Safex: Blockchain-motor til e-handelsbutikker

Safex er en open source, privatlivsbaseret decentral markedsplads, der bruger moderne krypto- og blockchain-teknologi til at forbedre e-handelsmarkedet for begge købere og sælgere.

Gennem tiden har vi set markedet gå fra simpel byttehandel til en valutaøkonomi, fra enkle markeder til mursten og mørtelbutikker og derefter videre til en digitaliseret markedsplads via e-handelsrevolutionen.

Ved at give alle i eCommerce-økosystemet privatliv, der ikke kan findes på centraliserede online shoppingplatforme, hvor “big data” er hovedfokus – Safex har udskåret en niche til sine tjenester.

Blockchain Engine til e-handelBlockchain Engine til e-handel

Safex blev grundlagt med tanke på fremtiden

Grundlagt i 2016, før Bitcoin ramte mainstream, var Safex et fremadskuende kollektiv, der forstod potentialet i blockchain, crypto og e-handel..

Efter 4 års udvikling blev Safex Blockchain udviklet sammen med sin proof-of-work-valuta Safex Cash (SFX). I juli 2020 gik dets første Stagenet live og klar til offentlig test af sin decentrale markedsplads.

Kryptohandelsmarkedet skaber nye alternativer til den centraliserede digitale markedsplads, der er blevet domineret af store virksomheder som Amazon, Alibaba og andre større enheder.

Ud over at have tvivlsom dataindsamlingspraksis skaber nogle af disse store e-handelsportaler højere priser for forbrugere og sælgere.

Safex giver en lav hindring for adgangsmarkedet, der giver selv små butikker adgang til den digitale tidsalder. Tillade forbrugere at handle privat til en billigere pris, mens sælgere når deres maksimale fortjenstmargen gennem lave gebyrer og fair praksis.

Personalet på Safex er dedikeret til at skabe mulighed

Grundlagt af Daniel Dabek, svarende til andre teknologiske pionerer som Bill Gates, Steve Jobs eller Mark Zuckerberg, faldt Dabek fra college og ledte direkte til Wall Street.

I løbet af sin tid i den amerikanske finansielle kapital havde han gjort sig bekendt med indviklingen i peer-to-peer-netværk, videnskabelig computing, distribueret prisanalysemodellering og optimering af forudsigelsesalgoritme.

Disse færdigheder var hjørnestenen i handelsudførelsesalgoritmerne og det prisfølgende system, der stadig bruges i dag på Safex.

Efter en interesse i kryptografi var han blevet medlem af MaidenSafe og dets SAFE-netværk, som senere inspirerede Dabek til at skabe Safex ud af kravet om privatliv og sikkerhed på det globale marked..

Safex har en innovativ platform

Safex-valuta, Safex Cash (SFX) og Safex Token (SFT) kan købes på Xcalibra-kryptobørs. Som en interessent i udviklingen af ​​Xcalibra sikrer Dabek en jævn ombordstigning af både SFX og SFT.

Xcalibra er en pålidelig børs, der fik et akkumuleret beløb på $ 5 millioner i finansiering. Inden for de første 18 måneder rundede den op til $ 2 millioner, og yderligere $ 3 millioner blev senere opnået for at hjælpe platformen med at vokse.

I 2019 gik Xcalibra live med SFT og SFX sammen med andre store tokens som ETH og BTC, og længere nede på linjen i 2020 tillod en integration mellem Xcalibra og Simplex Xcalibra-brugere at købe ETH og BTC via et kredit- eller betalingskort.

Xcalibra er et af de mest populære steder at få SFX og SFT – og det kan også vokse til at tjene andre markeder.

En konkurrencedygtig markedsplads

Som nævnt ovenfor domineres den nuværende e-handelsmarked af store websteder, der ofte opkræver et gebyr på 15% til 20% pr. Produkt for sælgere, og disse omkostninger overføres til forbrugerne.

Desuden kan udbetalinger spænde fra dage til uger, hvilket hindrer operationer og åbner sælgere for platformens kreditrisiko.

Safexs forretningsmodel skaber en brugerorienteret oplevelse, der maksimerer en sælgers fortjeneste ved kun at tage et ekstremt konkurrencedygtigt 5% gebyr og opkræve kun 0,01 $ for en produktfortegnelse.

Byg en webbutik på en privatlivsblokchain.Byg en webbutik

på en privatlivsblokchain.

Forestil dig, i stedet for at tjene $ 80 på et køb på $ 100, tjener sælgere op til $ 95, når de bruger Safex. Som en lille virksomhed kan yderligere $ 15 på hvert produkt betyde alt.

Som sælger får du et løft i effektiviteten.

Der er absolut ingen ventetid eller nedetid mellem det øjeblik kunderne trykker på køb og penge, der strømmer ind på din konto. At lade sælgere hurtigt få indtægter for at genopfylde deres lager og holde øje med kravene betyder, at man opererer med maksimal kapacitet.

Det er oprørende at se forbrugere trækkes væk fra dit produkt til noget andet, der ligner – men måske lidt billigere.

Sælgere på Amazon oplever denne type tab – og som en forretningsmodel er det ikke bæredygtigt. Små til mellemstore virksomheder kan ikke håndtere denne slags barrierer, da de hæmmer konkurrence og langsomt gør markedet til en oligopol-platform..

Sælgere og købere på Safex vil bevare autonomi om, hvad de køber og sælger, hvilket skaber en retfærdig platform for alle at bruge!

Privatliv er værd at tænke over

I dagens verden er ideen om, at nogen har nogen rettigheder online, absurd. Virksomheder indsamler dine data på en meget påtrængende måde, der sandsynligvis værdsætter dataene mere end kunderne.

Safex sikrer, at ingen af ​​dine personlige oplysninger bliver indsamlet eller registreret – så du ved, at dine rettigheder respekteres.

Forretningsmodellen drejer sig om inter-handel mellem transaktioner, der foretages på markedet. Safex minedrift og Xcalibra-handelsgebyrer gør systemet rentabelt, IKKE forbrugerdata.

Forbrugerne skal kun vise deres leveringsadresser til sælgeren efter at have foretaget et køb, hvilket giver kontrol tilbage til brugerne. Privatliv på Safex er nøglen, hvilket giver forbrugerne mulighed for at vælge, om de vil have deres navn vist til andre mennesker på platformen.

Da markedet er decentraliseret, er fortrolighed igen Safex ‘største bekymring.

Oplysninger er utilgængelige for enhver part, selv udviklingsteamet kan ikke få adgang til personlige oplysninger!

Ved at eliminere alle chancerne for et databrud, lever Safex op til sit ry for at være sikker og pålidelig – og sørge for, at e-handel vokser til en bedre måde for folk at bruge internettet.

Et stærkt samfund

Safex har en aktiv markedsplads, men den har også et stort samfund, der aktivt diskuterer vigtige emner på Safex-forummet. Forummet hjælper begyndere med alle “how-to” -ideer vedrørende Safex og er også en måde, hvorpå opdateringer og patches kan formidles.

Desuden kommunikerer teamet med offentligheden gennem Safex og Dabeks twitter-konti og holder alle ajour med den seneste udvikling fra virksomheden. Offentligheden kan også kontakte Safex via en række kanaler, hvis der er behov for direkte forbindelser.

Overvej fordelene ved Safex

Safex er broen, der forbinder mennesker fra hele verden med fuldstændig privatliv og – og giver e-handel mulighed for at vokse på en måde, der sætter folk først.

Her er nogle af de store dele af platformen:

  • Tilbyder total privatlivsbaseret e-handel til både købere og sælgere
  • Native token gør det muligt at bruge både crypto- og fiat-valutaer
  • Dedikeret team, der sætter privatliv først
  • Godt finansieret og klar til at tage e-handel til det næste niveau
  • Lave gebyrer, der gør det muligt for mindre butikker og sælgere at være konkurrencedygtige

Hvis du vil lære mere om, hvad Safex og Xcalibra gør for at gøre næste generations krypto-e-handel til virkelighed – bare klik lige her.

For at lære mere om, hvad der adskiller Xcalibra fra andre børser – klik her for at besøge dets hjemmeside!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me