Hvordan Ethereum ændrer verden og peger på en lysere fremtid

Ethereum

Nogle mennesker påpeger, at kryptoøkonomien stadig er relativt lille, så selv dens største begivenheder stadig kun er storme i en tekande.

Jeg er uenig i dette synspunkt, især hvad angår Ethereum. Hvorfor? For hvis du ser nøje, driver Ethereum allerede fantastiske og i mange tilfælde hidtil usete løsninger og tjenester i her og nu.

Den førende intelligente kontraktplatform er en ny form for offentlig infrastruktur, og dens økosystem er nået langt nok nu, at det i det mindste for mig ser ud til at være alt andet end uundgåeligt, at denne infrastruktur vil blive mere bredt vedtaget i de kommende år.

Det skyldes, at hvis Ethereum er så nyttigt nu, skal det være så meget mere nyttigt, når tiden går. Så for at få en bedre forståelse af, hvorfor Ethereum allerede er en game-changer i verden i dag, lad os undersøge de store stjerner i platformens metaforiske konstellation.

Finans for enhver

Med en Ethereum-adresse kan enhver i verden gemme, investere, låne, låne og handle med alle over hele kloden, der også har en Ethereum-adresse.

Den bedste del af denne dynamik? Alle disse aktiviteter drives af en decentraliseret blockchain snarere end af et centraliseret firma, der har sine egne luner og regulatoriske pres. PayPal lukker muligvis din konto af denne eller den anden grund, men Ethereum kan ikke.

I overensstemmelse hermed tilbyder Ethereum en stadig mere globaliseret verden et stærkt alternativt finansielt system, der har selvsuverænitet i centrum.

Decentrale børser

Centraliserede krypto-udvekslinger håndhæver KYC og styrer dine midler. Decentraliserede børser gør ingen af ​​disse ting, hvilket er en stor grund til, at Ethereums DEX-scene er eksploderet indtil videre i 2020.

Det giver mulighed for at kunne handle tilladelsesløst og døgnet rundt, og den seneste vækst i DEX-sektoren beviser det. Tag sagen om Uniswap, Ethereum-samfundets elskede DEX. Uniswap-skaberen Hayden Adams sagde denne måned, at Uniswaps volumen står for at være højere i juni 2020, end det var i hele 2019.

&# 128246; Lidt tabt i støjen, decentral handel * eksploderer * lige nu

&# 129412; @UniswapProtocol volumen alene er på rette vej for ~ $ 400 millioner i denne måned, mere end hele 2019 tilsammen

&# 128184; Årlig, det er ~ $ 4,8 mia i handelsvolumen og ~ $ 14,4 mio i likviditetsudbydergebyrer pic.twitter.com/aOaRyaNgzB

– Hayden Adams &# 129412; (@haydenzadams) 25. juni 2020

Desuden bliver Ethereums DEX’er hele tiden mere effektive og billigere, til det punkt, at de nu kommer til at konkurrere med deres centraliserede valutamodparter.

Digitale kooperativer

Digitale kooperativer vil vinde meget mere trækkraft fremad takket være stigningen i en vrimlende scene af decentrale autonome organisationer (DAO’er) oven på Ethereum i løbet af det sidste halvandet år.

Der er DAO’er til samfundskoordinering (MolochDAO, MetaCartel), til ventureinvestering (LAO, MetaCartel Ventures), esports (MetaClan), professionelle tjenester (Raid Guild) og meget mere.

Disse grupper er tidlige trailblazers, der viser nye typer gruppekoordinering er mulige takket være Ethereum.

Billige internationale betalinger

Den traditionelle finansielle verden mangler ikke almindelige betalingsskinner. Men disse skinner er centraliserede, regionale og tilbøjelige til mellemmandafgifter undervejs.

Resultatet er, at traditionelle betalinger kan være ret dyre. Hvis du vil sende et par tusinde dollars via PayPal, vil betalingsgiganten spise en ikke-triviel del af summen op med et overførselsgebyr.

Kontraster dette med Ethereum, som kan drive en betaling på $ 5 eller en betaling på $ 5 milliarder overalt i verden for blot et par cent. Og efterhånden som Ethereums økosystem udvikler sig teknologisk, bliver det kun billigere at handle via platformen også.

Open Source-finansieringsinnovationer

Finansiering af open source-indsats var et problem, før Ethereum nogensinde eksisterede. Men platformen har givet anledning til banebrydende indsats, ligesom Gitcoin-tilskud, det kunne ændre den måde, verden ser på open source-finansiering i de kommende år.

For eksempel er Gitcoin Grants afhængig af kvadratisk finansiering, en donationsmekanisme, der hjælper med at matche donerede midler på en demokratisk måde. Den decentrale tjeneste har været et stort hit, når det kommer til at tillade Ethereum-projekter at få mere finansiering, og det vil helt sikkert fortsætte med at stige i popularitet.

Sociale penge er lette

Ethereum gør tokenisering let. Denne virkelighed har givet anledning til “sociale penge”, hvor enkeltpersoner og skabere kan lancere personlige tokens, der giver dem måder at tjene penge på indhold som aldrig før. Det giver fans også en måde at blive involverede interessenter i mennesker af interesse.

I dette felt, Rulle – den “nye standard inden for sociale penge” – er en tidlig innovator. De har gjort sociale penge lette at omfavne dette tidligt, så forvent flere mennesker til at komme rundt i sektoren, da kryptoøkonomien fortsætter med at vokse.

Digitale samlerobjekter

Samlerobjekter kan nu være programmerbare takket være Ethereum, og denne mulighed har ført til et blomstrende digitalt samlerobjektøkosystem på den smarte kontraktplatform. Hvor samlerobjekter engang var illikvide, bliver de nu flydende på Ethereum.

Disse samleobjekter eller NFT’er til ikke-svampelige tokens dukkede op på Ethereum gennem lignende som CryptoPunks og CryptoKitties i 2017.

År senere, og der er snesevis af “nifties” -projekter, hvis samleobjekter vil leve på Ethereum blockchain for evigt, alt imens de er beviseligt knappe og tyverisikre. En ny æra med digital indsamling ligger tilsyneladende foran.

VR ejendomsmarkeder

Ethereum er også hjemsted for flere bemærkelsesværdige virtual reality-verdener som Cryptovoxels, Decentraland, The Sandbox og mere. Disse samfundshub vokser også hurtigt.

CryptovoxelsCryptovoxels: Inde i et af de sejeste virtuelle verdensprojekter på Ethereum

Det, der er fantastisk, er, at disse verdener allerede bruges til at være vært for VR-begivenheder, fremvise kunstneres NFT’er, udstille spil og videre, og alt dette potentiale har Ethereums VR-ejendomsmarked blomstret for nylig. Bygherrer og svømmeføtter har en ny måde at foretage sig i overensstemmelse hermed.

Automated Artist Royalties

Ethereums stigende digitale kunstmarkeder har været tidlige ædelstene for platformen, og en fantastisk ting, de tilbyder – og som Ethereum generelt tilbyder – er automatiserede royaltybetalinger til kunstnere for sekundært salg.

Hvorfor er det så stort? Fordi der ikke er nogen analog i den traditionelle kunstverden, hvor kunstnere typisk aldrig modtager royalties for sekundært salg overhovedet, og galleribetalinger kan tage uger.

Blockchain & amp; KunstBlockchain & Kunst: Hvordan denne teknologi påvirker en ældgammel industri

Hver gang en kunstners NFT sælges på Ethereum, kan en smart kontrakt automatisk sende skaberen en del af salget. Med en royalty på 10% ville en kunstner f.eks. Modtage 0,1 ETH for et sekundært salg på 1 ETH. Dette er en stor fordel for skabere, og jeg forventer, at det bliver meget populært i fremtiden.

Spil for at tjene spil

Ethereum er allerede godt nu, fordi det også viser, at spil kan give deres brugere nye indtægtsstrømme.

Specifikt er der opstået en play-to-earn-bevægelse på Ethereum i de seneste måneder, og det handler om at belønne og styrke spillerne. Der er Axie Infinity, hvor du kan male gennem kampe for at tjene Small Love Potion (SLP) tokens, der kan sælges, eller handelskortspillet Gods Unchained, hvor du kan sælge optjente kort til fortjeneste.

Hovedstad i banebrydende Blockchain Tech

En anden vigtig grund til ikke at sove på Ethereum i det næste årti? Det er i øjeblikket hjemsted for de mest næste generations løsninger i hele blockchain-arenaen.

For eksempel er økosystemets oracle tech scene (Chainlink, Augur, Maker) i øjeblikket mest vrimlende oven på Ethereum. Der er mere lovende lag-to-skaleringsløsninger (Fuel, Loopring, StarkEx), der bygger på Ethereum end andre steder. Og Ethereums basislag vil i sidste ende også få en avanceret opgradering af dets skaleringskræfter, når platformen omfavner sharding i Ethereum 2.0.

Konklusion

Ethereum er ved at blive 5 år gammel, og tingene begynder kun lige at blive ekstremt interessante for platformen. Hvis dette er hvor langt projektet kan komme om et halvt årti, forestil dig hvordan det vil se ud om to årtier fra nu?

Der kan ske meget imellem, og Ethereum står stadig over for ingen mangel på udfordringer over hele linjen. Men det er utvivlsomt, at der er masser af grunde til at være begejstrede for Ethereum nu, og hvor det går hen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me