu og har ikke haft nogen problemer med dem, indskud og udbetalinger behandles hurtigt og pålideligt, så du behøver ikke bekymre dig om sikkerheden for dine midler.

eToro har vist sig at være troværdige inden for branchen i mange år og kan varmt anbefales – vi anbefaler, at du prøver dem.

Besøg eToro

eToro er en platform med flere aktiver, der tilbyder både investering i aktier og kryptoaktiver samt handel med CFD’er.

Bemærk, at CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af gearing. 75% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge.

Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater.

Cryptoassets er flygtige instrumenter, der kan svinge meget inden for en meget kort tidsramme og derfor ikke er passende for alle investorer. Bortset fra via CFD’er er handel med kryptoassets ureguleret og overvåges derfor ikke af nogen EU-lovgivningsmæssig ramme.

eToro USA LLC tilbyder ikke CFD’er og repræsenterer ikke og påtager sig intet ansvar for nøjagtigheden eller fuldstændigheden af ​​indholdet af denne publikation, som er udarbejdet af vores partner ved hjælp af offentligt tilgængelige ikke-enhedsspecifikke oplysninger om eToro.

eToro

src = “~ images \ etoro-review-the-social-trading-investment-platform.gif”

alt = “eToro”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9.2

Brugervenlighed

10,0 / 10

Omdømme

10,0 / 10

Gebyrer

8.0 / 10

Kunde support

9,0 / 10

betalingsmetoder

9,0 / 10

Fordele

 • Godt designet interface
 • Pålidelig & Sikker
 • Forskellige muligheder
 • Stort udvalg af markeder

Ulemper

 • Ingen kryptovalutaindskud
 • Ikke mange kryptokurver
 • Hold ikke aktiverne

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"eToro","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 12 \ /etoro-review.gif","beskrivelse":"Mens eToro er en nøgleaktør i verdenen af ​​CFD’er og kryptokurrencyhandel, tilbyder virksomheden også meget mere end dette nu. De har ført fintech-revolutionen i over et årti og opbygget et ry som den førende sociale handelsplatform i verden. Virksomheden startede som en generel handel…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"9.20"},"navn":"eToro","reviewBody":"Mens eToro er en nøgleaktør i verdenen af ​​CFD’er og kryptokurrencyhandel, tilbyder virksomheden også meget mere end dette nu. De har ført fintech-revolutionen i over et årti og opbygget et ry som verdens førende sociale handelsplatform. \ R \ n \ r \ n Virksomheden startede som en generel handelsplatform, men har tilføjet kryptovaluta og andre handelsinstrumenter for at beholde op med skiftende markeder og voksende krav. De er en af ​​pionererne i at tilføje sociale funktioner til deres platform i form af CopyTrading og CopyPortfolios. \ R \ n \ r \ nI dag er der over 6 millioner brugere registreret på eToro, hvilket sikrer sin status som brancheleder – Læs videre til vores omfattende gennemgang. \ r \ nBesøg eToro \ r \ nRiskadvarsel: CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af gearing. 75% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den store risiko for at miste dine penge. \ R \ n \ r \ neToro i overblik \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBroker \ r \ neToro \ r \ n \ r \ n \ r \ nRegulering \ r \ nFCA (UK), ASIC (Australien), CySEC (Cypern) \ r \ n \ r \ n \ r \ nMinimum oprindeligt depositum \ r \ n \ r \ n $ 200 \ r \ n \ r \ n \ r \ nDemokonto \ r \ n \ r \ nJa \ r \ n \ r \ n \ r \ nDækning af aktiv \ r \ nCFD’er, ETF’er, Forex , Kryptovaluta, Aktier, Råvarer, Indeks \ r \ n \ r \ n \ r \ nLeverage \ r \ n20: 1 \ r \ n \ r \ n \ r \ nHandelsplatforme \ r \ nProprietært web, Mobile Apps \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nHvad er historien om eToro? \ r \ nBemærk: Dette indhold gælder ikke for amerikanske brugere. \ r \ n \ r \ neToro startede faktisk tilbage i 2007 med tre iværksættere der ønskede at gøre handel mere tilgængelig for hverdagsbrugere. \ r \ n \ r \ n På samme tid ønskede de at reducere afhængigheden af ​​banker og andre traditionelle finansielle institutioner. eToro startede som en online handelsplatform med grafer, der repræsenterer finansielle instrumenter og en intuitiv grænseflade. \ r \ n \ r \ nI 2009 lancerede eToro handelsplatformen WebTrader med en række professionelle værktøjer til handlende på alle færdighedsniveauer. \ r \ n \ r \ n \ r \ n75% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ tEt stort skridt fremad kom i 2011 med OpenBook, den første sociale handelsplatform i verden. Dette omfattede den daværende nye CopyTrader-funktion, som lader nogen kopiere succesrige forhandlere. \ R \ n \ tI 2012 tilføjede eToro aktier til sine andre aktiver, som valutaer og råvarer. \ R \ n \ tEToro-mobilappen, der blev lanceret i 2013 til både Android og Apple, der udvider platformens rækkevidde. Dette er også, når eToro dyppede ned i krypto, hvilket gør det muligt at handle Bitcoin via CFD’er. \ R \ n \ tI 2015 opdaterede platformen grænsefladen for en endnu mere innovativ og intuitiv oplevelse. \ R \ n \ tI 2016 tilføjede den CopyPortfolio, administrerede porteføljer, der bundter forskellige aktiver eller tophandlere inden for en markedsstrategi. \ R \ n \ tI januar 2017 udvidede eToro sin rækkevidde i kryptovaluta ved at tilføje support til handel med krypto til platformen. Det startede med en række populære kryptokurver, herunder Ethereum, Litecoin og XRP. \ R \ n \ tI 2019 lancerede de eToroX, en fuld krypto til krypto-udveksling. \ R \ n \ r \ nHvilke kryptovaluta understøtter eToro? \ R \ n Sammenlignet med andre platforme er mulighederne for understøttede kryptokurver på eToro relativt begrænsede. \ r \ n \ r \ n Dette er et resultat af dens karakter som en generel handelsplatform i modsætning til en, der udelukkende fokuserer på kryptokurrency. \ r \ n \ r \ n Selvom du kan kort eller eje de mest populære kryptokurver. Understøttede muligheder inkluderer Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Litecoin og Ripple. \ R \ n \ r \ n \ r \ nCryptoassets er meget ustabile uregulerede investeringsprodukter. Ingen EU-investorbeskyttelse. Din kapital er i fare. Vejledende priser nuværende markedspris vises på eToro-handelsplatformen \ r \ n \ r \ nHvad sætter eToro bortset fra andre platforme? \ r \ nEn af de største måder, eToro skiller sig ud fra andre platforme, er det store antal tilgængelige investerings- og handelsmuligheder . \ r \ n \ r \ nTak til de mange måder at investere og handle på, kan brugerne udnytte den samme platform til deres kryptokurrencyhandelsbehov som til traditionelle aktiver. \ r \ n \ r \ nDe sociale elementer i eToro gør også det unikke. Et eksempel er CopyPortfolios, som er en langsigtet temainvestering i form af en administreret portefølje, der bundler aktiver og tophandlere med en forudbestemt strategi. Evnen til at kopiere investeringer fra succesrige forhandlere er også innovativ, ligesom det populære investorprogram. \ R \ n Hvilke handelsværktøjer tilbyder eToro? \ R \ nDenne platform sigter mod at uddanne forhandlere såvel som at give dem en platform til investering. \ r \ n \ r \ n Ved registrering får eToro-brugere \ u201cvirtual-money-konti \ u201d med $ 100.000, så de kan arbejde på strategier og færdigheder, inden de investerer rigtige penge. \ r \ n \ r \ nDet giver også flere andre værktøjer til hjælp til faktisk handel, såsom en økonomisk kalender. Indtast blot de datoer og tidszone, du vil se på, og de aktiver, du handler. Kalenderen viser derefter, hvordan begivenheder sandsynligvis vil påvirke dine aktiver. \ R \ n \ r \ nDesuden giver den regelmæssige markedsanalyser, der inkluderer store detaljer samt hurtige oversigter, så du kan bruge så meget eller så lidt information som dig ønsker. \ r \ n \ r \ nHvert aktiv, der kan handles på platformen, har sin egen side, hvor du kan se detaljerede oplysninger, nyheder, diagrammer og forskning. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHvad er CFD’er? \ r \ nEn CFD eller kontrakt om forskel er en type derivathandel. Med en CFD kan investorer spekulere i, om hurtige globale finansielle markeder vil stige eller falde. Dette kan gøres med kryptokurver samt indekser, aktier, fiat-valutaer, statskasser og råvarer. \ R \ n \ r \ nDet vigtige at bemærke ved CFD-handel er, at du ikke køber eller sælger det underliggende aktiv, i dette tilfælde kryptokurrency. I stedet sælger eller køber du et bestemt antal enheder til det instrument baseret på din forudsigelse af, om prisen vil stige eller falde. \ R \ n \ r \ nNår instrumentet bevæger sig til din fordel, får du flere af de eksisterende CFD-enheder du allerede har solgt eller købt. Du taber for hvert punkt, det bevæger dig imod. CFD’er kræver forsigtighed, da det er muligt for tab at overstige indskud. \ R \ n \ r \ nDu kan læse mere om CFD’er i vores begyndervejledning her. \ R \ nHygtigt ustabilt ureguleret investeringsprodukt. Ingen EU-investorbeskyttelse. Din kapital er i fare. \ R \ n På eToro går CFD-handel og kryptokurrency hånd i hånd. Som tidligere nævnt gik eToro først ind i kryptovaluta ved at tilbyde Bitcoin-handel via CFD’er i 2013, hvilket gør det til en af ​​de tidligste aktører i verden af ​​kryptoinvesteringer. \ R \ n \ r \ nCFD-handel spiller fortsat en nøglerolle på eToro, da mange af de handler, der involverer krypto, stadig er CFD’er i stedet for at beskæftige sig med det faktiske aktiv. \ r \ n \ r \ n Starter den 3. september 2017, de, der investerede i KØB-position for krypto på eToro, ejer faktisk det underliggende aktiv transaktionen. Før dette ejede de en CFD, ikke aktivet. Derudover tilbyder eToro faktisk kryptovalutahandel. Hvis du vælger at åbne korte eller SÆLG positioner for kryptokurver på eToro, er dette stadig en CFD-position. \ R \ nHvad er CopyPortfolios? \ R \ nCopyPortfolios blev tilføjet til eToro-platformen sidste år. Denne funktion er tilgængelig til handel med kryptokurrency såvel som traditionelle fiat-handler. Dette skaber et enkelt omsætteligt aktiv, der består af nøje udvalgte aktiver eller forhandlere af en forudbestemt strategi. \ R \ n \ r \ n eToro Investment Committee sammensætter CopyPortfolios og genbalancerer dem med jævne mellemrum. Der er flere kryptokurrency CopyPortfolios tilgængelige for investorer at vælge imellem. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEn af disse kaldes simpelthen \ u201cCryptocurrency \ u201d og leverer eksponering for Ethereum og Bitcoin. \ R \ n \ r \ nI løbet af kryptokurrency-bull run i maj 2017 havde fonden en stigning på 66 procent. Inden for de første tre måneder genererede denne fond over 125 procent i overskud. En anden mulighed kaldes \ u201cCrypto CopyPortfolio. \ U201d \ r \ n \ r \ n Dette er en nyere CopyPortfolio, der består af en afbalanceret kryptoportefølje, der indeholder Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Dash og Ripple. \ R \ nHvad er CopyTrading? \ R \ nEn anden spændende mulighed på eToro, som du kan bruge til krypto- og fiat-investeringer, er CopyTrading. \ R \ n \ r \ nKopihandel er en innovation, der giver brugerne mulighed for at se gennem andre handelsdrivendes track record og kopiere dem, hvilket betyder, at de vil spejle deres handler. \ r \ n \ r \ nHandlere har evnen til at blive \"Populære investorer \" hvis de har en lavrisikoscore og leverer ensartede afkast. \ r \ n \ r \ nDe modtager derefter belønninger for at dele visdom. Ved at udnytte CopyTrading og kopiere en investor, der inkluderer kryptokurrency i din portefølje, kan du blive eksponeret for markedet uden at skulle lave for meget research selv. \ R \ n \ r \ n \ r \ nFast præstation er ikke en indikation af fremtidige resultater. Den præsenterede handelshistorie er mindre end 5 komplette år og er muligvis ikke tilstrækkelig som grundlag for investeringsbeslutningen. Dette er ikke investeringsrådgivning. \ R \ n \ r \ nHvem kan bruge eToro? \ R \ neToro kan bruges af alle, så længe det er lovligt at gøre det i deres land. eToro fører en løbende liste over lande, hvor platformen er blokeret på grund af ændringer i reglerne, der er i konflikt med handelslovgivningen. \ r \ n \ r \ n Dette betyder, at de i USA, Canada, Cuba, Japan, Nordkorea, Iran , Syrien, Tyrkiet, Serbien, Albanien og Sudan kan ikke lovligt bruge eToro. \ R \ n Har eToro en mindste handelsstørrelse? \ R \ neToro er stolt af at tilbyde værktøjer, som investorer og handlende på alle niveauer af erfaring kan drage fordel af, så det forsøger at begrænse brugen af ​​minimumshandler. \ r \ n \ r \ n \ tSelvom skal du have $ 200 for at deltage i CopyTrading og foretage en minimumsinvestering på $ 5.000 for CopyPortfolios. \ r \ n \ tMinimumsmængderne for manuelle positioner er baseret på instrumentet. For valutaer (såsom kryptokurver) og råvarer er det kun $ 25. \ R \ n \ tFor aktier er det $ 50. \ r \ n \ t Endelig er det for ETF’er og indekser $ 200. \ r \ n \ r \ nFor dem, der tilmeldte sig den 2. april 2017 eller senere, afhænger størrelsen af ​​en minimumshandel af eksponering i form af gearing gange det investerede beløb. For kryptokurver er dette samlede minimumsbeløb $ 200. \ r \ n \ r \ nMinimumet for ETF’er og aktier er $ 500, for råvarer er $ 2.500, og for indekser og Forex er $ 5.000. \ R \ n \ r \ n Som et eksempel på denne eksponeringsrelaterede politik, hvis du åbner en kryptohandel med en gearing på x1, skal du investere mindst $ 200. Hvis du dog vælger at investere $ 100, skal du have en minimum gearing på x2. \ R \ neToro-gebyrer \ r \ nSom en udveksling tjener eToro sit overskud på de forskellige gebyrer, det opkræver. På eToro opkræves ingen gebyrer, når du åbner en position, i stedet genererer gebyret baseret på spredningen. Den har en liste over minimumsspænd for hver kryptovaluta, og disse renter garanteres ikke. \ R \ n \ r \ nTeamet påpeger, at spændet kan variere baseret på likviditet og markedsforhold. \ R \ n \ r \ nDen daglige break spread er som følger: 1,5 procent for BTC, 5 procent for BCH, 3 procent for DASH, 2 procent for Ethereum, 5 procent for ETC, 3 procent for LTC, 5 procent for NEO, 5 procent for XLM og 3 procent for XRP. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nInstrument \ r \ nTimerne på markedet \ r \ nDagligt pause \ r \ nUdbred \ r \ nSÆLG \ r \ nBUY \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTC \ r \ nBitcoin \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n24 \ / 7 \ r \ n \ r \ n \ r \ n1.5% \ r \ n-0.471233 \ r \ n-0.471233 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBCH \ r \ nBitcoin Kontanter \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n24 \ / 7 \ r \ n \ r \ n \ r \ n5% \ r \ n-0.14 \ r \ n0 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDASH \ r \ nDash \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n24 \ / 7 \ r \ n \ r \ n \ r \ n3% \ r \ n-0.039452 \ r \ n0 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nETHEREUM \ r \ nEthereum \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n24 \ / 7 \ r \ n \ r \ n \ r \ n2% \ r \ n-0.036712 \ r \ n-0.036712 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nETC \ r \ nEthereum Classic \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n24 \ / 7 \ r \ n \ r \ n \ r \ n5% \ r \ n -0.001726 \ r \ n0 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTC \ r \ nLitecoin \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n24 \ / 7 \ r \ n \ r \ n \ r \ n3% \ r \ n-0.006575 \ r \ n0 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNEO \ r \ nNEO \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n24 \ / 7 \ r \ n \ r \ n \ r \ n5% \ r \ n-0.012383562 \ r \ n0 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nXLM \ r \ nStjerner \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n24 \ / 7 \ r \ n \ r \ n \ r \ n5% \ r \ n-0.0000416 \ r \ n0 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nXRP \ r \ nRipple \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n24 \ / 7 \ r \ n \ r \ n \ r \ n3% \ r \ n-0.000022 \ r \ n0 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPå grund af handel med kryptokurrency er den tilgængelig 24 \ / 7, og der er ingen gebyrer for handel over natten eller i weekenden. I stedet opkræver eToro kun gebyrer for brugere, der har gearede Ethereum- eller BTC-positioner eller for kortslutning af kryptokurver. Holdet påpeger, at de forskellige gebyrer kan ændres. \ R \ neToro Kundeanmeldelser & Omdømme \ r \ nBrugere og anmeldere af platformen er generelt enige om, at eToro er meget let at bruge. Det var designet til at være intuitivt, så dem uden handelserfaring kunne få de oplysninger, de har brug for og foretage handler. \ R \ n \ r \ nDu kan bruge platformen på pc’er, Mac’er, Android eller iOS-enheder og altid drage fordel af dens intuitiv funktionalitet og let viste oplysninger om kryptokurver og andre aktiver via grafer og mere. \ r \ n \ r \ n Generelt har eToro et godt ry online, virksomheden er stor og veletableret, så du kan være sikker på, at dine midler er sikre der. Klager fra folk online handler generelt om forhandlere, de har kopieret, ikke presterer så godt, som de troede, de ville. \ R \ n \ r \ n Dette er ikke de erhvervsdrivendes skyld, handel er en kompliceret forretning, da alle også oplever tab som gevinster. \ r \ n \ r \ nAndre spørgsmål drejer sig om det faktum, at eToro reklamerer stærkt for, at du kan købe Cryptos med dem, når du faktisk ikke faktisk ejer aktiverne. Dette er det samme for alle mæglere af denne type. Hvis du fysisk vil eje kryptoaktivet, skal du købe dem på en børs, der tilbyder dette, som Coinbase eller Binance. \ R \ nHvordan indbetaler du og trækker penge tilbage på eToro? \ r \ nDer er flere indbetalingsmetoder til eToro, så du kan vælge den, der bedst opfylder dine behov, idet du skal huske på, at forskellige metoder har forskellige minimumsindskud. \ r \ n \ r \ nDu kan vælge at indbetale via wire overførsler, bankoverførsler, Visa, MasterCard, NETELLER, PayPal, Yandex, Webmoney UK, Skrill og andre. \ r \ n \ r \ nFor at trække ud skal du udfylde en formular og derefter typisk modtage pengene via PayPal, en bank overførsel eller dit kredit- eller betalingskort. For at trække dig ud skal du bruge en kopi af din signatur, farvepas kopi og bevis på adresse. \ R \ n \ r \ n \ r \ nKryptovalutaudvidelse \ r \ neToro har for nylig tilføjet ca. 35 nye fiat-par til sin platform, som ser i alt omkring 44 handelspar, der er tilgængelige for sine brugere. De nye par dækker en række forskellige regioner og valutaer og er rettet mod indbyggerne i lande som Canada, Australien og Japan. De opdaterede par er som følger: \ r \ n \ r \ n \ tAustralia BTC \ / AUD, ETH \ / AUD, XRP \ / AUD, ETC \ / AUD, BCH \ / AUD, LTC \ / AUD, \ r \ n \ tCanada BTC \ / CAD, ETH \ / CAD, XRP \ / CAD, ETC \ / CAD, BCH \ / CAD, LTC \ / CAD \ r \ n \ tJapan ETC \ / JPY, BCH \ / JPY, LTC \ / JPY \ r \ n \ tNew Zealand BTC \ / NZD, BCH \ / NZD, ETH \ / NZD, ETC \ / NZD, LTC \ / NZD XRP \ / NZD \ r \ n \ tSchweiz BTC \ / CHF, ETH \ / CHF, XRP \ / CHF, LTC \ / CHF, BCH \ / CHF, ETC \ / CHF \ r \ n \ t Storbritannien BCH \ / GBP, ETC \ / GBP, LTC \ / GBP, XRP \ / GBP \ r \ n \ t EU BCH \ / EUR, ETC \ / EUR, LTC \ / EUR, XRP \ / EUR \ r \ n \ r \ nDesuden har eToro officielt annonceret en kryptokurrencyfokuseret handelsplatform rettet mod kunder i USA sammen med en kryptotegnebog og integreret mobilapp, der tillader køb af kryptokurrency med kreditkort. \ r \ n \ r \ nTjenesten blev afsløret i maj og gør det muligt for amerikanske kunder fra 32 stater og territorier at handle et voksende antal forskellige kryptovalutaer inklusive populære aktiver såsom som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), XRP, Dash (DASH), Neo (NEO) og EOS. \ r \ n \ r \ n På samme tid understøtter kryptotegnebogen med flere signaturer seks kryptovalutaer, nemlig Bitcoin (BTC), Bitcoin cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Stellar (XLM) og XRP med yderligere valutaer indstillet til at være tilføjet i fremtiden. \ r \ n \ r \ nTeamet har også meddelt, at deres mobile mobil-tegnebog er gjort tilgængelig for både iOS- og Android-enhedsbrugere. \ r \ n \ r \ nEksisterende eToro-brugere kan i øjeblikket logge ind tegnebogen direkte for at transakere og opbevare kryptokurver, mens konvertering af aktiver i tegnebogen også er mulig med kun få klik, derudover kan der også modtages penge og sendes ud ved at dele tegnebogens adresse eller ved hjælp af en QR-kode. \ r \ n \ r \ nEToro Wallet giver brugerne mulighed for at: \ r \ n \ r \ n \ tAdministrere og gemme flere kryptokurver \ r \ n \ tUdveksle krypto til krypto \ r \ n \ t Overføre kryptoer fra deres eToro-konti (begrænset til visse mønter til guldkonti og derover) \ r \ n \ r \ n \ r \ nHvordan man køber krypto med et kreditkort \ r \ neToro-kunder kan også købe kryp valutaer direkte fra eToro-tegnebogen ved hjælp af et kreditkort. Investeringsplatformen har indgået et samarbejde med den velkendte tredjepartsbetalingsudbyder Simplex og giver eToro mulighed for at integrere Visa- og MasterCard-betalinger. \ R \ n \ r \ n Her er hvordan man køber noget kryptokurrency ved hjælp af dit kreditkort: \ r \ n \ r \ n \ tÅbn din eToro Wallet \ r \ n \ tKlik på \ u201cBUY CRYPTO \ u201d sektionen i tegnebogen, og vælg din foretrukne mønt og det beløb, du gerne vil købe \ r \ n \ tIndtast dine betalingsoplysninger i Simplex \ u2019s faktureringsformular. \ r \ n \ r \ nNår processen er fuldført, overføres dine købte mønter til din eToro-tegnebog. \ r \ n \ r \ nDet er vigtigt at bemærke, at Simplex kan vælge at straks godkende eller afvise din anmodning samt anmodning om yderligere dokumentation eller bevis for identitet. Disse kan omfatte officiel myndighedsudstedt dokumentation eller et selfie-billede. Denne service er også underlagt følgende gebyrer og begrænsninger. \ R \ neToro Wallet-gebyrer \ r \ nFiat til Crypto-konverteringsgebyrer \ r \ n \ r \ n \ teToroX-gebyr 1% \ r \ n \ tSimplex-gebyr 4% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nValuta \ r \ nMin transaktion \ r \ nMaks transaktion \ r \ nMaks \ / Dag \ r \ nMaks \ / Måned \ r \ n \ r \ n \ r \ nGBP \ r \ n \ u00a396 \ r \ n \ u00a37,350 \ r \ n \ u00a314,700 \ r \ n \ u00a336,750 \ r \ n \ r \ n \ r \ nEUR \ r \ n \ u20ac112 \ r \ n \ u20ac8,624 \ r \ n \ u20ac17,248 \ r \ n \ u20ac43,120 \ r \ n \ r \ n \ r \ nUSD \ r \ n $ 125 \ r \ n $ 10.000 \ r \ n $ 20.000 \ r \ n $ 50.000 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDen faktiske markedsrente bestemmes af eToroX, når transaktionen er godkendt af Simplex, og blockchain-gebyrer trækkes fra den købte krypto ud over ovenstående gebyrer og anvendes på hver kryptotransaktion. \ r \ n \ r \ nDet er værd at bemærke, at yderligere gebyrer også kan påløbes som et resultat af gebyrer, der pålægges af din bank eller kredit kortudsteder. \ r \ n \ r \ nDisse kan omfatte kontant forskud eller udenlandske transaktionsgebyrer til dine korttransaktioner, og alle udførte transaktioner vises på din dit kreditkort eller bankkontoudtog som eToroX LTD, hvor kreditkortbeskrivelsen er Simplex_eToroX, men en bekræftelses-e-mail vil dog også blive sendt Simplex. \ r \ n \ r \ nEnhver afventende betaling kan blive annulleret, hvor kunder rådes til at åbne en billet \ u00a0 direkte på Simplex-webstedet eller for at bruge Live Chat-funktionen nederst til højre på Simplex.com-webstedet. \ r \ n \ r \ nDet er også vigtigt at bemærke, at når en betaling er blevet godkendt, kan den ikke annulleres. Godkendelsesprocessen er faktisk godkendt af Simplex, og som et resultat bør spørgsmål om transaktionsprocessen først rettes til Simplex kundeserviceteam. Imidlertid er eToro kundeserviceteam også tilgængeligt til at håndtere eventuelle problemer. \ R \ neToroX Review \ r \ neToroX, blockchain datterselskabet til eToro \ ‘s mere traditionelle investeringsplatform er officielt lanceret i Gibraltar og reguleres af Gibraltar Financial Services Commission (GFSC). Børsen sigter mod at imødekomme specialiserede kryptohandlere og indarbejde mange af de funktioner, der findes på deres sociale handelsplatform. \ R \ n \ r \ nKrypto til krypto-udveksling har en intuitiv brugergrænseflade, en mobil tegnebog-app, er i overensstemmelse med lovgivningen, og gør brug af avancerede sikkerhedsprotokoller og sigter mod at give kryptoentusiaster i en række regioner forbedrede handelsmuligheder. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan læse vores fulde gennemgang af eToroX her. \ r \ nStøttede valutaer \ r \ nPlatformen blev oprindeligt lanceret med et begrænset antal kryptokurver, men 16 digitale aktiver og 37 krypto-til-fiat-par er i øjeblikket tilgængelige, og eToroX indeholder også otte mærkevarer stablecoins, der giver handlende mulighed for at beskytte sig mod volatilitet på markedet uden at \ u201cash ud \ u201d til fiat. \ r \ n \ r \ nEtoro-mærket tokens knyttet til fiat-valutaer inkluderer \ u00a0eToro United States Dollar (USDEX), eToro Japanese Yen (JPYX), eToro Euro (EURX), eToro Pounds Sterling (G PBX), eToro Australian Dollar (AUDX), eToro Canadian Dollar (CADX), \ u00a0eToro New Zealand Dollar (NZDX) og eToro Swiss Franc (CHFX). \ R \ n \ r \ n Ud over disse stabile valutaer, digitale aktiver knyttet til prisen på råvarer har også funktion, og disse inkluderer GOLDX- og SLVRX-mønter, som henholdsvis forbliver knyttet til priserne på guld og sølv. \ r \ n \ r \ nInklusionen af ​​disse digitale aktiver hjælper eToroX med at forblive en krypto til krypto-udveksling , og mere velkendte kryptokurver som Bitcoin (BTC), Bitcoin cash (BCH), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Dash (DASH) og XRP har også flere kryptovalutaer, stablecoins og tokens, der er planlagt til at blive tilføjet i de kommende uger. \ r \ n \ r \ n \ r \ nUdvekslingsgebyrer og -grænser \ r \ neToroX opkræver ikke gebyrer for indskud, og udbetalingsgebyrer er som følger: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nValuta \ r \ nHurtig tilbagetrækningsgrænse \ r \ nTrækningsgebyr \ r \ n \ r \ n \ r \ nAUDX \ r \ n50.000 \ r \ n3.75000 \ r \ n \ r \ n \ r \ nBCH \ r \ n166 \ r \ n0.01000 \ r \ n \ r \ n \ r \ nBTC \ r \ n10 \ r \ n0.00060 \ r \ n \ r \ n \ r \ nCADX \ r \ n50,0 00 \ r \ n3.90000 \ r \ n \ r \ n \ r \ nCHFX \ r \ n50.000 \ r \ n3.00000 \ r \ n \ r \ n \ r \ nDASH \ r \ n400 \ r \ n0.02500 \ r \ n \ r \ n \ r \ nETH \ r \ n278 \ r \ n0.01700 \ r \ n \ r \ n \ r \ nEURX \ r \ n45.000 \ r \ n2.65000 \ r \ n \ r \ n \ r \ nGBPX \ r \ n40.000 \ r \ n2.30000 \ r \ n \ r \ n \ r \ nJPYX \ r \ n5.500.000 \ r \ n330.00000 \ r \ n \ r \ n \ r \ nLTC \ r \ n555 \ r \ n0.03300 \ r \ n \ r \ n \ r \ nNZDX \ r \ n50.000 \ r \ n4.25000 \ r \ n \ r \ n \ r \ nUSDEX \ r \ n50.000 \ r \ n3.00000 \ r \ n \ r \ n \ r \ nXRP \ r \ n166.667 \ r \ n8.50000 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBørsen anvender en differentieret tilgang med hensyn til handelsgebyrer, og gebyrerne for alle transaktioner (under en månedlig mængde på $ 100.000) beregnes efter niveau 1. \ r \ n \ r \ nNår den månedlige handelsvolumen vokser ud over Tier 1 (over $ 100.000), vil der blive anvendt en rabat i løbet af den første uge i måneden, og afhængigt af niveauet i niveauet beregnes rabatten baseret på procenterne i den følgende tabel . \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ tBeregningen foretages for hver kalendermåned. \ r \ n \ tRabatten gives i ETH \ r \ n \ tRabatten gives i løbet af 1. uge i måneden \ n \ r \ neToroX inkluderer også gebyrer for maker og taker, og førstnævnte opkræves for handler, hvor producenter fra Maker tilføjer likviditet til børsen, mens ordrer fra Taker fjerner likviditet fra ordrebogen og pådrager deres egne afgifter. \ r \ n \ r \ n Som et resultat er producentgebyrer lavere i sammenligning på grund af disse ordrer, der hjælper børsen med at forblive likvid. \ r \ n \ r \ nEt eksempel på en Maker-handelsordre inkluderer at placere en ordre til afventende udførelse, såsom en grænseordre, som udfyldes ikke automatisk (delvist eller fuldt ud). \ r \ n \ r \ nDenne handling hjælper \ u201cmoprette \ u201d markedet og tilføjer likviditet til ordrebogen, mens en Taker-ordre kan tage form af at placere en øjeblikkelig ordre, der ikke \ u2019t gå på ordrebogen ved f.eks. at blive fyldt helt eller delvist. Denne type aktivitet \ udtager \ u201d likviditet fra ordrebogen. \ R \ nHvordan er eToroX sikker? \ R \ nBørsen indeholder et antal banebrydende sikkerhedsprotokoller, og disse inkluderer datakryptering som standard, hvor en dedikeret sikret mekanisme er bruges til at forhindre CSRF-angreb. \ r \ n \ r \ n Derudover har holdet udviklet deres egen backloganalysemekanisme, der er baseret på NN-maskinlæringsalgoritme, som hjælper med at træffe beslutningstagning og inkorporerer flere PT og Code anmeldelser samt en fejl bounty-program. \ r \ n \ r \ nBrugerkonti er yderligere sikret, da alle eToroX-kunder skal gennemføre niveau 3-identitetsbekræftelse, og opdatering af finansielle kontooplysninger kræver dobbeltprocesbekræftelse. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDesuden bruger platformen tofaktorautentificering (2FA), begrænser loginforsøg og bruger tildelingsmodeller på hvidliste for at forhindre automatiseringsangreb. \ r \ n \ r \ nMere strenge sikkerhedseksempler inkluderer alle medarbejderstationer, der beskyttes og ver ified baseret på flere sikkerhedsmekanismer, der inkluderer bedrag og fælder, mens udvekslingens forvaringsløsning er baseret på en niveau 3 militær klasse FIPS140 depotproces med multiseparation mellem de forskellige miljøer. \ r \ n \ r \ nDisse inkluderer en varm \ u00a0miljø, eller procesmotorsikret løsning, \ u00a0a koldt, sikret isoleret kløftmiljø, \ u00a0og et dybt, militært kvalitetssikret isoleret miljø. \ r \ n \ r \ nOverst har eToro været i drift i Fintech siden 2007 og har etablerede regulerede enheder i Cypern, Storbritannien, USA, Australien og Sydafrika, hvor Gibraltar nu bliver sin sjette jurisdiktion. \ r \ n \ r \ nRegeringen i Gibraltar og Gibraltar Financial Services Commission (GFSC) har fastsat regler, der dækker distribuerede lederteknologivirksomheder (DLT) og eToroX opererer under den ramme, der administreres af GFSC. \ r \ n \ r \ n Virksomheden er en af ​​de mere gennemsigtige i kryptovaluta-sektoren, og ETORO X LIMITED er en begrænset forbindelse bility-selskab, der er registreret i Gibraltar med registreringsnummer 116348 og med hjemsted på 57 \ / 63 Line Wall Road, Gibraltar. \ r \ n \ r \ nFirmaet er godkendt af GFSC som Distribueret Ledger Technology Provider under Financial Services (Investment and Fiduciary Services) Act med licensnummer på FSC1333B. \ R \ n \ r \ nKontoverifikation \ r \ nGibraltar \ u2019s lovmæssige krav sikrer, at hver ny konto skal verificeres som en del af registreringsprocessen og udvekslingen sigter mod at forenkle verificeringsprocessen så meget som muligt. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Efter at have indsendt alle dine oplysninger og uploadet alle nødvendige dokumenter, kan det tage op til to hverdage at bekræfte din konto . \ r \ n \ r \ nNye brugere er forpligtet til at uploade dokumenter for at hjælpe med at bevise deres identitet og opholdssted, og følgende dokumentation vil blive bedt om. \ r \ nBevis til dokumentation af identitet (POI) \ r \ nDette POI-dokument skal indeholde dit navn, fødselsdato, et klart foto, udstedelsesdato og udløbsdato dato for dokumentet. Accepterede former for POI-dokumenter inkluderer et pas, et statsligt udstedt ID eller kørekort. \ R \ nBevis for identitet og selfie (POIS) \ r \ nDet er nødvendigt at uploade en selfie, der inkluderer dig, der har beviset på identitetsdokumentet, som du har har uploadet. \ r \ n Bevis på adresse (POA) Dokument \ r \ n POA-dokumentet skal indeholde dit fulde navn, adresse og udstedelsesdato og også indeholde navnet eller logoet på det firma, der udstedte dokumentet. POA-dokumenterne må ikke være ældre end 6 måneder, og alle fire hjørner af dokumentet skal være synlige. \ R \ n \ r \ nDit POA-dokument kan være en af ​​følgende: \ r \ n \ r \ n \ tBankerklæring \ r \ n \ tUtility Bill: Electricity, Water or Gas \ r \ n \ tSkat: Council, State or Country Tax Bill \ r \ n \ r \ nFinansielt spørgeskema \ r \ nDet sidste trin i verifikationsprocessen involverer udfyldelse af et økonomisk spørgeskema der dækker din økonomiske egnethed til at investere. Spørgeskemaet består af ni 9 spørgsmål og tager kun et par minutter at udfylde. \ R \ nHvor nybegyndervenlig i eToroX? \ R \ nSom med enhver handelsplatform tager eToroX noget at vænne sig til, men læringskurven vil være stejlere for alle, der er helt nye inden for handel med kryptokurrency. \ r \ n \ r \ nFor at prøve at udligne dette har teamet en hjælpeafdeling, der har til formål at besvare de mest almindelige spørgsmål og kan kontaktes af deres kundeservice @ etorox.com e-mail-adresse. \ r \ n \ r \ nTeamet kan også kontaktes via deres Twitter-konto, Telegram-gruppe og Facebook-side. Ud over hjælpeafsnittet har eToroX også til formål at uddanne sine brugere og inkorporerer et Blockchain-akademi og en ordlisteafdeling, der inkluderer en række klart skrevne vejledninger og definitioner, der hjælper brugerne til både at navigere på platformen og få en bedre forståelse af blockchain-teknologi. \ r \ n \ r \ n Afhængigt af din baggrund bør det mere begrænsede udvalg af handelspar gøre det lettere for nye aktører på markedet at begynde at handle på platformen, mens det unikke udvalg af stablecoins også skal hjælpe nyere handlende med at få en forståelse om, hvordan man laver rentable handler, når man handler med digitale aktiver. \ r \ neToro Konkurrenter \ r \ neToro konkurrerer med vores lignende mæglere, som tidligere har dækket, som følger: \ r \ n \ r \ n \ tIQ Option \ r \ n \ tExpertOption \ r \ n \ tVantage FX \ r \ n \ tPepperstone \ r \ n \ tNordFX \ r \ n \ tBinary.com \ r \ n \ tXTB \ r \ n \ tFXTM \ r \ n \ tATFX \ r \ n \ r \ n Er eToro Safe? \ r \ nFor at give brugerne ro i sindet tager eToro skridt til at give sikkerhed. Virksomheden som helhed er fuldt reguleret og overholder retningslinjerne fra FCA og CySEC. For at hjælpe handlende med at træffe ansvarlige beslutninger tilbyder det en række værktøjer til alle oplevelsesniveauer, såsom vejledning til de første trin og risikostyringsfunktioner. \ R \ n \ r \ neToro tager også forholdsregler for at sikre midlerne og den personlige information fra kunder er sikre. Traditionelle fonde forbliver sikre i europæiske banker i niveau 1. \ r \ n \ r \ nMed alt dette i tankerne skal du huske, at der ikke er nogen regler for kryptokurver. På grund af dette, hvis du deltager i handel med kryptokurrency eller andre kryptorelaterede investeringer, er der ingen forsikring fra investorkompensationsordningerne i Storbritannien eller Cypern. \ R \ n \ r \ nManglen på regler betyder også, at hvis du har en klage, kan du ikke indgive den til din økonomiske ombudsmandstjeneste. \ r \ n \ r \ nTrods dette er eToro stolt af at arbejde på at løse problemer så problemfrit som muligt. Derudover er der adskillige sociale platforme, hvor du kan registrere klager, som kan påvirke andre brugere. \ R \ nKonklusion \ r \ n Selvom eToro fokuserer på mere end bare handel med kryptokurrency, er det en nyttig platform for dem, der investerer i kryptokurrency eller handler det. \ r \ n \ r \ nDe ekstra funktioner i eToro er det, der giver det en fordel, såsom CopyPortfolios og forskellige grafer. Platformen er også meget intuitiv, noget der vil appellere til alle. \ R \ n \ r \ n Mens eToro ikke vil være ideel, hvis du vil handle mindre populære kryptokurver, er det en glimrende mulighed for dem, der kun holder af de store dem, eller som ønsker at bruge den samme platform til både fiat- og kryptotransaktioner. \ r \ n \ r \ nDet er også en fantastisk platform til handel med almindelige aktier og Forex eller bare investere i forudbyggede porteføljer i forskellige brancher. \ r \ n \ r \ nDenne anmeldelse blev opdateret med lanceringen af ​​eToroX, Cryptocurrency-investorer har nu muligheden for at købe og holde kryptoaktiver direkte. Dette er en god tilføjelse til platformen og placerer dem godt inden for rummet nu. \ R \ n \ r \ nVi har brugt eToro i årevis nu og har ikke haft nogen problemer med dem, indskud og udbetalinger behandles hurtigt og pålideligt, så du behøver ikke bekymre sig om sikkerheden for dine midler. \ r \ n \ r \ neToro har vist sig at være troværdige inden for branchen i mange år og kan varmt anbefales – vi anbefaler, at du prøver dem. \ r \ nBesøg eToro \ r \ neToro er en platform med flere aktiver, der tilbyder både investering i aktier og kryptoaktiver samt handel med CFD’er. \ r \ nBemærk, at CFD’er er komplekse instrumenter og har en høj risiko for hurtigt at miste penge på grund af gearing. 75% af detailinvestorkonti mister penge ved handel med CFD’er med denne udbyder. Du bør overveje, om du forstår, hvordan CFD’er fungerer, og om du har råd til at tage den høje risiko for at miste dine penge. \ R \ nFast performance er ikke en indikation af fremtidige resultater. \ R \ nCryptoassets er flygtige instrumenter, der kan svinge meget i en meget kort tidsramme og er derfor ikke passende for alle investorer. Bortset fra via CFD’er er handel med kryptoassets ureguleret og overvåges derfor ikke af nogen EU-lovgivningsramme. \ R \ neToro USA LLC tilbyder ikke CFD’er og repræsenterer ikke og påtager sig intet ansvar for nøjagtigheden eller fuldstændigheden af ​​indholdet i denne publikation. , som er udarbejdet af vores partner ved hjælp af offentligt tilgængelige ikke-enhedsspecifikke oplysninger om eToro.","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Oliver Dale"},"dato Udgivet":"2021-01-05"},"yderligere Type":"udefineret","Alternativ navn":"udefineret","pris":"udefineret","priser":"udefineret","mærke":"udefineret","kategori":"udefineret","farve":"udefineret","dybde":"udefineret","disambiguatingDescription":"udefineret","gtin12":"udefineret","gtin13":"udefineret","gtin14":"udefineret","gtin8":"udefineret","højde":"udefineret","identifikator":"udefineret","logo":"udefineret","mainEntityOfPage":"udefineret","materiale":"udefineret","model":"udefineret","mpn":"udefineret","produktID":"udefineret","produktions dato":"udefineret","Købsdato":"udefineret","udgivelses dato":"udefineret","samme som":"udefineret","sku":"udefineret","slogan":"udefineret","url":"udefineret","vægt":"udefineret","bredde":"udefineret"}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me