StocksToTrade anmeldelse: En alt-i-en aktiehandelsplatform

Stockstotrade anmeldelse

Aktiehandel er en sektor, der har været vidne til betydelige ændringer siden lanceringen af ​​Internettet. I dag er der snesevis af webapplikationer og platforme designet til at hjælpe nybegynderhandlere med at blive erfarne professionelle. Den største anstødssten er at finde en enkelt applikation, der kan fungere som en one-stop-shop til alle dine handelsbehov.

Med det i tankerne, Aktier til handel hævder at tilbyde alt, hvad en spirende erhvervsdrivende har brug for for at få succes på aktiemarkedet. Platformen stræber efter at hjælpe dig med hurtigt at analysere og identificere handelsstrategier. StocksToTrade hævder, at det kan være din digitale hedgefondsforvalter, der ikke kun kan lette handelsbeslutninger – men også tilbyde dig hjælp til at finde de bedste muligheder for at skabe.

Så hvor godt holder StocksToTrade sine løfter? I denne anmeldelse dykker vi ned i, hvad platformen tilbyder fra top til bund for at finde ud af, om StocksToTrade kan bringe dine investeringer til et andet niveau.

Besøg StocksToTrade

Hvad er StocksToTrade?

StocksToTrade er en forskningsplatform designet af handlende til handlende. Udbyderen leverer ikke handels- og tekniske værktøjer pr. Ordsprog. I stedet har platformen udviklet indbyggede algoritmer og scannere til at underrette dig om eventuelle muligheder på markedet.

StocksToTrade-hjemmesideStocksToTrade-hjemmeside

Handelsscreeneren kan give dig realtidsdata, som er et ikke-omsætteligt aspekt af enhver handelsstrategi. StocksToTrade gør det muligt for dig at udføre handel fra hvor som helst. Datasoftwaren kan give dig alle de nødvendige data til strategisering samt øjeblikkelige lageradvarsler for at hjælpe dig med at foretage hurtige bevægelser.

Platformen udstyrer dig med funktioner som:

 • Realtidsdata for alle amerikanske aktier
 • Adgang til større amerikanske markeder, herunder NASDAQ, NYSE, AMEX og OTC
 • Scanner med flere kriterier
 • Diagrammer med nyhedsindikatorer
 • Opret overvågningslister
 • Papirhandel faciliteter

Samlet set har StocksToTrade formået at kuratere det væsentlige for at gøre din handel så effektiv som muligt. Platformen er oprettet til at matche ekspertisen hos forhandlere på forskellige niveauer. Begyndere kan bruge den grundlæggende måde, mens de lærer, og avancerede forhandlere har et udvalg af overlegne indikatorer og screeningtilpasere, der kan drage fordel af.

StocksToTrade-funktioner

Screenere

En af de mest bemærkelsesværdige funktioner i StocksToTrade er dens indbyggede scannere. Softwaren leveres med et antal foruddefinerede aktiescanninger for at genkende potentielle handelsmuligheder. Screenerne giver dig mulighed for at oprette ubegrænsede overvågningslister baseret på alle strategier, du vælger.

Den bedste del er, at erfarne handelsfolk på platformen allerede har oprettet forudbyggede screenere i henhold til de handelskriterier, de bruger dagligt. Dette er en særlig nyttig funktion for begyndere at lære og finde muligheder.

ScreenereScreenere

Afhængigt af den type handel, du vil forfølge, kan du finde screenere, der inkluderer målinger som nylige gevinster, bullish eller bearish scanninger og en række andre komplekse faktorer.

Det visuelle kortlag følger et rent layout, hvilket gør det let at definere screeningparametre og få adgang til dem ved at klikke på en knap. For forhandlere, der foretrækker at foretage grundig teknisk analyse, har screeneren også evnen til at filtrere baseret på brugerdefinerede tekniske indikatorer.

Oracle Scanner

StocksToTrade har designet sin Oracle-scanner specifikt til at finde aktier med stort potentiale for bevægelse på markedet. Denne scanner kører 24/7 og giver dig masser af aktierelaterede data, der kan hjælpe dig med at identificere potentielle markedsførere.

Oracle ScannerOracle Scanner

Det beregnes i realtid og giver support- og modstandsindikatorer for de aktier, du foreslås at undersøge nærmere. Oracle analyserer de tidligere lagers præstationer for at beregne, hvilke der viser lignende forhold.

Det visuelle interval vil afsløre, om bestanden muligvis går op eller ned sammen med flere andre indikatorer, der hjælper dig med at træffe en informeret beslutning.

Nyhedskort

Grundlæggende nyheder, der har potentialet til at påvirke værdien af ​​en aktieinvestering, er af største betydning på handelsgulvet. Med dette i tankerne holder StockstoTrade styr på flere økonomiske nyhedskilder for at give dig en forenklet version, der reducerer rodet.

Denne ligefremme og koncise udlæsning kan hjælpe dig med at modernisere dine handelskriterier, da du har svarene ved hånden.

Du kan hurtigt finde oplysninger om forskellige sektorer, virksomhedsnyheder, indtjeningsrapporter, SEC-arkivering og mere. Hvis du normalt bruger timer på at undersøge aktier, kan denne særlige funktion spare dig for en betydelig tid.

Det er ikke nødvendigt at grave gennem websider for at finde de oplysninger, der er relevante for dig. Det er også værd at bemærke, at i modsætning til flere andre platforme på denne markedsplads tilbyder StocksToTrade både niveau 1 og niveau 2 data.

Mæglerintegration

StocksToTrade er primært en handelsplatform, der fungerer uden en mægler. Men hvis du allerede har en handelskonto, så Mæglerintegration er en funktion, der sandsynligvis vil være gavnlig for dig.

Dette skyldes, at platformen giver dig mulighed for at handle amerikanske værdipapirer, mens du videregiver al ordreinformation og kommunikation direkte til din mægler. Denne korrespondance køres gennem mæglerens respektive API, hvorpå det er mæglerens ansvar at udføre dine handler og give dig opdateringer.

MæglerintegrationMæglerintegration

I skrivende stund tilbyder StocksToTrade integration med ETrade, Tradier Brokerage og Interactive Brokers. Der er også planer for, at TradeStation, T.D. Ameritrade og RobinHood kan integreres med platformen i den nærmeste fremtid. Der er ikke noget ekstra gebyr for mæglerintegration, da dette er inkluderet i dit abonnement.

Hvis du endnu ikke skal åbne en mæglerkonto, har StocksToTrade gået sammen med Tradier for at tilbyde dig eksklusive pakker. Dette opkræves $ 14,99 pr. Måned for ubegrænsede ordrer og et lavt minimumskrav på $ 500.

Få en børshandelsmentor

Før internettet kom, var det en anstrengende proces at lære, hvordan man handlede effektivt, med kun lidt hjælp. Dette er slet ikke tilfældet med StocksToTrade, da platformen har oprettet sit helt eget ‘STT University’.

Dette inkluderer en overflod af ressourcer med hensyn til blogs, podcasts og videoer. Du kan lære at bruge STT-systemet, inklusive alle dets funktioner. Holdet tilbyder også tip til, hvordan man bruger dets forskellige værktøjer til at hjælpe med at planlægge dine handelsmetoder.

En ekstra funktion, der er værd at bemærke, er teamet fra ‘SteadyTrading’. Anført af Tim Bohen – personen er velkendt i onlinehandelsområdet. Der udgives webinarer og blogs om forskellige elementer i handel hver eneste dag.

I sidste ende tilbyder STT University et væld af oplysninger til enhver erhvervsdrivende, det være sig en nybegynder eller en erfaren professionel.

StocksToTrade-priser

StocksToTrade tilbyder to abonnementsplaner – månedligt og årligt. Imidlertid giver platformen dig også chancen for at afprøve dens funktioner med en prøveplan til en lille pris.

StocksToTrade-priserStocksToTrade-priser

Prøveplan til $ 7 i 14 dage

 • Find aktier og undersøg IPO’er
 • Generer overvågningslister baseret på din handelsstil og præferencer
 • Handel med StocksToTrade ved at integrere med din mægler

Månedlig plan til $ 179,95

 • Overvåg aktier og potentielle handler
 • Forskningsværktøjer til at scanne, screene, planlægge og udføre handler
 • Modtag data i realtid
 • Adgang til indbyggede og tilpasselige funktioner
 • Udfør handler gennem mæglere
 • Adgang til StocksToTrade University

Det Årsplanen opkræves $ 1.899,50 og leveres med alle ovennævnte produktfunktioner. Hvis du er i det i det lange løb, så er denne plan værd at overveje.

Mens månedlige og årlige planer tilbyder alle kernefunktioner, giver StocksToTrade dig mulighed for at tilføje yderligere værktøjer.

Du kan vælge at opgradere din konto med følgende:

Small-Cap raketter Nyhedsbrev

$ 50 månedligt og $ 500 årligt

Oracle Daily Direction Alerts

$ 97 månedligt og $ 970 årligt

TipRanks handelsstemning

$ 8,95 månedligt og $ 89,5 årligt

Breaking News Chat

$ 49 månedligt og $ 490 årligt

Niveau 2-data

$ 29 månedligt og $ 345 årligt

Hvis du er en seriøs erhvervsdrivende, der søger datapunkter fra flere kilder, kan disse tilføjelser være af stor værdi for at få yderligere indsigt i forskellige markeder.

Skal du bruge StocksToTrade?

StocksToTrade er en passende måde at investere i den noget ustabile arena for aktier. Det vil hjælpe dig med at identificere potentielle indtjeningsmuligheder på tværs af flere markedspladser.

Ved første øjekast kan platformens layout virke lidt overvældende for begyndere. Når du først er vant til den måde, tingene fungerer på, vil du opdage, at platformen giver dig problemfri adgang til teknisk analyse og hjælper dig med at planlægge dine personlige strategier.

Fordele ved StocksToTrade

 • Giver dig muligheden for at scanne enhver strategi eller vælge mellem dokumenterede kriterier
 • Fleksibilitet til at tage forudbyggede scanningsopsætninger og bruge det til at opbygge dine handelsvaner
 • En bred vifte af værktøjer, der hjælper dig med at blive en rentabel erhvervsdrivende
 • Oracle Screener og niveau 2-datatilgængelighed
 • Evne til at tilpasse overvågningslister, nyheder og aktier

StocksToTrade anmeldelse: Dommen?

StocksToTrade tilbyder nogle af de nødvendige værktøjer til at hjælpe dig med at navigere dig igennem op- og nedture på aktiemarkedet. Det advarer dig, når vigtige udviklinger opstår, og giver dig mulighed for at tage smarte beslutninger i realtid.

Platformen blev designet specielt til avancerede tekniske forhandlere i tankerne. Når det er sagt, tilskynder det også begyndere til at lære og drage fordel af dets ressourcer til at hjælpe dem med at tage deres handelsindsats til det næste niveau.

Besøg StocksToTrade

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me