Enjin Coin Updates Wallet: bereidt zich voor op massale adoptie met ERC-1155 & ERC-721 tokens

Enjin portemonnee

Enjin heeft zijn Enjin slimme portemonnee, het toevoegen van ERC-721 en ERC-1155 tokenondersteuning als onderdeel van de voortdurende inspanning van het project om een ​​revolutie teweeg te brengen in de gedecentraliseerde gaming-industrie.

De nieuwe Enjin Smart Wallet-update behoudt de mogelijkheid van de portemonnee om meer dan 700 verschillende cryptocurrencies te bevatten naast de nieuwe tokenklassen. In eerste instantie ondersteunde gedecentraliseerde spellen zijn onder meer “Gods Unchained”, “War of Crypto” en “CryptoKitties”, met een hoop nieuwe uitgevers die in de nabije toekomst online komen. ERC-1155-tokens worden onmiddellijk toegevoegd en bij het maken in de portemonnee gerold, waardoor een naadloze ervaring wordt gecreëerd voor gebruikers en ontwikkelaars van ERC-1155-tokens.

Enjin portemonnee

Gratis spelitem

Om de Enjin Smart Wallet-upgrade te herdenken en de toch al indrukwekkende acceptatiecijfers van de portemonnee een boost te geven, biedt Enjin een gratis multiversum-game-item aan portemonnee-gebruikers. Om het item te krijgen, kunnen portemonnee-gebruikers zich registreren hier.

Enjin factureert zijn nieuwe en verbeterde portemonnee als waarschijnlijk de meest geavanceerde op de markt. Het heeft een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface, inlogbeveiligingsmogelijkheden voor vingerafdrukidentificatie en de mogelijkheid om een ​​onbeperkt aantal blockchain-adressen te verwerken.

Het steekt gunstig af in termen van algemene beveiliging met de meeste bank- en financiële diensten-apps vanwege de implementatie van NSA-klasse AES-256-codering, RAM-codering en keylogger-proof toetsenbord.

We begonnen met het bekijken van andere populaire portemonnees, op zoek naar ideeën die we konden verbeteren – en we kwamen met lege handen en enigszins teleurgesteld naar buiten. Tijdens onze analyse en tests zijn we erin geslaagd om de meeste grote mobiele portefeuilles binnen te dringen en het ophalen van wachtwoorden en wachtwoordzinnen was haalbaar.

De portemonnee heeft momenteel een Google Play Store-beoordeling van 4,7 van de 5 sterren, wat neerkomt op een goedkeuringsbeoordeling van 94 procent. Het is gedownload via Google Play door ten minste 129.000 gebruikers, met nog eens 81.000 downloads afkomstig van het Android API-pakketbestand van de portemonnee en de iOS-versie.

Slimme contractvooruitgangen

Gelijktijdig met zijn portemonnee-upgrade heeft Enjin zijn slimme contractprotocol live gebracht op het Mainnet van Ethereum. Dit geeft potentiële ontwikkelaars toegang tot het Enjin-systeem en stelt hen in staat om aangepaste ERC-1155-tokens te maken met behulp van de volledige suite van de Enjin-database met ontwikkeltools. Vanwege de portemonnee-upgrade, zoals hierboven vermeld, worden nieuw geslagen ERC-1155-tokens automatisch in de functionaliteit van de portemonnee gerold. Dit zorgt voor een korte doorlooptijd tussen app-ontwikkeling en app-gebruik.

Ethereum ERC-1155-token

Lezen: Ethereum ERC-1155-token Perfect voor online games, mogelijk meer

Enjin ontstond eind juni 2017 en trok onmiddellijk de aandacht van de industrie als een tokenstandaard voor een breed scala aan blockchaintoepassingen, waarbij de kernfunctionaliteit rond de game-industrie was gericht. Enjin is vanaf de basis opgebouwd met flexibiliteit als kernfocus, en nieuwe tokens die met het Enjin-systeem zijn gemaakt, kunnen fungibel, semi-fungibel of niet-fungibel zijn.

Dit geeft ontwikkelaars de mogelijkheid om unieke projecten aan te pakken of bestaande projecten aan te passen aan hun behoeften. Het Enjin-ontwikkelingsteam beweert dat de Enjin-standaard efficiënter is dan ERC-20 of ERC-721, waardoor gebruikers gebundelde transacties kunnen creëren – of transacties die uit meer dan 200 tokens bestaan ​​in één keer..

Een andere ontwikkeling binnen het Enjin-project is de aankomende blockchain-verkenner Enjin-X.

We hebben onze aangepaste blockchain-verkenners gebouwd voor ETH-, BTC-, LTC- en ERC-20-tokens, die full-node blockchains hosten voor optimale beveiliging en snelheid voor alle transacties. Dit voorziet de Enjin-portemonnee van gedetailleerde transactie-informatie en andere geweldige functies.

Enjin-X wordt gebundeld met native ondersteuning voor ERC-1155-tokens, en werkt samen met de portemonnee om deze steeds actievere ontwikkelingsruimte te gebruiken. Het Enjin-ontwikkelingsteam vergelijkt de aanstaande Enjin-X-verkenner met een encyclopedie voor items die op de blockchain worden gehost. Gebruikers kunnen door hun digitale waren bladeren om de intrinsieke waarde van items die ze bezitten te identificeren en verifiëren door relevante gegevens over schaarste, itemidentiteit, geschiedenis, herkomst, authenticiteit en meer op te halen.

Enjin-adoptie groeit

Ten minste zeven games hebben hun gewicht achter de ERC-1155-standaard voor tokenisatie van game-items gegooid en Enjin verwacht dat binnenkort meer ontwikkelaars aan boord zullen springen. Als teken van deze groeiende acceptatie zal Unity Technologies binnenkort Enjin’s Blockchain Software Development Kit vermelden op de voorpagina van de Asset Store van het bedrijf. De game-engine van Unity is ‘s werelds meest gebruikte game-ontwikkelingsplatform, dus de zichtbaarheid van Enjin op de voorpagina in de Asset Store geeft 4,5 miljoen Unity-ontwikkelaars de kans om direct en onmiddellijk ERC-1155-crypto-items te slaan. Vanwege de behoefte aan Enjin’s eigen munt en Ethereum-tokens om dit te doen, wordt verwacht dat het project een grote boost zal krijgen van deze massale blootstelling.

Adoptie

Het hart en de ziel van het Enjin-project is het 20 miljoen gebruikers sterke Enjin-netwerk, waarmee gebruikers snel en gemakkelijk zowel gaming- als niet-gaming-sites kunnen maken.

Het is echter de gaming-sfeer waar Enjin echt uitblinkt. Gebruikers kunnen gratis sites maken voor ‘Minecraft’ en clansites voor een groot aantal populaire online games, waaronder ‘Call of Duty’, ‘League of Legends’ en ‘Battlefield 1’.

Enjin biedt ook ondersteuning aan meer dan 300.000 spelgemeenschappen, met een actieve forumcultuur voor zowel ontwikkelaars als informele gebruikers.

Enjin is snel een begrip geworden in de crypto en online gaming-arena en heeft hoge cijfers behaald van PCGAMER en andere toonaangevende branchepublicaties. Een van de kenmerken die het project echt onderscheidt, is de zogenaamde diepe game-integratie, waarmee ontwikkelaars op maat gemaakte prijzen, tokens en andere interactieve stukjes kunnen maken die in de kerngameplay kunnen worden geregen. Dit zorgt voor een veel diepere standaard van onderdompeling en biedt mogelijkheden voor het genereren van verdere inkomsten uit reeds populaire spellocaties.

De crypto-toekomst van gaming

Al met al neemt de nieuwste portemonnee-update van Enjin een al dynamisch project over en verhoogt zowel het gebruiksgemak als de functionaliteit voor zowel ontwikkelaars als gebruikers. De munt heeft al grote vooruitgang geboekt in de richting van massale acceptatie, met miljoenen gebruikers die nu volledig in het systeem zijn geïntegreerd. De Enjin Smart Wallet-update brengt deze trend een stap verder en versterkt de plaats van Enjin in de zich snel ontwikkelende gedecentraliseerde gaming-sfeer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me