Ethereum News: Rocket’s grootste lening ooit ondersteund door +400 Decentraland Plots

Raket NFT

Rocket, een eerste-in-zijn-soort kredietverlenende onderneming op Ethereum, is baanbrekend op het kruispunt van digitale verzamelobjecten, bekend als niet-vervangbare tokens (NFT’s) in de volkstaal van de ruimte, en Ethereum’s gedecentraliseerde financiële arena.

Eerder dit jaar gelanceerd na het recente werk van MetaCartel als aas Alex Masmejean op het gebied van leningen met onderpand, heeft Rocket zojuist zijn laatste mijlpaal bereikt dankzij de grootste lening tot nu toe: 20.000 Dai stablecoin-tokens tegen een waarde van $ 100.000 aan Decentraland-onroerend goed.

De lening van $ 20.000, aangekondigd op 2 maart, is gepland voor een looptijd van 6 maanden tegen 12 procent APR en wordt ondersteund door 421 percelen LAND, d.w.z. NFT-tokens die percelen virtueel onroerend goed in Decentraland vertegenwoordigen.

In de deal graven

Volgens hun due diligence-proces waardeerde het Rocket-team de 421 NFT’s conservatief op $ 100.000. Hun meest agressieve waardering voor het digitale areaal was echter zo hoog als $ 500.000.

Waarom dan zoveel voor een paar honderd tokens? Rocket had ongetwijfeld een paar primaire overwegingen, de eerste was misschien de liquiditeitsfactor. Deze deal werkte dus, omdat de NFT’s van Decentraland de afgelopen maanden een topvolume hebben behaald in het NFT-ecosysteem.

Vervolgens is er de grote kwestie van waarde, en voor een groeiend aantal gebruikers scoren de pakketten van Decentraland daar momenteel goed op.

Uitzoomend, de jaren-in-the-making virtuele wereld die vorige maand op het Ethereum-mainnet werd gelanceerd, en een $ 100.000 schattenjachtcampagne die samenviel met die aankomst, heeft meer mensen geïnteresseerd en gebruikt het platform dan ooit tevoren. Het lijkt op te stijgen en heeft dan in het algemeen meer voordelen.

Daar komt nog bij dat LAND-tokens op dit moment ook direct een aardige cent op de markt opleveren. De gemiddelde verkoopprijs van LAND in de afgelopen week was bijvoorbeeld 5 ETH, of ongeveer $ 1.200 tegen huidige prijzen, volgens de OpenSea-marktplaats. De NFT’s hebben momenteel ook een bodemprijs van iets minder dan 3 ETH op OpenSea.

Toch lijken de 421 LAND-tokens in kwestie veilig klaar om voor bovengemiddelde prijzen te gaan vanwege hun locatie: de pakketten bevinden zich direct naast een van Decentraland’s ‘Genesis Plazas’, die belangrijke, zeer gewaardeerde punten zijn binnen de virtuele wereld. ecosysteem.

Aankondiging van lening # 4: 20.000 DAI tegen $ 100.000 aan virtueel vermogen &# 127969;

&# 128073; 421 LAND-pakketten @decentraland

&# 128073; 12% APR, 6 maanden lang

&# 128073; Onze schatting is conservatief. Hoogste: $ 500.000.

&# 128073; Koppeling https://t.co/KGFdqeO0WQ

&# 128073; Mysterieuze eigenaar: @metakovan

Beste cryptonatieve onderpand. &# 128640; pic.twitter.com/OzM4InKCyf

– Raket (@RocketNFT) 2 maart 2020

Alles bij elkaar genomen, voelde Rocket zich comfortabel om verder te gaan met hun grootste lening tot nu toe, nadat ze hadden geconcludeerd dat ze solide kansen zullen hebben om te herstellen in geval van wanbetaling door de tokens te veilen..

In een vervolgcommentaar bevestigde het team ook met name dat ze het eigendom van het LAND via Gnosis Safe naar een multi-signature wallet gingen verplaatsen om de NFT’s veilig te bewaren..

Een voorproefje van wat komen gaat

De lener achter de lening, een pseudoniem genaamd MetaKovan, zei op het nieuws dat de lening niet alleen de grootste van Rocket was, maar ook de grootste deal in zijn soort in de crypto-economie tot nu toe. Bovendien spraken ze hun optimisme uit dat soortgelijke deals in de loop van de tijd nog efficiënter zouden worden.

“De onderpandverhoudingen zullen beter worden, maar [dit is] een goede indicatie van wat er daarna komt”, voegde MetaKovan toe.

Op Heels of Cryptoart Milestone

Decentraland is een populair onderdeel van de jonge NFT-ruimte van Ethereum, maar een ander gebied dat niet kan worden genegeerd, is de sector van de NFT-kunst of cryptoart.

In plaats van virtueel onroerend goed uit te drukken, zijn dergelijke NFT’s verbonden met digitale kunstwerken en zijn ze, dankzij slimme contracten, aantoonbaar schaars. En de creatie en verzameling van deze stukken is de laatste tijd in opkomst, een feit dat niet verloren is gegaan op Rocket.

Dat komt omdat het project vorige maand zijn eerste lening verstrekte, ondersteund door cryptoart. Door de deal leende Rocket 1.000 Dai aan ondernemer Rene Schmidt voor een termijn van zes maanden met 30 procent APR. In ruil daarvoor bood Schmidt twee NFT-stukken van de kunstenaar Josie Bellini aan als onderpand.

Aankondiging van lening # 3: 1.000 DAI aan @ reneil1337 tegen @josiebellini NFT Art &# 128444;

– Eerste lening ooit met Crypto Art-ondersteuning &# 127912;

– 2 stuks Josie + 1 @Poapxyz van @EFDevcon als reputatie

– 6 maanden looptijd, 15% rente (30 APR)

Binnenkort meer leningen &# 128640; pic.twitter.com/GY1YSyxNIx

– Raket (@RocketNFT) 26 februari 2020

Het is op zijn zachtst gezegd een vroege en interessante uitstap, en het is de eerste die nog komt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me