Beginnersgids voor WAX: wereldwijde uitwisseling van activa voor virtuele videogames

Wereldwijde Asset eXchange WAX-gids

WAS staat voor Worldwide Asset eXchange, en dit is een wereldwijde gedecentraliseerde marktplaats die is ontworpen voor virtuele activa, met name die gerelateerd aan videogames. Het platform is volledig gedecentraliseerd en maakt het voor iedereen mogelijk om een ​​volledig functionele virtuele marktplaats te runnen zonder te hoeven investeren in betalingsverwerking, infrastructuur of beveiliging. Het team van WAX is hetzelfde als achter OPSkins, ‘s werelds beste marktplaats voor activa met betrekking tot online videogames. Het team heeft WAX gemaakt om de meer dan 400 miljoen online spelers te bedienen die al in-game items gebruiken, verkopen, kopen en verzamelen..

Wereldwijde Asset eXchange WAX-gids

In wezen biedt het WAX-platform miljoenen handelaren de mogelijkheid om virtuele winkels te creëren op één gedecentraliseerd platform. Al deze virtuele winkels zullen profiteren van de vertrouwensdiensten, beveiliging en directe betalingen, die miljoenen nieuwe mensen naar dit groeiende ecosysteem zouden moeten trekken.

Wie zit er achter WAX?

Zoals gezegd is het team achter WAX dezelfde groep die OPSkins heeft ontwikkeld. Na de oprichting in 2015 is OPSkins uitgegroeid tot de leider op de wereldmarkt voor virtuele activa in videogames. In de loop der jaren heeft OPSkins miljoenen klanten in 95 landen bediend, met meer dan 100 miljoen aankopen per jaar. Hoewel OPSkins gedecentraliseerd is, realiseerden de oprichters zich dat het een nog groter groeipotentieel zou hebben met decentralisatie, aangezien de gebruikers de macht zouden hebben.

Wat zijn WAX-tokens?

WAX-tokens zijn de utility-tokens van de beurs die het mogelijk maken om eenvoudig virtuele goederen te tokeniseren en uit te wisselen voor cryptocurrency. Hoewel de focus ligt op gebruik in videogames, kunnen WAX-tokens ook buiten deze worden gebruikt. Dankzij het slimme contract dat aan elke transactie ten grondslag ligt, is de handel tussen kopers en verkopers betrouwbaar.

Wassen token

De verkoop van WAX-tokens omvatte de verkoop van 64.750.000 WAX-tokens (35 procent van het totaal aan tokens) en alle bijdragers ontvingen 10 keer het aantal gekochte tokens. Deze methode om 10 keer de gekochte tokens te leveren, maakt het gemakkelijker om microtransacties te berekenen, wat cruciaal is voor een platform dat is ontworpen om die transacties te vergemakkelijken. Dertig procent van de totale tokens was bestemd voor marktontwikkeling, met 15 procent voor adviseurs en vroege bijdragers en 20 procent voor de oprichters en het team.

Wat is de WAX ​​Blockchain?

Het WAX-platform dient als een wereldwijde opslagplaats voor virtuele items waartoe iedereen toegang heeft. Net als elke andere blockchain is het voor iedereen toegankelijk. Het WAX Platform maakt het mogelijk om in real-time beschikbare items te bekijken die te koop staan. Door de blockchain te gebruiken, krijgen WAX-gebruikers toegang tot de volledige wereldmarkt plus het voordeel van blockchain-technologie, zoals beveiliging en transparantie.

WAX Blockchain

Wie kan deelnemen aan het WAX-ecosysteem?

Gebruikers kunnen winkeleigenaar worden en hun eigen virtuele artikelmarktplaats beheren. WAX ziet dit als een nieuwe generatie virtuele activahandelaren, net zoals de eerste online marktplaatsen het voor reguliere ondernemers mogelijk maakten om een ​​nieuw publiek te bereiken.

Er zijn ook gilden waar gebruikers lid van kunnen worden of die transacties voor een bepaalde spelserver of game kunnen overzien en zelfbesturen. Gildedeelnemers ontvangen beloningen voor hun betrokkenheid.

Wax Ecosysteem

Transferagenten beoordelen en faciliteren transacties en kunnen hiervoor vergoedingen verdienen. Naarmate leden meer vergoedingen verdienen, komen er meer tokens beschikbaar voor gebruik, waardoor het ecosysteem als geheel wordt uitgebreid.

Degenen die WAX-leden zijn en bekend zijn met prijzen en activa in hun favoriete spellen, kunnen taxateur worden. Taxateurs zullen hun taxatiediensten aanbieden aan de marktplaatsen die verificatie- en taxatiediensten nodig hebben.

Ten slotte kunnen Asset Creators hun ondernemende ontwerp en vaardigheden gebruiken om virtuele activa te creëren die ze vervolgens op hun eigen markt verkopen..

Wat partners heeft WAX?

WAX is altijd op zoek naar nieuwe partners om te werken aan het optimaliseren van het ecosysteem voor alle gebruikers en tegelijkertijd ervoor te zorgen dat het veilig en rijk aan functies is. De partners hebben hetzelfde doel: de wereld democratiseren en decentraliseren met baanbrekende technologie, zodat gebruikers kunnen profiteren van hun bijdragen. Enkele huidige partners zijn Kyber Network, Robot Cache, Bancor, Jaxx en SALT.

Welke WAX-toepassingen bestaan?

WAX Connect is de browsergebaseerde SDK waarmee gebruikers listing-widgets kunnen bouwen, nieuwe gebruikers naadloos in het platform kunnen integreren en portefeuilletransacties kunnen uitvoeren via externe portefeuilles. Het zal ook automatische knooppuntdetectie uitvoeren, afhankelijk van de gildeverbinding, waardoor het ophalen van lijsten van de gildeknooppunten mogelijk wordt.

WAX Nodes zijn de volledige nodes die Guilds en de andere deelnemers in het ecosysteem runnen. Ze zijn een vereiste om een ​​gilde te zijn en overdrachtsagenten te laten binden. WAX Nodes bieden ook een toegangspoort tot het platform als geheel, inclusief API-eindpunten en ontdekking van knooppunten en gilden. Elke WAX ​​Nodes heeft zijn eigen complete WAX ​​blockchain-kopie.

Met de WAX-portemonnee kunnen WAX-gebruikers die geen gilde zijn, hun WAX-tokens vasthouden en deelnemen als een van de DPOS-afgevaardigden.

Ten slotte is de WAX ​​Core een SDK die de algemene functionaliteit van de WAX ​​Wallet en WAX Node inkapselt. De WAX ​​Core maakt het mogelijk om gedelegeerden te smeden en blockchain-synchronisatie te bieden. Het bevat ook de volledige ontwikkelaars-API en zal worden gebruikt door degenen die willen bouwen op het WAX-platform.

Hoe ziet de WAX ​​Roadmap eruit?

De WAX-roadmap begon in Q4 van 2017 met de white paper-release en OPSkins met de eerste versie van WAX. In het eerste kwartaal van 2018 waren er handmatige onboarding en ERC721-outreach. De blockchain-selectie werd aan het einde van het kwartaal afgerond. Tijdens Q2 zal WAX de Crypto Collectibles-marktplaats creëren en WAX DPOS implementeren op de Guild Nodes.

In Q3 zal WAX het listingcontract creëren, selfservice en automatisering bieden voor Crypto Collectibles, het schikkingscontract opstellen en het geschillenbeslechtingscontract ontwikkelen. In Q4 zullen het ratingcontract, de oprichting van de gilde en het stemmen in de gilde worden geïntroduceerd. Q4 eindigt met de bètaversie van WAX, waarbij het platform volledig operationeel wordt in Q1 van 2019.

Gevolgtrekking

WAX helpt en profiteert van degenen die transacties uitvoeren voor activa van online videogames. Het maakt betalingsverwerking, infrastructuur en beveiliging mogelijk, en het team achter WAX heeft al een solide trackrecord dankzij hun succes met OPSkins. Als zodanig is dit een project om in de gaten te houden terwijl het zich verder ontwikkelt.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me