Beginnersgids voor DMarket: gedecentraliseerde marktplaats voor spelmiddelen

DMarket-gids

DMarket is een gedecentraliseerde marktplaats voor game-assets. De markt omvat een breed scala aan spellen en verandert virtuele items in echte goederen die op de blockchain kunnen worden verhandeld.

Het idee van tokenisatie staat centraal in de blockchain, waar elk item als een token op de blockchain kan worden weergegeven. Dit creëert een opkomende economie rond digitale activa waar ze echte items worden. Er zijn naar schatting 2,3 miljard gamers wereldwijd en er is voldoende gelegenheid om geld te verdienen met digitale activa. De game-economie wordt geschat op $ 450 miljard.

DMarket-gids

We hebben onlangs Enjin Coin (ENJ) getoond, die ook een eigen oplossing biedt voor hetzelfde probleem met behulp van de blockchain. Maar laten we eerst eens kijken naar DMarket.

Welke tekortkomingen hebben DMarket geïdentificeerd in de Digital Assets Economy?

De meeste virtuele items worden op Steam verhandeld. Steam is het distributieplatform voor digitale games dat de rechten en verkopen van de grootste en populairste gametitels beheert. Het is een gecentraliseerde marktplaats geworden voor games en game-mods. De meeste games op Steam hebben geen functionaliteit voor in-game-handel. De hele economie van virtuele activa bestaat uit de game-activa van de drie topgames – Counter-Strike: Global Offensive, Dota2 en Team Fortress 2. Steam-gebruikers kunnen hun virtuele valuta niet verzilveren en Steam rekent tot 12% op in-game-transacties . Andere platforms die afhankelijk zijn van de Steam API, hebben vergelijkbare beperkingen.

Game-items

Hoe verbindt DMarket gaming-universums?

DMarket is de eerste, gedecentraliseerde, wereldwijde marktplaats voor het verhandelen van digitale game-activa. Het is schaalbaar en biedt platformonafhankelijke ondersteuning die alle game-universums met elkaar verbindt. Gamers kunnen elk virtueel item uit elk spel ruilen. In plaats van dat game-ontwikkelaars en -distributeurs de vraag reguleren, wordt deze door de markt gecreëerd. Game-ontwikkelaars zullen zich richten op het creëren van unieke en gewenste game-inhoud die gamers willen bezitten en verhandelen. Evenzo zullen gamers hun spelprestaties willen laten zien aan de gemeenschap.

Welke artikelen zijn beschikbaar op DMarket?

Er zijn twee soorten activa beschikbaar op DMarket. Het eerste type is een virtueel Steam-item. Dit Steam-item is een in-game-item dat beschikbaar is voor een specifiek spel. Op dit moment is er een horde items beschikbaar voor Counter-Strike: Global Offensive. Er is ook een DMarket Blockchain-item dat een intern blockchain-item is dat kan worden verhandeld op de DMarket-blockchain.

Welke andere game-items kunnen worden verhandeld op DMarket?

Om een ​​brede acceptatie in de game-ontwikkelingsgemeenschap te garanderen, is DMarket een partnerschap aangegaan met Unity Technologies. De Unity-engine is een van de meest gebruikte engine voor het ontwikkelen van 3D-games. Unity Engine-games zijn vorig jaar meer dan 24 miljard keer geïnstalleerd op meer dan 3 miljard gaming-apparaten. Dit omvat de helft van alle nieuwe mobiele games. Dankzij de overeenkomst kan elk op Unity gebaseerd spel onmiddellijk verbinding maken met de DMarket-blockchain en virtuele activa beschikbaar maken voor verkoop of handel. Gamers kunnen ook hun spelaccounts koppelen en lijsten met digitale spelactiva maken om te verhandelen.

Dmarket

Wat zijn digitale game-activa?

Digitale game-items zijn elk in-game-item zoals pantser, wapens, edelstenen of drankjes die waarde hebben en kunnen worden verhandeld tussen gamers. Er zijn verschillende soorten digitale activa.

Ten eerste zijn er games die hun eigen in-game valuta hebben. Ook alle andere in-game items, skins en modificaties (mods), muziek en geluidseffecten zijn enkele van de vele digitale goederen die kunnen worden verhandeld.

Wat maakt DMarket Digital Assets uniek?

De volledige itemgeschiedenis van elke transactie wordt vastgelegd in de blockchain, dus elk digitaal activum heeft zijn eigen unieke geschiedenis. Dit draagt ​​bij aan de verzamelwaarde van elk digitaal item. Eerdere eigenaren van specifieke items en hun prestaties kunnen de prijs van items beïnvloeden en verhogen. Gamers zijn misschien op zoek naar een specifiek game-item dat werd gebruikt door bijvoorbeeld hun favoriete Esports-gamer. Het maakt het item aantrekkelijker en verhoogt de prijs van het item.

Hoe worden digitale game-assets beheerd??

In-game-items worden gegenereerd op de DMarket-blockchain door makers van game-items. Deze items kunnen door gamers worden gekocht. Ze kunnen worden gekocht en teruggetrokken naar een DMarket-gebruikersaccount. Ook kunnen items die in een game zijn verdiend, worden gemigreerd naar de DMarket-blockchain zonder de game te verlaten.

Wat zijn de interne DMarket Blockchain-items?

Dit zijn speciale virtuele items die alleen op het DMarket-platform verhandeld kunnen worden. Ze zijn beperkt in aantal, dus ze zullen zeker in waarde stijgen. Het wordt ook geleverd met impliciete opscheppen omdat het een van de early adopters is. Er zijn momenteel 3 unieke digitale activa van DMarket vermeld, namelijk GDC 2018 Exclusive Asset. Dit stuk is gewijd aan de Game Developers Conference 2018 in San Francisco. The Founder’s Mark is beperkt tot 1000 items en is gewijd aan de lancering van DMarket. Ten slotte is er de DMarket Spring Cup Badge. Dit is om het allereerste Counter-Strike: Global Offensive Esports-toernooi te vieren dat ook wordt georganiseerd door DMarket. Deze items variëren van 10 tot 2000 DMC elk.

Dmarket Blockchain API

Welke valuta worden geaccepteerd op DMarket?

Gebruikers kunnen Steam-items verkopen voor US Dollars (USD) of DMarket-items voor USD of DMC, de interne DMarket-cryptocurrency. Gebruikers kunnen Steam-items kopen voor USD of DMC of DMarket-items voor DMC. Om Steam-items op DMarket te verkopen, moeten gebruikers hun Steam-account verbinden met hun DMarket-account. Blockchain-items van DMarket kunnen worden verhandeld zonder verbinding te maken met Steam.

Wat is de DMC-cryptocurrency?

DMC is een op Ethereum gebaseerd ERC-20-token dat functioneert op de Ethereum-blockchain. Slimme contracten voeren de regels van het platform automatisch uit. Deze cryptocurrency moet niet worden verward met de DMC of DynamicCoin die al op beurzen bestaat. Op de backend wordt DMC geconverteerd van en naar DMT, een verhandelbare munt die wordt vermeld op beurzen zoals Bittrex.

Welke technologie gebruikt de DMarket Blockchain?

Het DMarket-platform gebruikt momenteel de Ethereum-blockchain, maar in de toekomst zal het project na het verwerven van 10 miljoen gebruikers naar zijn eigen blockchain migreren met behulp van het Exonum blockchain-framework. Het is zeer schaalbaar en kan 3000 transacties per seconde aan. Er is ook een tweede laag op het platform die 100.000 bewerkingen per seconde kan verwerken. Dit werkt samen met de Ethereum-blockchain met behulp van Golang en Postgresql. Hoewel gecentraliseerd, is het geoptimaliseerd voor snelheid en creëert het een zijketen en voert het microservices uit voor de Ethereum-blockchain.

Hoe Dmarket DMT te kopen

U kunt geen DMT kopen met “Fiat” -valuta, dus u moet eerst een andere valuta kopen – de gemakkelijkste om te kopen is Bitcoin of Ethereum, wat u bij Coinbase kunt doen door middel van een bankoverschrijving of met een bankpas / creditcard en vervolgens ruilen voor DMT op een beurs die het token vermeldt.

Zorg ervoor dat u onze link gebruikt om u aan te melden, u krijgt $ 10 aan gratis bitcoin bijgeschreven wanneer u uw eerste aankoop van $ 100 doet.

Coinbase-website

Nadat u Ethereum heeft gekocht, kunt u handelen voor DMT-tokens op de volgende beurzen:

  • Bittrex
  • Upbit
  • Tidex
  • YoBit
  • IDEX

Hoe kunt u DMT uitgeven?

Gebruikers kunnen DMT uitgeven en verdienen als valuta voor virtuele items in de game. Digitale rechten worden ook in DMT betaald aan eigenaren voor het gebruik van hun digitale items. De gebruiker kan premium DMarket-accounts kopen als groothandelaar of als individu. Er zijn ook BigData-analyses voor handelaren die deze service nodig hebben.

Hoe bewaart u uw DMT-munten?

De DMarket-platform heeft een geïntegreerde portemonnee en er is een Android wallet-app ook beschikbaar.

Dmarket Android-portemonnee

Hoe werkt de DMarket?

Gebruikers moeten zich registreren op DMarket. Dit creëert een DMC-portemonnee voor hen waar ze hun DMC-valuta en DMarket-items kunnen opslaan. Het DMarket-platform heeft ook een eigen blokverkenner. Alle wallets en transacties worden vastgelegd in de openbare blockchain.

Gevolgtrekking

DMarket heeft een toekomstbestendige use case, aangezien de vraag naar een universeel gaminghandelsplatform op handen is. Strategische partnerschappen tussen ontwikkelaars van gametitels, de gamecommunity en gamers zullen ervoor zorgen dat DMarket ver voorbij zijn eigen blockchain-fase leeft.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me