Bitamp: gratis open source Bitcoin-portemonnee geeft gebruikers een concurrentievoordeel

Bitamp

Bitamp, een nieuwe klantzijde open source gratis Bitcoin-portemonnee, waarmee gebruikers binnen enkele seconden een nieuwe portemonnee kunnen maken.

De Bitamp-aanmeldings- en aanmeldingsprocessen zijn direct, in plaats van de vervelende gebruikersnaam, het wachtwoord en 2FA-installatie en KYC-onboarding-processen die meer gecentraliseerde services vereisen.

Bovendien, aangezien er geen gebruikersnamen en wachtwoorden zijn, kunnen gebruikers dat gerust weten, zelfs als ze een simkaart hebben gewisseld door een groeiend aantal cybercriminelen, zal hun Bitamp-account nooit worden gekoppeld aan een e-mailadres, wachtwoord of telefoonnummer. In plaats daarvan zal hun Bitcoin-portemonnee alleen correleren met een seed-zin van 12 woorden die niemand anders eerder heeft gezien.

Het mooie van Bitamp is dat wanneer u uw telefoon of uw 2FA-authenticator of toegang tot uw e-mail verliest, uw Bitcoin nog steeds kan worden hersteld.

Bitamp Bitcoin-portemonneeBitamp Bitcoin-portemonnee

Het feit dat de portemonnee van Bitamp niet is gecorreleerd met andere persoonlijk identificeerbare informatie, zoals iemands naam of burgerservicenummer, zal de gebruiker laten weten dat geen enkele dagvaarding of hack het mogelijk maakt dat hun informatie of geld wordt blootgesteld.

Dit komt allemaal neer op de controle van gebruikers over hun eigen vermogen. Als u geen toegang heeft tot iemands privésleutel of seed, loopt u het risico uw Bitcoin te verliezen.

Keer op keer zijn crypto-uitwisselingen en bewaarportefeuilles gehackt, ontbonden of insolvent geworden; hun leden achterlatend met lege portemonnees. Gebruikers moeten begrijpen dat, hoewel het misschien gemakkelijk is om Bitcoin te kopen op beurzen zoals Coinbase en Binance, controle over je Bitcoin nemen betekent dat je je Bitcoin moet opnemen en in je eigen niet-bewaarportemonnee moet houden..

Bewaring van het eigen vermogen betekent financiële onafhankelijkheid.

Hoe bitcoin te verkrijgen

BitampIn de stapsgewijze handleiding wordt beschreven hoe mensen Bitcoin kunnen verkrijgen, zoals op beurzen zoals Coinbase, Binance en Kraken.

Voordat u Bitcoin kunt kopen, hebben gebruikers altijd een cryptocurrency-portemonnee nodig. Coinbase, Binance en Kraken hebben al ingebouwde digitale wallets.

Deze portemonnees zijn echter “bewarende” portefeuilles, wat betekent dat gebruikers niet hun eigen privésleutels hebben en alleen toegang hebben tot hun fondsen. Voor zover de gebruikers weten, kunnen deze uitwisselingen hun Bitcoin uitlenen aan cryptobedrijven tegen een rentetarief of doen wat ze maar willen met het geld.

Bitamp’s waardepropositie

Bitamp biedt een zeer handige bitcoin-portemonnee voor beginners om hun Bitcoin op te nemen van traditionele crypto-uitwisselingen. Hoewel de beginnende crypto-gebruikers waarschijnlijk ten minste één exchange hebben gebruikt, zijn exchange wallets een handige maar onveilige plek om Bitcoin op te slaan.

Hardware wallets staan ​​bekend om hun superieure beveiligings- en privacylagen. Terwijl digitale portemonnees sneller te gebruiken zijn en meestal de voorkeur hebben als u snel cryptocurrency wilt kopen of snel wilt verkopen.

Hardwareportefeuilles die in combinatie met Bitamp worden gebruikt, bieden bescherming aan de digitale fondsen van de gebruiker door hun privésleutels op een beveiligd apparaat te bewaren. In tegenstelling tot traditionele crypto-portefeuilles die volledig op software zijn gebaseerd, slaat een hardwareportemonnee of portemonnee voor koude opslag privésleutels offline op.

Dit betekent dat de sleutels van de gebruiker anoniem of privé zijn, tenzij de gebruiker de portemonnee gebruikt om zijn saldo te controleren of om cryptocurrency-transacties uit te voeren. Alleen wanneer ze de portemonnee gebruiken om een ​​sleutel te genereren, kan een transactie online worden geverifieerd.

Gebruikers kunnen bijvoorbeeld baat hebben bij het gebruik van Bitamp via Coinbase, omdat er geen bovengrens is voor geld dat de gebruiker in één keer kan opnemen. Meestal moeten gebruikers bij gecentraliseerde uitwisselingen die limiet opheffen, het identiteitsverificatieproces voltooien.

Dit betekent dat als u meer anonimiteit wenst, gebruikers niet kunnen verwachten dat ze grote hoeveelheden cryptocurrency in één keer op gecentraliseerde exchanges zullen overzetten. Het goede nieuws voor Bitamp-gebruikers is dat gebruikers zoveel Bitcoin kunnen opnemen als ze willen zonder KYC.

Aangezien veel meer bedrijven cryptobetalingen beginnen te accepteren, zullen niet-bewaarplichtige wallets ook groeien in termen van bruikbaarheid zonder dat ze hoeven te communiceren met bewaaruitwisselingen en portefeuilles met fiat-gateways.

In de toekomst zal Bitamp, dat wordt gebruikt in combinatie met hardwareportefeuilles zoals Ledger, Trezor of KeepKey, alles zijn wat gebruikers nodig hebben om transacties uit te voeren in de moderne Bitcoin-economie..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me