Cryptovoxels: Inde i et af de sejeste virtuelle verdensprojekter på Ethereum

Cryptovoxels

Selv da den globale økonomi står over for hidtil usete niveauer af usikkerhed, har Ethereum – det næststørste blockchain-projekt i kryptoøkonomien – aldrig været mere vital og lovende.

For at være sikker har de største sektorer, der driver Ethereums nylige opstigning, været arenaerne for decentraliseret finansiering eller DeFi og stablecoins, der samlet netop nåede en ny markedsværdi på højst 8 milliarder dollars på toppen af ​​Ethereum..

Alligevel for så lovende som DeFi og stablecoins er, har de generelt også overskygget den lovende fremgang for nogle andre Ethereum-projekter i de seneste uger. Efter min ydmyge mening som kryptoanalytiker er Cryptovoxels, en virtuel verden, der er bygget på Ethereum, set for sent eksplosiv vækst, et af verdens hidtil mest undervurderede projekter..

Det tror jeg ikke engang Cryptovoxels er i sig selv en garanteret blockbuster på lang sigt. Jeg tror snarere, at den virtuelle verden har alt at gøre for et projekt, der kunne blive meget større senere, og i den forstand gør den store trækkraft, den allerede har gjort, det til noget af et blockbuster-hit allerede.

I det mindste vrimler projektet nu og peger mod et vrimlende virtuelt verdensøkosystem oven på Ethereum i de kommende år. For dem, der er interesserede i at lære mere, lad os dykke nærmere ind i CV’et!

Hvad er Cryptovoxels?

Kort sagt, Cryptovoxels er en virtual reality (VR) verden bygget på Ethereum. Kort sagt giver projektet dig mulighed for at købe og sælge virtuelle ejendomme og andre digitale aktiver i CV-verdenen.

Alligevel er det Minecraft-lignende CV bestemt mere end bare summen af ​​dets dele. Projektet er blandt andet del fast ejendom, del VR, del hyper-digitalisering og del krypto. Samfundet, som projektet hidtil har tilført, er heller ikke monolitisk, men snarere ret forskelligt: ​​der har været spekulanter og bygherrer og alle imellem i CV til dato.

Disse realiteter har tilsammen ført til mere end 7.300 ETH i transaktionsvolumen omkring CV-pakker hidtil. Og en sådan mængde vil stige i overskuelig fremtid, da CV-plots nu er mere efterspurgte og dermed dyrere end nogensinde.

Mød Cryptovoxels - en brugerejet virtuel verden.Mød Cryptovoxels – en brugerejet virtuel verden.

Et land for skabere

Cryptovoxels giver digitale bygherrer en Minecraft-lignende oplevelse. På denne måde har CV allerede set masser af talentfulde bygherrer, der strutter deres ting med imponerende byggepladser inden for den digitale verden.

Alligevel er digitale arkitekter kun en indlysende bruger af CV. I virkeligheden er den digitale verdens nytte virkelig kun begrænset af brugernes forestillinger. Som sådan er Cryptovoxels-projektet i de seneste måneder blevet en vigtig gallerivej for fremtrædende kryptokunstnere.

Med andre ord, mange kunstnere, der bygger ikke-fungible tokens (NFT’er) oven på Ethereum, bygger nu gallerier og viser deres værker i CV, hvilket bare viser, hvor meget den unge platform har været venlig over for indholdsskabere generelt.

Hvorfor? Den “digitalt knappe” faktor

En af de mest bemærkelsesværdige NFT-analytikere i øjeblikket i Ethereums økosystem er Andrew Steinwold, udgiveren af Zima Red nyhedsbrev.

Denne måned udgav Steinwold en Zima Red-udgave med navnet “Det knappe web.”Du vil helt sikkert gerne læse det længere stykke, men for at opsummere det argumenterede Steinwold deri, at virtuelle verdensprojekter som CV var“ knappe webplatforme. ” Hvis du vil forstå, hvorfor CV-plots er værdifulde, er Steinwolds argument en nøgle at forstå:

”Dagens bedste eksempler på det knappe web er blockchain-baserede virtuelle verdener såsom Decentraland, Cryptovoxels, Somnium Space og The Sandbox. Når jeg bruger udtrykket “knappe webplatforme” i denne blog henviser jeg til blockchain-baserede virtuelle verdener … For at forklare yderligere sælger disse virtuelle verdener grunde til brugere for at opbygge alt, hvad de gerne vil have. Brugere kan oprette en social medieprofil, hvor de linker deres fotos og sender deres bio, eller de kan endda oprette en e-handelsbutik. Virtuelle verdener er simpelthen en 3D-version af et websted med de ekstra funktioner i indfødt indtægtsgenerering og knaphed. ”

Origin City Auctions

Flagskibs virtuelle territorium for Cryptovoxels kaldes Origin City. En af de mest undervurderede historier inden for Ethereum-økosystemet for nylig var, at de sidste Origin City-grunde lige var udsolgt via auktioner den 8. april 2020.

Dette betyder, at ingen Origin City-grunde længere kan købes via auktioner – Origin City-pakker kan nu kun erhverves af peer-to-peer (P2P) handler.

Et kig ind i verdenEt kig ind i verden

I denne forstand har CV opnået en vigtig tidlig tærskel for decentralisering, og nu vil efterspørgsel være en vigtig faktor for projektets arena fremadrettet. For eksempel er en sådan efterspørgsel høj i øjeblikket. På den decentrale markedsplads OpenSea er den laveste pris CV-pakke i øjeblikket markeret til 2,99 ether (ETH), hvilket udgør omkring $ 520 USD på tidspunktet for denne artikels skrivning.

Denne pris forbliver flux, desværre. Det var lavere før, og det kan være højere senere. Men for nu er gulvet et bevis på, hvor populært CV er blevet, da købere allerede skal betale noget af en smuk krone lige nu for at låse deres eget digitale land ned.

Island Properties kommer

Origin City ejendomme kan blive udsolgt i Cryptovoxels-miljøet lige nu. Men det betyder ikke, at CV-auktioner er overstået for godt.

Faktisk har den virtuelle verdens bygherrer for nylig hævet muligheden for at tilføje og derefter auktionere nye øområder, der er baseret omkring periferien af ​​Origin City.

Følgelig kommer der sandsynligvis flere CV-auktioner i de kommende uger, men hvis det er noget, vil de kun være til ø-territorier. Hvis du vil have en Origin City-pakke, skal du stadig købe den på sekundære markeder.

Et projekt, der konstant forbedres

Cryptocurrency-projekter er softwareprojekter. Det betyder, at de fleste af de bedste kryptoprojekter konstant opdateres og typisk via meget talentfulde specialister.

På denne måde har Cryptovoxels-teamet fået ry for at være en af ​​de mest produktive og flittige grupper i hele kryptoøkonomien. Hvorfor? Følg projektet på Twitter, og du vil se dets bygherrer sende opgraderinger i et virkelig utroligt tempo.

Nogle krypto går i flere måneder uden at blive opdateret, men Cryptovoxels er i den modsatte lejr: det er opgraderet næsten dagligt, hvilket er en meget imponerende dynamik, der skinner godt på CV’s lille omend talentfulde udviklingsteam.

Midt i stigningen i VR

Den igangværende COVID-19 coronaviruspandemi har hævet spøgelserne fra fjernarbejde og fjernbeboelse højere end nogensinde. Dette potente fokusskift kan vare i de kommende år, i det mindste afhængigt af hvordan tingene spiller ud herfra, og virtual reality (VR) -branchen står for at vinde på store måder i overensstemmelse hermed.

Som sådan har dette fornyede fokus på delte digitale rum kun bidraget til at hæve Cryptovoxels profil i kryptoøkonomien. Og mens projektet stadig er ung og har masser af plads til at vokse, er det ubestrideligt, at dets profil og popularitet er vokset markant i de seneste måneder.

I dette lys er Cryptovoxels tilsyneladende en af ​​de store underdog-lyse pletter, der i øjeblikket er aktive i økosystemet. Profilen vil utvivlsomt fortsætte med at stige, så længe udsigterne til VR fortsætter med at stige i og uden for kryptoøkonomien.

Med andre ord er Cryptovoxels ikke kun velbyggede. Projektet er også godt timet. Og med at zoome ud viser CV, at Ethereum langt fra kun er en decentral finansieringsplatform – det kan være så meget mere, inklusive et afviklingslag for digitale ejendomstransaktioner. Det er værd at udforske disse bredere muligheder, og CV er et af de sejeste projekter, der gør det i dag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me