Investering i kryptovaluta: Komplet begyndervejledning

Investering i kryptovaluta

Du har endelig bestemt dig: du er klar til at give investering i kryptokurver en chance.

Nå, du har valgt et godt tidspunkt til at mætte din interesse. De bedste kryptokurver som Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) har oplevet eksplosiv vækst i 2017, og med fremkomsten af ​​almindelige, institutionelt støttede Bitcoin-futures ser det ud til, at 2018 er klar til at se endnu større vækst.

Investering i kryptovaluta

Ved du ikke hvor du skal starte? Intet problem. Vi snakker dig gennem alle de vigtigste punkter, som en nybegynder skal være opmærksom på, når det kommer til at investere i en krypto.

Investering i kryptovalutaer

Første ting først: du skal forberede dig på ekstrem prisvolatilitet i dette økosystem. Overvej Bitcoins seneste prisstigning forbi $ 17.000 USD, da den nuværende krypto nummer et netop havde knækket $ 10.000 kun dage før:

InvesteringBitcoin har haft et helvedeår – Billede via Coinbase.

Denne akutte volatilitet var praktisk for investorer, fordi den eksploderede værdien af ​​deres porteføljer opad. Men rummet har også set det nøjagtige modsatte ske. For eksempel når Mt. Gox udveksling af digitale aktiver kollapsede i 2014, det samme gjorde bitcoin-prisen.

Derefter er der Ethereum, nummer to krypto i henhold til markedsdækning. Hvis du kan tro det, har prisen på ETH værdsat hele 6.000 procent kun i 2017:

InvesteringETHs gevinster har været gale i år – Billede via Coinbase.

Overhovedet ikke dårligt, ikke?

Men selv på billedet ovenfor er volatilitetens vildhed tydelig. Se hvordan ETH-prisen stort set blev skåret i halve mellem juni og august.

Denne rutsjebane-lignende volatilitet er mindbending for traditionelle investorer. Men det er vigtigt at overveje, hvordan de vilde prisbevægelser i vid udstrækning skyldes kryptoøkosystemets for tidlige tid.

I slutningen af ​​dagen er der ingen garantier for, hvad der sker næste for kryptopriser. Men hvad der er sikkert er, at de underliggende tekniske og revolutionerende kapaciteter hos de mest lovende cryptocoins, og hovedsagelig Bitcoin som førstegangsudøver, giver grund til optimisme.

Baggrund: Hvor kommer denne Crypto Craze fra?

Mange underinformerede eksperter har kaldt kryptokurver generelt en fidus. Alligevel vil Bitcoin, den oprindelige kryptokurrency, gå ind i historien sammen med trykpressen og Magna Carta som blandt de mest ukuelige kendetegn for menneskelig præstation. Og dette er noget potentielle investorer skal huske på.

Magna Carta, et blodfødt udtryk for ethvert menneskes sjælfulde længsel efter retfærdighed, kontrollerede en tyrannekonge for første gang. Og i en hidtil uset skala gav trykpressen stemme til de stemmløse. Det tænkte over de tankeløse. Og det banede vejen for tilblivelsen af ​​sandere menneskelig frihed i de efterfølgende århundreder.

Og så opstod en frihedsalder. En tidsalder med sine egne vækstsmerter – vækstsmerter, som Bitcoin og kryptokurrency-dille, den er inspireret, kan hjælpe med til irreversibelt at afbøde.

For at bevise sin begyndelse blev den første Bitcoin-blok underskrevet med dagens overskrift: “Times 03 / Jan / 2009 kansler på randen af ​​anden redning for banker.” Det er sand poesi, at Bitcoin blev født i begyndelsen af ​​2008-finanskrisen, men det er ingen overraskelse.

InvesteringCentraliserede institutioner styrtede ned den globale økonomi i 2008 – Billede via Quora

Det skyldes, at Bitcoin blev oprettet for at løse selve årsagen til den store recession: misbrug af folks tillid fra centraliserede institutioner.

Ak, den anonyme skaber eller skabere bag Bitcoin kodede løsningen: en blockchain-hovedbog, hvorigennem værdi, endda ideer, kunne udføres person-til-person, tillidsløst, tilladelsesfri og modstandsdygtig over for enhver censur – ingen tredjepartsformidlere kræves.

Det er et ultimativt udtryk for personlig frihed, nej? Fordi penge, som forsker Andreas Antonopolous fortæller os, “er et sprog. Penge er et sprog, som mennesker skabte for at udtrykke værdi for hinanden. ”

Nu kan ingen – fra Kim Jong Un til præsident Trump og nogen derimellem – forhindre dig i at udtrykke værdi over for nogen i verden. Det er suverænitet, som mennesker aldrig har haft før, og forgreningerne er titaniske.

Bitcoin er som den næste Magna Carta. Det er equalizeren mellem mennesker og magthavere. Det giver almindelige mennesker en kontrol af magt, der er den næste store milepæl i menneskehedens lange kamp mod frihed. Og i en domino-lignende effekt vil Bitcoin og har allerede banet vejen for nye blockchains, der også vil gøre friheden mere perfekt.

InvesteringBTC-netværket er tilladelsesløst og P2P – billede via Blockstream

Forestil dig decentraliserede institutioner i fremtiden, der drives af blockchain-smarte kontrakter, ikke af bureaukratiske mellemmænd, der har en tendens til at skure næsten alt op.

Blockchains vil decentralisere vores samfund fra top til bund, og de opnåede fremskridt vil være menneskehedens bedste chance endnu at materialisere hidtil uset retfærdighed og venlighed.

Det er Bitcoin-løftet. Og det er derfor Bitcoin Boom er ikke en traditionel spekulativ boble.

Skal jeg investere? Og hvor meget?

Vi i Blockonomi kan ikke give dig økonomisk rådgivning; du er forfatter til din økonomiske fremtid, og det er i dine hænder at lave din egen research og beslutte, om investering i kryptokurver er det rigtige for din særlige situation.

Og det er andet værd at sige, at der er hundredvis af kryptokurver. Nogle er lovende, og nogle er total svindel. Generaliseringer kan være vanskelige.

Hvad vi kan gøre er at pege dig mod, hvad nogle andre mennesker synes, og på det faktum, at kryptokurver er en objektiv banebrydende teknologi, der har potentialet til at revolutionere vores samfund til det bedre fra grunden.

Nu har du allerede hørt de snesevis af eksperter, der har sagt, at Bitcoin er død eller snart vil dø, men selve det faktum, at du her læser denne artikel antyder, at du er interesseret og ønsker at vide, hvordan investering kan se ud hvis du besluttede at tage springet og dykke ned i kryptoøkosystemet.

Til dette formål skal du overveje de nylige kommentarer fra den tidligere Fortress hedgefondschef Mike Novogratz, som for nylig fortalte Bloomberg, at investering mellem en til tre procent af din nettoværdi er nok af en position til at give dig sikker eksponering for kryptokurver uden at være udsat for en høj grad af økonomisk risiko.

Disse er praktiske og retfærdige retningslinjer. Selv konservative. Men det er bedre at tage fejl af siden med forsigtighed, især hvis du ikke er en erfaren veteraninvestor.

På dette tidspunkt er det mest afgørende maksimale, du kan internalisere, dette:

Invester ikke mere i kryptokurver, end du har råd til at tabe.

Det vil sige kun investere en given sum i krypto, hvis du er villig til at se summen falde til $ 0. Ikke at sådan et forfærdeligt nedbrud vil ske. Men stejle flashnedbrud er sket før. “Black swan” begivenheder som Kinas nylige forbud mod kryptoudveksling og svindel er stadig tilsyneladende i overflod, da rummet er for tidligt.

Svindlere vil have din $$$

Ikke ethvert kryptoprojekt er så troværdigt som rummets tungvægte, nemlig Bitcoin og Ethereum, hvis henholdsvis nummer én og nummer to i markedsværdien er velfortjent i henhold til hvad disse titaner fra industrien kan ‘bringe til bordet’, som det var.

Med andre ord er der kryptoprojekter, der egentlig bare er svindel, der klædes på og markedsføres for at bedrage kryptinvestorer.

Og nogle investorer har virkelig mistet alt i svindel, der er dukket op i samfundet hidtil. Det bedste, du kan gøre for at sikre, at du ikke bliver offer, er at undersøge, undersøge, undersøge. Vær nøje og omhyggelig med, hvad du vælger til din portefølje. Gå med mønter, der har etableret sig med stærke track records i løbet af de sidste flere måneder eller år.

Lovende kryptovalutaer at investere i

Hvert projekt har sine fordele og ulemper, men i høj grad taler markedet for sig selv. De fleste af mønterne i de top 10 kryptokurver i henhold til markedsværdi ved pressetid er stærke projekter.

Generelt inkluderer de aktuelle standouts i top 10:

InvesteringDe aktuelle top 10 kryptoer ved pressetid – Billede via CoinMarketCap

Der er stadig masser af interessante projekter i de 100 bedste mønter efter markedsdækning, men du begynder at blive mere risikabel og mere risikabel jo længere du kommer fra top 2. I det mindste som det ser ud i øjeblikket.

Sådan køber du kryptovalutaer

Vi har sammensat guider til køb af de vigtigste Cryptocurrency, Ethereum og Bitcoin. Når du har købt disse, kan du derefter bruge disse til at købe andre valutaer på forskellige børser.

Køb Ethereum og Bitcoin:

 • Sådan køber du Bitcoin ved hjælp af et kredit- eller betalingskort
 • Sådan køber du Bitcoin med PayPal
 • Sådan køber du Ethereum ved hjælp af et kredit- eller betalingskort

Bedste børser for andre valutaer:

 • Bedste Cryptocurrency Exchange for begyndere
 • Coinbase anmeldelse
 • Binance anmeldelse
 • Coinmama anmeldelse
 • Paxful anmeldelse
 • CEX anmeldelse
 • Localbitcoins anmeldelse
 • Bittrex anmeldelse

Strategi for investering i kryptovaluta

Lad os dyppe ind i det grundlæggende i strategi nu.

Strategi 1: “Hold”

Når det kommer til at investere i kryptoer, er der to grundlæggende strategier: holding og daytrading. Den generelle idé er den samme for begge: køb lavt, sælg højt.

Holding er optimalt for nybegyndere og nytilkomne, der ikke er professionelle investorer eller den klodset af handlende. Brugere, der er indehavere, er bare fokuseret på at samle så meget af en given mønt som muligt i håb om at skabe en trove som et resultat langsigtet prisforbedring. Det er en ligetil strategi, der næppe har en læringskurve.

Hvad der er ideelt er at købe så mange mønter som muligt, mens markederne er “i rødt.” Med andre ord, når priserne er nede. For at maksimere potentielle gevinster ønsker du at købe, når priserne er lavest.

Det er dog lettere sagt end gjort. Og det er et princip, du kan se bort fra, hvis du føler dig ekstremt bullish over et projekt på lang sigt. Sig for eksempel, at du mener, at Ethereum vil ramme $ 3.000 en dag. Nå, hvis denne fremskrivning nogensinde bliver til noget, vil det gøre en lille praktisk forskel, hvis du købte ETH til $ 300 eller $ 400.

Strategi 2: “Daytrade”

Dit andet alternativ er at daytrade, hvor du rutinemæssigt udfører markedskøb i håb om at gøre dine handelsinvesteringer til noget større.

Vi vil afstå fra at gå meget dybere ind i denne strategi, fordi den er absolut ikke anbefalet for begyndere. Investorer mister tusinder hver dag for at forsøge at manøvrere kryptomarkederne.

Du bør tage dig tid og lære meget mere om økosystemet, før du endda overvejer daytrading som en mulighed. Imidlertid er ideen dog at købe lavt og sælge højt.

Sikring af dine investeringer til langsigtet besiddelse

Da Bitcoin først blev lanceret, var en BTC meget mindre værd end 0,01 USD. På pressetiden er en bitcoin nu værd $ 16.800. Det er det mest grundlæggende eksempel på de langsigtede gevinster, som kryptorummet hidtil har set.

Og selvom der ikke er nogen garanti for, at kryptopriserne fortsætter med at hæve sig på denne måde, er der den tydelige mulighed for, at mainstream-adoption i de kommende år kan gøre en håndfuld cryptocoins betydeligt mere værd om 5, 10, 20 år osv..

Gamblen finder ud af, hvilke projekter der vinder. Det er risikoen.

Men i mellemtiden er det bedste, du kan gøre, mens du prøver at vente på gevinster, at sikre dine beholdninger på den sikreste og mest sikre måde..

Den bedste måde at gøre det på? Få dig en cryptocurrency-tegnebog.

Trezor

Udvekslinger og softwaretegnebøger har hidtil langt fra været fuldt sikre, når det kommer til at garantere sikkerheden for brugernes midler. På den anden side er hardware-tegnebøger de mest uigennemtrængelige “hvælvinger”, der i øjeblikket er tilgængelige for kryptoholdere.

De mest dominerende hardware-tegnebøger, du kan købe i dag:

 • Ledger Nano S
 • Ledger Blue
 • TREZOR One
 • TREZOR T (lanceres januar 2018).

Disse tegnebøger er utroligt sikre, fordi de gemmer din krypto offline, hvilket mindsker truslen om prowling hackere. Og disse enheder er oprettet så sikkert, at de endda kan interagere med inficerede computere uden behov for bekymring.

Investering 101: Spor dine handler

Hvis du skal begynde at investere i kryptokurver, vil du gerne begynde at holde styr på alle relevante oplysninger. Skattemanden vil have sin nedskæring, uanset hvor du bor, så du kan forebyggende forhindre kerfuffles ved at tage højde for alle dine investeringer og handler.

Et godt sted til dette formål er cointracking.info.

Cointracking

Det giver dig mulighed for nemt at tilslutte alle dine handler, hvilket vil gå langt for at sikre, at du er organiseret, når du har mest brug for det.

Andre websteder, som du måske finder nyttige til regnskabsformål, inkluderer CoinMarketCap, Coincap.io, og CryptoCompare.

Find pålidelige ressourcer

De beslutninger, du tager i kryptorummet, vil kun være lige så gode som de ressourcer, du brugte til at bakke disse beslutninger op.

Der er en masse støj og en masse bias i økosystemet, så det er afgørende for dig at finde ressourcer, du kan stole på. Mennesker med en bred bredde af teknisk viden er altid et godt sted at starte, som YouTubers Boxmining og Ivan on Tech.

Prøv bare at overveje brancheeksperter i henhold til, hvad deres motiv kan være. Trækker X-projektet et Y-projekt, fordi de er konkurrenter, eller fordi der er alvorlige og legitime røde flag i spil?

At have ressourcer, du kan stole på, vil hjælpe dig med at få mening om denne slags grusmyrer.

Hvis du gerne vil have et mere afslappet miljø, hvor der stadig er en informativ atmosfære, kan du prøve de forskellige kryptorelaterede underreddits på Reddit. Deres mange forskellige indsigtsfulde samtaler om investering i kryptokurver.

Hold fingeren på pladsen i rummet

Når det sidste punkt går, er kryptoøkosystemet meget så et nyhedsdrevet felt. For eksempel, da Kina forbød kryptovalutaudvekslinger i oktober 2017, blev kryptokurrencypriser generelt akut tanket over hele verden.

Hvis du har åbne markedsordrer eller investeringsmål på linjen, bør du regelmæssigt kontrollere nyhederne om alle de store begivenheder og overskrifter i rummet.

Større kryptohistorier spredt gennem sociale medier som en ild i brand, så selv bare at trække din Twitter op med jævne mellemrum kan være nok til at holde styr på, hvad der sker.

Husk ikke at blive for fanget

Du kan blive fristet til at smide al din energi i kryptokurver. Det er en god idé, men husk bare at holde det sundt. Alt er bedst i moderation.

Selvom du vinder, skal du heller ikke lade det komme i hovedet. Du behøver ikke at kontrollere CoinMarketCap hvert femte minut, livet vil fortsætte, uanset om din portefølje er i rød eller grøn i dag. Jo mere besat du bliver, jo mere udslæt får du, og dine investeringsbeslutninger vil lide under tilsvarende.

Og det er når folks porteføljer bliver brændt uden reparation. Lad ikke det være dig.

Prøv at være afbalanceret og jævn og hold alt i perspektiv. Du investerer smartere og giver din økonomiske fremtid den bedste chance for sikkerhed.

* Denne artikel er beregnet som undervisningsmateriale og ikke som professionel økonomisk rådgivning. Som altid, gør din egen forskning og vær opmærksom på, hvilke projekter du personligt beslutter, der passer til din portefølje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me