MegaCryptoPolis: gedecentraliseerde stedenbouwer dApp-game

MegaCryptopolis

In een gewone, alledaagse triple-A-gametitel zou je normaal gesproken $ 59 en een dozijn meer verwachten voor een DLC of twee en dat klinkt waarschijnlijk als een goede investering voor de komende 3 tot 4 maanden. of totdat er een vervolg komt. MegaCryptoPolis herdefinieert de term “investering” als het gaat om gaming en is de volgende evolutie van het crypto-gaminggenre.

Sinds de oprichting in 2018 is een wereldbouwer die Non-fungible Token gebruikt, zoals veel andere cryptogames die er zijn, nu geëvolueerd en verschilt hij tot een ingewikkeld maar opwindend strategiespel met zijn eigen micro-economie, Defi-token, en heeft nu een totaalbedrag betaald. van $ 4,5 miljoen aan dividenden aan spelers in de afgelopen 2 jaar.

Aan de slag met MegaCryptoPolis

Allereerst, aangezien je echte crypto (ETH) moet uitgeven om het spel te spelen, moeten alle spelers een crypto-portemonnee opzetten om een ​​veilige en zorgeloze ervaring te garanderen. De game raadt aan om MetaMask, Coinbase Wallet of Trust Wallet te kopen, die allemaal eenvoudig zijn in te stellen en vertrouwd worden door de cryptocommunity..

Met ETH in uw portemonnee bent u de beste manier om uw eerste landtransactie te doen in de grote open gedecentraliseerde stad. Elk stuk land, gebouw, district in het spel is uniek omdat het niet-fungibele tokens of NFT of ERC-721 zijn. NFT verschilt fundamenteel van normale ERC-20-tokens, aangezien NFT niet uitwisselbaar is, is elk token een unieke entiteit op zichzelf.

MegaCryptoPolisMegaCryptoPolis

Het platform voor u laten werken

Met je nieuw gekochte land geslagen, zijn er tal van manieren waarop je wat ETH kunt verdienen. Een speler kan gebouwen bouwen die de nodige middelen en materiaal opleveren om andere gebouwen te bedienen, of ze op de markt verkopen of andere spelers toestaan ​​je gebouw te huren.

Over huren gesproken, het spel stelt je in staat om te kiezen hoe je het wilt spelen, spelers hoeven geen stuk grond te kopen en meteen te bouwen, omdat het voor sommigen te duur kan zijn. Spelers kunnen het spel starten door gebouwen te huren, genoeg materiaal en tokens te krijgen om land te kopen of gebouwen te bouwen als ze dat willen.

Spelers kunnen ervoor kiezen om woongebouwen te bouwen om essentiële werknemers aan andere gebouwen te leveren en door in een kantoorgebouw te werken, kunnen ze ETH verdienen voor hun harde werk.

Een online wereld

Afgezien van woningen, kantoren, productiegebouwen en dergelijke, kunnen spelers ook ETH verdienen door op natuurrampen te jagen.

Je hebt het goed gehoord, stormen, branden, overstromingen, alle drie geven je een aanzienlijk bedrag aan ETH via het ‘Verzekeringsfonds’ van de stad, afhankelijk van het district en het gemeentelijk gebouw dat je bezit, respectievelijk politie, brandweerkazerne en ziekenhuis..

Als je grotere ambities hebt en niet wilt wachten op de volgende storm of brand, kun je groot worden. Doe mee met het districtsbod waar u kans maakt om uw eigen district te winnen.

Enkele van de aangeboden functiesEnkele van de aangeboden functies

Districtseigendom komt met grote voordelen, zoals een stuk commissie van land dat in je district is gekocht en spelers hebben ook recht op een deel van de belasting die wordt geïnd voor kernacties zoals bouwen, vernietigen, upgraden, enzovoort..

Beter nog, als u geen tijd over heeft of de meeslependheid van het spel niet is wat u zoekt, zijn er nog steeds manieren waarop u van het platform kunt profiteren met slechts enkele basisvaardigheden voor handelen.

Door materiaal en grondstoffen in bulk te kopen (lagere prijs voor elke eenheid), kan een speler ze tegen een hogere opslag en winst weer op de markt verkopen! U hoeft geen land te kopen of iets te bouwen.

Het $ MEGA-token

Tijdens de zomer van dit jaar waren we getuige van het ontwaken van de DeFi-race, waar het COMP-token misschien wel de meest winstgevende cryptovlam veroorzaakte sinds de Bitcoin-bubbel barstte van 2017-18..

Hoewel de hype van DeFi enigszins is afgestorven, zijn de voordelen ervan onmiskenbaar en nu kunnen MegaCryptoPolis-spelers er ook van genieten.

$ MEGA is een onlangs geïntroduceerde native DeFi-token van MegaCryptoPolis die het micro-economische ecosysteem van het spel versterkt en de ervaring en immersiviteit van gebruikers als geheel verbetert.

Solide tokenomics

Het token implementeerde een strikt inflatoir controlemechanisme. Gewoonlijk zou crypto ofwel nieuwe tokens slaan en ooit zo vaak een burn uitvoeren om de inflatie actief te beheersen. Maar $ MEGA munt noch verbrandt enige van zijn tokens, waardoor hetzelfde aantal van 1 miljoen tokens in omloop is gedurende zijn hele levensduur.

Er zijn verschillende manieren waarop een speler $ MEGA kan verwerven, de eerste is door op te geven. Toen $ MEGA voor het eerst werd geïntroduceerd, was dit de enige methode voor spelers om het te verwerven.

Alle voorraden van $ MEGA werden bewaard in een kluis en om ze te krijgen, moeten spelers hun middelen vastzetten in ruil voor $ MEGA. Hoe meer mensen hun middelen inzetten, hoe minder token ze ervoor terugkrijgen als de voorraad afneemt, ze moeten meer middelen inzetten.

Aan de slagAan de slag

Dit kan andersom werken, waar bronnen kunnen worden vrijgegeven met $ MEGA.

Een andere methode om het token te verkrijgen, is door met andere spelers op de in-game markt te handelen met behulp van je middelen of uit een liquiditeitspool zoals UniSwap en het recent toegevoegde Mooniswap voor Ethereum en JustSwap voor TRON. $ MEGA kan ook worden gekocht via pakketten van MCP3D-winkels, maar wees er snel bij, want het aantal is beperkt.

Bovendien is $ MEGA een ERC-20, wat betekent dat het vrij kan worden verhandeld op elke op Ethereum gebaseerde gedecentraliseerde markt, en op het moment van schrijven is het 24-uursvolume ongeveer $ 10.800.

MegaCryptoPolis-gemeenschap

MegaCryptoPolis is een extreem actieve community die je op de hoogte houdt van elke activiteit in het spel.

De voorpagina bevat een uitgebreide krantenkraam waar spelers snel de prijzen van materiaal en middelen konden inhalen, nieuws over natuurrampen, gedetailleerde statistieken over verschillende districten, alles wat je nodig hebt om de MegaCryptoPolis-economie in een hapklare journaal in te halen.

Verder heeft de game ook een officiële Discord (verifieer alstublieft) met bijna 3000 leden, die alles bespreken met MegaCryptoPolis. Spelers kunnen komen voor een korte handleiding, verschillende discussies voeren in subgroepen, zoals spelstrategieën, de markt, deelnemen aan communityvoorstellen en feedback geven.

Wat de toekomst zou kunnen brengen

Net als onze fysieke wereld waar technologie voortdurend evolueert, heeft ook de wereld van MegaCryptoPolis grote plannen voor uitbreidingen.

Er zijn momenteel verschillende projecten in ontwikkeling, zoals een toevoeging van een onderwijsgebouw waar burgers hun kwalificaties kunnen verhogen, een hotel om het aantal fokkerijen te herstellen, een mobiele versie van het spel, een aangepaste bouwstructuur en nog beter, de Avatar-modus.

Jij, de speler, zou door de gedecentraliseerde stad kunnen lopen en communiceren met andere spelers en hun avatars. het is een gewaagde visie, maar het zou in de niet al te verre toekomst kunnen gebeuren.

Een interessant Blockchain-gamingplatform

Wanneer een gedecentraliseerd spel wordt genoemd, stellen we ons vaak een stedenbouwer of een kaartverzamelingsspel voor dat eenvoudige functies gebruikt met niet-vervangbare tokens. MegaCryptoPolis begon op dezelfde manier, maar heeft besloten zijn eigen koers uit te zetten.

Met een grote en actieve gemeenschap en een steeds groter wordende economie, valt niet te ontkennen dat MegaCryptoPolis een van de genre-doorbrekende games in de gedecentraliseerde gaming-scene is.

Door de gemeenschap samen te brengen via zijn micro-economische functionaliteiten en zijn DeFi-token $ MEGA had een geheel nieuw niveau van interactie en ontwikkeling naar de reeds bestaande metropool uitgebreid.

Ga aan de slag met het spel hier.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me