Facebook dykker hovedet ind i Blockchain med Chainspace-erhvervelse

Facebook Blockchain

Silicon Valley elskede Facebook er endelig begyndt at påføre en blockchain-frakke, selv da det bredere kryptoøkosystem faldt i en dyb, tilsyneladende ubarmhjertig frysning i slutningen af ​​2018. Mandag afsløredes det sociale mediekraftværk, som ikke var ironisk kendt for sin gennemsigtighed, at have købt en blockchain-opstart. Denne nyhed blev afsløret af journalisterne på Cheddar, et kryptovennligt forretningsnyhedsudløb, der for nylig samarbejdede med Brave Browser.

Facebook Blockchain

Facebook, Mød Chainspace

Pr eksklusiv, Facebook påstås stille og roligt at erhverve talentet bagved Chainspace, en kommende blockchain-opstart centreret omkring oprettelsen af ​​smarte kontrakter, hvoraf de fleste var fokuseret på at lette betalinger. I henhold til et officielt dokument fra Brit-run-teamet fokuserede Chainspace længe på at skabe en ledger-centreret platform til “høj integritet og gennemsigtig behandling af transaktioner”, hvilket antydede deres ambitioner om at skabe en decentral platform, der minder om Visa.

Detaljerne om aftalen var ringe, da kilderne ville bevare deres anonymitet, men insidere hævder, at fire ud af de fem forskere fra University College London, der forfatter Chainspaces whitepaper, nu arbejder hånd i hånd med Facebook. Dette skridt er tilsyneladende blevet bekræftet af forskernes LinkedIn-profiler, hvoraf to angiver, at de nu holder stints i Facebooks hovedkvarter i London som blockchain-ingeniører. Formentlig blev Chainspaces C-suite også hyret af Facebook.

Med dette træk har Chainspace effektivt lukket operationer, da folk, der er fortrolige med Facebooks operationer, hævder, at upstart er blevet efterladt med lidt til nul medarbejdere.

Og interessant, mens Mark Zuckerbergs hjernebarn historisk har været stille om interne projekter, bekræftede en Facebook-talsmand, at et nyt blockchain-centreret team var blevet samlet op. Virksomhedsrepræsentanten fortalte Cheddar:

”Som mange andre virksomheder undersøger Facebook måder at udnytte kraften i blockchain-teknologi på. Dette nye lille team udforsker mange forskellige applikationer. Vi har ikke noget at dele videre. “

Selvom den ovennævnte kommentar i bedste fald var tåget, mener nogle, at den såkaldte “acqui-hiring” af Chainspaces lille kendte team er et skridt, Facebook anvender for at bevæge sig et skridt nærmere mod en rygtet stablecoin, der ville blive integreret med WhatsApp. I henhold til kilder, der taler til Bloomberg, har Facebook til hensigt at tillade, at kryptovaluta overføres direkte via WhatsApp som en måde at transakere værdi globalt for at fjerne det ofte dyre pengeoverførselsmarked.

Booming Blockchain Team

Facebooks yderligere strejftog i den spirende verden af ​​blockchain kommer efter endnu en eksklusiv Cheddar, denne udgivet i midten af ​​december, afslørede, at selskabets blockchain-gruppe har styrket sit forsvar bag lukkede døre. Faktisk blev det forklaret, at holdet nu har over 40 ansatte, som inkluderer blockchain-centrerede udviklere og en række tidligere medlemmer af PayPal’s top messing.

Selv to unavngivne hoveder på Instagram-facetten på Facebook-konglomeratet sprang skib og rejste kun et par døre ned til moderselskabets blockchain-vogn. Så det kan argumenteres for, at på trods af den triste nedgang i Bitcoin-prisen er Silicon Valley-grundstenen ikke klar til at sætte blockchain og kryptokurver på bagbrænderen..

Det vigtigste selskab i Cryptos historie?

Mens nogle har været åbenlyst sardoniske over Facebooks intentioner med sin kryptorelaterede indsats, med nogle med henvisning til det alsidige øje (tænk Sauron fra The Lord of The Rings), som Zuckerberg og hans besætning har adgang til, har andre været optimistiske.

Anthony “Pomp” Pompliano, en anti-etableringsfigur, der er bedst kendt for sine uophørlige råb af “lang Bitcoin, kort bankfolk”, tog for nylig til en publikation, som han leder for at klappe Facebooks blockchain-team på ryggen. I en rate af Fra kæden, Pomp bemærkede, at uanset om Facebook skaber sin egen valuta, et decentralt kommunikationsmedium eller et tilbud af en lignende kaliber, vil selve produktet få global trækkraft, mens den “ændrer den måde, milliarder af mennesker lever deres liv på.”

Pompliano, der i øjeblikket leder Morgan Creek’s digitale aktiver, sagde endda, at forbrugerne aldrig skulle “undervurdere Mark Zuckerberg,” og tilføjede, at teamet på firmaet, som han engang var en del af, er “berygtet” for sin evne til at single -håndligt katapultoffer til månen og tilbage. Og til sidst, selvom teknologigiganten ikke beslutter at gå videre med en stablecoin, fastholdt branchens ekspert, at Facebook er den vigtigste virksomhed i kryptos korte, men alligevel virkningsfulde historie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me