Bitcoin-betalinger: Bakkt afslører flere appoplysninger og patent på firkantede tasker

Da det første blev lanceret, blev Bitcoin markedsført (eller snarere foreslået) som en “peer-to-peer electronic cash” for verden.

Mens mange andre kryptokurver har fulgt Bitcoin ned ad denne sti, er intet digitalt aktiv blevet en udbredt form for digital betaling, selv på steder, hvor traditionelle betalingssystemer kan være ekstremt langsomme, dyre eller helt utilgængelige.

Ja. Ray Dalio, en af ​​verdens mest fremtrædende pengeforvaltere og en stærk talsmand for, at centralbanker måske kommer ud af kontrol, blev for nylig citeret for at sige i et interview med CNBC, at Bitcoin er for volatil til at være en ordentlig butik af værdi og medium for udveksling.

Men i løbet af de sidste 24 timer har to store virksomheder, der arbejder med kryptokurver, annonceret udvikling, der kan hjælpe Bitcoin og andre digitale aktiver med at blive bedre betalingsformer..

Firkantede tasker Patent, der beskriver Crypto-til-Fiat-transaktioner

Square, et fintech-selskab ledet af Twitters Jack Dorsey, der i 2018 integrerede en barebones Bitcoin-udveksling, blev netop tildelt en kryptorelateret patent.

Dette patent skitserer et system, der gør det muligt hurtigt at konvertere fiat til “ikke-fiat” -instrumenter, hvor dokumentet nævner ordet “Bitcoin” og “kryptokurrency” (og Ethereum også) ved flere lejligheder:

Den nuværende teknologi tillader en første part at betale i en hvilken som helst valuta, mens den anden part kan betale i en hvilken som helst valuta.

Netværket og teknologien, der er defineret i patentet, kunne teoretisk muliggøre sømløse krypto-til-fiat- og fiat-til-kryptotransaktioner, hvilket potentielt mindsker det tidligere nævnte volatilitetselement, som Dalio beskrev som en hovedfaktor, der tilbageholder Bitcoins gyldighed som en form for penge.

Dette er ikke den eneste crypto betalingsrelaterede meddelelse, Square har offentliggjort for nylig.

I henhold til tidligere rapporter fra Blockonomi afslørede Square Crypto, firmaets interne blockchain-fokuserede division, Lightning Development Kit (LDK) tirsdag.

Dette er som et traditionelt softwareudviklingssæt (SDK), men fokuseret på Lightning Network, en anden-lags skaleringsløsning, der effektivt migrerer nogle transaktioner fra hovedkæden for at muliggøre lynhurtige, effektivt gratis og tværgående overførsler.

LDK, som indlægget angiver, tillader tegnebogudviklere at oprette “brugerdefinerede” integrationer af netværket på en “nem, sikker og konfigurerbar måde” gennem en API, demo-apps og andre tekniske værktøjer.

I det væsentlige, uden tekniske termer og crypto lingo, skal dette produkt gøre integrationen af ​​Lightning Network i eksisterende eller kommende cryptocurrency software meget lettere, end det er, og bør derfor øge vedtagelsen af ​​skaleringsløsningen med rigelig tid.

Bakkt afslører flere detaljer om Starbucks-associeret Crypto-app

I en lignende stamme af nyheder afslørede onsdag Adam White, præsident for kryptokurrencyinfrastrukturgiganten Bakkt, flere detaljer om hans virksomheds længe ventede forbrugerapplikation.

Det Microsoft- og interkontinentale Exchange-støttede firma har fokuseret på Bitcoin-derivater og finansielle køretøjer til institutionelle kunder siden lanceringen, men har til hensigt at udvide til forbrugerinfrastruktur med denne app.

BakktLæs: Hvad er Bakkt?

Per a rapport fra The Block, sagde White ved en af ​​afsætningsbegivenhederne i Davos, Schweiz, at forbruger-appen ikke vil være begrænset til kun kryptokurver som Bitcoin, men vil også være i stand til at interagere med andre digitale værdier såsom loyalitetsbelønningspunkter og digitale repræsentationer af aktier.

Industriens direktør sagde også, at applikationen kan omfatte handel med aktiver, en portal for købmænd og andre digitale aktiver, der “ville gøre appen mere lig et traditionelt fintech-produkt som PayPal end et krypto-native-tilbud”, The Block-rapporten Læs.

I 2019 bragte det samme afsætningsmulighed nyheden om, at Starbucks – som har bakket op om Bakkt – muligvis accepterer Bitcoin gennem upstarts mobilapplikation, selvom det ikke er klart, om denne plan stadig er på bordet.

Men hvis det skulle være, kunne Bakks forbruger-kryptokurrency-app markere et massivt skridt fremad i denne branches mål om at blive en vigtig del af betalinger og bredere finansiering.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me