Koinly Review: Cryptocurrency Tax Software til automatiske skatterapporter

Koinly anmeldelse

Koinly er en online krypto-skatteplatform, der giver dig mulighed for at overvåge alle dine kryptoaktiviteter og generere lovgivningsmæssige skatterapporter. Koinly giver dig mulighed for at integrere dine tegnebøger og holde styr på aktiviteter, herunder handel, minedrift, indsats, udlån og luftdrop og forenkler processen med at registrere alle ind og ud.

Koinly kan bruges til automatisk import af transaktioner og overvåger alle markedspriser, tegnebogoverførsler, beregner dine kryptogevinster / -tab og genererer skatterapporter.

Koinly Crypto Tax Platform

Platformen er tilgængelig i over 20 lande og integrerer over 6.000 blockchains, 350 børser og 75 tegnebøger og leverer en omfattende krypto-skatterapporteringstjeneste. Platformen kan bruges gratis med betalte planer, der spænder fra $ 49 til $ 279 pr. Skatteår.

Besøg Koinly

Oversigt

Koinly blev grundlagt i 2018 af Robin Singh, og virksomheden bevarer forretningssteder i Storbritannien, USA, Sverige og Tyskland. Virksomheden opererer ud af bevarer sin tilstedeværelse i Palo Alto, Californien 95124, og overholder lovgivningen i staten Californien.

Du kan finde ud af yderligere oplysninger om virksomheden ved at tjekke deres LinkedIn-profil.

Koinly grundlægger Robin Singh

Platformen er tilgængelig i over 20 lande inklusive USA, Storbritannien, Canada, Australien og New Zealand og giver dig mulighed for at importere data via API-, CSV-filer eller x / y / zpub-nøgler og generere rapporter, der kan downloades som pdf filer.

Disse inkluderer First In First Out (FIFO) og Last In First Out (LIFO) rapporter, Form 8949, Schedule D-rapporter og internationale skatterapporter, og Koinly leverer en omfattende online crypto tax auditing service, der også giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til kvalificerede skatteregnskabsførere i deres region.

Koinlys nøglefunktioner

Nogle af platformens nøglefunktioner omfatte:

 • Støtte til flere lande – Platformen er tilgængelig for folk i over 20 lande i hele Europa, Asien, Oceanien og Amerika. Koinly tillader også brugere at generere lokaliserede formular 8949 og skema D, K4, Rf1159 og Sheet 9A skatterapporter.
 • Omfattende serviceintegration – Koinly integreres med over 6.000 blockchains og understøtter automatisk import til Bitcoin, Ethereum, Litecoin og NEO. Det integreres også med 350 børser inklusive Binance, Coinbase, Kraken, portfolio apps såsom Blockfolio og Delta og 75 tegnebøger og giver dig mulighed for nemt at holde styr på minedrift, indsats og forskellige DeFi-aktiviteter.
 • Nem dataimport – Koinly giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en række tjenester via API og importere nøgledata. Manuel CSV-filimport understøttes også, ligesom xPub / yPub / zPub-import og datamigrering fra Nexo, BlockFi, Bitmex, Deribit og CoinTracking.
 • Gratis kontoindstilling – Platformen kan bruges gratis til at spore op til 10.000 transaktioner og generere forhåndsvisning af kapitalgevinstskat. Den gratis konto kan bruges på ubestemt tid til at spore alle dine kryptotransaktioner og aktiviteter.
 • Omfattende ressourcer – Koinly giver en praktisk liste over ressourcer såsom en Crypto Tax Calculator, Regional Tax Guides, en Tax Accountant list og en Blog for at holde sine brugere opdaterede.
 • Kunde support – Holdet giver en Support sektion, og en FAQ-side der sigter mod at tackle de mest almindelige forespørgsler. De kan også nås via e-mail og live chat og kør en Facebook-side og Twitter-konto.

Platform Funktioner

Hvilke lande beregner skatter for?

Koinly understøtter skattesporing og rapportering for de fleste lande, hvor følgende nationer alle støttes.

 • Amerika – USA, Canada
 • Europa – Storbritannien, Tyskland, Sverige, Danmark, Finland, Norge, Holland, Frankrig, Spanien, Italien, Østrig, Lichtenstein, Irland, Tjekkiet, Estland, Malta
 • Asien – Japan, Sydkorea, Singapore
 • Oceanien – Australien, New Zealand

Teamet udtaler også, at en meget bredere vifte af lande, der bruger en række regnskabsmetoder, understøttes, og disse inkluderer lande, der bruger:

 • Først ind først ud (FIFO)
 • Last In First Out (LIFO)
 • Højeste pris
 • Laveste pris
 • Gennemsnitlige omkostningsgrundlag
 • Delt pool

For at sikre, at dit land understøttes af Koinly, er det bedst at kontakte teamet og fortælle dem om dine specifikke krav.

Støttede lande

Skatterapporter

Derudover genererer Koinly også en række lokaliserede skatterapporter for forskellige lande, herunder:

 • Form 8949 og skema D
 • Oversigt over kapitalgevinster for UK
 • K4
 • Rf1159
 • Schweizisk vurderingsrapport
 • Ark 9A

Disse lokaliserede rapporter leveres ud over flere standardrapporter såsom:

 • Komplette skatterapporter – Dette indeholder inkluderer din kapitalgevinstoversigt, margingevinster, kapitalgevinsttransaktioner, balancer ved udgangen af ​​året, aktivoversigt og indtægter og kan downloades som en PDF.
 • Transaktionsrapporter – Dette inkluderer alle dine transaktioner og kan downloades som en CSV.
 • Rapporter om kapitalgevinster – Dette er en CSV, der indeholder alle dine bortskaffelser.
 • Indkomstrapport – Dette er en CSV, der indeholder alle dine indkomsttransaktioner inklusive luftdrop, gafler, renter og staking belønninger.
 • Gaver, donationer & Rapporter om mistede aktiver – Dette er en CSV, der indeholder alle transaktioner, der er mærket som en gave, donation eller mistet.
 • Omkostningsrapporter – Denne CSV indeholder alle transaktioner, der er mærket som en pris. Dette inkluderer dog ikke dine handelsgebyrer, som allerede er registreret i kapitalgevinstrapporten.
 • Rapporter om årets beholdning – Denne CSV indeholder dine beholdninger ved afslutningen af ​​skatteåret.
 • Turbotax-rapporter – Dette er en CSV, der indeholder dine transaktioner i et format, der kan importeres til Turbotax-skattesoftwaren.

Sådan kommer du i gang med Koinly

Tilmelding er ret ligetil, og det på hovedwebstedet vises en ”Tilmeld dig” knappen øverst til højre på siden.

Koinly tilmeldingsproces

 • Du kan tilmelde dig ved hjælp af en Coinbase- eller Google-konto ved at indtaste en kombination af e-mail-adresse og adgangskode.
 • Du kan også vælge at indstille din placering til skattesporing eller bare vælge at spore din portefølje.

Placeringsindstillinger

 • Herfra kan du få adgang til hoveddashboardet og tilføje dine udvekslingskonti og tegnebøger.
 • Du kan justere din konto, når du vil, medtage de korrekte oplysninger om skatterapportering for din jurisdiktion under fanen “Indstillinger”.

Kontokonfiguration

Koinly Exchange, Wallet og Service Support   

Koinly integreres med en bred vifte af populære kryptotjenester og giver dig mulighed for at holde styr på dine aktiviteter på over 6.000 forskellige blockchains, 350 udvekslinger og 75 tegnebøger.

Som et resultat understøttes langt de fleste førende kryptotjenesteudbydere, og Koinly integreres også med kryptolångivere som Nexo, BlockFi og Compound.

Du kan også bruge platformen til at holde styr på dine porteføljer ved at linke dine Blockfolio-, Delta- og CoinTracking-konti.

Koinly Exchange Integration

Koinly understøtter også automatisk import til 14 blockchains inklusive Bitcoin, Ethereum, Litecoin, NEO og EOS med over 6000 kryptokurver understøttet via CSV-import og manuel indtastning.

Blockchain Auto Integration

Koinly-prisplaner    

Platformen giver en række planer designet til at imødekomme kryptohandlere med forskellige aktivitetsniveauer.

 • Koinly har også en gratis plan der kan bruges i vid udstrækning og giver alle mulighed for at spore deres handler / transaktioner, bytte- og tegnebogskonti og også få en forhåndsvisning af kapitalgevinstskat. Den gratis konto giver også adgang til FIFO- og LIFO-skatterapporter og giver dig mulighed for at importere data fra en bred vifte af kilder og kontakte teamet via live chat og e-mail.
 • Hodler-kontoen koster $ 49 pr. skatteår og giver dig mulighed for at generere FIFO- og LIFO-skatterapporter såvel som internationale skatterapporter, omfattende revisionsrapporter og Form 8949 og Schedule D-rapporter. Du kan også eksportere til TurboTax og TaxACT, men du er dog begrænset til 100 transaktioner.
 • Trader-kontoen koster $ 99 pr. skatteår og giver adgang til en lignende række funktioner og øger din transaktionsgrænse til 1000. Når du forpligter dig til denne plan, får du også adgang til prioriteret support.
 • Oracle-kontoen koster $ 179 pr. skatteår for 3000 transaktioner og $ 279 for 10.000 transaktioner. Oracle-planen giver adgang til hele spektret af funktioner, der er tilgængelige på Koinly. Dette inkluderer adgang til prioriteret support og muligheden for at generere brugerdefinerede rapporter. Denne plan får også ekstra hjælp fra supportteamet, der udfører bulkhandlinger og behandler brugerdefinerede filer uden manuelle gebyrer.

Prisfastsættelse

Platformen giver adgang til et omfattende udvalg af funktioner, og alle planer inkluderer i øjeblikket skatterapporter for de sidste fem år af din kryptoaktivitet.

For at få en bedre idé om alle de tilgængelige muligheder kan du tjekke holdets fulde prisliste her.

Hvor sikker er Koinly? 

Holdet prioriterer kundernes tillid og sikkerheden ved brugerdata og anvender et antal sikkerhedsprotokoller designet til at beskytte mod enhver udnyttelse eller overtrædelse.

Vigtigst af alt kræver Koinly ikke dine private nøgler eller får adgang til midler, der holdes på dine vekselkonti. Da det opretter forbindelse til dine konti via API, er det dog altid en god ide at deaktivere muligheden for at trække og handle, når du konfigurerer dine API-forbindelser..

Alle API / blockchain-nøgler er krypteret ved hjælp af aes-256-gcm, før de opbevares, og hjemmesiden serveres fuldstændigt over https med alle data, der sendes til eller fra Koinly, også krypteres ved hjælp af 256-bit kryptering.

Koinly gør også brug af Amazon Web Services (AWS) og Heroku til datalagring og hosting. AWS er ​​førende inden for levering af sikker hosting, og Heroku er en sikker cloud-applikationsplatform, der isolerer kundeapplikationer og data.

Bitcoin skatterapporter

Platformen anvender sikkerhedskontrol på hvert lag fra fysisk til applikation og anvender sikkerhedsopdateringer uden nogen kundeinteraktion eller serviceafbrydelse. Dette hjælper Koinly med at have en oppetid på 99,9%, hvor enhver planlagt nedetid meddeles på forhånd.

Koinly giver brugeren mulighed for at tilmelde sig og godkende via Google / Coinbase, hvilket fjerner noget af behovet for at gemme adgangskoder, og enhver, der tilmelder sig via e-mail, har deres adgangskoder gemt ved hjælp af bcrypt. Teamet scanner også løbende efter sårbarheder og sørger for at begrænse dataadgang til kun autoriserede medarbejdere.

Kort sagt, platformen indeholder et stort antal industristandard-sikkerhedsprotokoller, og teamet uddyber også deres sikkerhed her. At holde dine egne personlige data sikre og forblive fornuftige med dine oplysninger vil som altid gå langt for at beskytte dig mod eventuelle databrud..

Er Koinly velegnet til begyndere?

Platformen er primært rettet mod folk, der allerede er aktivt involveret i forskellige kryptorelaterede aktiviteter, herunder handel, investering, minedrift, indsats og udlån. Som et resultat er Koinly muligvis ikke rettet mod folk, der lige er begyndt på deres kryptorejse.

Imidlertid er platformen nyttig for kryptoentusiaster på alle oplevelsesniveauer og giver alle, der kommer ind i sektoren nu, mulighed for at holde styr på deres aktiviteter fra første dag. Det er også værd at bemærke, at Koinly giver dig mulighed for at spore dine handler og transaktioner fra de sidste fem år, hvilket giver mere erfarne handlende mulighed for at gå tilbage og nemt rapportere, hvad de har gjort.

Import af handler

Platformen er ret omfattende i sit omfang og forbinder med alle de førende børser, tegnebogudbydere og blockchains. Det giver dig også mulighed for nemt at generere en række rapporter inklusive kapitalgevinstrapporter, indkomst- / transaktionsrapporter, årsrapporter og komplette skatterapporter, som mange mennesker er interesseret i at oprette.

Ressourceafsnittet hjælper med at uddanne brugere, og krypto-skattevejledningerne er en praktisk måde at holde sig ajour med, hvad der sker i din jurisdiktion. De lokaliserede skatterapporter er også nyttige, og fejlafstemningsfunktioner såsom automatisk saldobekræftelse og advarsler om negativ saldo hjælper alle, der ikke er så fortrolige med at udføre deres skat.

Mere aktive kryptoentusiaster skal muligvis undersøge fordelene ved Oracle-planen, der giver mulighed for at spore brugerdefinerede rapporter, live chat support og et højt niveau af transaktioner. Disse funktioner giver sammen en mere skræddersyet service, der passer til højfrekvente forhandlere, mens den gratis plan giver mindre aktive entusiaster mulighed for nemt at holde styr på alle deres konti.

Konklusion

Koinly er en levedygtig mulighed for alle i en understøttet region på udkig efter en måde at holde styr på deres kryptoaktiviteter for at indgive skatterapporter. Den webbaserede platform er relativt nem at bruge og giver dig mulighed for hurtigt at linke dine udvekslingskonti og tegnebogadresser og overvåge dine aktiviteter.

Platformen integreres med en bred vifte af kryptotjenesteudbydere og dækker sine kerneaktiviteter godt. Den leverede service hjælper med at strømline med at holde styr på alle dine transaktioner og fjerne hovedpinen ved at holde sig på toppen af ​​alle dine operationer.

Tjenesten er ret billig, selvom der ikke er nogen mulighed for at betale i krypto, og virksomheden er stadig under udvikling, har kun eksisteret siden 2018.

Imidlertid giver den gratis konto mulighed for enhver at tilmelde sig og teste platformen og måle, hvor nøjagtigt det hjælper dig med at overvåge alle dine transaktioner.

Alt i alt leverer Koinly en service rettet mod en ny kryptosektor, og evnen til at holde styr på alle dine kryptoaktiviteter vil appellere til alle, der ønsker at forblive økonomisk kompatible og sørge for, at de kan “udbetale” eller flytte mellem krypto og fiat med et minimum af hovedpine.

Besøg Koinly

Koinly

src = “~ images \ koinly-review-cryptocurrency-tax-software-for-automatic-tax-reports.gif”

alt = “Koinly anmeldelse”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.6

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

8.0 / 10

Gebyrer

9,0 / 10

Kunde support

8.0 / 10

betalingsmetoder

9,0 / 10

Fordele

 • Let at bruge platform
 • Støtte til flere lande
 • Bredt udvalg af skatterapporter
 • Fleksible prisplaner

Ulemper

 • Crypto accepteres ikke

Besøg {"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"Koinly","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2020 \ / 06 \ /koinly-review.gif","beskrivelse":"Koinly er en online krypto-skatteplatform, der giver dig mulighed for at overvåge alle dine kryptoaktiviteter og generere lovgivningsmæssige skatterapporter. Koinly giver dig mulighed for at integrere dine tegnebøger og holde styr på aktiviteter, herunder handel, minedrift, indsats, udlån og luftdråber og forenkler processen med at registrere alle ind og ud. Koinly kan være…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"8.60"},"navn":"Koinly","reviewBody":"Koinly er en online krypto-skatteplatform, der giver dig mulighed for at overvåge alle dine kryptoaktiviteter og generere lovgivningsmæssige skatterapporter. Koinly giver dig mulighed for at integrere dine tegnebøger og holde styr på aktiviteter, herunder handel, minedrift, indsats, udlån og luftdrop og forenkler processen med at registrere alle ind og ud. \ R \ n \ r \ nKoinly kan bruges til automatisk at importere transaktioner og overvåger alle markedspriser, pungoverførsler, beregner dine kryptogevinster \ / tab og genererer skatterapporter. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPlatformen er tilgængelig i over 20 lande og integrerer over 6.000 blockchains, 350 børser og 75 tegnebøger og leverer en omfattende krypto-skatterapporteringstjeneste. Platformen kan bruges gratis med betalte planer, der spænder fra $ 49 til $ 279 pr. Skatteår. \ R \ nBesøg Koinly \ r \ n \ r \ nOverblik \ r \ nKoinly blev grundlagt i 2018 af Robin Singh, og virksomheden bevarer forretningssteder i Storbritannien, USA, Sverige og Tyskland. Virksomheden opererer uden at have en tilstedeværelse i Palo Alto, Californien 95124, og overholder lovgivningen i staten Californien. \ R \ n \ r \ nDu kan finde ud af yderligere oplysninger om virksomheden ved at tjekke deres LinkedIn-profil. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPlatformen er tilgængelig i over 20 lande inklusive USA, Storbritannien, Canada, Australien og New Zealand og giver dig mulighed for at importere data via API, CSV-filer eller x \ / y \ / zpub-nøgler og generere rapporter, der kan downloades som pdf-filer. \ r \ n \ r \ nDisse inkluderer First In First Out (FIFO) og Last In First Out (LIFO) rapporter, Form 8949, Schedule D rapporter og internationale skatterapporter, og Koinly leverer en omfattende online krypto-skatterevisionstjeneste, der også giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til kvalificerede skatteregnskabsførere i deres region. \ r \ nKoinly \ u2019s nøglefunktioner \ r \ nNogle af platformens vigtigste funktioner inkluderer: \ r \ n \ r \ n \ tMulti Country Support \ u2013 Platformen er tilgængelig for folk i over 20 lande i hele Europa, Asien, Oceanien og Am ericas. Koinly tillader også brugere at generere lokaliserede formular 8949 og skema D, K4, Rf1159 og Sheet 9A skatterapporter. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ t Omfattende serviceintegration \ u2013 Koinly integreres med over 6.000 blokeringer og understøtter automatisk import til Bitcoin, Ethereum, Litecoin og NEO. Det integreres også med 350 udvekslinger inklusive Binance, Coinbase, Kraken, portefølje-apps som Blockfolio og Delta og 75 tegnebøger og giver dig mulighed for nemt at holde styr på minedrift, indsats og forskellige DeFi-aktiviteter. \ R \ n \ tEnkel dataimport \ u2013 Koinly giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en række tjenester via API og importere nøgledata. Manuel CSV-filimport understøttes også, ligesom xPub \ / yPub \ / zPub-import og datamigrering fra Nexo, BlockFi, Bitmex, Deribit og CoinTracking. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ tGratis kontoindstilling \ u2013 Platformen kan bruges gratis til at spore op til 10.000 transaktioner og generere forhåndsvisning af kapitalgevinstskat. Den gratis konto kan bruges på ubestemt tid til at spore alle dine kryptotransaktioner og aktiviteter. \ R \ n \ t Omfattende ressourcer \ u2013 Koinly giver en praktisk liste over ressourcer såsom en Crypto Tax Calculator, Regional Tax Guides, en Tax Accountant list og en blog, der holder brugerne opdaterede. \ r \ n \ tKundesupport \ u2013 Holdet tilbyder en supportafdeling og en FAQ-side, der sigter mod at tackle de mest almindelige forespørgsler. De kan også nås via e-mail og live chat og køre en Facebook-side og Twitter-konto. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHvilke lande beregner Koinly skatter for? \ R \ nKoinly understøtter skattesporing og rapportering i de fleste lande , med følgende nationer alle understøttet. \ r \ n \ r \ n \ tAmerikas – USA, Canada \ r \ n \ tEuropa – Storbritannien, Tyskland, Sverige, Danmark, Finland, Norge, Holland, Frankrig, Spanien, Italien , Østrig, Lichtenstein, Irland, Tjekkiet, Estland, Malta \ r \ n \ tAsien – Japan, Sydkorea, Singapore \ r \ n \ tOceanien – Australien, New Zealand \ r \ n \ r \ nTeamet angiver også, at en meget bredere vifte af lande, der bruger en række regnskabsmetoder, understøttes, og disse inkluderer lande, der bruger: \ r \ n \ r \ n \ tFirst In First Out (FIFO) \ r \ n \ tLast In First Out ( LIFO) \ r \ n \ tHøjeste pris \ r \ n \ tLaveste pris \ r \ n \ tGennemsnitlig omkostningsgrundlag \ r \ n \ tDelt pool \ r \ n \ r \ nFor at sikre dig, at dit land understøttes af Koinly det er bedst at kontakte teamet og fortælle dem om din specifikke r equirements. \ r \ n \ r \ n \ r \ nSkatrapporter \ r \ n Derudover genererer Koinly også en række lokaliserede skatterapporter for forskellige lande, herunder: \ r \ n \ r \ n \ tForm 8949 og Schedule D \ r \ n \ tSammendrag af kapitalgevinster for UK \ r \ n \ tK4 \ r \ n \ tRf1159 \ r \ n \ tSchweizisk vurderingsrapport \ r \ n \ tSkema 9A \ r \ n \ r \ nDisse lokale rapporter leveres desuden til flere standardrapporter såsom: \ r \ n \ r \ n \ tFuldstændige skatterapporter – Dette indeholder din oversigt over kapitalgevinster, margingevinster, kapitalgevinsttransaktioner, balancer ved udgangen af ​​året, aktivoversigt og indtægter og kan downloades som PDF. \ R \ n \ tTransaktionsrapporter – Dette inkluderer alle dine transaktioner og kan downloades som en CSV. \ R \ n \ tKapitalgevinstrapporter – Dette er en CSV, der indeholder alle dine salg. \ R \ n \ tResultatrapport – Dette er en CSV, der indeholder alle dine indkomsttransaktioner inklusive luftdrop, gafler, renter og staking belønninger. \ R \ n \ tGaver, donationer & Rapporter om mistede aktiver – Dette er en CSV, der indeholder alle transaktioner, der er mærket som en gave, donation eller mistet. \ R \ n \ tUdgiftsrapporter – Denne CSV indeholder alle transaktioner, der er mærket som en pris. Dette inkluderer dog ikke dine handelsgebyrer, som der allerede er taget højde for i kapitalgevinstrapporten. \ R \ n \ tEnd of Year Holdings Reports – Denne CSV indeholder dine beholdninger i slutningen af ​​skatteåret. \ R \ n \ tTurbotax-rapporter – Dette er en CSV, der indeholder dine transaktioner i et format, der kan importeres til Turbotax-afgiftssoftwaren. \ r \ n \ r \ n Sådan kommer du i gang med Koinly \ r \ nTilmelding er ret ligetil, og det vigtigste webstedet viser en \ u201dTilmeld \ u201d-knap øverst til højre på siden. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ tDu kan tilmelde dig ved hjælp af en Coinbase- eller Google-konto ved at indtaste en e-mail kombination af adresse og adgangskode. \ r \ n \ tDu kan også vælge at indstille din placering til skattesporing eller bare vælge at spore din portefølje. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ tFra her kan du få adgang til hoveddashboardet og tilføj dine udvekslingskonti og tegnebøger. \ r \ n \ tDu kan justere din konto, når du vil medtage de korrekte skatterapporteringsoplysninger for din jurisdiktion fra \ u201cIndstillinger \ u201 d fane. \ r \ n \ r \ n \ r \ nKoinly Exchange, Wallet og Service Support \ u00a0 \ u00a0 \ r \ nKoinly integreres med en bred vifte af populære kryptotjenester og giver dig mulighed for at holde styr på dine aktiviteter på over 6.000 forskellige blockchains, 350 udvekslinger og 75 tegnebøger. \ R \ n \ r \ n Som et resultat understøttes langt de fleste førende kryptotjenesteudbydere, og Koinly integreres også med kryptolångivere som Nexo, BlockFi og Compound. \ n \ r \ nDu kan også bruge platformen til at holde styr på dine porteføljer ved at linke dine Blockfolio-, Delta- og CoinTracking-konti. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKoinly understøtter også automatisk import til 14 blockchains inklusive Bitcoin, Ethereum, Litecoin, NEO og EOS med over 6000 kryptovalutaer, der understøttes via CSV-import og manuel indtastning. \ r \ n \ r \ n \ r \ nFordelingsprisplaner \ u00a0 \ u00a0 \ u00a0 \ r \ nPlatformen giver en række planer designet til at imødekomme kryptohandlere med forskellige aktivitetsniveauer. \ r \ n \ r \ n \ tKoinly har også en gratis plan, der kan bruges i vid udstrækning og tillade s nogen til at spore deres handler \ / transaktioner, udveksling og tegnebogskonti og også få en forhåndsvisning af kapitalgevinstskat. Den gratis konto giver også adgang til FIFO- og LIFO-skatterapporter og giver dig mulighed for at importere data fra en lang række kilder og kontakte teamet via live chat og e-mail. \ R \ n \ tHodler-kontoen koster $ 49 pr. Skatteår og giver dig mulighed for at generere FIFO- og LIFO-skatterapporter såvel som internationale skatterapporter, omfattende revisionsrapporter og Form 8949 og Schedule D-rapporter. Du kan også eksportere til TurboTax og TaxACT, men du er dog begrænset til 100 transaktioner. \ R \ n \ tHandelskontoen koster $ 99 pr. Skatteår og giver adgang til en lignende række funktioner og øger din transaktionsgrænse til 1000. Når Når du forpligter dig til denne plan, får du også adgang til prioritetsunderstøttelse. \ r \ n \ tOracle-kontoen koster $ 179 pr. skatteår for 3000 transaktioner og $ 279 for 10.000 transaktioner. Oracle-planen giver adgang til hele spektret af funktioner, der er tilgængelige på Koinly. Dette inkluderer adgang til prioriteret support og muligheden for at generere brugerdefinerede rapporter. Denne plan får også ekstra hjælp fra supportteamet, der udfører bulkhandlinger og behandler brugerdefinerede filer uden manuelle afgifter. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPlatformen giver adgang til et omfattende udvalg af funktioner og alle planer inkluderer i øjeblikket skatterapporter for de sidste fem år af din kryptoaktivitet. \ r \ n \ r \ nFor at få en bedre idé om alle de tilgængelige muligheder kan du tjekke holdets fulde prisliste her. \ r \ nHvordan Safe is Koinly? \ U00a0 \ r \ nTeamet prioriterer kundernes tillid og sikkerheden ved brugerdata og anvender en række sikkerhedsprotokoller designet til at beskytte mod enhver udnyttelse eller overtrædelse. \ R \ n \ r \ nVigtigst er det, Koinly kræver ikke dine private nøgler eller få adgang til midler, der holdes på dine vekselkonti. Da det opretter forbindelse til dine konti via API, er det altid en god ide at deaktivere muligheden for at trække og handle, når du konfigurerer dine API-forbindelser. \ R \ n \ r \ nAlle API \ / blockchain-nøgler krypteres ved hjælp af aes- 256-gcm før opbevaring, og webstedet serveres fuldstændigt over https med alle data sendt til eller fra Koinly også krypteret ved hjælp af 256 bit kryptering. \ R \ n \ r \ nKoinly gør også brug af Amazon Web Services (AWS), og Heroku til datalagring og hosting. \ u00a0AWS er ​​førende inden for levering af sikker hosting, og Heroku er en sikker cloud-applikationsplatform, der isolerer kundeapplikationer og data. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPlatformen anvender sikkerhedskontrol på hvert lag fra fysisk til applikationen og anvender sikkerhedsopdateringer uden nogen kundeinteraktion eller serviceafbrydelse. Dette hjælper Koinly med at have en oppetid på 99,9%, hvor enhver planlagt nedetid bliver annonceret på forhånd. \ R \ n \ r \ nKoinly giver brugeren mulighed for at tilmelde sig og godkende via Google \ / Coinbase, der fjerner noget af behovet for at gemme adgangskoder , og enhver, der tilmelder sig via e-mail, har deres adgangskoder gemt ved hjælp af bcrypt. Teamet scanner også kontinuerligt for sårbarheder og sørger for at begrænse dataadgang til kun autoriserede medarbejdere. \ R \ n \ r \ n Kort sagt, platformen indeholder et stort antal industristandard-sikkerhedsprotokoller, og teamet uddyber også deres sikkerhed her. At holde dine egne personlige data sikre og forblive fornuftige med dine oplysninger vil som altid gå langt for at beskytte dig mod eventuelle databrud. \ R \ n Er Koinly velegnet til begyndere? \ r \ nPlatformen er primært rettet mod folk, der allerede er aktivt involveret i forskellige kryptorelaterede aktiviteter, herunder handel, investering, minedrift, indsats og udlån. Som et resultat er Koinly muligvis ikke rettet mod folk, der lige er begyndt på deres kryptorejse. \ R \ n \ r \ nPlattformen er dog nyttig for kryptoentusiaster på alle oplevelsesniveauer og giver alle, der kommer ind i sektoren nu, til at holde styr på deres aktiviteter fra dag ét. Det er også værd at bemærke, at Koinly giver dig mulighed for at spore dine handler og transaktioner fra de sidste fem år, hvilket giver mere erfarne forhandlere mulighed for at gå tilbage og let rapportere, hvad de har gjort. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nPlatformen er ret omfattende i sit omfang og forbinder med alle de førende børser, tegnebogudbydere og blockchains. Det giver dig også mulighed for nemt at generere en række rapporter inklusive kapitalgevinstrapporter, indkomst \ / transaktionsrapporter, årsrapporter og komplette skatterapporter, som mange mennesker er interesserede i at oprette. \ R \ n \ r \ nRessourceafsnittet hjælper at uddanne brugere, og krypto-skattevejledningerne er en praktisk måde at holde sig ajour med, hvad der sker i din jurisdiktion. De lokaliserede skatterapporter er også nyttige, og fejlafstemningsfunktioner såsom automatisk balancebekræftelse, og advarsler om negativ saldo hjælper alle, der ikke er fortrolige med at udføre deres skat. \ R \ n \ r \ nMere aktive kryptoentusiaster skal muligvis undersøge fordelene af Oracle-planen, der giver mulighed for at spore brugerdefinerede rapporter, support til live chat og et højt niveau af transaktioner. Disse funktioner kombineres for at give en mere skræddersyet tjeneste, der passer til højfrekvente forhandlere, mens den gratis plan giver mindre aktive entusiaster mulighed for nemt at holde styr på alle deres konti. \ R \ nKonklusion \ r \ nMængde er en levedygtig mulighed for alle i en understøttet region på udkig efter en måde at holde styr på deres kryptoaktiviteter for at indgive skatterapporter. Den webbaserede platform er relativt let at bruge og giver dig mulighed for hurtigt at linke dine udvekslingskonti og tegnebogadresser og overvåge dine aktiviteter. \ R \ n \ r \ nPlatformen integreres med en bred vifte af kryptotjenesteudbydere og dækker dens kerneaktiviteter godt. Den leverede service hjælper med at strømline med at holde styr på alle dine transaktioner og fjerne hovedpinen ved at holde sig på toppen af ​​alle dine operationer. \ R \ n \ r \ nTjenesten er ret billig, selvom der ikke er nogen mulighed for at betale i krypto, og virksomheden udvikler sig stadig, da den kun har eksisteret siden 2018. \ r \ n \ r \ nDen gratis kontoindstilling tillader dog alle at tilmelde sig og teste platformen og måle, hvor nøjagtigt det hjælper dig med at overvåge alle dine transaktioner. \ r \ n \ r \ n Alt i alt leverer Koinly en service rettet mod en voksende kryptosektor, og evnen til at holde styr på alle dine kryptoaktiviteter vil appellere til alle, der ønsker at forblive økonomisk kompatible og sørge for, at de kan \ u201ccash out \ u201d eller skift mellem krypto og fiat med et minimum af hovedpine. \ r \ nBesøg Koinly","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"},"dato Udgivet":"2021-01-03"}}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me