Nybörjarhandbok: Hur man hyr ut vågor i Lite-klienten

Hur man hyr ut vågor

Vågor är en av mina favorit kryptoplattformar, den fakturerar sig själv som “Blockchain för folket” och det ger ett antal intressanta funktioner, jag personligen håller Waves och tror att det har en stor framtid framför sig själv. Waves tillåter vem som helst att skapa sina egna tokens på plattformen med ett par klick, det är verkligen väldigt enkelt att skapa din egen kryptotoken på plattformen. Den har också sin egen decentraliserade börs (DEX) som låter dig handla någon av de tokens som skapats på plattformen, tillsammans med andra valutor som Bitcoin och Ethereum.

Till skillnad från valutor som Bitcoin och Ethereum som bygger på Proof of Work via gruvdrift, använder Waves något som kallas Hyrd bevis på stav vilket gör att Waves-tokeninnehavare kan hyra sina Waves för att säkra nätverket och tjäna belöningar för att göra det. Det som är bra med den här metoden är att du kan hålla dina Waves-tokens säkert i din plånbok, hyra ut dem och samla belöningar för att göra det – du kan hyra dina Waves till en insatspool som kommer att betala ut belöningar varje vecka eller månad i form av mer Waves and Miners Rewards – du kan byta miners belöningar på DEX mot fler Waves eller andra polletter och valutor.

I den här guiden går vi igenom hur du ställer in din Waves-plånbok och börjar hyra dina Waves för att tjäna extra inkomst.

Waves plånbok

För att komma igång med Waves måste du skapa en plånbok som du kan använda för att lagra dina tokens och komma åt DEX, du hyr också dina vågor härifrån. Du kan ladda ner plånboken eller lägga till den som en kromapp från den officiella webbplatsen här.

Ett annat sätt att skapa din plånbok är att besöka Waveswallet.io och skapa det där, det här är onlineplånboken som du kan komma åt i din webbläsare. När du skapar din plånbok kommer den att ge dig en adress, be om ditt namn och lösenord och det kommer också att ge dig en plånbokskärna som består av ett antal olika ord – Det är mycket viktigt att du kopierar den här informationen på ett papper och förvarar den någonstans säker, ännu bättre att spara den som en textfil och sätta in den på en tummenhet någonstans säker eftersom det är så du säkerhetskopierar din plånbok och kan återskapa den vid ett senare datum.

Inköp av vågor & Använda kranar

För att börja satsa Waves måste du köpa några från en börs – de finns för närvarande på efter utbyten. Jag använder personligen Bittrex för att köpa Waves, du kan också köpa dem direkt i Lite Wallet med USD.

Om du bara vill ha några Waves gratis för att räkna ut plånboken och vänja dig vid hur allt fungerar, kan du få några genom att besöka webbplatser som heter “Kranar” och ange din Waves-adress, kranen skickar dig sedan en liten summa gratis . Ibland skickar de dig också några andra bonuspengar slumpmässigt som du kan hålla i din plånbok eller sälja på DEX.

Waves Leasing

När du har fått dina Waves och har skickat dem till din Wallet-adress kan du börja hyra dem. Jag använder personligen Waves Go för leasing betalar de ut varje vecka på en fredag ​​och skickar dig Vågor, Minerbelöningar och även ett belopp av sina egna Waves Go-tokens.

Lista över Waves noder för leasing:

  • wavgo.com 100% tokens / 50% mrt + wavego-tokens (ger dig andel av vinsten från waves webbplats 3P2HNUd5VUPLMQkJmctTPEeeHumiPN2GkTb
  • wavfullnode.com 100% andel genererade tokens / 100% andel MRT: s 3P4MRJvttkghWsXxGZ61kqd2M79GtLujoey
  • wavescommunitynode.com 100% andel genererade tokens / 100% andel MRT: s 3PDxnbR1UTXrj84smhUP5m8WidRJjujfmCm
  • wavnode.com 100% / 95% mrt 3P33D6UePSWhgdL9PfB9Mm4rVSTJrgV7i47
  • wavpool.net 100% / 90% mrt 3P3RD3yJW2gQ9dSVwVVDVCQiFWqaLtZcyzH
  • pospool.io 98% tokens & MRT 3PNMvAqJWYPkwf8fhz46rZiLEWpTmuhD3Uh
  • wavnode.net 100% tokens / 85% MRT 3P23fi1qfVw6RVDn4CH2a5nNouEtWNQ4THs
  • bearwaves.nl 100% tokens / 75% mrt 3PEFQiFMLm1gTVjPdfCErG8mTHRcH2ATaWa

För att hyra ut dina vågor är allt du behöver göra att ta tag i adressen från din valda nod och i Lite Client klickar du på “L” -ikonen högst upp. Ange sedan mottagaradressen högst upp, ange mängden vågor som ska hyras och klicka på knappen “Leasing”.

Det är så enkelt, allt du behöver göra nu är att vänta på att dina belöningar skickas varje vecka. Det bör noteras att medan du hyr dina vågor kan de inte överföras från din plånbok, så om du vill flytta dem för att sälja dem etc måste du säga upp hyresavtalet först.

Waves belöningar

Som nämnts får du dina Waves-belöningar varje vecka eller månad, beroende på vilken pool du använder. En annan fördel med Waves är att den 15: e varje månad släpps några Waves Community-tokens till din plånbok – det här är gratis tokens till belöningar Waves-innehavare som du antingen kan lagra i din plånbok eller sälja på DEX för Waves eller någon annan annan valuta eller token.

Slutsats

Om du följer vår kompletta guide bör du komma igång och hyra ut dina Waves på nolltid. Låt oss veta i kommentarerna om du har några frågor.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me