Bedste Cryptocurrency Exchange for begyndere

Bedste Cryptocurrency Exchange

Før vi går ind i udvekslinger, lad os opdatere vores sind om, hvad kryptokurrency er. Konceptet bag kryptokurver er relativt simpelt, mens matematik og teknologi ikke er det. I det væsentlige er en kryptokurrency en virtuel eller digital valuta, der bruger kryptografi som et middel til beskyttelse og sikkerhed.

Kryptografi bruges også til at regulere oprettelsen af ​​yderligere enheder for ikke at drive det samlede digitale valutamarked vildt. En af de største appeller til kryptokurver er, at de ikke er reguleret af nogen regeringsorganer. Det mest populære digitale aktiv er bitcoin efterfulgt af ethereum.

Bedste Cryptocurrency Exchange

Hvad er Cryptocurrency Exchange?

Cryptovalutaer kan handles gennem kryptovalutaudvekslinger. Disse kryptokursudvekslinger er platforme, hvorigennem du kan købe eller sælge digitale valutaer for dollars, euro og pund samt andre digitale aktiver. For eksempel kan du sælge bitcoins og købe dollars med de solgte bitcoins, eller du kan bytte bitcoins til ether. Disse børser er en vigtig del af den virtuelle valutaudvidelseshastighed.

Der er private udvekslinger, som er eksklusive og kun fungerer ved invitation, såvel som dem, der er tilgængelige for offentligheden. Lokale udvekslinger findes også. Nogle er lettere at bruge end andre er; visse børser er så fleksible, at digitale aktiver kan handles direkte gennem de indbyggede chatfunktioner hos specifikke populære messengers, som Telegram.

Hvad man skal overveje, når man vælger de bedste Cryptocurrency Exchange

Her er et par ting, du vil overveje, før du vælger den bedste kryptokurrencyudveksling, der passer til dine handels- og spekulative behov.

Gebyrer – Næsten alle børser opkræver gebyrer for dig at handle på deres platforme. Sørg for, at når du tilmelder dig eller forpligter dig til en bestemt børs, skal du vide alt om gebyrerne.

Bekræftelseskrav og sikkerhed – Disse er vigtige at forstå, inden du starter på en udveksling. De fleste udvekslinger kræver en slags identitetsbekræftelse i form af et pas, kørekort, bevis for ophold eller andet lignende dokument, før de tilmelder sig. Jo mere kompleks verifikationsprocessen er, desto sikrere er udvekslingsplatformen.

Valutakurser – Valutakurser er også vigtige, da du ikke ønsker at deltage i en kryptokursudveksling, der opkræver drakoniske gebyrer for transaktioner og udvekslinger. Det ville bare ikke være fair for dig eller økonomisk klogt.

Omdømme – De bedste kryptokurrencyudvekslinger har altid op- og nedture. Imidlertid er den generelle opfattelse af de øverste positive. De bedste børser har et solidt omdømme og er godt tillid til forhandlere.

Område – Det er også vigtigt at finde en udveksling, der understøtter din geografiske region. Nogle udvekslinger understøtter muligvis alle landene i Sydamerika, mens de ikke støtter nogen af ​​landene i Asien og omvendt. Hvis du f.eks. Bor i Rusland, skal du sørge for at vælge den bedste udvekslingsplatform, der understøtter din region.

Lad os nu se på nogle af de bedste cryptocurrency-udvekslinger derude.

Sikkerhed

Noget, som det er vigtigt at huske på, når du vælger en kryptokurrency-udveksling til at foretage dine handler og køb på, er deres sikkerhedsforanstaltninger. Det er velkendt, at mange børser tidligere er blevet hacket, især Mt Gox-børsen, som folk stadig føler udfaldet fra siden.

Du skal vide, at dine midler eller mønter på en børs eller ikke rigtig din, medmindre du ejer de private nøgler til tegnebogen på dine mønter, stoler du på en anden til at være depot for dine midler.

Heldigvis er der nogle grundlæggende foranstaltninger, du kan tage, når du bruger en børs. Det vigtigste er aldrig at gemme mere der, end du er villig til at tabe. Hvis du har en betydelig saldo, skal du trække den tilbage i din egen tegnebog og for at få ekstra sikkerhed skal du bruge en hardware-tegnebog til at sikre disse midler.

Ledger Nano S anmeldelse

Læs: Den komplette dybdegående hovedbog Nano S anmeldelse

Børser skal bruges til hurtige køb af din ønskede kryptokurrency eller til handel med et beløb, du er tilfreds med. De bør aldrig bruges som din primære tegnebog, det er ikke deres tiltænkte funktion.

Et andet vigtigt skridt at tage er at bruge alle de tilgængelige sikkerhedsindstillinger på webstedet, sørg for, at tofaktorautentificering (2FA) er konfigureret korrekt, og at du bruger en app som Authy eller Google-autentificering. Brug ikke mobiltelefonindstillingen, der sender dig en kode, det er ikke sikkert, da de har været et antal højt profilerede hacks, der involverer sim-swaps, som giver en potentiel hacker mulighed for at overtage dit telefonnummer og derefter få adgang til din konto.

Coinbase

Coinbase er en af ​​de, hvis ikke de, mest pålidelige cryptocurrency-udvekslingsplatforme i verden. Det er også den største digitale aktiverudvekslingsplatform i verden. Platformen understøtter mere end 32 lande og har mere end 4 millioner aktive brugere. Handlende har tilladelse til at erhverve og sælge bitcoins ved hjælp af deres bankkonto, kreditkort, PayPal og andre betalingsmetoder. For at begynde at handle på Coinbase bliver du nødt til at oprette en e-tegnebog til køb og salg af kryptovalutaer. Desuden skal brugerne være i stand til at linke en gyldig bankkonto for at kunne købe bitcoins.

Coinbase

I øjeblikket har fuldt verificerede amerikanske beboere kun lov til at rumme op til 50.000 bitcoins om dagen. Samlet set har Coinbase et stort ry og er højt respekteret i erhvervsdrivende. De fleste transaktioner gennem Coinbase har kun et transaktionsgebyr på 1 procent ud over de gebyrer, som din valgte betalingsmetode måtte medføre.

Som med CEX kan du kun købe et par valutaer: Bitcoin, Ethereum og Litecoin. Du skal derefter bruge Changelly at konvertere disse til andre kryptovalutaer.

En anden fordel ved at registrere dig hos Coinbase er, at du derefter er i stand til at bruge Coinbase Pro-børsen, som skyldes af det samme firma. Coinbase Pro giver mulighed for mere avancerede handelsfunktioner såsom marginhandel og Market, Limit, & Stop ordrer. Coinbase Pro har også lavere gebyrer end Coinbase.

Læs vores fulde Coinbase-gennemgang her for at lære mere. Vi har også gennemgået grundigt vores Coinbases sikkerhedsforanstaltninger her.

Besøg Coinbase

Binance

Binance er en nyere børs, men en, vi er blevet elsket, den har en bred vifte af kryptokurver til rådighed til køb og handel og har en grundlæggende og avanceret visning, som du nemt kan skifte mellem. Deres gebyrer er meget rimelige, og de giver dig mulighed for at registrere og handle med det samme uden at skulle bekræfte din konto. Du vil derefter være i stand til at foretage udbetalinger på op til 2 BTC pr. Dag. Hvis du vil hæve højere beløb, skal du uploade dit foto-id og et “selfie” -foto.

Binance-websted

Den offentlige mening om Binance på dette tidspunkt er meget høj med folk, der roser webstedets hastighed, brugervenlighed og billige gebyrer.

For flere detaljer kan du læse vores komplette gennemgang af Binance her.

Besøg Binance

KuCoin

KuCoin er en ny, men meget spændende udveksling med base i Sydkorea. De fungerer på samme måde som Binance, fordi de viser nye altcoins meget hurtigere end andre børser, så det er et godt sted at købe kryptokurver kort efter deres ICO, hvilket betyder, at der er større mulighed for at tjene penge ved at komme tidligt ind.

Interfacet er meget rent og moderne og meget lettere at betjene end andre ældre og mere klodsede børser.

De tilbyder også deres eget token KCS, som giver alle indehavere mulighed for at modtage en daglig andel af overskuddet på platformen, dette er et godt token at have, da du bliver betalt i de mange forskellige valutaer, som webstedet giver folk mulighed for at handle i.

Kucoin

Besøg Kucoin

LocalBitcoins

LocalBitcoins er en peer-to-peer-kryptokursudveksling, der bruges i de fleste store byer rundt om i verden. Det generelle princip bag denne udveksling er, at du kan finde mennesker, der bor i dit område eller din by og mødes personligt med dem for at føre en udveksling. Platformen tilbyder også muligheder for at købe digitale valutaer via PayPal, Square, direkte til bankoverførsler og mange andre betalingsbehandlingsmetoder. Platformen opkræver et mindre gebyr på 1 procent pr. Transaktion i tilfælde, hvor sælgere anvender deres egen valutakurs.

På samme måde som Uber-passagerer og chauffører vurderes, anvender LocalBitcoins en rating for hver erhvervsdrivende, der bruger platformen, og denne vurdering vises offentligt. Handler skal først gennemgå en escrow-proces for at sikre, at ingen bliver snydt ved hjælp af platformen. Når alt er verificeret, overføres midlerne og kryptokurverne mellem forhandlere. LocalBitcoins tager en provision på 1 procent fra sælgere. W

Se vores LocalBitcoins anmeldelse for at finde ud af mere.

Besøg LocalBitcoins

CoinMama

CoinMama er en stor bitcoin-mægling, der giver brugerne mulighed for at erhverve mønter med deres debet- eller kreditkort. Platformen udsteder mindre gebyrer for transaktioner. For at kompensere for dette er grænserne for, hvor mange bitcoins en bruger kan købe, meget højere sammenlignet med Coinbase. Brugere kan erhverve op til $ 5.000 mønter om dagen eller op til $ 20.000 pr. Måned. Alle brugere skal gøre for at bruge CoinMama er at oprette en konto, logge ind og navigere til sektionen for profilsiden for at udfylde personlige oplysninger.

Herefter introduceres brugere til en side, der giver dem mulighed for at vælge, hvor mange bitcoins de vil købe, og når et passende beløb er valgt, får brugerne lov til at tilføje deres foretrukne betalingsmetoder og bitcoin-adresser. Brugere skal også bekræfte deres telefonnummer og e-mail-adresse. CoinMama kræver ikke, at de fleste brugere uploader deres regeringsudstedte id. Efter at have gennemført de ovennævnte trin og bestået verificeringsprocessen, vil brugerne være i stand til at erhverve bitcoins gennem CoinMama.

Læs vores komplette CoinMama anmeldelse her.

Besøg CoinMama

CEX.IO

CEX.IO er en af ​​de ældste cryptocurrency-børser i verden. På trods af at det kaldes en kryptovalutaudveksling, kan CEX.IO dog kun bruges med bitcoins og ethereum, som er de vigtigste to handelspar for alt-mønter. Hvis du vil købe andre valutaer, kan du bruge CEX og derefter en tjeneste, der hedder Changelly at konvertere dem til mange andre kryptoer.

Platformen er registreret hos FINCEN og anvender KYC og AML principper. Med andre ord skal brugerne kontrollere deres identitet fuldstændigt, før de kan blive involveret i enhver handel med denne platform. I øjeblikket understøtter platformen køb med kreditkort, bankoverførsler eller SEPA-overførsler til europæiske indbyggere.

CEX

Når du først går ind i en handel, beregner platformen automatisk prisen på transaktionen og fryser valutakursen i 120 sekunder, hvilket er ret praktisk. Imidlertid bemærker mange brugere, at der lejlighedsvis er skjulte gebyrer. CEX.IO har et fast gebyr på 7 procent for alt, der involverer fiat-valutaer. For eksempel, hvis du erhverver $ 100 i bitcoins, modtager du kun $ 93 i mønter.

Læs vores dybe CEX-anmeldelse her for at lære mere.

Besøg CEX

Bittrex

Bittrex er veletableret og meget anset kryptohandelsplatform med mange mønter og tokens at vælge imellem. Interfacet er ikke til komplette begyndere, men du skal kunne finde vej efter et stykke tid.

Bittrex Trading View

Læs vores fulde anmeldelse af Bittrex her.

Ikke overraskende er Bittrex mest populære handelspar BTC og ETH. Det skal bemærkes, at børsen i øjeblikket ikke tilbyder nogen form for fiat-til-kryptopar, f.eks. med amerikanske dollars, euro eller britiske pund). En ting, som investorer kan gøre er at købe USDT (Tether-tokens) via bankoverførsler for at bruge USDT til krypto-til-krypto-udveksling.

Du bliver dog nødt til at være fuldt verificeret og villig til at slå ned mindst $ 10.000 USD for at Bittrex overvejer overførslen. Og vi her på Blockonomi minder ikke om denne tilgang alligevel; der har været en masse kontroverser omkring Tether på det seneste, og det er bedst bare at holde sig væk indtil nu, indtil den videre udvikling bliver aktualiseret.

Besøg Bittrex

Konklusion

At vælge den ideelle cryptocurrency-udvekslingsplatform til dine specifikke behov kan være en vanskelig og tidskrævende proces. Husk at være opmærksom på gebyrer, omdømme, sikkerhed, verifikationsprocesser og geografiske tjenester, som en udvekslingsplatform har at tilbyde. Husk at du ikke er begrænset til kun at bruge en kryptokursudveksling. Forhåbentlig hjælper de givne oplysninger dig med at beslutte, hvilken udvekslingsplatform du vil bruge.

Vi har valgt 6 Cryptocurrency-udvekslinger her, som er pålidelige og nemme at bruge for begyndere til at komme i gang med at opbygge deres investeringsporteføljer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me