10 lovende nye Ethereum-projekter, der er kommet for at blive

Ethereum

I de senere år har Ethereum-økosystemet blomstret i flere retninger – så meget er klart.

Det er vigtigt, at denne blomstring har gjort det muligt for den smarte kontraktplatform at blive en tidlig konge på bakken med hensyn til DeFi, decentraliserede børser, stablecoins, Layer-2 blockchain-skaleringsløsninger, ikke-svampelige tokens og mere.

Fremskridtet med disse innovationer har ført til noget af en metaforisk tyngdekraftsbrønd, hvor bygherrer fortsætter med at strømme til Ethereum, fordi det er blevet den førende platform for disse avancerede blockchain-muligheder..

Med det sagt fortsætter lovende nye Ethereum-baserede projekter i et hurtigt tempo i disse dage, hvilket gør det til tider svimlende at forsøge at holde trit med alle de bemærkelsesværdige bestræbelser. Er du interesseret i at spille noget? Her er 10 nyere Ethereum-projekter, du kan sætte på din radar – de har potentialet til at være i de kommende år.

mStabil

mStabil er en meta-aktiver-protokol, der er fokuseret på stablecoins, der blev lanceret i slutningen af ​​maj 2020. Systemet er beregnet til at tackle fragmentering og mangel på native udbyttemuligheder i stablecoin-økosystemet.

Blandt projektets første udgivelser var mUSD, en meta-stablecoin understøttet af andre stablecoins som DAI, USDC, TUSD og USDT. Dette betyder, at du kan mynte eller indløse mUSD i forholdet 1: 1 med en hvilken som helst af dens bestanddele. Derudover genererer mUSD også afkast via mStabile swapgebyrer og via udlån af underliggende aktiver gennem Aave og Compound.

Balancer

Efter at være ankommet til Ethereum-mainnet i forår, Balancer er en automatiseret market maker (AMM) -protokol, der lader brugerne åbne tilpasselige likviditetspuljer. Populær AMM Uniswap understøtter i øjeblikket kun to-token-puljer med en 1: 1-vægtning af aktiver, mens Balancer-puljer kan understøtte op til otte tokens med vilkårlige vægte.

Denne model giver likviditetsudbydere mere fleksibilitet med hensyn til, hvordan de kan tjene gebyrer ved hjælp af deres inaktive Ethereum-baserede tokens. Desuden har Balancer startet en likviditetsminedriftskampagne, der belønner Balancer-LP’er med BAL-styringstokens for at starte protokollen.

Loopring løn

Da Ethereum er blevet mere og mere populært, har platformen behov for Layer-2-skaleringsløsninger mere end nogensinde for at håndtere den voksende efterspørgsel. Det er her Loopring løn kommer i.

Loopring Pay er bygget af Loopring-teamet og giver brugerne mulighed for at sende gratis ETH- og ERC20-transaktioner på øjeblikkelig måde, og den er tilgængelig til brug i dag. Den nye tjeneste er bygget på zkRollups tech, en Layer-2-skaleringsinnovation, der gemmer data on-chain, men håndterer beregning off-chain med nul-videns validitetsbeviser. Disse opsamlinger er blandt Ethereums mest lovende skaleringsløsninger, og Loopring Pay viser, hvad de kan gøre her og nu.

Matcha

Matcha er en decentral børs bygget af skaberne af 0x Protocol-projektet og understøttet af 0xs infrastruktur for likviditetsaggregator.

Matcha blev lanceret i juni 2020 og bruger all-in på brugervenlighed og fornuftigt design. Derudover bruger DEX 0x Mesh-teknologi i kombination med andre likviditetskilder som Kyber Network og Uniswap til at tilbyde optimerede handler med den bedste pris. DEX-sektoren har allerede været en af ​​Ethereums største stjerner til dato, og forbrugervenlige platforme som Matcha har potentialet til at holde den dynamik i stærk retning i fremtiden.

UMA’s Synths

UMA er en protokol til oprettelse af globale og decentrale finansielle markeder ved hjælp af syntetiske aktiver. I år lancerede UMA-teamet sine første syntetiske aktiver, herunder et uvurderligt ETHBTC-token, der sporer ETH / BTC-prisforholdet. Tokenet er uvurderligt, fordi dets smarte kontrakt ikke er afhængig af et on-chain prisfeed fra et orakel, men snarere et referenceindeks.

En UMA token-minting-interface blev også netop frigivet, som giver brugerne mulighed for at oprette deres egne syntetiske tokens, indbetale og hæve sikkerhedsstillelse, indløse tokens og nemt spore oplysninger om allerede implementerede synths. Disse syntetiske aktiver åbner op for alle mulige nye handelsmuligheder i Ethereum-økosystemet.

renBTC

Tokeniseret bitcoin-indsats vinder trækkraft omkring Ethereum, men ERC20 BTC-sektoren er hidtil blevet domineret af mere centraliserede bestræbelser som WBTC, hvis underliggende bitcoin-midler er depotet med BitGo.

Når det er sagt, har der været stigende opfordringer til tokeniserede bitcoin-projekter, der er tillidsløse og ikke-frihedsberøvende, og den Ren teamet har besvaret dette opkald med renBTC. Ved hjælp af RenVM-netværket kan brugere prikke renBTC på 1: 1 basis ved hjælp af faktisk BTC. Opadrettede er, at denne tokeniserede bitcoin kan bruges til rentabel brug i Ethereums stigende DeFi-projekter, som ved at fungere som en Uniswap-likviditetsudbyder.

Omen

Omen er en decentraliseret forudsigelsesmarkedsplatform, der er førende af Gnosis’s DXdao-gruppe. Med dApp kan enhver oprette forudsigelsesmarkeder for de spørgsmål, de gerne vil bruge parametre, der kan tilpasses.

Mens andre blockchain-forudsigelsesprojekter typisk har været afhængige af konventionelle ordrebøger, letter Omen likviditet ved hjælp af et automatiseret market maker-system (AMM), der matcher handler på en måde, der ligner Uniswap. Desuden har Omens skabere udtrykkeligt designet platformen til at være modulær og åben, så den kan udvides organisk, når tiden går. Projektets afhængighed af eksterne orakler er også et kontrastpunkt fra dets vigtigste kammerat Augur, som har udviklet sit eget interne orakel.

DeversiFi

Sidste måned, den DeversiFi teamet lancerede DeversiFi 2.0, som er en “højhastighedsudveksling”, der bevarer brugernes privatliv og kan lette mere end 9.000 Ethereum-transaktioner pr. sekund.

Den nye central er drevet af StarkWares Validium-teknologi, som er en Layer-2-skaleringsløsning, der håndterer datalagring uden for kæden, mens man håndterer beregning via nul-vidensbeviser. Validium slutter sig til zkRollups, Optimistic Rollups og Plasma som meget lovende skaleringsfremskridt for Ethereum, og DeversiFi sætter Validium, den nyeste af disse fremskridt, foran og i centrum til gavn for brugere overalt. Hvis DeversiFi 2.0 får trækkraft, skal du kigge efter flere projekter til at omfavne Validium.

InfiNFT

InfiNFT er en ny token-mintingsplatform, der lader brugere prægede NFT’er, hvis metadata opretholdes fuldstændigt on-chain, og her on-chain er lig med mere verificerbar, sikker og gennemsigtig.

NFT-sektoren er ved at tage sig op for nylig, så det bliver stadig vigtigere at overveje, hvordan man opretholder NFT’er for eftertiden. InfiNFT tackler denne sag ved at prikke tokens ved hjælp af en kombination af Ethereum, Arweave blockchain og IPFS decentraliseret lagerløsning. Denne tekniske trifecta gør det muligt for minter at hvile let ved at vide, at deres NFT’er vil være sikre på ubestemt tid uden at skulle gå tilbage og manuelt fastgøre filer til IPFS senere.

NFTfi

Når vi taler om stigningen i NFT-sektoren, er NFTfi en strømlinet markedsplads for lån, der bruger NFT’er, som CryptoKitties eller derover, som sikkerhed. Dette giver NFT-samlere mulighed for at låne penge mod deres inaktive digitale samlerobjekter og långivere for at give likviditet til disse låntagere, hvor de underliggende NFT’er fungerer som betalinger i tilfælde af misligholdelse. Til dette formål er NFTfi et interessant nyt projekt ved krydset mellem DeFi og NFT’er, og det har potentialet til at skabe mere opmærksomhed, aktivitet og værdi omkring NFT’er i overensstemmelse hermed.

Konklusion

2020 har været et travlt år for Ethereum, og en stor del af grunden til det er, at så mange lovende nye projekter bygget på Ethereum som dem, der er diskuteret ovenfor, har sendt kraftfulde produkter og platforme de seneste måneder.

På dette tidspunkt er momentum håndgribeligt; Ethereums netværkseffekt vokser, og som tingene lige nu er platformens økosystem langt foran enhver såkaldt Ethereum-dræber.

Det store spørgsmål for nu er altså, om dette momentum vil fortsætte, og om udviklingshastigheden omkring Ethereum-rummet forbliver højt nok til at fortsætte med at suge i aktivitet. Hvis ja, så er Ethereums stjernebillede kun lige begyndt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me