Enjin Cyborg Quest: Spilkonkurrence med $ 50.000 præmiepot

Cyborg

Blockchain-baseret spilplatform Enjin (ENJ) har indgået et samarbejde med SwissBorg om en konkurrence på tværs af platforme med en samlet pris på $ 50.000. Begivenheden vil se spillere, der konkurrerer på tværs af otte forskellige titler i en “Ready Player One” -konkurrence.

Blockchain bliver en integreret del af den igangværende udvikling i spilbranchen. Interessenter siger, at den nye teknologi giver spillerne mulighed for at passere værdi fra spilmiljøer til finansielle markeder og dermed give en platform til at tokenisere underholdningsværdien af ​​disse spil..

Enjin Cyborg Quest vil involvere otte spil

Enjin annoncerede nyheden om sit partnerskab med SwissBorg via en pressemeddelelse, der blev delt med Blockonomi onsdag (29. juli 2020). Døbt “Cyborg Quest”, Enjin og SwissBorg har skabt en platformskonkurrence på tværs af platforme på tværs af otte forskellige titler, der starter den 3. august 2020.

Ifølge pressemeddelelsen vil spilkonkurrencen involvere titler som Bitcoin Hodler, Grasshopper Farm, Min-Mins og Lost Relics. De andre fire spil i konkurrencen inkluderer Forest Knight, Kingdom Karnage, MyMeta Minecraft og The Six Dragons.

Spillere, der afslutter de første syv kampe, modtager Cyborg; et NFT-token udviklet af SwissBorg. Deltagerne bliver nødt til at samle tokens for at få adgang til Lost Relic, som er det sidste spil i konkurrencen på tværs af platforme.

I kommentar til konkurrencen bemærkede Maxim Blagov, administrerende direktør for Enjin:

”Dette er den første af mange cross-game begivenheder, der vil opstå takket være vores blockchain-teknologi. Vi har lavet værktøjer, som spillere elsker i over 10 år, og når vi skubber konvolutten igen, tager vi endnu et skridt mod en digital verden, hvor hverdagslige mennesker kan leve deres liv og finde deres formue. ”

Ifølge en Enjin-blogindlæg på Cyborg Quest, 16 hovedvindere forventes at komme ud af spilkonkurrencen. Vinderne modtager SwissBorg premium-konto tokens til en værdi af $ 50.000.

Deltagere, der afslutter konkurrencen, modtager også en SwissBorg-robot, som er et unikt blockchain-aktiv, der kan bruges i spil som Lost Relics, MyMeta Minecraft og Forest Knight. Konkurrencen er også en del af fejringen af ​​Enjin-møntens notering på SwissBorg Wealth App.

Baseret på denne liste vil spillerne være i stand til at handle og sælge deres belønningstokener for ENJ. Enjin Coin-token er i øjeblikket den 61. rangerede kryptokurrency efter markedsværdi.

Spil

For at deltage skal du spille tre eller flere blockchain-spil (et spil fra hver del), indtil du med succes henter et Cyborg-hoved, torso og ben.

  • Start dato: Mandag 3. august kl. 12:00 Pacific Time
  • Slutdato: Lørdag 8. august kl. 23:00 Pacific Time

Del 1: Gendan Cyborgs hoved

Spil Kingdom Karnage

En grusom verden fyldt med monstre og dæmoner. Kæmp dig strategisk gennem horder af fjender for at komme til Cyborgs hoved.

Spil videre Browser, PC, eller Android.

Spil MyMeta Minecraft

Et multiverset af eventyr gennem magiske kongeriger til helvede mareridt. Dræb bølger af skræmmende monstre og knus den onde Red Borg for at genvinde Cyborgs hoved.

Spil ind Minecraft Java Edition.

Spil Grasshopper Farm

En lunefuld verden af ​​sjov og flair, hvor græshopper regerer og kæmper med hinanden om magten. Udfør interessante quests og gåder for at erhverve Cyborgs hoved.

Spil videre Telegram.

Del 2: Gendan Cyborgs torso

Spil Forest Knight

I dette land med udøde skabninger og monstre overlever kun de mest hæderlige riddere og trives. Strategisk overmanøvrer dine modstandere, og bliv belønnet med Cyborgs torso.

Spil videre Android.

Min-min

At kæmpe i skyerne er en udfordring at se. Saml dine tropper for at opbygge en ustoppelig hær og kæmp gennem horder af usete fjender for at samle Cyborgs torso.

Spil videre Android eller iOS.

Tokenizing Gaming Ecosystem Via Blockchain Technology

Ifølge Enjin-bloggen er Cyborg Quest også en øvelseskørsel for Enjins kommende Multiverse Quest. Multiverse Quest er Enjins ambitiøse cross-game-oplevelse, der involverer Monolith; det første nogensinde ERC-1155-token oprettet, som også understøttes af $ 200.000 i ENJ. Ethereum vedtog ERC-1155 tokenstandarden tilbage i midten af ​​juni 2019.

Enjin er fortsat en af ​​de største deltagere i den nye tendens til blockchain-udnyttelse i spilbranchen.

Som tidligere rapporteret af Blockonomi er Enjin stærkt involveret i bevægelsen mod decentraliseret spil med nøglepartnerskaber med lignende Samsung Electronics og Microsoft.

For SwissBorg-medstifter Anthony Lesoismier giver blockchain et baselag for spillere til at passere deres digitale velstand fra spilverdenen til den “virkelige verden.” ERC-1155-standarden bliver i stigende grad de facto-token for tokeniserende samlerobjekter, der findes i adskillige nye generationens spil.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me