Investering i kryptovaluta ved hjælp af strategi for dollaromkostningsgennemsnit

Gennemsnitlig dollaromkostning

Der er sandsynligvis nogle ædle investorer derude, der kom ind i krypto udelukkende af kærlighed til teknologien. De så det verdensændrende potentiale i blockchain, og de uselvisk donerede deres penge til sagen. Hvis de lavede lidt på siden, var det bare godt.

Langt størstedelen af ​​investorerne kom dog på grund af de iøjnefaldende gevinster. Visioner om at blive Bitcoin-millionær og omdanne et par bukke til en ny Lamborghini dansede gennem deres hoveder. Nogle uheldige angiveligt maksimerede kreditkort under den sidste bull run i december, idet man forventer, at månedlige gevinster ville overstige deres mindste rentebetalinger. Og så tankede markedet absolut.

Der er stadig en magt af penge, der skal laves i krypto. Men netop det, der tiltrak så mange nye investorer til markedet – vilde kursudsving – er absolut mord for en seriøs investor. Markedet er for nyt til at have mange etablerede mønstre eller afprøvede metoder. Tro det eller ej, alle gætter bare på, hvilke mønter eller tokens der starter næste gang. Praktiserede folk har en bedre generel idé end tilfældige investorer, men ingen har en krystalkugle.

Gennemsnitlig dollaromkostning

Heldigvis gælder nogle af de fastlagte gamle regler for investering stadig. Brug af en DCA-strategi (dollar cost averaging) kan hjælpe med at minimere krypto-investeringsrisiko.

Udjævning af grafen

En DCA-strategi fungerer ud fra den antagelse, at det marked, du investerer i, altid vil stige i værdi. Målet er at få penge ind på det generelt stigende marked på målte punkter langs den opadgående tidslinje, hvilket giver en levedygtig gennemsnitlig opkøbsomkostning. DCA tager det meste af gætteriet ud af kryptoinvestering. Der er ikke behov for at tage tid på markedet eller bekymre sig om, hvorvidt du købte i toppen eller et trug. Små investeringer fordelt over tid giver en gennemsnitlig buy-in-pris, der så at sige glatter grafen.

Forestil dig en ideel kryptoprisgraf fra CoinMarketCap, med en tidsplan på to år. Det skal se ujævn, men generelt peget op. Træk nu en mental linje fra start af linjen til slutningen, og skær lige igennem prisfald og stigninger. Det er den linje, som en DCA-strategi beskæftiger sig med.

Bitcoin

Lav risiko, lav belønning

En DCA-strategi er kedelig. Det er forskellen mellem at arbejde et job i banken og plyndre den nævnte bank. Det er helt okay. Selv de beskedne gevinster, der hidtil er realiseret i kryptosektoren, ligger ud over de vildeste drømme fra Wall Street eller andre traditionelle investeringssteder. Der er ikke noget galt med at tage en tilgang med lav risiko og lav belønning på et marked, der praktisk talt garanteres at vise langsigtet vækst. Og der er næsten ingen chance for at blive skudt med, medmindre du tilfældigvis er John McAfee.

Den første ting at gøre er at opstille et budget og en tidsplan. Hvor mange penge vil du lægge på markedet og over hvilket tidsrum?

Det første tal kan være vilkårligt – ikke mere end du er komfortabel med at tabe. Maksimér ikke kreditkort til kryptoinvestering af kontanter.

Det andet skal overvejes på skalaen af ​​uger, måneder eller kvartaler, selv i den lynhurtige kryptoverden. Det er let at føle sig som en hot-shot-erhvervsdrivende, der rammer “opdater” hurtigt i din browser for at se din kryptomønt, der vælges, danse hele dagen. Gør det ikke længere. Du tager den lange udsigt.

Når et budget og en tidsplan er fastlagt, skal betalingerne opdeles i lige store dele og regelmæssige køb foretages. Dette er måske den sværeste del af DCA. Køb skal foretages i henhold til din tidsplan, selvom du tror, ​​at den takkede linje er ved at tage et pludseligt spring eller skyde til månen. Husk, det er ikke den takkede linje, du er bekymret for; det er den glatte, smalle vej til fortjeneste.

Det er uundgåeligt, at din investering til tider føles forkert. Du vil efter design efterlade penge på bordet på indlysende tyremarkeder, og du går måske glip af nogle fantastiske lave købsmuligheder.

Men modstå fristelsen til at anvende efterspørgsel på dine investeringer. Hvis du eller nogen havde en krystalkugle, ville du helt sikkert have brugt den nu.

Hvad skal man købe?

Så vi køber målte beløb med jævne mellemrum over en lang periode. Dette vil sænke vores gennemsnitlige pris pr. Mønt, mens vi stadig får nok fiat ind i systemet til at begynde at realisere gevinster.

Men hvilke mønter der især passer godt til denne strategi?

Allesammen. Ikke i den forstand, at alle mønter er gode investeringer, men i den forstand, at jo mere diversificeret din portefølje, jo større er din chance for at få succes.

En etableret mønt, som Bitcoin, kan forventes langsomt at vinde værdi over tid. Nogle af de mere eksotiske mønter mislykkes muligvis, og andre raketter måske i værdi. Ved at sprede dine målte køb over et stort møntspektrum anvender du tidselementet i DCA på selve investeringen.

Sig, at du investerer i mønter A, B og C. A er en tunge gammel mønt med en klar brugssag, etableret teknologi og et solidt team. Sagen er, at den allerede såede sine vilde havre og nu mere eller mindre bare putter sammen på markedet. B er en fræk ung hjerteknuser. Der er næsten intet, der går for det lige nu, men hype, men hype er helt fantastisk. Så er der C. C er din personlige favorit. Det har ikke nippet til B eller A-hundens respektabilitet, men du tror virkelig på dets potentiale.

Fortsæt og spred din budgetterede investering på tværs af alle tre mønter. Det er fuldstændigt muligt, at A kan komme op i den langsigtede opfattelse, du har taget. B kan lukke forretningen, mens C kan overgå dine vildeste forventninger. Spredning af investeringen over en bredere portefølje udjævner disse toppe og trug på samme måde som spredning af den over tid.

Hvis du ikke er overbevist, skal du tjekke ud denne hypotetiske investering. Hvis du havde investeret $ 10 i hver af de top 100 mønter på CoinMarketCap i januar 2017, ville du have tjent $ 18.000 på din $ 1.000 investering inden for seks måneder.

Det er selvfølgelig vigtigt at huske det langsigtede aspekt af DCA. Hvis du vil se på den hypotetiske investering, er den i øjeblikket i rødt, mens markedet kæmper gennem et historisk trug. Sådan er kryptos vilde vest.

Konklusion

En DCA er et sikkert valg for markeder, som du tror generelt vil udvikle sig opad over en lang periode, hvilket de fleste mennesker er enige om beskriver kryptokurrency. Det vil ikke opfylde de vilde Las Vegas, få rig-hurtige fantasier, som du måske havde haft, da du første gang så en mønt give firedobbelt cifret gevinster på en uge. Det vil dog sikre, at du har en tå i vandet i gode og dårlige tider.

Temaet her er konsistens og disciplin. Hold dig religiøst til din købsplan og tidsplan, selvom du har en fornemmelse, er markedet ved at gøre noget skørt. Husk at forsøge at gætte markedet er et anathema for DCA-strategien. Du kører et maraton, og ikke laver sprints. Ved afslutningen af ​​din investeringsplan skal du have en gennemsnitlig opkøbsomkostning, der ikke efterlader dig til at svede i hver nedgang på markedet. Du kan endda have en lille fortjeneste i lommen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me