Cygnus Up: Layer-Two Celer Network lanceert Mainnet op Ethereum

Celer-netwerk

Celer-netwerk, een project gericht op het genereren van inkomsten met blockchain-gaming en het derde project dat zijn token-aanbod op Binance Launchpad heeft gehost, verwelkomde zijn “alpha-mainnet” op Ethereum op 8 juli.

Het mainnet, Cygnus genoemd naar het beroemde noordelijke sterrenbeeld, maakt deel uit van de missie van de bouwers om het platform te realiseren als het eerste ‘Generalized State Channel Network’ voor gedecentraliseerde apps, met name mobiele games, in de crypto-economie..

Celer-netwerk

In tegenstelling tot het vertrouwen op on-chain transacties, kan het Celer Layer-Two schaalplatform ‘real-time en zero-fee’ microbetalingen realiseren door gebruik te maken van een blockchain, bijv. Ethereum, en een dapp.

Gefeliciteerd met de @CelerNetwork team bij de lancering van hun Ethereum-mainnet! Als je nieuwsgierig bent naar hun L2-oplossing, bekijk dan zeker mijn lezing met @ no89thkey op Into the Ether.https://t.co/ehiEIsgG6Q

– eric.eth (@econoar) 8 juli 2019

Zoals de mogelijkheden van het netwerk worden uitgelegd in het project FAQ

“Transacties buiten de keten in Celer kunnen willekeurige, fraudebestendige statusovergangen zijn, zoals generieke voorwaardelijke betaling, spelverplaatsing met meerdere partijen, bieding op een tweede prijs, hoogfrequente tokenuitwisseling, enz.”

Dienovereenkomstig zijn deze functionaliteiten op maat gemaakt om openbare blockchain-technologie een praktisch thuis te laten worden voor apps die praktische kracht nodig hebben. In de aankondiging van maandag voerde het Celer Network-team aan dat hun project dit bood door zijn flexibiliteit, betaalbaarheid en snelheid:

Samenvattend biedt het mainnet slimme contractprogrammeerbaarheid op layer-2 blockchain-technologie, biedt 100 procent gratis transactie, versnelt de latentie van slimme contractinteractie met 10.000 keer de industriestandaarden, biedt een krachtige abstractie van ‘voorwaardelijke betaling’ en optimaliseert sterk on-chain. de kanaalkosten op het laagste niveau aangeven. “

Aangezien het Cygnus-mainnet zich nog in de alfafase bevindt, hebben de bouwers natuurlijk tal van upgrades gepland voor het netwerk in de komende maanden..

Een Layer-Two Platform voor een Gaming Hub… en verder

Na de activering van het mainnet, ondersteunt de eerste versie van Cygnus nu CelerX, de ‘eersteklas gaming-hub’ van het netwerk en de tweede game-app..

En met die activering heeft het Celer-team het  aan ontwikkelaars. Met de kit kunnen gebruikers inkomsten genereren met HTML5-games door slechts twee regels code toe te voegen, waarbij elke HTML5-game in staat is tot mesh.

Als onderdeel van een bootstrapping-inspanning werkt Celer samen met Dai stablecoin-makers MakerDAO om een ​​pool van 10.000 Dai te vormen die moet worden uitgegeven zolang de voorraad strekt aan gebruikers die de CelerX-app downloaden.

Op het nieuws merkte Celer mede-oprichter Dr. Mo Dong Dr. Mo Dong op dat de vooruitzichten van het netwerk in de game-industrie slechts het begin zijn van de bredere vooruitzichten van het platform, die veel verder kunnen gaan dan alleen mobiele games. Dr. Dong zei:

“Gaming is laaghangend fruit voor blockchain en is de snelste manier om de mogelijkheden van een platform te testen. Als we gameontwikkelaars het duidelijke voordeel van blockchain kunnen laten zien, het hen gemakkelijk kunnen maken om deel te nemen en op te schalen om hun transactiebehoeften te beheren, zal ons succes zich snel vertalen naar andere industrieën. “

Wat betreft andere gevallen van langdurig gebruik voor Celer, hebben de bouwers autoverzekeringen genoemd op basis van gebruik in plaats van vaste prijzen, microveilingen, peer-to-peer wifi en meer.

Een van de eerste Binance Launchpad-alumni in de buurt

Celer Network was een van de eerste projecten die Binance Launchpad in maart gebruikte toen het 597.014.925 CELR-tokens op het platform verkocht voor het equivalent van $ 4 miljoen USD, alles in iets minder dan 20 minuten.

Met name, als onderdeel van de Launchpad-voorwaarden, konden CELR-tokens alleen worden gekocht met Binance Coin (BNB). Toen het aanbod plaatsvond, was één CELR-token 0,000434 BNB waard, wat betekent dat een enkele BNB op dat moment iets meer dan 2.300 CELR-tokens ophaalde.

Sindsdien is de BNB-prijs meer dan verdubbeld, van ongeveer $ 15 medio maart tot zijn huidige positie boven $ 33 een paar maanden later..

Vóór het Celer-netwerk had Binance Launchpad alleen het tokenaanbod van BitTorrent-token (BTT) en Fetch.AI (FET) gehost. Deze projecten zullen worden bekeken door belanghebbenden in de crypto-economie om bij te houden of de vroegste projecten van Launchpad uitlopen op dreunen of mislukken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me