Square Cash App: Bitcoin indtægter rammer $ 65 millioner i 1. kvartal 2019

Square Cash-app

Silicon Valley betalingsmagt Square frigav sin Q1 2019 aktionærrapport denne uge og afslørede følgelig, at bitcoin-indtægterne oplevede en konkret velsignelse siden forrige kvartal.

Square lancerede først en bitcoin, der køber og sælger beta i efteråret 2017 via virksomhedens Cash-app, før den åbnede tjenesten for langt størstedelen af ​​sine brugere i begyndelsen af ​​2018. Siden da har appen vist sig at blive stadig mere populær hos Bitcoiners og har set sin bitcoin-indtægter vokser konsekvent i naturalier.

Square Cash-app

I henhold til Q1-rapporten genererede Square $ 65,5 millioner USD i bitcoin-indtægter i de første tre måneder af 2019 – en stigning på 25 procent fra selskabets 52,4 millioner dollars i bitcoin-indtægter i 4. kvartal 2018.

På samme måde samlede Square’s Q1 bitcoin-omkostninger op til $ 64,7 millioner, hvilket betyder, at virksomheden raked nord for $ 830.000 i fortjeneste i BTC-fortjeneste i kvartalet – en stigning på ca. 80 procent fra det foregående kvartals $ 490.000 fortjenstmargen.

Værd at bemærke, at dette også alle er detailkunder.

Ingen enkeltperson udgjorde mere end 0,2% af Q1 2019 Bitcoin-køb.

Square begrænser alle kunder til $ 10k Bitcoin om ugen.

– Kevin Rooke (@kerooke) 1. maj 2019

Denne vækst viser starten af ​​2019 har været klart lovende for Square’s bitcoin-operationer. I hele sidste år optjente den stigende finansielle servicesitan $ 166 millioner i BTC-indtægter, så virksomheden har allerede produceret næsten 40 procent af dette beløb i 1. kvartal 2019.

Navnlig på grund af Cash-appens grænse på $ 10.000 pr. Uge for bitcoin-køb har detailkrypto-investorer været den, der driver den akutte vækst.

”Ingen enkelt person udgjorde mere end 0,2% af bitcoin-indkøb i 1. kvartal 2019,” bemærkede tech-kommentator Kevin Rooke på Twitter.

Hvis BTC-salget på Square Cash opretholder de nuværende vækstrater, købes der ved den næste Bitcoin-halvering (maj 2020) ca. 2 BTC på Square Cash for hver nye BTC, der udvindes. pic.twitter.com/GPxXhaGK15

– Yassine Elmandjra (@yassineARK) 1. maj 2019

I kølvandet på rapportens frigivelse understregede ARK Invest-kryptoanalytiker Yassine Elmandjra også, at hvis Cash-appens bitcoin-salg fortsætter på deres nuværende bane, “vil der blive købt ca. 2 BTC [via Square] for hver nye BTC, der udvindes.”

Ikke en dårlig position at være i for en virksomhed, der begyndte alvorligt at omfavne bitcoin-handel lige sidste år. Alligevel blegner Squares bitcoin-indtægter stadig i forhold til fiat-siden af ​​virksomhedens aktiviteter, der nettede mere end 650 millioner dollars i årets første kvartal.

Square CEO Jack Dorsey har etableret sig som Pro-Crypto

Som administrerende direktør for både Twitter og Square har Jack Dorsey betydelig social og finansiel kapital. I de seneste måneder er han blevet en elskede af cryptoverse for hans stadig mere direkte overtures til bitcoin.

Dorsey oprørede først i rummet sidste forår, da han til The Times erklærede sin tro på, at bitcoin var fremtidens valuta:

”Verden vil i sidste ende have en fælles valuta, internettet vil have en fælles valuta. Jeg tror personligt, at det vil være bitcoin. [Det ville tage] sandsynligvis over ti år, men det kunne gå hurtigere […] Det er langsomt og det er dyrt, men da flere og flere mennesker har det, forsvinder disse ting. Der er nyere teknologier, der bygger op af blockchain og gør det mere tilgængeligt. ”

I den samme periode bidrog Dorsey især til en frøfinansieringsrunde til Lightning Labs – tøjet ledet af Elizabeth Stark, der udvikler Lightning Network, den foreslåede anden-lags skaleringsløsning til Bitcoin.

Tidligere på året deltog Dorsey endda i “Lightning Torch” -kampagnen, hvor Lightning-brugere sendte en relelignende bitcoin-faktura over hele verden. Twitter-direktøren sendte den figurative fakkel til Lightning Labs Stark.

Sejt eksempel på #BitcoinTwitter eksperimenterer på Lightning Network.

&# 128293;

⚡️Torch modtaget, går nu videre til @starkness! #LNtrustchain https://t.co/YVMAv62fCN

– jack &# 127757;&# 127759;&# 127758; (@jack) 5. februar 2019

Tilbage i februar evangeliserede Dorsey også bitcoin i Joe Rogans ekstremt populære gratis podcast-serie, The Joe Rogan Experience, hvor han hyldede BTC som internetets oprindelige valuta..

Twitter og Square maestro lavede også bølger i marts, da han annoncerede oprettelsen af ​​Square Crypto, en ny kryptoarm fra betalingsselskabet, der vil være fokuseret på at udvikle gratis open source-ressourcer til kryptovaluta-økosystemet.

“Arbejd hvor som helst, rapporter direkte til mig, og vi kan endda betale dig i bitcoin,” sagde Dorsey.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me