Oracle Partnering med Chainlink (LINK) for at hjælpe startups med at sælge deres data

Chainlink Oracle

Decentraliseret oracle-netværk Chainlink fortsætter med at samle højt profilerede mainstream-omfavnelser, hvor de nyeste nybegyndere er startarmen for det amerikanske computerteknologiske kraftværk Oracle – et af de største softwarevirksomheder i verden.

Fernando Ribeiro, senior manager hos Oracle for Startups, og Pablo Freitas, ingeniør hos Oracle’s Customer Innovation Labs, annoncerede meldingen den 25. juni på CloudEXPO-konferencen i Santa Clara, Californien.

Chainlink Oracle

Samarbejdet, som Ribeiro sagde, havde været i arbejdsmånederne, indebærer Oracle’s blockchain-eksperter, der arbejder med Chainlink-teamet for at hjælpe startups med at bruge Chainlink’s decentrale oracle-teknologi til at tjene penge på API’er via smarte kontrakter på Oracle Blockchain Platform, softwaregigantens “forretningsklare” distribueret hovedbog.

Vi er begejstrede for at arbejde med store virksomheder som Oracle og deres @oraclestartup team, som nådigt har tilbudt at støtte 50+ Chainlink-noder / teams, der leverer input og output af høj kvalitet til Oracle’s forskellige blockchain-miljøer @ fribeiro1 #smartcontracts pic.twitter.com/MqFW6faS5d

– Chainlink – Officiel kanal (@chainlink) 25. juni 2019

Hundredtusinder af klienter kunne nås gennem initiativet, som Ribeiro forklarede i sin præsentation:

”Vi vil udvikle Chainlinks sammen med 50 kvalificerede startups til at forberede dem på at sælge deres data til Oracle’s 430.000 kunder i 175 lande på Oracle Blockchain Platform. Startups vil blive annonceret i Oracle Code One i september. ”

Oracle Code One er teknologivirksomhedens udviklerkonference, hvor årets begivenhed har fokus på “avanceret teknologi såsom blockchain, chatbots, mikrotjenester og AI.” Mere vil være kendt dengang, men Ribeiro pegede på startups som smartrips.co, Increff og iGeolise som eksempler på partnere, der allerede har taget ombord med Chainlink’s middleware..

Come One, Come All

Især tilføjede Ribeiro senere, at Oracle startups-programmet ville have en åben-dør-politik over for potentielle kunder, hvor de tidlige deltagere fik gratis cloud-kreditter, betydelige platformrabatter og ubegrænset supportadgang til at hjælpe Chainlink-integrationer:

“Så enhver opstart, der ser mig lige nu […], kan deltage i programmet. Der er ikke noget valg – enhver opstart kan deltage – enhver opstart fra land i enhver branche, det betyder ikke noget, om det er B2C eller B2B. “

Udviklingen kommer, når Oracle har styrket sine blockchain-aktiviteter. Tidligere på året udrullede teknologivirksomheden nye muligheder til sin Oracle Blockchain Platform, som alle var centreret omkring at gøre det lettere for virksomhederne at bygge dapps på det.

Arab Jordan Investment Bank og Nigeria Customs er blandt de enheder, der i øjeblikket bruger denne platform til at opbygge applikationer.

Nyheder kommer lige efter Google Cloud Demo

Oracle’s omdrejningspunkt til Chainlink markerer anden gang denne måned, et stort teknologivirksomhed ser alvorligt på netværket.

Det første eksempel kom for få dage siden, da udvikler-talsmand Allen Day udgav en artikel, der beskriver, hvordan hybrid blockchain-cloud-apps kunne bygges, der bruger Chainlink-orakler til at pinge data fra BigQuery, Googles serverløse datalager til Ethereum..

Day bemærkede, at en sådan stak kunne bruges til at forbedre transaktionsbeskyttelse og forudsigelsesmarkeder samt til at indgå blockchain-centrerede finansielle kontrakter via Google Cloud Public Datasets Program, såsom futures for gasprisen i Ethereum. Som advokaten forklarede:

“Finansielle kontrakter […] gør det muligt for virksomheder at reducere / afdække deres risiko i forbindelse med ressourcer, der er kritiske for deres drift. Tilsvarende kan data om on-chain aktivitet, såsom gennemsnitlige gaspriser, bruges til at skabe enkle finansielle instrumenter, der giver udbetalinger til deres indehavere i tilfælde, hvor gaspriserne stiger for højt. ”

Chainlink har et varmt år, for at være sikker

Da kryptoøkonomien er blevet bullish i 2019, har LINK været blandt sine stærkeste nylige kunstnere sammen med bitcoin og Binances BNB-token.

Købstryk rundt om token dukkede opad den 25. juni, da Oracle-nyhederne spredte sig, med LINK steg til $ 2,41 USD inden præsentationen, inden de slog sig ned til omkring $ 2,17 fra i morges.

Tokenet, der tilskynder Chainlink-netværket, er nu steget 77 procent i løbet af måneden, en stigning på 594 procent i løbet af de sidste seks måneder og en stigning på 1.117 procent i forhold til året. Optimismen har været stabil i hælene på Chainlink, der lancerede sin mainnet på Ethereum i slutningen af ​​maj.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me