Square’s Crypto Division frigiver endelig detaljer om det første Bitcoin-produkt

LDK

Sidste år begyndte Jack Dorsey – administrerende direktør for både Square og Twitter – åbent at shill Bitcoin i en række offentlige kanaler..

For eksempel afslørede han på Joe Rogan Podcast, at han tror, ​​at kryptokurrency bliver en oprindelig valuta på Internettet, og under et officielt indtjeningsopkald for hans fintech-firma Square tog han sig tid til at udråbe sin kærlighed til Bitcoin.

Naturligvis udvidede hans kærlighed til Bitcoin sine firmaer, hvor Square annoncerede en ny division kaldet Square Crypto i 2019.

Dorsey’s forudsætning var, at nogen fortalte ham, at det vigtigste, han kunne gøre for Bitcoin, var at “gøre det bredere kryptoøkosystem bedre”, og dermed oprettelsen af ​​denne nye division til at gøre “hvad der er bedst for kryptosamfundet og individuel økonomisk bemyndigelse.”

#BitcoinTwitter og #CryptoTwitter! Square ansætter 3-4 kryptoingeniører og 1 designer til at arbejde på fuld tid med open source-bidrag til bitcoin / crypto-økosystemet. Arbejd hvor som helst, rapporter direkte til mig, og vi kan endda betale dig i bitcoin! Introduktion @SqCrypto. Hvorfor?

– jack &# 127757;&# 127759;&# 127758; (@jack) 20. marts, 2019

Gennem hele ansættelsesprocessen i denne nye division var teamfotos, memes offentliggjort på Square Cryptos Twitter-side og endda tildelingsprocessen, det var ikke ligefrem klart, hvad dette team arbejdede med.

Holdlederen, en tidligere senior medarbejder hos Google, nævnte produkter, der var beregnet til at forbedre anvendeligheden af ​​Bitcoin som en daglig form for penge, men var langsom til at belyse de satsninger, den så på..

Men i dag fik vi vores svar.

Square Crypto afslører det første produkt, et Bitcoin Lightning Network Developer Kit

Ifølge et Square Crypto-blogindlæg offentliggjort tirsdag, virksomheden har lanceret noget kaldet Lightning Development Kit (LDK).

Dette er ligesom et traditionelt softwareudviklingssæt (SDK), men fokuseret på Lightning Network, en anden-lags skaleringsløsning, der effektivt migrerer nogle transaktioner fra hovedkæden for at muliggøre lynhurtig, effektivt gratis og cross-chain-overførsler.

Vi har holdet. Vi har missionen. Vi har fået hit eller savner tweets. Og nu er det tid til at tale om, hvad vi bygger: Introduktion til Lightning Development Kit eller LDK. ⚡️ https://t.co/o73cJy7Cur

– Square Crypto (@sqcrypto) 21. januar 2020

LDK, som indlægget angiver, tillader tegnebogudviklere at oprette “brugerdefinerede” integrationer af netværket på en “nem, sikker og konfigurerbar måde” gennem en API, demo-apps og andre tekniske værktøjer.

Med hensyn til hvad LDK nøjagtigt kan bruges til, i det mindste set fra ovenfra og ned, gav Square Crypto tre eksempler:

1) Tilføjelse af lynfunktioner til eksisterende bitcoin-tegnebøger – ikke nødvendigt at oprette en separat tegnebog kun til Lightning. 2) Understøtter multi-enhed, multi-applikationsadgang til en enkelt tegnebog. 3) Tillader tegnebøger at foretage UX / sikkerhed / privatliv afvejninger såsom ekstern transaktionssignering og tilpasning af deres sikkerhedskopi til en cloud-tjeneste.

I det væsentlige skal det gøre integrationen af ​​Lightning Network i eksisterende eller kommende kryptovaluta-software meget lettere end det er, og bør derfor øge vedtagelsen af ​​skaleringsløsningen med rigelig tid.

Det er som et skohorn, men med skoen er Bitcoin-software og foden er Lightning Network …

Meget god timing

Udgivelsen af ​​LDK kommer på et meget godt tidspunkt, hvor Lightning Network igen kommer ind i sindet hos Bitcoin og cryptocurrency-entusiaster.

I henhold til tidligere rapporter fra Blockonomi har Bitcoin-talsmand Hodlonaut startet det, der er kendt som Lightning Network Trust Chain for anden gang.

Sidste gang fik denne udfordring, hvor enkeltpersoner bruger Lightning Network og store BTC-transaktioner til at oprette et link mellem Twitter-konti, meget damp. Dorsey og LinkedIn og Microsoft-bestyrelsesmedlem Reid Hoffman deltog i kæden blandt andre fremtrædende medlemmer af samfundet.

Og som et resultat oplevede Lightning Network en strøm af vækst, hvor netværkets kapacitet næsten fordobles i værdi i den tid kæden blev dannet.

Med ankomsten af ​​den anden Trust Chain og Square Cryptos nye Lightning Network-sæt kunne denne Bitcoin-skaleringsløsning se en mikrorenæssance, så at sige.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me