Begyndervejledning til Abra Crypto-app og mobil tegnebog: Komplet gennemgang

Abra App anmeldelse

Abra giver folk mulighed for at investere i både kryptovalutaer og traditionelle aktiver såsom aktier og ETF’er og giver også brugerne mulighed for at administrere deres porteføljer på farten via en mobilapp.

På trods af diversificering af sit udvalg af tjenester tillod Abra oprindeligt folk at sende penge let, og appen inkorporerede et netværk af fortællere, der gennemførte internationale betalingsoverførsler. Abra er nu en alt-i-én investering og pengeoverførselstjeneste, der fungerer som en ikke-frihedsberøvende tegnebog og er tilgængelig for både Android- og iOS-smartphone-brugere.

Abra App anmeldelse

Abra inkorporerer også tæt på 30 kryptovalutaer og over 50 fiat-valutaer, og mobilappen er nem at bruge, tilgængelig i et stort antal lande og giver en række forskellige måder at finansiere dine tegnebogskonti på..

Abra fungerer på samme måde som Coinbase Wallet, som vi gennemgik her.

Abra Oversigt

Abra blev grundlagt i 2014 af Bill Barhydt og Pete Kelly og har formået at tiltrække betydelige investeringer fra en række venturekapitalfonde. Abra har samlet ca. 35,5 millioner dollars i finansiering og er blevet bakket op af Jungle Ventures, Arbor Ventures og American Express.

Holdet har hovedkontor i Silicon Valley, USA og bevarer også et kontor i Manila på Filippinerne.

Abra oprindeligt oprettet et netværk af Tellers forskellige steder, herunder USA og Filippinerne, og Teller-systemet tillod Abra-brugere at foretage kontante overførsler og pengeoverførsler via møder ansigt til ansigt.

Fra 2017 flyttede den sig dog ind i at give brugerne mulighed for at købe og sælge Bitcoin og tillod også bankoverførsler i amerikanske dollars og indskud via et American Express-kort. Holdet begrænsede også betalingssystemet Teller til kun Filippinerne omkring samme tid.

Abra giver nu adgang til investering i kryptokurver og aktier / ETF’er og understøtter omkring 30 kryptokurver og over 50 fiat-valutaer, samtidig med at kreditkortbetalinger tillades.

Hvilke tjenester tilbyder Abra?

Abra er tilgængelig i over 150 og giver brugerne mulighed for at købe populære kryptokurver som Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), EOS (EOS), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Monero (XMR), NEO (NEO) , Ripple (XRP) og TRON (TRX).

Sådan fungerer Abra

Det kan også bruges til at sende penge til andre Abra-tegnebogbrugere og understøtter USD, EUR, GBP, CAD, CNY og JPY fiat-valutaer. EN

Enhver, der bor uden for USA, kan investere i aktier som Apple, Amazon, Alibaba, Facebook, Netflix og Tesla og ETF’er inklusive SPDR Gold Trust, SPDR S&P 500, United States Oil Fund og Vanguard FTSE Europe. Enhver med base i Filippinerne kan stadig bruge Abra Teller-netværket til at foretage kontante overførsler.

Sådan kommer du i gang

For at kunne bruge Abra-tegnebogen skal du downloade appen fra enten Apple eller Google App Store. Efter installation af appen skal du indtaste dit navn, e-mail-adresse og mobiltelefonnummer.

Du får derefter tilsendt en tekst, der indeholder en verifikationskode og bedt om at oprette og bekræfte en firecifret pin.

Herfra skal du derefter bekræfte, om du er bosiddende i Amerikas Forenede Stater eller ej, og sørg for at notere din sætning til genopretningsfrø.

Når du har gennemført disse trin, kan du tilføje penge til din tegnebog via bankoverførsel, kreditkort eller fra en anden kryptopung.

Du kan se og administrere din portefølje fra appen, og når du er klar, kan du også udveksle forskellige kryptoer eller hæve midler til en bankkonto eller en anden kryptopung.

Sådan finansieres din konto

Efter installation og opsætning af din tegnebog kan du fortsætte med at tilføje penge, før du beslutter dig for, hvilke aktiver du vil købe eller investere i. Kryptovalutaer er de nemmeste aktiver at håndtere i appen, og de er universelt tilgængelige.

Nogle finansieringsmetoder er dog kun tilgængelige for indbyggerne i visse regioner, og her er måderne til at finansiere din Abra-tegnebog:

 • Kryptovaluta: Bitcoin, Ethereum, Litecoin osv
 • Kreditkort: MasterCard, Visa eller American Express (kun USA)
 • Lokal bankoverførsel: USA (ACH), EU (SEPA), Filippinerne
 • Bankoverførsel: Amerikanske bankkabler, internationale ledninger tilgængelige i fremtiden

Som vi kan se, kan folk i USA, EU og Filippinerne vælge at finansiere deres tegnebøger via en lokal bankoverførsel, mens andre finansieringstjenester kun er tilgængelige for folk i USA. Den fulde liste over finansieringsmuligheder er som følger:

Forenede Stater

 • Link en amerikansk bankkonto.
 • Brug et Visa- eller MasterCard-kredit- eller betalingskort eller et American Express-kort.
 • Opret bankoverførsler gennem en amerikansk bank for at foretage indskud og udbetalinger.
 • Overfør kryptokurver fra en ekstern kryptotegnebog.

Europa

 • Tilslut en enkelt europæisk betalingskonto (SEPA) for at foretage indbetalinger. (SEPA-udbetalinger kommer stadig) eller brug Coinify.
 • Brug et Visa- eller MasterCard-kredit- eller betalingskort.
 • Indsæt kryptokurver fra en ekstern kryptotegnebog.

Filippinerne

 • Tilslut en bankkonto for at foretage indskud og udbetalinger.
 • Brug et Visa- eller MasterCard-kredit- eller betalingskort.
 • Indsæt kryptokurver fra en ekstern kryptotegn.

Resten af ​​verdenen

Brugere i andre dele af verden kan bruge et Visa- eller MasterCard-kredit- eller betalingskort til at foretage indbetalinger eller blot foretage kryptoverførsler til og fra deres Abra-tegnebog.

Er Abra Safe?

Abra bruger standard sikkerhedsprotokoller til at hjælpe med at beskytte brugerbøger, og mobilnummerbekræftelse, pin-numre og frøgendannelsesfraser bruges alle under opsætningsprocessen.

Desuden bruger Abra kryptering til at sikre brugernes oplysninger og videregiver ikke følsomme data såsom dit bankkontonummer til modtageren, når du foretager en overførsel. Abra er også en ikke-frihedsberøvende tegnebog og har ikke adgang til brugerfonde eller genopretningssætninger. Dette holder brugeren i kontrol med deres midler og betyder også, at amerikanske regler for pengeoverførsel ikke gælder, da Abra aldrig tager sig af sine brugeres aktiver.

Abra benytter Synapse Fi-banksoftwareleverandøren og opretter forbindelse til den FDIC-forsikrede Evolve Bank. Dette giver Abra adgang til ACH-clearingsystemet og behandler sine amerikanske brugeres banktransaktioner som elektroniske indskud og udbetalinger, og appen understøtter en række førende amerikanske banker som Bank of America, Citibank og Chase.

Appen understøtter også de fleste af de største banker i Filippinerne, og Abra er også registreret hos SEC Philippines og er en autoriseret lokal operatør.

kryptokurver

Abra bruger også et syntetisk valutasystem og giver brugerne direkte forvaring af Bitcoin på deres tegnebog via deres private nøgler og / eller gendannelsessætninger. For enhver fiat eller andre kryptokurver giver teamet imidlertid brugere eksponering for denne valuta via smarte kontrakter på Bitcoin og / eller Litecoin..

 • For eksempel, hvis nogen deponerer 1 BTC i deres Abra-tegnebog og derefter køber 100 XRP, vil dette resultere i oprettelsen af ​​en smart kontrakt, der garanterer brugeren ret til 100 XRP, uanset prisudsving i begge valutaer.
 • Abra beregner også, hvor meget BTC du skal modtage, baseret på prisændringerne, når du vælger at veksle din 100 XRP tilbage til BTC.
 • Abra understøtter dette system ved at afdække brugerens positioner og køber og sælger kryptokurver med forskellige udvekslingspartnere.

Det er værd at bemærke, at du kun nogensinde vil modtage den mønt, du vælger at investere i, og ikke vil modtage nogen forked-varianter eller tokens, der kan modtages som et resultat af at have en bestemt mønt som NEO og GAS.

Er Abra velegnet til begyndere?

På grund af at Abra fungerer som en mobilapp, der er tilgængelig for både iOS- og Android-brugere, er den nem at bruge, og enhver kan følge trin for trin installationsprocessen. Desuden er brugergrænsefladen meget intuitiv, og menusystemet og fanebladet gør det ligetil at finde de funktioner, du leder efter.

Enhver, der leder efter en endnu lettere måde at købe Bitcoin på, kan gøre det med kredit- eller betalingskort direkte fra Abra websted via Simplex.

På trods af dette kommer køb af kryptokurver og kapitalandele med en indlæringskurve og kræver omhu og opmærksomhed for at generere de bedste resultater. Som et resultat stiller Abra-teamet en bred vifte af ressourcer til rådighed, herunder deres guider, forskning, Bitcoin 101 og FAQ-sektionen.

Oven i det opretholder Abra et aktivt kundesupportteam, og alle kan bruge deres live chat, app, e-mail eller sociale kanaler til at komme igennem til teamet.

Livechatten er tilgængelig på Abra.com i løbet af 9:30 til 16:00 PST M-F, og holdet kan mailes via fanen “Kontakt os” i appen eller ved at sende en e-mail til [email protected] Holdet kan også kontaktes via deres Telegram-gruppe, Twitter-konto og Facebook-side.

Hvilke valutaer understøtter Abra?

Når du bruger appen, har du adgang til omkring 30 kryptokurver inklusive Augur (REP), Basic Attention Token (BAT), Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Cardano (ADA), Dash (DASH) ), DigiByte (DGB), Dogecoin (DOGE), EOS (EOS), Ether (ETH), Ethereum Classic (ETC), Golem (GNT), Litecoin (LTC), Lisk (LSK), Monero (XMR), NEM ( XEM), NEO (NEO), OmiseGO (OMG), QTUM (QTUM), Ripple (XRP), Siacoin (SC), Status (SNT), Stratis (STRAT), Stellar (XLM), TRON (TRX), Verge ( XVG), Vertcoin (VTC), Zcash (ZEC) og 0x (ZRX).

Fiat-valutaerne understøttet af Abra-appen er som følger:

Land Valuta navn Valutakode
Argentina Argentinsk peso ARS
Aruba (Kongeriget Nederlandene) Arubansk gylden AWG
Australien Australske dollar AUD
Bahamas Bahamisk dollar BSD
Barbados Barbados dollar BBD
Brasilien Brasiliansk ægte BRL
Bulgarien Bulgarsk lev BGN
Canada Canadisk dollar CAD
Chile Chilensk peso CLP
Kina Kinesisk renminbi CNY
Colombia Colombiansk peso COP
Costa Rica Costa Ricas kolon CRC
Kroatien Kroatisk kuna HRK
Curacao (Holland) Hollandsk Antillean gylden ANG
Tjekkiet Tjekkisk koruna CZK
Danmark Dansk krone DKK
Dominikanske republik Dominikanske peso DOP
Eurozone (forskellige lande) Euro EUR
Grenada / Saint Vincent og Grenadinerne Øst-Caribiske dollar XCD
Guatemala Guatemala quetzal GTQ
Haiti Haitisk gourde HTG
Honduras Honduransk lempira HNL
Hong Kong Hong Kong dollar HKD
Ungarn Ungarsk forint HUF
Island Islandsk krone ISK
Indien Indisk rupee INR
Indonesien Indonesisk rupiah IDR
Israel Israelsk ny shekel ILS
Jamaica Jamaicansk dollar JMD
Japan Japansk yen JPY
Malaysia Malaysisk ringgit MYR
Mexico Mexicansk peso MXN
New Zealand Newzealandske dollar NZD
Nicaragua Nicaraguansk córdova NIO
Norge Norsk krone NOK
Paraguay Paraguay guaraní PYG
Peru Peruvian nuevo sol PEN
Filippinerne Filippinsk peso PHP
Polen Polsk zloty PLN
Rumænien Rumænsk ny Leu RON
Sankt Lucia Øst-Caribiske dollar XCD
Singapore Singapore dollar SGD
Sydafrika Sydafrikansk rand ZAR
Sydkorea Sydkoreansk vandt KRW
Sverige Svensk krone SEK
Schweiz Schweiziske franc CHF
Taiwan Ny taiwansk dollar TWD
Thailand Thai baht THB
Trinidad og Tobago Trinidad dollar TTD
Kalkun Tyrkisk lira PRØVE
Forenede Arabiske Emirater UAE dirham AED
Det Forenede Kongerige Pund Sterling engelske pund
Forenede Stater Amerikansk dollar USD
Vietnam Vietnamesisk đồng VND

Abra-gebyrer

Abra benytter sig af følgende gebyrstruktur:

 Aktivitet Gebyrer
 Finansiering af din tegnebog
 Tilføj midler via en amerikansk eller PH-bank (ACH) Gratis
 Tilføj penge via ledninger (kun USA)  Intet Abra-gebyr
 Tilføj midler via en EU-bank (SEPA) 0,25%
 Tilføj penge via USA-baseret AMEX-kort 4%
 Tilføj midler via Visa eller MasterCard $ 10 fast gebyr eller 4%
 Tilføj midler via teller (Filippinerne) Op til 2% ***
 Tilføj midler via BTC, LTC, BCH eller ETH Gratis
 Tilbagetrækning fra din tegnebog 
 Udtræk via USA eller PH bank Gratis*
 Tilbagetrækning via teller (Filippinerne) Op til 2% ***
 Træk BTC, LTC, BCH eller ETH tilbage Netværksgebyr **
 Træk Altcoins tilbage Netværksgebyr **
 Udveksling mellem valutaer
 En udveksling mellem 2 valutaer Gratis
 Afsendelse af midler
 Send penge til en anden Abra-tegnebog  Gratis**

Det er vigtigt at bemærke, at Abra bruger sit Wire-program, Coinify og Simplex for at hjælpe med overførsler. Wire-programmet sætter grænser for bankoverførsler på $ 500 til $ 40k pr. Dag uden Abra-gebyr.

Din bank kan dog vælge at opkræve et ekstra gebyr. Denne funktion er kun åben for amerikanske brugere, og europæiske brugere skal bruge Coinify (SEPA) for at overføre midler til Abra-appen. Det kan også tage 2-3 arbejdsdage, før indskud vises i din Abra-tegnebog, og udbetalinger kan tage 3-5 hverdage.

Når du bruger Simplex, a fast gebyr på $ 10,00 vil blive anvendt oven på ethvert BTC-køb under $ 200. BTC-køb på $ 201 og derover medfører et gebyr på 4% og trækkes fra dit samlede beløb.

Husk, at indbetaling via ledninger stadig finder sted uden for Abra-appen via din bank (online bankportal eller personligt). Derudover vil trækning af midler via ledninger stadig ske ved at trække midler fra Abra-appen.

Andre vigtige punkter at bemærke

* Abra opkræver aldrig et gebyr for bankudtag. Nogle banker i Filippinerne opkræver muligvis et mindre gebyr for indgående overførsler; der er intet gebyr for UnionBank.

*** Tambunting 1 filialafgifter (både depositum og tilbagetrækning) til 1,25%. Tambunting 2, 3 og 4 sænker deres filialgebyrer (både indbetaling og udbetaling) til 1,5%. Andre fortællere kan opkræve op til 2%. For yderligere oplysninger bedes du kontakte forhandleren direkte.

Bitcoin / Litecoin / Bitcoin Cash / Ethereum / Altcoins

Selvom det er gratis at modtage kryptokurver, kan den ikke-Abra tegnebog eller den anvendte børs muligvis opkræve et netværksgebyr for at gennemføre overførslen.

** Abra bruger Bitcoin-baserede kontrakter til at lette dine kryptokurrency- og fiat-investeringer i blockchain. Dette netværksgebyr kræves for at sikre, at din transaktion bekræftes af Bitcoin-minedriften. Faktiske gebyrer svinger baseret på Bitcoin netværksvolumen. Et netværksgebyr beregnes på tidspunktet for en transaktion, og det vises altid i bekræftelsestrinet, før transaktionen gennemføres. Abra tjener ikke på dette gebyr.

** Bitcoin / Litecoin / Bitcoin Cash / Ethereum-transaktioner kræver et netværksgebyr for at sikre, at din transaktion bekræftes af det respektive minenetværk. Faktiske gebyrer svinger baseret på netværksvolumen, og et netværksgebyr beregnes på tidspunktet for en transaktion, og det vil altid blive vist i bekræftelsestrinet, før transaktionen gennemføres. Abra tjener ikke på dette gebyr.

** Altcoins (DGB, XRP, NEO osv.), Når som helst en fortrydelse foretages for et altcoin, vil du blive opkrævet et Bitcoin-netværksgebyr plus et Bittrex-udbetalingsgebyr. Abra understøtter ikke altcoins på dette tidspunkt, og de er stadig syntetiske i Abra-appen. Når der startes en udbetaling for et altcoin, er den understregende valuta stadig Bitcoin, og du vil derfor blive opkrævet Bitcoin-netværksgebyret. I baggrunden bruger Abra Bittrex til at veksle BTC til altcoin, du trækker ud. Bittrex opkræver et tilbagetrækningsgebyr. På grund af dette overføres Bittrex-gebyret til dig brugeren.

** Selvom Abra ikke opkræver et Abra-gebyr for ‘Send penge’ til en anden Abra-tegnebog, vil du stadig blive opkrævet et netværksgebyr for at hæve BTC / LTC / BCH / ETH fra din tegnebog og sende til en anden Abra-tegnebog. Et netafgift opkræves ikke, når du sender fiat fra en Abra-tegnebog til en anden, kun når du sender kryptokurrency fra en tegnebog til en anden. Dette netværksgebyr kræves for at sikre, at din transaktion bekræftes af Bitcoin-minedriften. Abra tjener ikke på dette gebyr.

Holdet uddyber også, at selvom der ofte ikke er transaktionsgebyrer for udveksling mellem valutaer, tjener Abra penge på valutaspændet.

Fordele

 • Let at bruge mobilapp.
 • Alt-i-en udveksling og tegnebog.
 • Stort udvalg af fiat-valutaer, kryptovalutaer og aktier / ETF’er.
 • Bredt udvalg af finansieringsmuligheder.
 • Kan bruges til at foretage pengeoverførsler.

Ulemper

 • Bank- og pengeoverførselstjenester er geografisk begrænsede
 • Ingen native altcoin support
 • Yderligere Bittrex udvekslingsgebyr
 • Højere app-købspriser

Konklusion

Abra er en nem at bruge mobilapp, der giver folk mulighed for at interagere med kryptokurver, aktier og ETF’er. Det giver alle mulighed for at finansiere deres tegnebog med fiat eller kryptokurver som Bitcoin og derefter investere i andre aktiver.

Appen giver mulighed for nem udveksling af aktiver, og på grund af at Abra er en ikke-frihedsberøvende tegnebog, forbliver brugerne kontrol over deres midler til enhver tid. Enkelheden i appen og et væld af online ressourcer gør Abra til et solidt valg for alle, der starter i kryptoinvesteringens verden, og det giver også adgang til mere traditionelle investeringsmuligheder.

Imidlertid kan nogle af dets funktioner i øjeblikket kun nydes af indbyggerne i visse regioner, og folk i USA og Filippinerne kan overføre penge ind og ud af deres Abra-tegnebøger ved hjælp af hurtige bankoverførsler. Mennesker i EU kan kun bruge Coinify til at foretage SEPA-indskud i deres tegnebøger, mens aktier og ETF’er kun er til brugere uden for USA.

Da Abra ikke oprindeligt understøtter altcoins på dette tidspunkt, bruger tjenesten Bittrex til at veksle BTC til alt altcoin, som du hæver, og dette fører til lidt højere gebyrer.

På trods af dette giver appen en ligetil og nem at bruge service, og generelt passer Abra til enhver, der ønsker at købe og holde aktiver, og mere aktive brugere og / eller daghandlere foretrækker måske centraliserede børsapps, der indeholder mere avanceret værktøj.

Abra

src = “~ billeder \ begyndere-guide-til-abra-krypto-app-mobil-tegnebog-komplet-gennemgang.gif”

alt = “Abra Wallet Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.6

Brugervenlighed

9,0 / 10

Omdømme

8.0 / 10

Gebyrer

8.0 / 10

Kunde support

9,0 / 10

betalingsmetoder

9,0 / 10

Fordele

 • Let at bruge mobilapp
 • Alt-i-en udveksling og tegnebog
 • Stort udvalg af fiat-valutaer, kryptovalutaer og aktier / ETF’er
 • Bredt udvalg af finansieringsmuligheder
 • en bruges til at foretage pengeoverførsler

Ulemper

 • Bank- og pengeoverførselstjenester er geografisk begrænsede
 • Ingen native altcoin support
 • Yderligere Bittrex udvekslingsgebyr
 • Højere app-købspriser

{"@sammenhæng":"http: \ / \ / schema.org \ /","@type":"Produkt","navn":"Abra","billede":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 06 \ /abra-review.gif","beskrivelse":"Abra giver folk mulighed for at investere i både kryptokurver og traditionelle aktiver som aktier og ETF’er og giver også brugerne mulighed for at administrere deres porteføljer på farten via en mobilapp. På trods af diversificering af sit udvalg af tjenester tillod Abra oprindeligt folk at sende penge let, og appen inkorporerede et netværk af fortællere det…","tilbud": {"@type":"Tilbud","pris":"0,00","pris Valuta":"$","sælger": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"}},"anmeldelse": {"@type":"Anmeldelse","anmeldelseBedømmelse": {"@type":"Bedømmelse","bestRating":"10","værsteBedømmelse":"0","ratingValue":"8.60"},"navn":"Abra","reviewBody":"Abra giver folk mulighed for at investere i både kryptokurver og traditionelle aktiver som aktier og ETF’er, og giver også brugerne mulighed for at administrere deres porteføljer på farten via en mobilapp. \ R \ n \ r \ nTrods diversificering af sit udvalg af tjenester oprindeligt Abra tillod folk at sende penge let, og appen inkorporerede et netværk af fortællere, der gennemførte internationale betalingsoverførsler. Abra er nu en alt i en investerings- og pengeoverførselstjeneste, der fungerer som en ikke-frihedsberøvende tegnebog og er tilgængelig for både Android- og iOS-smartphone-brugere. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAbra indeholder også tæt på 30 kryptokurver og over 50 fiat-valutaer, og mobilappen er nem at bruge, tilgængelig i et stort antal lande og giver en række forskellige måder at finansiere dine tegnebogskonti på. \ r \ n \ r \ nAbra fungerer i en svarende til Coinbase Wallet, som vi gennemgik her. \ r \ nAbra Oversigt \ r \ nAbra blev grundlagt i 2014 af Bill Barhydt og Pete Kelly og har formået at tiltrække betydelige investeringer fra en række venturekapitalfonde. Abra har skaffet ca. $ 35,5 mio. I finansiering og er bakket op af Jungle Ventures, Arbor Ventures og American Express. \ R \ n \ r \ nTeamet har hovedkontor i Silicon Valley, USA og bevarer også et kontor i Manila, i Filippinerne. \ R \ n \ r \ nAbra oprettede oprindeligt et netværk af Tellers forskellige steder, herunder USA og Filippinerne, og Teller-systemet tillod Abra-brugere at foretage kontantoverførsler og pengeoverførsler via ansigt til ansigt-møder. \ r \ n \ r \ n Men fra 2017 flyttede den ind i at give brugerne mulighed for at købe og sælge Bitcoin og tillod også bankoverførsler i amerikanske dollars og indskud via et American Express-kort. Holdet begrænsede også betalingssystemet til Teller til bare Filippinerne omkring samme tid. \ R \ n \ r \ nAbra giver nu adgang til investering i kryptokurver og aktier \ / ETF’er og understøtter omkring 30 kryptokurver og over 50 fiat-valutaer, mens de også tillader kreditkortbetalinger. \ r \ nHvilke tjenester tilbyder Abra? \ r \ nAbra er tilgængelig i over 150 og giver brugerne mulighed for at købe populære kryptovalutaer som Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), EOS (EOS), Ethereum ( ETH), Litecoin (LTC), Monero (XMR), \ u00a0NEO (NEO), Ripple (XRP) og TRON (TRX). \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDet kan også bruges at sende penge til andre Abra-tegnebogbrugere og understøtter USD, EUR, GBP, CAD, CNY og JPY fiat-valutaer. En \ r \ n \ r \ nhver, der bor uden for USA, kan investere i aktier som Apple, Amazon, Alibaba, Facebook, Netflix og Tesla og ETF’er inklusive SPDR Gold Trust, SPDR S&P 500, United States Oil Fund og Vanguard FTSE Europe. Enhver med base i Filippinerne kan stadig bruge Abra Teller-netværket til at foretage kontantoverførsler. \ R \ n Sådan kommer du i gang \ r \ nFor at kunne bruge Abra-tegnebogen skal du downloade appen fra enten Apple- eller Google-appen butik. Efter installation af appen skal du indtaste dit navn, din e-mail-adresse og dit mobiltelefonnummer. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu får derefter en tekst, der indeholder en verifikationskode og bliver bedt om for at oprette og bekræfte en firecifret pin. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFra her skal du så bekræfte, om du er bosiddende i Amerikas Forenede Stater eller ej, og sørg for at noter dig din sætning til genopretningsfrø. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nNår du har gennemført disse trin, kan du tilføje penge til din tegnebog via bankoverførsel, kreditkort eller fra en anden kryptotegnebog . \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan se og administrere din portefølje fra appen, og når du er klar, kan du også udveksle forskellige kryptoer eller trække penge til en bankkonto eller en anden kryptotegnebog . \ r \ n \ r \ n \ r \ nHvordan finansierer du din konto \ r \ nEfter installation og opsætning af din tegnebog kan du fortsætte med at tilføje penge, inden du beslutter dig for, hvilke aktiver du vil købe eller investere i. Cryptovalutaer er de nemmeste aktiver at håndtere i appen, og de er universelt tilgængelige. \ r \ n \ r \ nDer er dog nogle finansieringsmetoder tilgængelige for indbyggerne i visse regioner, og her er måderne til at finansiere din Abra-tegnebog: \ r \ n \ r \ n \ tKryptovaluta: Bitcoin, Ethereum, Litecoin osv. \ r \ n \ tKreditkort: MasterCard, Visa eller American Express (kun USA) \ r \ n \ tLokal bankoverførsel: US (ACH), EU (SEPA), Filippinerne \ r \ n \ tWire Transfer: Amerikanske bankledninger, internationale ledninger tilgængelige i fremtiden \ r \ n \ r \ n Som vi kan se, kan folk i USA, EU og Filippinerne vælge at finansiere deres tegnebøger via en lokal bankoverførsel , mens andre finansieringstjenester kun er tilgængelige for folk i USA. Den fulde liste over finansieringsmuligheder er som følger: \ r \ n \ r \ nUSA \ r \ n \ r \ n \ tLink en amerikansk bankkonto. \ R \ n \ tBrug et Visa- eller MasterCard-kredit- eller betalingskort, eller et American Express-kort. \ r \ n \ tIndstil bankoverførsler gennem en amerikansk bank til at foretage indskud og udbetalinger. \ r \ n \ tOverfør kryptovalutaer fra en ekstern kryptoporte. \ r \ n \ r \ nEuropa \ r \ n \ r \ n \ tTilslut en SEPA-bankkonto (Single European Payment Area) for at foretage indbetalinger. (SEPA-udbetalinger kommer stadig) eller brug Coinify. \ R \ n \ tBrug et Visa- eller MasterCard-kredit- eller betalingskort. \ R \ n \ tDeposit kryptokurver fra en ekstern kryptoporte. \ R \ n \ r \ nFilippiner \ r \ n \ r \ n \ tTilslut en bankkonto for at foretage indbetalinger og udbetalinger. \ r \ n \ tBrug et Visa- eller MasterCard-kredit- eller betalingskort. \ r \ n \ tIndsæt kryptokurver fra en ekstern kryptotegn. \ r \ n \ r \ nResten af ​​verden \ r \ n \ r \ nBrugere i andre dele af verden kan bruge et Visa- eller MasterCard-kredit- eller betalingskort til at foretage indbetalinger eller blot foretage kryptoverførsler til og fra deres Abra-tegnebog. \ r \ n Er Abra Safe? \ R \ nAbra bruger standard sikkerhedsprotokoller til at hjælpe med at sikre brugerporteføljer, og mobilnummerbekræftelse, pin-numre og sætninger til frugendannelse bruges alle under opsætningsprocessen. \ R \ n \ r \ nDerudover bruger Abra kryptering for at beskytte brugernes oplysninger og videregiver ikke følsomme data som din bank \ u00a0kontonummer til modtageren, når du foretager en overførsel. Abra er også en ikke-frihedsberøvende tegnebog og har ikke adgang til brugerfonde eller genopretningssætninger. Dette holder brugeren i kontrol med deres midler og betyder også, at amerikanske pengeoverførselsregler ikke finder anvendelse, da Abra aldrig tager varetægt over sine brugeres aktiver. \ R \ n \ r \ nAbra gør brug af Synapse Fi-banksoftwareleverandøren og opretter forbindelse til den FDIC-forsikrede Evolve Bank. Dette giver Abra adgang til ACH-clearingsystemet og behandler sine amerikanske brugere \ u2019 banktransaktioner som elektroniske indskud og udbetalinger, og appen understøtter en række førende amerikanske banker som Bank of America, Citibank og Chase. \ R \ n \ r \ nApp’en understøtter også de fleste store banker i Filippinerne, og Abra er også registreret hos SEC Philippines og er en autoriseret lokal operatør. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAbra gør også brug af et syntetisk valutasystem og giver brugerne direkte forvaring af Bitcoin på deres tegnebog via deres private nøgler og \ / eller gendannelsesfraser. For enhver fiat eller andre kryptokurver giver teamet imidlertid brugerne eksponering for denne valuta via smarte kontrakter på Bitcoin og \ / eller Litecoin. \ R \ n \ r \ n \ tFor eksempel, hvis nogen deponerer 1 BTC i deres Abra-tegnebog, og derefter køber 100 XRP, dette vil resultere i oprettelsen af ​​en smart kontrakt, der garanterer brugeren ret til 100 XRP, uanset prisudsving i begge valutaer. \ r \ n \ tAbra beregner også, hvor meget BTC du skal modtage, baseret på prisændringer, når du vælger at udveksle din 100 XRP tilbage til BTC. \ r \ n \ tAbra understøtter dette system ved at afdække brugerens positioner og køber og sælger kryptokurver med forskellige udvekslingspartnere. \ r \ n \ r \ nDet er Det er værd at bemærke, at du kun nogensinde vil modtage den mønt, du vælger at investere i, og ikke vil modtage nogen gaffelvarianter eller nogen tokens, der kan modtages som et resultat af at have en bestemt mønt som NEO og GAS. \ r \ nIs Abra Velegnet til begyndere? \ R \ n På grund af Abra, der fungerer som en mobilapp tilgængelig i stand til både iOS- og Android-brugere, er det let at bruge, og alle kan følge installationsprocessen trin for trin. Desuden er brugergrænsefladen meget intuitiv, og menusystemet og fanelayoutet gør det ligetil at finde de funktioner, du leder efter. \ R \ n \ r \ n Enhver, der leder efter en endnu lettere måde at købe Bitcoin på, kan gøre det med kredit eller betalingskort direkte fra Abra-webstedet via Simplex. \ r \ n \ r \ n På trods af dette kommer køb af kryptokurver og kapitalinvestering med en indlæringskurve og kræver omhu og opmærksomhed for at generere de bedste resultater. Som et resultat stiller Abra-teamet en bred vifte af ressourcer til rådighed, herunder deres guider, research, Bitcoin 101 og FAQ-sektionen. \ R \ n \ r \ nDessuden opretholder Abra et aktivt kundesupportteam, og alle kan bruge deres live chat, app, e-mail eller sociale kanaler for at komme igennem til teamet. \ r \ n \ r \ n Live chat er tilgængelig på Abra.com i løbet af 9:30 til 16:00 PST MF, og holdet kan mailes via fanen \ u201cKontakt os \ u201d i appen eller ved at sende en e-mail til [email protected] Holdet kan også kontaktes via deres Telegram-gruppe, Twitter-konto og Facebook-side. \ R \ nHvilke valutaer understøtter Abra? \ R \ nNår du bruger appen, har du adgang til omkring 30 kryptovalutaer inklusive Augur (REP), grundlæggende opmærksomhed Token (BAT), Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Cardano (ADA), Dash (DASH), DigiByte (DGB), Dogecoin (DOGE), EOS (EOS), Ether (ETH) ), Ethereum Classic (ETC), Golem (GNT), Litecoin (LTC), Lisk (LSK), Monero (XMR), NEM (XEM), \ u00a0NEO (NEO), OmiseGO (OMG), QTUM (QTUM), Ripple (XRP), Siacoin (SC), Status (SNT), Stratis (STRAT), Stellar (XLM), TRON (TRX), Verge (XVG), Vertcoin (VTC), Zcash (ZEC) og 0x (ZRX). \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFiat-valutaerne understøttet af Abra-appen er som følger: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nLand \ r \ nValutaens navn \ r \ nValutakode \ r \ n \ r \ n \ r \ nArgentina \ r \ nArgentinsk Peso \ r \ nARS \ r \ n \ r \ n \ r \ nAruba (Kongeriget Nederlandene) \ r \ nArubansk gylden \ r \ nAWG \ r \ n \ r \ n \ r \ nAustralien \ r \ nAustralsk dollar \ r \ nAUD \ r \ n \ r \ n \ r \ nBahamas \ r \ nBahamian dollar \ r \ nBSD \ r \ n \ r \ n \ r \ nBarbados \ r \ nBarbados dollar \ r \ nBBD \ r \ n \ r \ n \ r \ nBrazil \ r \ nBrazilian real \ r \ nBRL \ r \ n \ r \ n \ r \ nBulgarien \ r \ nBulgarsk lev \ r \ nBGN \ r \ n \ r \ n \ r \ nKanada \ r \ nKanadisk dollar \ r \ nCAD \ r \ n \ r \ n \ r \ nChile \ r \ nChilenske peso \ r \ nCLP \ r \ n \ r \ n \ r \ nChina \ r \ nKinesisk yuan renminbi \ r \ nCNY \ r \ n \ r \ n \ r \ nColombia \ r \ nColombian peso \ r \ nCOP \ r \ n \ r \ n \ r \ nCosta Rica \ r \ nCosta Rican colon \ r \ nCRC \ r \ n \ r \ n \ r \ nCroatia \ r \ nKroatisk kuna \ r \ nHRK \ r \ n \ r \ n \ r \ nCuracao (Hollandske Antiller) \ r \ nHolland Antillean gylden \ r \ nANG \ r \ n \ r \ n \ r \ nTjekkiet \ r \ nTjekkisk koruna \ r \ nCZK \ r \ n \ r \ n \ r \ nDanmark \ r \ nDansk krone \ r \ nDKK \ r \ n \ r \ n \ r \ nDominikanske Republik \ r \ nDominikansk peso \ r \ nDOP \ r \ n \ r \ n \ r \ nEurozone (forskellige lande) \ r \ nEuro \ r \ nEUR \ r \ n \ r \ n \ r \ nGrenada \ / Saint Vincent og Grenadinerne \ r \ nØst-caribiske dollar \ r \ nXCD \ r \ n \ r \ n \ r \ nGuatemala \ r \ nGuatemala quetzal \ r \ nGTQ \ r \ n \ r \ n \ r \ nHaiti \ r \ nHaitian gourde \ r \ nHTG \ r \ n \ r \ n \ r \ nHonduras \ r \ nHonduran lempira \ r \ nHNL \ r \ n \ r \ n \ r \ nHong Kong \ r \ nHong Kong dollar \ r \ nHKD \ r \ n \ r \ n \ r \ nUngarsk \ r \ nHungari en forint \ r \ nHUF \ r \ n \ r \ n \ r \ nIsland \ r \ nIslandsk kr \ u00f3na \ r \ nISK \ r \ n \ r \ n \ r \ nIndien \ r \ nIndisk rupee \ r \ nINR \ r \ n \ r \ n \ r \ nIndonesien \ r \ nIndonesisk rupiah \ r \ nIDR \ r \ n \ r \ n \ r \ nIsrael \ r \ nIsraelsk ny shekel \ r \ nILS \ r \ n \ r \ n \ r \ nJamaica \ r \ nJamaicansk dollar \ r \ nJMD \ r \ n \ r \ n \ r \ nJapan \ r \ nJapansk yen \ r \ nJPY \ r \ n \ r \ n \ r \ nMalaysia \ r \ nMalaysisk ringgit \ r \ nMYR \ r \ n \ r \ n \ r \ nMexico \ r \ nMexikansk peso \ r \ nMXN \ r \ n \ r \ n \ r \ nNew Zealand \ r \ nNew Zealand dollar \ r \ nNZD \ r \ n \ r \ n \ r \ nNicaragua \ r \ nNicaraguan c \ u00f3rdova \ r \ nNIO \ r \ n \ r \ n \ r \ nNorge \ r \ nNorsk krone \ r \ nNOK \ r \ n \ r \ n \ r \ nParaguay \ r \ nParaguay guaran \ u00ed \ r \ nPYG \ r \ n \ r \ n \ r \ nPeru \ r \ nPeruvian nuevo sol \ r \ nPEN \ r \ n \ r \ n \ r \ nFilippinerne \ r \ nFilippinske peso \ r \ nPHP \ r \ n \ r \ n \ r \ nPolen \ r \ nPolsk zloty \ r \ nPLN \ r \ n \ r \ n \ r \ nRumænien \ r \ nRomanian new Leu \ r \ nRON \ r \ n \ r \ n \ r \ nSaint Lucia \ r \ nØst-caribiske dollar \ r \ nXCD \ r \ n \ r \ n \ r \ nSingapore \ r \ nSingapore dollar \ r \ nSGD \ r \ n \ r \ n \ r \ n Sydafrika \ r \ n Sydafrikanske rand \ r \ nZAR \ r \ n \ r \ n \ r \ n Sydkorea \ r \ n Sydkoreansk vandt \ r \ nKRW \ r \ n \ r \ n \ r \ nSverige \ r \ nSvenske kroner a \ r \ nSEK \ r \ n \ r \ n \ r \ nSchweiz \ r \ nSchweiziske franc \ r \ nCHF \ r \ n \ r \ n \ r \ nTaiwan \ r \ n Ny taiwansk dollar \ r \ nTWD \ r \ n \ r \ n \ r \ nThailand \ r \ nThai baht \ r \ nTHB \ r \ n \ r \ n \ r \ nTrinidad og Tobago \ r \ nTrinidad dollar \ r \ nTTD \ r \ n \ r \ n \ r \ nTyrkiet \ r \ nTyrkisk lira \ r \ nTRY \ r \ n \ r \ n \ r \ nForenede Arabiske Emirater \ r \ nUAE dirham \ r \ nAED \ r \ n \ r \ n \ r \ nStorbritannien \ r \ nPund sterling \ r \ nGBP \ r \ n \ r \ n \ r \ nUSA \ r \ nUS dollar \ r \ nUSD \ r \ n \ r \ n \ r \ nVietnam \ r \ nVietnamesisk \ u0111 \ u1ed3ng \ r \ nVND \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAbra-gebyrer \ r \ nAbra bruger følgende gebyrstruktur: \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0Aktivitet \ r \ nGebyrer \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0Finansiering af din tegnebog \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0Tilføj midler via en amerikansk eller PH-bank (ACH) \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0Tilføj midler via ledninger (kun USA) \ r \ n \ u00a0 Intet Abra-gebyr \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0Tilføj midler via en EU-bank (SEPA) \ r \ n0.25% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0Tilføj midler via USA-baseret AMEX-kort \ r \ n4% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0Tilføj midler via Visa eller MasterCard \ r \ n $ 10 fast gebyr eller 4% \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0Tilføj midler via kasserer (Filippinerne) \ r \ nOp til 2% *** \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0Tilføj fond s via BTC, LTC, BCH eller ETH \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0Træk fra din tegnebog \ u00a0 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0Træk via USA eller PH-bank \ r \ nGratis * \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0Træk via teller (Filippinerne) \ r \ nOp til 2% *** \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0Withdraw BTC, LTC, BCH eller ETH \ r \ n Netværksgebyr ** \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0 Træk Altcoins \ r \ n Netværksgebyr ** \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0Udveksling mellem valutaer \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0En udveksling mellem 2 valutaer \ r \ nGratis \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0Sendelse \ u00a0 fonde \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ u00a0Send penge til en anden Abra-tegnebog \ r \ n \ u00a0Gratis ** \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDet \ u2019 er vigtigt at bemærke, at Abra bruger sit Wire-program, Coinify og Simplex til at hjælpe med at lette overførsler. Wire-programmet sætter grænser for bankoverførsler på $ 500 til $ 40k pr. Dag uden Abra-gebyr. \ R \ n \ r \ nDin bank kan dog vælge at opkræve et ekstra gebyr. Denne funktion er kun åben for amerikanske brugere, og europæiske \ u00a0-brugere skal bruge Coinify (SEPA) til at overføre midler til Abra-appen. \ U00a0Det kan også ske, at indskud kan tage 2-3 hverdage at dukke op i din Abra-tegnebog, og udbetalinger kan tage 3 -5 hverdage. \ R \ n \ r \ nNår du bruger Simplex, opkræves et fast gebyr på $ 10,00 oven på ethvert BTC-køb under $ 200. BTC-køb på $ 201 og derover medfører et gebyr på 4% og trækkes fra dit samlede beløb. \ R \ n \ r \ n Husk, at indbetaling via ledninger vil stadig finde sted uden for Abra-appen via din bank ( onlinebankportal eller personligt). Derudover vil trækning af midler via ledninger stadig ske ved at trække penge ind i Abra-appen. \ R \ nAndre nøglepunkter, der skal bemærkes \ r \ n * Abra opkræver aldrig et gebyr for bankudtag. Nogle banker i Filippinerne opkræver muligvis et mindre gebyr for indgående overførsler; der er intet gebyr for UnionBank. \ r \ n \ r \ n *** Tambunting 1 filialafgifter (både depositum og udbetaling) til 1,25%. Tambunting 2, 3 og 4 sænker deres filialgebyrer (både indbetaling og udbetaling) til 1,5%. Andre fortællere kan opkræve op til 2%, hvis du ønsker yderligere oplysninger, skal du kontakte forhandleren direkte. \ R \ n \ r \ nBitcoin \ / Litecoin \ / Bitcoin Cash \ / Ethereum \ / Altcoins \ r \ n \ r \ n Mens det er gratis at modtage kryptokurver, kan den ikke-Abra tegnebog eller den anvendte børs muligvis opkræve et netværksgebyr for at gennemføre overførslen. \ r \ n \ r \ n ** Abra bruger Bitcoin-baserede kontrakter for at lette dine kryptokurrency- og fiat-investeringer i blockchain. Dette netværksgebyr kræves for at sikre, at din transaktion bekræftes af Bitcoin-minedriften. Faktiske gebyrer svinger baseret på Bitcoin netværksvolumen. Et netværksgebyr beregnes på tidspunktet for en transaktion, og det vises altid i bekræftelsestrinet, før transaktionen gennemføres. Abra tjener ikke på dette gebyr. \ R \ n \ r \ n ** Bitcoin \ / Litecoin \ / Bitcoin Cash \ / Ethereum-transaktioner kræver et netværksgebyr for at sikre, at din transaktion bekræftes af det respektive minenetværk. Faktiske gebyrer svinger baseret på netværksvolumen, og et netværksgebyr beregnes på tidspunktet for en transaktion, og det vil altid blive vist i bekræftelsestrinet, før transaktionen gennemføres. Abra tjener ikke på dette gebyr. \ R \ n \ r \ n ** Altcoins (DGB, XRP, NEO osv.), Når som helst en fortrydelse foretages for et altcoin, vil du blive opkrævet et Bitcoin-netværksgebyr plus et Bittrex-tilbagetrækningsgebyr . Abra understøtter ikke altcoins på dette tidspunkt, og de er stadig syntetiske i Abra-appen. Når en udbetaling påbegyndes for et altcoin, er den understregende valuta stadig Bitcoin, og du vil derfor blive opkrævet Bitcoin-netværksgebyret. \ U00a0I baggrunden bruger Abra Bittrex til at veksle BTC til det altcoin, du trækker ud. Bittrex opkræver et tilbagetrækningsgebyr. På grund af dette overføres Bittrex-gebyret til dig brugeren. \ R \ n \ r \ n ** Selvom Abra ikke opkræver et Abra-gebyr for at ‘sende penge’ til en anden Abra-tegnebog, vil du stadig blive opkrævet et netværk gebyr for at hæve BTC \ / LTC \ / BCH \ / ETH fra din tegnebog og sende til en anden Abra-tegnebog. Et netafgift opkræves ikke, når du sender fiat fra en Abra-tegnebog til en anden, kun når du sender kryptokurrency fra en tegnebog til en anden. \ U00a0 Dette netværksgebyr er påkrævet for at sikre, at din transaktion bekræftes af Bitcoin-minenetværket. \ U00a0Abra tjener ikke fortjeneste fra dette gebyr. \ r \ n \ r \ nTeamet uddyber også, at selvom der ofte ikke er transaktionsgebyrer for udveksling mellem valutaer, tjener Abra penge på valutaspredningen. \ r \ n \ r \ nPros \ r \ n \ r \ n \ tNem at bruge mobilapp. \ r \ n \ tAll-in-one-udveksling og tegnebog. \ r \ n \ tBredt udvalg af fiat-valutaer, kryptovalutaer og aktier \ / ETF’er. \ r \ n \ tBredt udvalg af finansieringsmuligheder. \ r \ n \ tKan bruges til at foretage pengeoverførsler. \ r \ n \ r \ nKonsol \ r \ n \ r \ n \ tBanking- og pengeoverførselstjenester er geografisk begrænset \ r \ n \ tIngen indbygget altcoin-understøttelse \ r \ n \ t Yderligere Bittrex-udvekslingsgebyr \ r \ n \ tHøjere i appkøbskurser \ r \ n \ r \ nKonklusion \ r \ nAbra er en nem at bruge mobilapp, der giver folk mulighed for at interagere med kryptokurver, aktier og ETF s. Det giver enhver mulighed for at finansiere deres tegnebog med fiat eller kryptovalutaer som Bitcoin og derefter investere i andre aktiver. \ R \ n \ r \ nApp’en giver mulighed for let udveksling af aktiver, og på grund af at Abra er en ikke-frihedsberøvende tegnebog, er brugere forblive i kontrol over deres midler til enhver tid. Appens enkelhed og et væld af online ressourcer gør Abra til et solidt valg for alle, der starter i kryptoinvesteringens verden, og det giver også adgang til mere traditionelle investeringsmuligheder. \ R \ n \ r \ n Dog er nogle af dens funktioner kan i øjeblikket kun nydes af indbyggerne i visse regioner, og folk i USA og Filippinerne kan overføre penge ind og ud af deres Abra-tegnebøger ved hjælp af hurtige bankoverførsler. Mennesker i EU kan kun bruge Coinify til at foretage SEPA-indskud i deres tegnebøger, mens aktier og ETF’er kun er til brugere uden for USA. \ R \ n \ r \ nAbsra understøtter ikke altcoins altcoins på dette tidspunkt, tjenesten bruger Bittrex til at veksle BTC til alt altcoin, som du hæver, og dette fører til lidt højere gebyrer. \ r \ n \ r \ n På trods af dette giver appen en let fremad og nem at bruge service, og generelt passer Abra til enhver, der ønsker at buy-and-hold-aktiver og mere aktive brugere og / / eller daghandlere foretrækker måske centraliserede børsapps, der indeholder mere avanceret værktøj.","forfatter": {"@type":"Person","navn":"Eugene Kem"},"dato Udgivet":"2020-01-09"},"yderligere Type":"udefineret","Alternativ navn":"udefineret","pris":"udefineret","priser":"udefineret","mærke":"udefineret","kategori":"udefineret","farve":"udefineret","dybde":"udefineret","disambiguatingDescription":"udefineret","gtin":"udefineret","gtin12":"udefineret","gtin13":"udefineret","gtin14":"udefineret","gtin8":"udefineret","højde":"udefineret","identifikator":"udefineret","logo":"udefineret","mainEntityOfPage":"udefineret","materiale":"udefineret","model":"udefineret","mpn":"udefineret","nsn":"udefineret","produktID":"udefineret","produktions dato":"udefineret","Købsdato":"udefineret","udgivelses dato":"udefineret","samme som":"udefineret","sku":"udefineret","slogan":"udefineret","url":"udefineret","vægt":"udefineret","bredde":"udefineret"}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me