Et kig på 8 af de mest succesrige ICO’er nogensinde

Mest succesrige ICO'er

Med eksplosionen af ​​Bitcoin er hundreder af andre kryptokurver lanceret med drømme om at opleve den samme succes. Som et resultat springer flere og flere ICO’er, ellers kendt som indledende møntoffer, op. ICO’er omtales ofte som Crowdsale eller begivenheder med salg af tokener, hvilket er, når virksomheder beslutter at frigive kryptovaluta til publikum i form af kryptotokener som en måde at skaffe midler til deres projekter. Dette giver virksomhederne mulighed for at få den kapital, de kan bruge på en række projekter, lige fra produktudvikling til specielle projekter.

Hvad der gør en vellykket ICO ?

Af de mange ICO’er derude, hvad er nogle af de mest succesrige? Hvad gør dem så populære? Eksperter har tendens til at have forskellige meninger, men der er nogle fællesforhold blandt de succesrige ICO’er. Mange er enige om, at den største faktor er, om mønten rent faktisk har god nytte. Der skal være mere ved mønten end bare at blive købt og derefter solgt på en børs. Dette er faktisk, hvad mange kryptoeksperter mener adskiller de øverste dusin eller endda hundrede tokens og ICO’er fra de hundreder eller tusinder af andre, der bare sidder på børser og i tegnebøger..

Mest succesrige ICO'er

Mens møntens anvendelighed er en væsentlig faktor, er det ikke den eneste ting, der afgør, om en ICO fejler. Du skal også overveje projektets mål, teamets sammensætning (inklusive deres egen personlige historie om succeser og fiaskoer), hvor langt projektet er, om de har et støttende samfund og selvfølgelig, hvis deres projekt vil faktisk gøre en forskel. Selvom tokenet spiller en afgørende rolle inden for projektets økosystem, vil ICO sandsynligvis mislykkes, hvis selve projektet er en gentagelse af tidligere projekter fra andre hold.

Hvad med mislykkede ICO’er ?

Mens de vellykkede ICO’er ofte er dem, vi ser i nyhederne, har ikke alle indledende mønttilbud det, der kræves for at blive en succes. Faktisk har mange fejlet inden for det sidste år alene med yderligere fejl, når du ser længere tilbage. Den 23. februar 2018 offentliggjorde Bitcoin.com en rapport, der viste, at 46 procent af det foregående års ICO’er allerede havde oplevet fiaskoer. Dette til trods for at ICO’erne har samlet mere end 104 millioner dollars. Ud over alle disse mislykkede ICO’er er nogle “semi-mislykkede” på grund af et meget lille samfund, der fører til minimale chancer for succes eller ingen kommunikation fra holdet.

Med så mange fejl fra ICO’er i det sidste år alene rejser det spørgsmålet om, hvad der førte til disse fiaskoer. Selvom det ikke altid er tilfældet, har mange ICO’er, der ender med at mislykkes, vist advarselsskilte på et eller andet tidspunkt under projektet, enten før eller under tokensalget. En af de største faktorer er, at mange af ICO’erne simpelthen havde dårlige projektideer, der ikke løste et problem i den virkelige verden.

Andre projekter mislykkedes på grund af teknologiske problemer, såsom sikkerhed og skalerbarhed. Dao-projektet, der blev lanceret i 2016, er stadig den største kryptokurrencyfejl med det store beløb, der blev rejst under ICO, og det hele kom ned til dårlig sikkerhed. Faktisk var Daos sikkerhed så dårlig, at efter at have rejst 11,5 millioner ETH, førte et angreb til at miste 3,6 millioner ETH.

DAO-webstedet

Desværre er nogle faktorer, der påvirker, om en ICO lykkes eller mislykkes, ikke kontrollerbare. Når man ser på statistikken, er det klart, at ICO’er fra visse regioner i verden har en tendens til at have en højere succesrate end dem fra andre. Især Afrika har overrepræsentation med hensyn til ICO-fiaskoer. Afrikanske ICO’er har en væsentlig ulempe, for fra marts 2018 var ingen af ​​de 10 bedste ICO-investeringslande i verden i Afrika. Dette tilføjer en ekstra udfordring til alle afrikanske baserede ICO’er og gør det næsten umuligt for en ICO med fokus på at levere et produkt til Afrika for at få succes. Et eksempel er Tingo Coin, der ønskede at blive den første VAS-støttede blockchain-mulighed i Afrika til landbrug.

Projekter inden for disse områder kan tage skridt til at forbedre deres chancer for sejr. Derudover kan de fra regioner med højere ROI lære lektioner for at maksimere deres egen sandsynlighed for succes. Takeaway fra denne særlige udfordring er, at enhver ICO, der fokuserer på en meget specifik region eller et problem, muligvis ikke kan få nok interesse og opbakning.

Lad os nu se på nogle af de mest succesrige ICO’er nogensinde og finde ud af, hvad der adskiller dem fra andre.

Ethereum

 • Oprindelig tokenpris: $ 0,311
 • All-Time-High-pris: $ 1.420
 • ROI: 152.500 procent

Ethereum har gjort sig bemærket som en af ​​de mest værdifulde kryptokurver i verden lige bag Bitcoin. Ledet af Vitalik Buterin er Ethereum ikke bare nogen kryptokurrency; det er en hovedbogsteknologi, der kan bruges til at opbygge decentrale applikationer, almindeligvis kendt som smart kontraktteknologi. Ethereums opmærksomhed – og relaterede succes – kommer fra dens mange applikationer. Ethereums smarte kontraktplatform kan hjælpe med en række forretningsprocesser, der i øjeblikket er ineffektive, strømlinerer og digitaliserer dem.

Ethereum

Ethereum trådte først ind på scenen fire år efter Bitcoins boom i 2011 og har siden været ved at udkæmpe en utrolig ROI på 152.500 procent. Da Buterin først solgte Ethereum-tokens, gik de til $ 0,31. I dag vurderes Ether-tokens til $ 334,25. Denne betydelige værdivækst gennem årene kommer i vid udstrækning takket være virksomhedsinteresser og Ethereums potentiale for innovation såvel som dets brugssager til smarte kontraktapplikationer.

NEO

 • Indledende tokenpris: $ 0,032
 • All-Time-High-pris: $ 180
 • ROI: 114.000 procent

Tidligere kendt som Antshares, NEO er en kinesisk open source blockchain, der tager kryptovalutaindustrien med storm. NEO blev grundlagt af Da Hongfei og kaldes ofte “Kinas Ethereum” og bruger smarte kontraktapplikationer, digitaliserede aktiver, decentral handel og mere. De kendte navne, der understøtter det, inklusive Microsoft og den kinesiske regering, er en vigtig del af NEOs vækst i popularitet. At have så magtfulde og velkendte bagmænd bag projektet går langt med at få investorer til at føle sig selvsikre, hvorfor NEOs grundlæggere har store forhåbninger for fremtiden. Derudover har det faktum, at det kinesiske marked har et stort potentiale for blockchain-brugssager, men er udfordrende for udenlandske virksomheder at komme ind, givet NEO en fordel. Investorer føler, at Kina vil omfavne projektet på en måde, som det ikke er udenlandsk.

NEO

NEO har også praktiske anvendelser med det formål at skabe en blockchain, der repræsenterer juridisk bevis for ejerskab med generel samfundsmæssig accept. Projektets evne til at kombinere digitale aktiver med smarte kontrakter i en “smart aktiver-platform” har også fået opmærksomhed og er en af ​​de markante funktioner, der har ført til masser af bagmænd. For at vise, hvor populær NEO har været fra starten, skabte dens første ICO i oktober 2015 omkring $ 550.000, på trods af at ICO’er var relativt nye. Dens anden ICO i september 2016 rejste hele 4,5 millioner dollars.

Ark

 • Indledende tokenpris: $ 0,04
 • All-Time-High-pris: $ 10,78
 • ROI: 35.400 procent

Ark udmærker sig ved samarbejde og skiller sig ud med sin lynhurtige platform designet til at integrere kryptokurver i sin egen blockchain. Som mange andre ICO’er er Ark utrolig populær på grund af sin decentraliserede natur.

Derudover spænder projektteamet over 11 lande. Ark har også udviklet et ry for at bygge bro over kryptokurver, noget der har tilskyndet investorer til at blive begejstrede for det. Som et resultat ligger Arks ROI på omkring 35.400 procent. Det er en imponerende gevinst, og kun en af ​​grundene til, at Ark er en af ​​de mest succesrige ICO’er i dag.

Particl

 • Indledende tokenpris: $ 1,50
 • All-Time-High-pris: $ 52,40
 • ROI: 3.495 procent

Designet med tanke på privatlivets fred, Particl er både en kryptovaluta og en decentral markedsplads centreret om anonyme transaktioner. Fordi den er modelleret på Bitcoin-platformen, er Particl-brugere i stand til at foretage transaktioner med total anonymitet.

Particl

Da denne type fortrolighed er vigtig for mange brugere og investorer i dag, har Particl haft stor succes indtil videre og hævet $ 750.000 på kort tid og opnået et investeringsafkast på 3.495 procent.

NXT

 • Oprindelig tokenpris: $ 0,0000168
 • Høj pris hele tiden: $ 2,15
 • ROI: 1.477.000 procent

En udvikler kendt som BCNext lancerede projektet i 2013, hvilket gør dette ikke kun til en af ​​de mest succesrige ICO’er, men også blandt de tidligste. Blandt de længstvarende blockchain-projekter i dag, NXT blev oprindeligt bygget som en blockchain-platform til sektoren for finansielle tjenester og applikationer. Under den første fundraising rejste NXT-teamet svarende til $ 16.800 i Bitcoin. Disse penge blev øremærket til at udvikle den proprietære open-source proof-of-stake konsensusmekanisme for dens digitale valuta, også kendt som NXT.

NXT

Det skiller sig ud fra andre, fordi det kan prale med sin egen aktivudveksling såvel som sit eget messaging-system og sin markedsplads. Via NXT-markedet kan små virksomheder, banker og virksomheder oprette blockchain-applikationer. De i branchen føler, at en del af NXTs succes kommer fra dens status som blandt de allerførste platforme, der tilbyder blockchain som en tjeneste. Som sådan stod det ud med en innovativ og nyttig idé og tiltrak dedikerede udviklere.

Lisk

 • Indledende tokenpris: $ 0,076
 • All-Time-High-pris: $ 39,31
 • ROI: 19.080 procent

Kendt som den allerførste modulære blockchain-platform, skiller Lisk sig ud fra andre ICO’er, fordi det giver udviklere mulighed for at oprette apps komplet med JavaScript og betjene dem på sidekæder.

LISK

Derudover har Lisk støtte fra magtfulde bagmænd, herunder nogle, der støttede Ethereum. På grund af dette har det formået at vokse eksponentielt siden tilslutning til ICO-scenen. Faktisk har ICO siden grundlæggelsen opnået et ROI på 19.080 procent.

Stratis

 • Oprindelig tokenpris: $ 0,007
 • Høj pris hele tiden: $ 22,29
 • ROI: 81.000 procent

Stratis er kompatibelt med C # og .NET og er en start i Storbritannien, der er særlig populær blandt veteran Microsoft-brugere og finansielle institutioner. Platformen giver virksomheder mulighed for ikke kun at oprette, men også teste og derefter implementere brugerdefinerede applikationer, alt sammen uden at skulle konfigurere eller endda vedligeholde deres egen infrastruktur.

Med Microsoft-navnet bagved er det ikke overraskende, at Stratis har formået at klare sig godt. Projektet samlede omkring $ 600.000 under det første møntudbud, noget de involverede betragtede som en stor succes. På fem uger lykkedes det at rejse 915 BTC og opnåede en imponerende 44,525 procent ROI.

IOTA

 • Indledende tokenpris: $ 0,63
 • Høj pris hele tiden: $ 5,69
 • ROI: 332.500 procent

IOTA har formået at skabe et navn for sig selv ved at kombinere elementer fra IoT (Internet of Things) og blockchain-teknologi. Heldigvis for projektet har denne driftsmetode hidtil fungeret godt og har gjort det muligt at opnå et investeringsafkast på 332.500 procent. IOTA skiller sig ud fra andre ICO’er, fordi det er en af ​​de eneste digitale valutaer, der ikke udfører transaktioner ved hjælp af en fuld blockchain, men snarere bruger en Tangle. Tangles fjerner problemer forbundet med transaktionsgebyrer og skalerbarhed, som andre digitale valutaer, herunder Bitcoin, har at kæmpe med.

I stedet for kræver IOTA, at enkeltpersoner, der sender penge, følger en verifikationsproces, mens de samtidig sender penge. Som et resultat er IOTA-transaktionsbogen fuldt decentraliseret og skaber et nul-gebyrsystem for transaktioner. Med andre ord behøver netværksdeltagere ikke at modtage gebyrer for at bekræfte transaktioner. IOTA nød stor interesse fra starten. Det oprindelige møntudbud i slutningen af ​​2015 rejste mere end $ 400.000, et meget godt tal for tiden og solgte alle 1 mia. IOTA-tokens. Eksperter siger, at IOTAs popularitet stort set skyldes dets digitale valutatransaktioner uden gebyr, der ikke kræver en egentlig blockchain. Manglen på blockchain betyder, at der ikke er nogen skaleringsproblemer som med andre digitale valutaer, hvilket gør det muligt at bruge IOTA til IoT-netværk.

Konklusion

Så hvad kan man lære af vellykkede ICO’er? Vi kan tage lige så mange lektioner væk fra de vellykkede ICO’er som de mislykkede. Måske vigtigst af alt er lancering af en vellykket ICO afhængig af værdi, ikke skæbne eller held. Alle ICO’er på ovenstående liste over succeser har noget værdifuldt, der gør dem attraktive for investorer. Denne investorsupport er nøglen til at få succes som ICO.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me