Beginnersgids: Digibyte (DGB) ontginnen

Hoe Digibyte te mijnen

DigiByte (DGB) is een snelgroeiende wereldwijde blockchain voor beveiliging en gedecentraliseerde betalingen die in 82 landen wordt gebruikt. DigiByte heeft veel functies, waaronder razendsnelle transacties met minimale of niet-bestaande kosten. U verzendt en ontvangt DigiBytes van of naar elk DigiByte-adres in de wereld binnen enkele seconden zonder dat u zich hoeft te registreren of verborgen kosten hebt. Met DigiByte kunt u uw gegevens, documenten en contracten beveiligen op een manier die nooit eerder mogelijk was.

Digibyte is een zeer snelle cryptocoin die op dit moment een goedkope en gemakkelijk te minen valuta is. We zullen leren hoe we Digibyte kunnen minen in Windows 10, met behulp van een GPU op een Nvidia-videokaart of AMD-videokaart.

Word lid van een mijnbouwpool

Het eerste dat u moet doen, is lid worden van een “mining pool”. Er zijn verschillende “mining pools” die zonder problemen werken. Twee uitstekende mijnpools voor Digibyte zijn https://dgb.miningfield.com/ en https://dgb-groestl.theblocksfactory.com/.

Voordat u zich aanmeldt, is het raadzaam om een ​​digitale portemonnee van Digibyte te hebben (ze zullen u om het adres van de portemonnee vragen). Als je er geen hebt, kan dat download er hier een van de officiële website. Als je een account hebt op een beurs, zoals Bittrex, kun je daar ook een portemonnee aanmaken en daar rechtstreeks naar mijnen.

Om in bepaalde pools te minen, moet je de miners optimaliseren met Myriad-Groestl, het DGB-algoritme:

  • AMD – http://theblocksfactory.com/sgminer-5-0-1-windows-gr.zip
  • Nvidia – http://theblocksfactory.com/ccminer-1.2-myr-gr.zip

Creëer een werknemer

We zullen gebruiken Mijnbouwveld voor deze tutorial. Nadat u zich heeft aangemeld voor een account en bent ingelogd, vindt u in het vervolgkeuzemenu “Mijn account” en vervolgens moet u naar “Mijn werknemers” gaan om een ​​werknemer aan te maken.

Er verschijnt een scherm met de titel “Nieuwe werknemer toevoegen”. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u wilt in de tekstvakken in en klik op de knop “Nieuwe werknemer toevoegen”.

Download mijnbouwsoftware

De volgende stap is om de mijnwerker te downloaden, CCMiner is het beste voor Nvidia-kaarten en Claymore voor AMD-kaarten.

  • CCMiner voor NVidia
  • Claymore Miner voor AMD

Zodra je de zip hebt, pak je deze uit in een map op je pc.

Maak .bat-bestand

Deze stap is waar het een beetje lastig wordt. Nu moet u een CCMiner-configuratiebestand maken dat wordt opgeslagen met de extensie .bat.

Maak een tekstbestand in Kladblok en voer de volgende informatie in:

ccminer-x64 –algo = streng -o stratum + tcp: //eu.miningfield.com: 3398 -u gebruikersnaam.worker -p uwwachtwoord

Om een. bat-bestand, open gewoon kladblok en sla het bestand op in dezelfde map als uw mijnsoftware met de extensie .bat (verander “opslaan als type” van tekst naar Alle bestanden). Sla het bestand op, we zullen de informatie in de volgende sectie invullen.

Sla bat-bestand op

Wijzig vervolgens de URL naar een van de URL’s die worden weergegeven in dgb.miningfield.com. Voorbeeld: “url”: “stratum + tcp: //us.miningfield.com: 3397”

Ten slotte veranderen we de regel van de “gebruiker” en de “pas”. De “gebruiker” is de gebruikersnaam van uw dbg.miningfield.com-account (in stap 1) plus de naam van de werknemer die u heeft aangemaakt (in stap 2)

Voorbeeld: gebruikersnaam.werker

“Gebruikersnaam” is de gebruikersnaam van uw account bij Miningfield en “werknemer” is de naam van de werknemer die u eerder hebt aangemaakt.

De “pas” is de sleutel tot uw werknemer Voorbeeld:

“Url”: “stratum + tcp: //us.miningfield.com: 3397”,

“User”: “gebruikersnaam.worker”,

“Pass”: “mijnwachtwoord”

Begin met mijnbouw

Voer het .bat-bestand uit dat je hebt gemaakt, waarmee de CCminer-applicatie wordt gestart, en als alles goed gaat, verschijnen de MH / S en de blokken.

Een van de beste dingen aan het delven van Digibyte is dat je de pc kunt blijven gebruiken terwijl je de mijnwerker draait, omdat het de machine niet vertraagt ​​(vertraagt), wat betekent dat je eraan kunt blijven werken in andere programma’s.

Je kunt ook mijnen uit de pool https://dgb.miningfield.com/ met CPU, maar sommige mensen zien het niet winstgevend. Het is een kwestie van proberen te configureren volgens de kenmerken van uw CPU en kijken naar de capaciteit van hash / s die u kunt krijgen.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me