Beste Bitcoin-betaalpassen: de ultieme gids voor de beste opties

Bitcoin-betaalpassen

De zoektocht naar reguliere acceptatie blijft een centraal thema in de cryptocurrency-ruimte, en crypto-betaalpassen worden gezien als een geweldige manier om de kloof tussen traditionele financiële en digitale valuta te overbruggen..

Met Bitcoin-betaalpassen kunnen zowel crypto’s als fiat-valuta’s op een bruikbare manier worden geïntegreerd en kaarthouders kunnen geld overboeken naar hun kaarten en betalingen en aankopen doen in restaurants, bioscopen, winkels en tal van andere plaatsen.

De kaarten maken het veel eenvoudiger om crypto’s uit te geven en vereisen vaak niet veel van de gespecialiseerde kennis die gepaard gaat met het verkrijgen en opslaan van digitale activa.

Dit maakt het voor de meerderheid van de mensen veel gemakkelijker om betrokken te raken bij cryptocurrencies en de afgelopen jaren hebben een aantal bedrijven zich in de ruimte gewaagd om het publiek een scala aan opties voor prepaidbetaalkaarten te bieden..

Aangezien kaartaanbieders echter vertrouwen op de diensten van VISA en MasterCard, kunnen problemen met de creditcardreuzen leiden tot ernstige vertragingen, en een probleem tussen VISA en de in Gibraltar gevestigde WaveCrest Bank leidde vorig jaar tot de aankondiging van VISA dat WaveCrest Holdings zou niet langer geautoriseerd zijn om Visa®-prepaidkaarten zowel binnen als buiten de Europese Economische Ruimte (EER) te gebruiken.

Aangezien WaveCrest met de meeste crypto-debetkaartbedrijven te maken had, was dit een aanzienlijke tegenslag voor de sector, maar een aantal projecten loopt en stelt mensen in staat hun geld uit te geven via fysieke en / of virtuele debetkaarten, en hier zijn enkele van de beste keuzes.

Waarop moet worden gelet in een Crypto-betaalpas

Hoewel de uiteindelijke keuze van de Bitcoin-betaalpas afhangt van het individu en hun specifieke omstandigheden, zijn er een aantal factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een kaart en / of serviceprovider, waaronder:

  • Jurisdictie: Vanwege de manier waarop de cryptocurrency-industrie momenteel wordt gereguleerd, zal elke betaalpasoplossing alleen in bepaalde gebieden beschikbaar zijn. Gebruikers moeten dubbel controleren of hun regio wordt ondersteund door een debetkaartprovider die ook aan de regelgeving voldoet en die ernaar streeft op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen in de wetgeving.
  • Makkelijk te gebruiken: Bitcoin-betaalpassen moeten gemakkelijk te gebruiken zijn; financieringsopties, vergoedingen en bestedingslimieten kunnen de ervaring echter bemoeilijken. Omdat de kaarten vaak zijn gekoppeld aan online uitwisselingsaccounts, zal de mogelijkheid om gemakkelijk toegang te krijgen tot uw account en / of contact te krijgen met een lid van het ondersteuningsteam een ​​grote invloed hebben op uw algehele ervaring. Virtuele kaarten kunnen ook helpen om het bestedingsproces aanzienlijk te vereenvoudigen.
  • Veiligheid: Zoals altijd komt meer veiligheid met meer gemoedsrust en protocollen zoals sitecodering, tweefactorauthenticatie en e-mail / sms-meldingen kunnen helpen om gebruikersaccounts verder te beveiligen. Dankzij de integratie met de belangrijkste creditcardaanbieders kunnen gebruikers gebruik maken van verificatieprotocollen zoals 3D Secure van MasterCard.
  • Betrouwbaarheid: Nu Bitcoin nog maar tien jaar oud is, is de sector nog jeugdig en is het logisch om te proberen de meest gevestigde en gerespecteerde dienstverleners te kiezen. Kaarten die worden geleverd door projecten die volledig conform, transparant en geïntegreerd zijn met het traditionele banksysteem en met Visa en MasterCard, hebben de beste kans om op lange termijn te overleven en om niet plotseling te verdwijnen of hun diensten stop te zetten.
  • Vergoedingen: Hoewel de wereld van digitale activa inherent vluchtig van aard is, zijn gebruikers van Bitcoin-betaalpassen nog steeds gemotiveerd om de beste prijs te zoeken, en de uitgaven voor de kaart mogen niet worden belemmerd door een al te restrictieve tariefstructuur. Projecten die transparante en eenvoudige vergoedingsstructuren handhaven, zijn ook goed gepositioneerd om hun gebruikersbestand te behouden.
  • Kenmerken: Bitcoin-betaalpassen bieden allemaal dezelfde kernfuncties om online / offline uitgaven te vergemakkelijken en kaarthouders in staat te stellen geldopnames te doen. Extra functies zoals altcoin-ondersteuning, bankdiensten, betalingen / overmakingsdiensten en valutafuncties zijn ook handig.
  • Stimulansen: Bepaalde projecten zijn meer gericht op het bieden van een veilige en betrouwbare pinpasdienst, terwijl nieuwere projecten soms nieuwe gebruikers willen aantrekken door kortingen, cashback-programma’s en verwijzingsprogramma’s aan te bieden die hun service aantrekkelijker maken.

Top Crypto-betaalpassen

Hier zijn onze keuzes van de beste cryptokaarten die momenteel op de markt zijn.

Nexo

Nexo

Nexo is een nieuw platform waarmee je een lening kunt aangaan met je crypto als onderpand, dit betekent in wezen dat je cryptocurrency op hun platform stort en ze je contant geld sturen. Je crypto wordt niet verkocht, ze houden hem voor je vast terwijl je de lening terugbetaalt.

Het is een geweldig idee om een ​​aantal redenen – het betekent dat u de toegang tot uw cryptocurrencies niet verliest, u ontvangt ze terug zodra de lening is afbetaald. Ook omdat u niet verkoopt, kunt u belasting vermijden, zoals vermogenswinstbelasting.

Het platform is supergemakkelijk te gebruiken, je kunt je binnen een paar minuten aanmelden en beginnen met het stortingsproces.

Voor mensen die geld willen uitgeven met een kaart, bieden ze u de gratis Nexo Mastercard waarmee u wereldwijd toegang heeft tot uw geld zonder maandelijkse kosten en zonder wisselkoerskosten..

De kaart werkt samen met hun mobiele app, zodat u al uw transacties kunt zien en zelfs kunt genieten van 5% cashback op uw aankopen.

Lees hier onze volledige Nexo Review.

Sterk aanbevolen!

Bezoek Nexo

Coinbase-kaart

Bezoek Coinbase

De Coinbase-kaart stelt Coinbase-klanten in staat om het geld dat ze op hun rekeningen hebben onmiddellijk te besteden en is beschikbaar voor Coinbase-klanten in het VK, Spanje, Duitsland, Frankrijk, Italië, Ierland en Nederland.

De Visa-betaalpas is gekoppeld aan de crypto-rekeningsaldi van een gebruiker op Coinbase, en bij gebruik van de kaart converteert Coinbase de crypto onmiddellijk naar fiat-valuta, die vervolgens wordt gebruikt om een ​​aankoop te voltooien.

Coinbase Bitcoin-betaalpas
Beschikbaarheid VK, geselecteerde EER
Ondersteunde valuta EUR, GBP, BTC
Kaartopties Fysiek
Kaarttype Visa
Vergoedingen Medium
Native token Nee
Voordelen / bonussen Nee

Zoals verwacht kan de kaart overal worden gebruikt waar Visa-betalingen worden geaccepteerd en klanten kunnen de kaart gebruiken om aankopen te doen via contactloze, Chip- en PIN-technologie, en ook om geldopnames bij geldautomaten te doen. Gebruikers kunnen uitgeven van elk van de cryptocurrency-saldi die ze op hun rekeningen hebben, zoals BTC, BCH, ETH en LTC, en de kaart ondersteunt ook GBP- en EUR-fiat-valuta’s.

De mobiele app is beschikbaar in zowel i0S- als Android-versies en biedt ook directe ontvangsten, transactieoverzichten en bestedingscategorieën.

Vergoedingen, limieten en incentives

In overeenstemming met het algemene bedrijfsmodel van de beurs, hanteert Coinbase een transparante vergoedingenstructuur en is er een kaartuitgiftevergoeding van £ 4,95, maar binnenlandse aankooptransacties zijn gratis, terwijl intra-EER-aankooptransacties een vergoeding van 0,20% van de POS genereren. transactiewaarde en internationale aankopen genereren transactiekosten: van 3,00% van de POS-transactiewaarde.

Binnenlandse geldopnames (zowel geldautomaten als over-the-counter “OTC” -opnames) tot £ 200 per maand zijn gratis, en er is een vergoeding van 1% over de waarde van de opname voor elk bedrag boven de £ 200 per maand. Internationale geldopnames zijn ook gratis tot £ 200 per maand, en er wordt een vergoeding van 2% over de waarde van de opname daarna in rekening gebracht.

Het is ook vermeldenswaard dat Coinbase een crypto-liquidatievergoeding van 2,49% per transactie in rekening brengt, aangezien uitgaven de verkoop of ‘liquidatie’ van digitale activa op de rekening van een klant activeren om de fiat-transactie te financieren. Dit maakt de kaart iets duurder dan andere opties, en de kaart wordt ook geleverd met een dagelijkse geldopnamelimiet van £ 500 en een dagelijkse bestedingslimiet van £ 10.000. Er is ook een maandelijkse aankooplimiet van £ 20.000 en een jaarlijkse aankooplimiet van £ 50.000.

De Coinbase-kaart bevat geen grote prikkels, maar toen de kaart werd gelanceerd, zag de beurs af van de £ 4,95 kaartuitgiftekosten voor de eerste 1.000 mensen die zich hadden aangemeld om op de wachtlijst te komen.

Zoals verwacht is de Coinbase-kaart een geweldige optie voor iedereen die de uitwisseling al gebruikt, en fungeert hij als een eenvoudige methode om geld op Coinbase om te zetten in besteedbare activa. Coinbase is een gevestigde exploitant en een van de meer gerespecteerde en transparante projecten in de branche, maar om de kaart te kunnen gebruiken, moet u een Coinbase-account hebben en de kosten zijn iets hoger dan bij andere kaarten die beschikbaar zijn.

Lees onze volledige Coinbase-recensie

Bezoek Coinbase

Wirex

Bezoek Wirex

Wirex is gevestigd in Londen en biedt een uitgebreide reeks persoonlijke en zakelijke oplossingen op basis van cryptocurrency en het bedrijf heeft ook kantoren in Kiev, Oekraïne en Tokio, Japan..

Het project is een van de meest gevestigde in de ruimte en heeft een transactievolume van $ 2,0 miljard en bijna 2 miljoen gebruikers. Wirex biedt een contactloze Visa-kaart, waarmee u uw creditcards en betaalpassen kunt verbinden, cryptocurrencies kunt opslaan en Bitcoin en geselecteerde altcoins kunt kopen met concurrerende wisselkoersen en hoge limieten.

Wirex Bitcoin-betaalpas
Beschikbaarheid EER
Ondersteunde valuta USD, EUR, GBP, BTC
Kaartopties Fysiek / virtueel
Kaarttype Visa
Vergoedingen Laag
Native token WXT
Voordelen / bonussen 0,5% cryptoback

U kunt ook wisselen tussen crypto’s en fiat, en tegen lage kosten directe geldoverdrachten uitvoeren. Ondersteunde cryptocurrencies zijn onder meer BTC, LTC, ETH, XRP, XLM, DAI, NANO en WAVES, terwijl GBP, EUR en USD de ondersteunde fiat-valuta’s zijn.

Het is ook mogelijk om direct tussen deze ondersteunde valuta’s uit te wisselen met behulp van transparante actuele prijzen en wisselkoersen. Om de service te gebruiken, moet u een Wirex-account aanmaken, er geld op storten en vervolgens geld toevoegen aan uw Wirex Visa-kaart. U kunt geld op uw account storten door een bankoverschrijving uit te voeren, een creditcard of betaalpas te gebruiken, of door cryptocurrency te storten.

Wirex biedt verschillende portemonnees voor elke cryptocurrency en stelt u in staat om een ​​kaart in GBP, EUR of USD te bestellen. Wanneer u een GBP-kaart selecteert, kunt u een Visa-betaalpas gebruiken met een bankrekeningnummer en een bijgevoegde sorteercode; Als u er echter voor kiest om USD en EUR te gebruiken, krijgt u een prepaidkaart.

Vergoedingen, limieten en incentives

Wirex werkt over het algemeen laag vergoeding service, waarbij een aantal functies gratis blijven. Er zijn geen commissies of transactiekosten, en herladingen, ongeacht de methode, zijn ook gratis. De meeste transacties zijn ook gratis, en dit omvat online kaartaankopen en kaartaankopen in de winkel en cashback, evenals cryptocurrency of fiat-uitwisselingen en Wirex crypto / fiat-overdrachten..

Bovendien is de uitgifte en levering van kaarten ook gratis en zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van de mobiele applicatie, maar er wordt een kleine vergoeding in rekening gebracht voor kaartbeheer, die momenteel ongeveer £ 1,00 / € 1,20 / $ 1,50 per maand is..

Wanneer u de kaart gebruikt, betaalt u over het algemeen gewoon de prijs die u ziet voor elke dienst, product of type uitwisseling, hoewel er een vergoeding is verbonden aan het gebruik van een geldautomaat, en dit is ongeveer £ 1,75 / € 2,25 / $ 2,50 binnen Europa, en £ 2,25 / € 2,75 / $ 3,50 buiten Europa, en er is ook een maandelijkse onderhoudskost van 1%.

Wirex legt ook een aankooplimiet op van £ 7500 / € 8000 / $ 10.000 voor online en in-store aankopen, en de limiet voor cashback in de winkel is £ 50 per dag. Geldopnames zijn beperkt tot £ 250 / € 250 / $ 250 per dag, terwijl er ook een overschrijvingslimiet is van 10 BTC per dag, terwijl het opwaarderen van creditcards en betaalpassen beperkt is tot £ 5.000 / € 5.000 / $ 5.000 per dag. Gebruikers moeten zich ook houden aan een maximum kaartsaldo van £ 15k / € 16k / $ 20k.

Wirex heeft ook een Cryptoback-beloningsprogramma en stelt u in staat cryptobeloningen te verdienen wanneer u de Visa-betaalpas gebruikt. U kunt 0,5% van uw uitgaven in Bitcoin terugverdienen wanneer u betalingen en / of aankopen doet.

De Bitcoin die u via het programma verdient, wordt automatisch toegekend wanneer u uitgeeft door de kaart te gebruiken, en is direct inwisselbaar, en kan naar wens worden uitgegeven en / of omgezet. Het team heeft onlangs ook hun WXT-token die verdere kortingen op vergoedingen en een Cryptoback-tarief van 1,5% mogelijk maakt.

Wirex is een goede optie voor iedereen die zijn geld wil uitgeven bij verkooppunten die VISA-kaarten accepteren, en het scala aan beschikbare valuta en concurrerende wisselkoersen maken de Wirex-kaart een goede optie voor reizigers. De service is momenteel echter niet beschikbaar in de VS en het bedrijf richt zich op de Europese markt en is van plan om in de toekomst uit te breiden naar de VS en Azië..

Lees hier onze volledige Wirex Review.

Bezoek Wirex

Revolut

Bezoek Revolut

Revolut is een Fintech-succesverhaal en heeft zich ingespannen om de financiële sector te ontwrichten via zijn app voor mobiel bankieren. De diensten van Revolut zijn beschikbaar in de EER, Zwitserland en Australië, en naast het aanbieden van mobiele bankdiensten, staat het in het VK gevestigde bedrijf zijn klanten ook toe cryptocurrencies te kopen.

Om dit te doen, is het noodzakelijk om je aan te melden voor een van de betaalde maandelijkse abonnementen en kost het Premium-abonnement £ 6,99 / € 7,99 per maand, terwijl het Metal-abonnement £ 12,99 / € 13,99 per maand kost..

Met de betaalde abonnementen hebben gebruikers toegang tot de digitale activa die in het platform zijn geïntegreerd en kunnen ze zowel Bitcoin als Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin en Ripple kopen. Revolut hanteert een standaardtarief en voegt een opslag van 1,5% toe aan de uiteindelijke aankoopprijs.

Het kopen of verkopen van crypto’s is relatief snel en eenvoudig en alles kan met één druk op de knop worden gedaan. Alle crypto’s in uw account kunnen onmiddellijk naar uw Revolut-contacten worden verzonden en u kunt uw cryptocurrencies uitgeven via een Revolut MasterCard- of Visa-debetkaart, aangezien uw tegoeden automatisch worden omgezet in uw lokale valuta wanneer u een aankoop doet..

Hoewel het een snelle en gemakkelijke optie is, is Revolut misschien niet voor iedereen geschikt, aangezien u niet in het bezit bent van uw privésleutels en niet in staat bent om uw crypto-bezit buiten het Revolut-systeem over te dragen, en de mobiele bank in feite de voogdij behoudt over uw digitale activa. Als gevolg hiervan zien sommige voorstanders van cryptocurrency dit misschien niet als een “echte” methode om Bitcoin te kopen.

Desondanks bevat Revolut een reeks functies die het een solide keuze maken, waaronder Britse en Euro IBAN-rekeningen, gratis virtuele kaarten, gratis buitenlandse medische verzekering, gratis onbeperkte FX-volumes en een verzekering voor vertraagde vluchten en vertraagde bagage. Het team voert ook verwijzings- en kortingsprogramma’s uit waardoor de app in populariteit zou moeten blijven groeien, wat het gesloten systeem van de apps nuttiger zou moeten maken voor iedereen die ook crypto’s wil overdragen aan vrienden en familie.

Lees onze volledige Revolut-recensie

Bezoek Revolut

BitPay

BitPay is een andere gevestigde operator, en de in de VS gevestigde aanbieder van cryptocurrency-betalingen bestaat al sinds 2011 en heeft meer dan 10.000 handelaars in dienst genomen. BitPay biedt een prepaid Visa-kaart aan Amerikaanse staatsburgers die met geld kunnen worden geladen via een Bitpay-account.

De betaalpas is volledig operationeel in 50 territoria van de Verenigde Staten, landelijk verkrijgbaar en wordt ook wereldwijd geaccepteerd. BitPay-gebruikers kunnen betalingen en aankopen doen met hun bankpas bij verschillende verkooppunten die Visa-kaarten accepteren.

Gebruikers kunnen hun rekeningen financieren door crypto’s te storten of door automatische incasso en ACH-bankoverschrijvingen te doen, en BitPay ondersteunt momenteel zowel BTC als BCH, en rekening- / kaartsaldi worden aangehouden in Amerikaanse dollars.

BitPay Bitcoin-betaalpas
Beschikbaarheid VS
Ondersteunde valuta USD, BTC
Kaartopties Fysiek / virtueel
Kaarttype Visa
Vergoedingen Laag
Native token Nee
Voordelen / bonussen Nee

Aangezien de service alleen beschikbaar is voor Amerikaanse staatsburgers, is het om BitPay te gebruiken nodig om een ​​overheidsidentificatie, een bewijs van het huisadres en een geldig sofinummer in te dienen. Daarnaast biedt het bedrijf ook een scala aan zakelijke diensten die de gemakkelijke integratie van Bitcoin in dagelijkse zakelijke activiteiten mogelijk maken.

Vergoedingen, limieten en incentives

BitPay hanteert ook een algemene lage kostenstructuur, hoewel de kaart $ 9,95 kost en het ongeveer een week duurt voordat hij arriveert. De kaart is vrij van transactie- en onderhoudskosten en gebruikers moeten $ 2 betalen voor geldautomaten en over-the-counter opnames, die oplopen tot $ 3 wanneer deze activiteiten buiten de VS worden uitgevoerd. Net als bij Wirex zijn de meeste transacties gratis, hoewel iedereen die ervoor kiest om geld te storten via ACH een vergoeding van $ 5 moet betalen.

Bitpay brengt ook 3% kosten in rekening voor aankopen of betalingen die buiten de VS worden gedaan, als gevolg van valutawisselkosten, en iedereen die niet van plan is de kaart regelmatig te gebruiken, moet er rekening mee houden dat er een rusttoeslag van $ 5 per maand voor elke volgende maand in rekening wordt gebracht een periode van inactiviteit van 90 dagen totdat de kaart opnieuw wordt gebruikt.

De rekening / kaart wordt geleverd met een laad- en aankooplimiet van $ 10.000 per dag en een limiet voor geldopname van $ 3000 per dag en $ 750 per transactie. Er is ook een overschrijvingslimiet van kaart naar kaart van $ 500 per dag en een maximum kaartsaldo van $ 25.000.

Op dit moment voert BitPay geen incentiveprogramma’s uit en gebruikers zullen ergens anders moeten zoeken naar cashback- en kortingsregelingen, maar de service is een solide optie voor iedereen die in de VS is gevestigd..

Bitpay is een gevestigd en alom geprezen bedrijf voor het verwerken van Bitcoin-transacties, en hun kaarten worden over de hele wereld algemeen geaccepteerd. De service is echter alleen voor Amerikaanse staatsburgers en het bedrijf biedt momenteel geen kortingen of speciale prikkels om de kaart te gebruiken, daarom is deze service het meest geschikt voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, eenvoudige Bitcoin-betalingsoplossing.

MCO Visa

De MCO Visa-betaalpas biedt een service die het meest geschikt is voor serieuze liefhebbers van cryptocurrency en omvat een uitgebreid scala aan kaartopties, digitale valuta, beloningen en incentives.

Het bedrijf achter de kaart is omgedoopt van Monaco naar Crypto.com, en het in Azië gevestigde project bevat ook een mobiele portemonnee waarmee gebruikers fiat- en cryptocurrencies kunnen kopen, uitwisselen en overboeken, evenals een cryptokredietdienst waarmee klanten kunnen storten hun crypto’s om krediet te ontvangen om te besteden met hun MCO Visa Card.

MCO Bitcoin-betaalpas
Beschikbaarheid Singapore / VS.
Ondersteunde valuta USD, BTC
Kaartopties Fysiek
Kaarttype Visa
Vergoedingen Laag
Native token MCO
Voordelen / bonussen Cashbacks & Kortingen

De service is specifiek gericht op mensen die in Singapore zijn gevestigd en wordt momenteel ook uitgerold voor Amerikaanse burgers en is beschikbaar in 37 staten. Ondersteunde valuta’s zijn onder meer BTC, BNB, ETH, LTC, XRP en MCO, evenals EUR, USD, AUD, HKD, JPY, GBP en SGD en gebruikers worden gevraagd om hun rekeningen te financieren door ACH- of IBAN-stortingen te doen via de MCO-mobiel app. Als u zich registreert via de mobiele app, moet u uw volledige officiële naam, een foto van een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs en een ‘selfie’-foto opgeven.

Vergoedingen, limieten en incentives

Er zijn vijf MCO-kaarten beschikbaar en het exacte type ontvangen service is afhankelijk van de kaart die u bezit. De verschillen in vergoedingen en limieten variëren over de kaartniveaus van het laagste niveau voor Midnight Blue tot het hoogste voor de Obsidian Black-kaart, en de gratis Midnight Blue-kaart biedt een maandelijkse limiet van $ 200 voor gratis geldopnames, en dit loopt op tot $ 1.000 voor de Obsidian Black-kaart, zodra de maandelijkse limiet is overschreden, wordt voor verdere opnames een vergoeding van 2% in rekening gebracht.

De maandelijkse limiet voor de interbancaire wisselkoers varieerde van $ 2.000 tot een onbeperkt bedrag, afhankelijk van de kaart en er wordt een toeslag van 0,5% in rekening gebracht over het bedrag boven de limiet, en iedereen die op zoek is naar een volledige lijst met details, kan alle kaartlimieten en kosten vinden in de Instellingen, in de tarieven & Beperkt gedeelte van de app.

De MCO-kaart onderscheidt zich door zijn reeks incentives en beloningen en gebruikers kunnen profiteren van geen verzendkosten, installatie-, maandelijkse of jaarlijkse kosten voor het houden van MCO-tokens. Door MCO-tokens te vergrendelen of ‘uit te zetten’, krijgen gebruikers toegang tot premiumfuncties, waaronder 1% tot 5% cashback op algemene aankopen en een mogelijke cashback van 10% op Airbnb en Expedia, en 100% cashback op Spotify en Netflix.

Afhankelijk van de gewenste kaart en services, varieert het lockup-bedrag van nul tot 50.000 MCO, en gebruikers moeten zich ertoe verbinden MCO-tokens en uitzetten ze gedurende 6 maanden.

MCO is een geweldige optie voor iedereen met een diepe interesse in het gebruik van een breed scala aan valuta’s en die deelnemen aan staking, het is ook het meest geschikt voor mensen die vaak willen reizen en gebruik willen maken van de cashback-programma’s.

De kaart biedt enkele van de beste beschikbare beloningen; het is echter nog niet gratis beschikbaar met de service die begint in Singapore en vervolgens verhuist naar de Verenigde Staten, waarbij de Europese Unie en Canada naar verwachting ergens in de toekomst zullen worden gedekt.

Cryptopay-kaart

Cryptopay stelt gebruikers in staat om Bitcoin te kopen via hun bankpas en BTC op te slaan op de meegeleverde mobiele portemonnee. De aanbieder van betalingsoplossingen is gestart in 2013 en heeft momenteel meer dan 90 medewerkers met kantoren in Londen, Lissabon en St. Petersburg. Cryptopay beheert ook de C.Pay-kaart die is gekoppeld aan de Bitcoin-portefeuilles van gebruikers en waarmee ze hun geld overal kunnen uitgeven waar creditcards worden geaccepteerd.

De kaart is voornamelijk bedoeld voor klanten in Europa, en klanten kunnen virtuele en fysieke kaarten EUR, USD / GBP en RUB bestellen. Via Cryptopay kunnen gebruikers het geld in hun Bitcoin Wallet omzetten naar een ondersteunde fiatvaluta en vervolgens hun C.Pay Prepaid Card opladen.

Cryptopay Bitcoin-betaalpas
Beschikbaarheid EER
Ondersteunde valuta USD, EUR, GBP, BTC
Kaartoptie Fysiek / virtueel
Kaarttype Nvt
Vergoedingen Medium
Native token Nee
Voordelen / bonussen Nee

Gebruikers moeten ook betalen voor een prepaidkaart door hun Cryptopay-account te financieren met ponden, dollars, euro’s of Bitcoin en vervolgens het bestelproces te doorlopen.

Vergoedingen, limieten en incentives

De plastic kaart is te bestellen voor € 15 / $ 15 / £ 15, terwijl de virtuele kaart € 2,50 / £ 2,50 / $ 2,50 kost. Beide kaarten worden ook geleverd met een buitenlandse transactiekost van 3%, een laadkosten van 1% en een externe laadkosten van 1,99%.

Afhankelijk van het kaarttype is er ook een maandelijkse servicekost van € 1 / $ 1 / £ 1. Cryptopay gebruikt ook een systeem met twee niveaus op basis van verificatie en niet-geverifieerde virtuele kaartgebruikers zijn in principe beperkt tot het doen van aankopen ter waarde van $ 1.000 / € 1000 / £ 800.

Geverifieerde gebruikers kunnen eenmalige herlaadbeurt doen tot $ 10.000 / € 10.000 / £ 8000 en de maximale dagelijkse belasting is vastgesteld op het dubbele van het bedrag. Het aantal ladingen per dag, levenslange ladingen en de waarde van online transacties zijn ook allemaal onbeperkt.

Voor plastic kaarten worden binnenlandse transactiekosten bij geldautomaten van € 2,25 / £ 1,75 / $ 2,50 in rekening gebracht en internationale transactiekosten voor geldautomaten van € 2,75 / £ 2,25 / $ 3,50. Voor niet-geverifieerde fysieke kaarten gelden dezelfde beperkingen als voor virtuele kaarten, naast een transactielimiet voor één geldautomaat van € 200 / £ 160 / $ 200 en een dagelijkse opnamelimiet voor geldautomaten van € 400 / £ 320 / $ 400, maar deze cijfers lopen op tot € 1000 / £ 800 / $ 1000 en € 2000 / £ 1600 / $ 2000 voor geverifieerde gebruikers.

De limieten voor geverifieerde gebruikers met betrekking tot enkele herladingen, maximale dagelijkse ladingen, aantal ladingen per dag, levenslange ladingen en waarde van online transacties zijn dezelfde als voor geverifieerde virtuele kaartgebruikers. Het aantal toegestane ATM-transacties per dag stijgt van twee naar vijf wanneer gebruikers worden geverifieerd.

Hoewel er geen speciale incentives zijn, is Cryptopay een andere optie voor iedereen die in Europa is gevestigd, en hun niet-geverifieerde kaartoptie kan voor sommigen handig zijn, terwijl geverifieerde accounts onbeperkte bedragen online kunnen verzenden en geen maximale laadwaarde hebben.

De kosten zijn echter iets hoger dan bij andere opties, en de kosten van de Amerikaanse kaart worden weergegeven in Britse ponden. De service is ook niet beschikbaar in de VS of Azië, hoewel het team ernaar streeft de service in de nabije toekomst naar Singapore te brengen.

SpectroCoin Prepaid-kaart

SpectroCoin is een cryptocurrency exchange en betalingsverwerkingsprovider die zijn gebruikers in staat stelt een reeks cryptocurrencies te kopen en deze op te slaan en over te dragen via de mobiele portemonnee van het project. Het project is gevestigd in Litouwen en biedt prepaidkaarten die zijn uitgedrukt in EUR of USD, en stelt gebruikers in staat om BTC en andere digitale activa zoals ETH, NEM, DASH en USDT uit te wisselen om via de kaart te besteden.

Het project voldoet aan hoge eisen en alle gebruikers moeten KYC-verificatie doorstaan, er zijn standaard- en VIP-kaartopties en VIP-kaarthouders moeten een paspoort of ID-kaart en een energierekening overleggen.

SpectroCoin Bitcoin-betaalpas
Beschikbaarheid VK / EER
Ondersteunde valuta USD, EUR, BTC
Kaartopties Fysiek / virtueel
Kaarttype Nvt
Vergoedingen Medium
Native token Nee
Voordelen / bonussen Nee

Het SpectroCoin Prepaid Card-programma wordt gefaciliteerd door CreditCard Solutions UK Ltd, een bedrijf geregistreerd in Engeland en de oplossing is voornamelijk gericht op gebruikers van cryptocurrency in Europa.

Vergoedingen, limieten en incentives

Er zijn zowel fysieke als virtuele Bitcoin-betaalpassen beschikbaar; verzending voor een fysieke USD-kaart kost echter $ 50,00 en duurt ongeveer twee tot vier dagen voordat deze aankomt, terwijl de virtuele EUR-kaart wordt geleverd voor een prijs van € 9,00 en onmiddellijk wordt gegenereerd.

Er zijn maandelijkse servicekosten van $ 1,00 / € 1,00, hoewel hiervan wordt afgezien wanneer de kaart een nulbalans heeft. Er is ook een kaartlading via portemonnee van 1% en een POS / online transactiekost van $ 0,25 / € 0,25, evenals een toeslag van 3% voor het wisselen van valuta. Voor opnames aan geldautomaten wordt ook $ 2,50 in rekening gebracht.

Zoals vermeld, moeten alle SpectroCoin-klanten KYC-verificatie doorstaan ​​om de kaart te gebruiken en de standaardkaartoptie staat een maximaal herlaadbedrag per dag van $ 250 / € 250 toe, met een laadlimiet voor hetzelfde bedrag en een maximaal kaartsaldo van $ 2500 / € 2500.

Geldopnames zijn beperkt tot $ 1.500, maar gebruikers kunnen een onbeperkt aantal POS / online transacties uitvoeren. Door een meer gedetailleerde verificatie te doorlopen en te kiezen voor de VIP-optie, worden de kaartlimieten verbeterd tot een maximaal herlaadbedrag per dag van $ 5.000 / € 4.000 met dezelfde laadlimietbeperkingen. Het maximale kaartsaldo is ook onbeperkt, evenals het aantal toegestane POS / online transacties, maar de limiet voor geldopname blijft hetzelfde als de standaardkaart van $ 1.500.

Het is verplicht voor SpectroCoin-debetkaartgebruikers om KYC-geverifieerd te zijn, maar het is nog steeds niet toegestaan ​​om meer dan $ 250 per dag te storten. Alleen degenen die de VIP-status verkrijgen na het indienen van hun ID en energierekening, zullen hun opnamelimieten verhogen tot $ 5.000.

De SpectroCoin-prepaidkaart is een andere haalbare optie voor iedereen die in Europa is gevestigd, maar het team is momenteel niet bezig met het aanbieden van incentives of promoties om potentiële klanten te verleiden om ervoor te kiezen boven de Coinbase-kaart..

Het project is echter transparant van aard en de hoge mate van naleving van de regelgeving is geschikt voor iedereen die een paspoort, ID-kaart en energierekening wil indienen om gebruik te maken van een VIP-kaart die wordt geleverd met een onbeperkt maximaal kaartsaldo en ook een onbeperkt aantal mogelijk maakt. POS / online transacties.

De direct beschikbare virtuele kaart kan ook handig zijn voor iedereen die op zoek is naar een oplossing waarmee ze snel hun geld kunnen gebruiken om online aankopen te doen.

Bitwala

Bitwala is een andere Europese cryptocurrency-uitwisseling en werkt samen met de Duitse fintech-operatie Solaris Bank om haar gebruikers in staat te stellen Bitcoin te kopen en verkopen, en zowel crypto- als fiat-overdrachten te doen, waarbij SEPA-overdrachten een belangrijk kenmerk zijn. Bitwala stelt zijn klanten ook in staat om POS- en online betalingen te doen via een MasterCard-betaalpas.

Hoewel de services van het bedrijf momenteel niet beschikbaar zijn voor Amerikaanse staatsburgers, kan iedereen die in de EER is gevestigd een Bitwala-account openen zolang ze ouder zijn dan 18 en een geldig identiteitsbewijs en een adresbewijs overleggen.

Zoals verwacht, concentreerde Bitwala zich ook op het naleven en behouden van vertrouwen, en deposito’s tot € 100.000 worden beschermd door het Duitse depositogarantiestelsel (DGS).

Bitwala Bitcoin-betaalpas
Beschikbaarheid EER
Ondersteunde valuta EUR, BTC
Kaartoptie Fysiek
Kaarttype MasterCard
Vergoedingen Laag
Native token Nee
Voordelen / bonussen Nee

Met de contactloze Bitwala-betaalpas kunnen gebruikers het saldo van hun cryptocurrency-account onmiddellijk in euro’s omwisselen en online of in de winkel aankopen doen en geld opnemen bij de dichtstbijzijnde geldautomaat.

Vergoedingen, limieten en incentives

Gebruikers zijn momenteel beperkt tot één kaart per account en de centrale heeft over het algemeen een lage kostenstructuur met kaartbestellingen, kaarttransacties en opnames via geldautomaten, allemaal gratis. Het opnieuw bestellen van een kaart kost echter € 9,50, en hoewel Bitwala geen opnamekosten in rekening brengt, hebben sommige geldautomaten hun eigen kosten, dus gebruikers moeten dit bevestigen voordat ze geld opnemen..

Bitwala past ook een handelsvergoeding van 1% toe op zijn platform en aangezien fondsen die in BTC worden gehouden, worden verkocht voor euro’s bij gebruik van de kaart, kan voor elke handels- / bestedingsactie de vergoeding van 1% in rekening worden gebracht, en het team werkt hun prijsschema in meer detail uit hier.

Bestedingslimieten worden op dag- en maandbasis toegepast en staan ​​momenteel op daglimieten van € 1.500 voor online betalingen die kunnen worden gewijzigd in € 5.000, en € 1.500 voor offline betalingen die kunnen worden gewijzigd in € 3.000. Geldopnames zijn beperkt tot € 3.000 per dag en zowel online als offline betalingen en opnames aan geldautomaten hebben een maandelijkse limiet van € 10.000.

Het Bitwala-team houdt zich momenteel niet bezig met specifieke promoties of incentives, maar accounts zijn gratis en de pinpas is een vrij goedkope optie. De service is niet beschikbaar voor mensen in de VS en het platform ondersteunt alleen EUR / BTC-overschrijvingen, maar de Bitwala prepaid-betaalpas is een andere haalbare optie voor iedereen in de EER.

Gevolgtrekking

Ondanks dat de sector negatief wordt beïnvloed door de gevolgen van de WaveCrest / Visa-kwestie, zijn er nog steeds een aantal bedrijven die prepaid-betaalpasopties aanbieden. Het is niet verwonderlijk dat de beste Bitcoin-betaalpasoptie sterk afhankelijk is van de individuele vereisten van elke persoon, en kosten, locatie en ondersteunde valuta’s zijn belangrijke factoren om te overwegen.

Bitcoin-gebruikers in de Verenigde Staten en Europa worden momenteel goed bediend en hebben een aantal kaarten om uit te kiezen, waarbij Bitpay een solide gevestigde optie is voor iedereen in de VS. Voor mensen die in de EU zijn gevestigd, is de Coinbase-kaart een andere betrouwbare optie, hoewel gebruikers zich moeten aanmelden bij de centrale om de debetkaart te gebruiken, en als gevolg daarvan is de Cryptopay-kaart ook een haalbare optie..

Bovendien vereist Cryptopay geen volledige KYC-verificatie en kunnen niet-geverifieerde EUR-kaarten in totaal € 1.000 laden en uitgeven, en geldopnames maken tot € 400 per dag.

Frequentere spenders en iedereen die wil profiteren van kortingen, cashback-betalingen, staking en een breed scala aan altcoin-ondersteuning, moet de MCO-kaart van Crypto.com proberen. Het assortiment MCO-kaarten is het meest uitgebreide dat momenteel wordt aangeboden en biedt meer toegewijde cryptocurrency-gebruikers een verscheidenheid aan stimuleringsprogramma’s om hen betrokken te houden.

De Wirex-kaart is een eenvoudiger alternatief en stelt mensen in staat om hun cryptovaluta uit te geven en tegelijkertijd te profiteren van cashbackbetalingen en verdere verlagingen van de kosten voor het gebruik van het WXT-token.

Al met al combineren de beste opties, vanwege de onzekerheid in de regelgeving rond Bitcoin-betaalpassen, een mix van beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid en stellen klanten in staat hun kaarten zonder al te veel poespas naar wens te gebruiken. Het is logisch om de pinpasdienst te kiezen die het beste bij u past en om de nieuwsontwikkelingen in de gaten te houden om ervoor te zorgen dat u altijd de best mogelijke service krijgt..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me