Alpaca City: et mytisk eventyr i NFT’er og DeFi Yield Farming

Alpaca City

Velkommen til Alpaca City, placeret i mystisk Alpacadia. Indbyggere i Alpacadia er Alpacacinos, den nystiftede krypto med et unikt udbyttesystem og kilden til Alpa Energy.

Dette blockchain-baserede spil er skrevet på Ethereum blockchain, og nu er Alpaca City åben for alle, der ønsker at udforske alt, hvad spillet har at tilbyde. Det er til nye besøgende og beboere fra alle hjørner af jorden.

Alpaca City åbner nye horisonter for Decentralized Finance (DeFi) æra og skaber også en underholdende platform.

Ved at give let adgang til DeFi arbejder Alpaca City med at gamify hele økosystemet, maksimere potentialet for ikke-fungible tokens (NFT’er) og give landbrug. Det er en veldesignet platform, der er værd at kigge efter alle, der kan lide DeFi og spil.

Velkommen til Alpaca CityVelkommen til Alpaca City

Tag en tur rundt om Alpaca City!

De indfødte Alpaca-arter bærer særpræg, såsom genetiske træk, højere energiniveauer og kraften i opdræt. Ved at vedtage dine Alpacas hjælper de med at administrere dine aktivporteføljer.

Som en belønning modtager du ALPA-tokens for at gennemføre andre aktiviteter i din ekspedition omkring Alpaca City.

ALPA dyrkes og høstes fra landbrugsaktiviteter, som kræver energiforbrug af hver Alpaca. Du kan udvide din lille stamme ved at bære Alpaca-babyer og opdrage dem for at generere mere energi såvel som ALPA.

Lyder interessant?

Ønsker du at eje den mest eksklusive Alpacacino-besætning? Hvis ja, tøv ikke med og spring ind i Alpaca City. I øjeblikket kan du enten deltage i forudsalget eller få din første Alpaca direkte fra markedet på Open Sea.

Indtil videre er antallet af gen0 alpakkaer nået 10.000. Hvis du vil, kan du tilmelde dig lige nu og nyde funktioner som at tjene kryptoudbytte og multiplicere dine Alpacas ‘afkom.

Vedtag en alpakkaVedtag en alpakka

Oplev Alpacas ‘træk

Hver Alpaca bevarer sine unikke træk. Forskellen i Alpacas ‘gener gør dem meget mere spændende, når de vælger den første generation Alpacas til opdræt og avl. Ligesom andre NFT’er er disse alpakaer unikke og kan have særlig værdi i fremtiden.

Her er et par fakta om afsløret Alpacas ‘træk:

Der er 12 trækgrupper i en Alpacacino, hvoraf 10 er de afgørende faktorer for Alpacas ‘udseende og energiniveau. De resterende to træk er stadig mysterier, der venter på at blive opdaget.

De 10 afslørede træk er opdelt i 4 gener. En af dem er det dominerende gen, der bestemmer dens skikkelse og energi, mens de andre 3 er hemmelige attributter, der påvirker den næste generations udseende og funktioner.

Alpaca City har mange skjulte funktioner, der tilføjer intriger til spillet. Som ny borger vil du være en af ​​pionererne, der kan løse disse gåder.

Voksende stærkere alpakkaer

Alpacas arbejder og gård takket være deres energi, som også adskiller sig mellem de forskellige racer. En nyfødt Alpacas energiniveau bestemmes af dens dominerende gener, der ligger i de 10 træk, som kan være 1, 5, 10 eller 15.

Dette niveau vil dog blive styrket sammen med stigningen i generationen. Teknisk beregnes energiniveauet med summen af ​​egenskaber energi ganget med generationsfaktoren.

Derfor, jo mere du udvider dine generationer, jo højere energi kan dine alpakkaer opnå. Husk, alpakkaer med højere energiniveauer vil producere mere produktivt landbrug og er mere tilbøjelige til at få ALPA. Derfor er borgerne virkelig ivrige efter avl.

Udvidelse og mere

Nye alpakkaer har bedre træk sammenlignet med deres forældre.

Efterfølgende generationer er født med mere energikapacitet samt effektive kapitalstyringsfærdigheder. Kort sagt, jo mere avanceret generationen er, jo højere er energiniveauet, og jo mere produktivt udbytte opnås landbrug og ALPA. Ikke underligt, at Alpacas ‘ejere skynder sig at opdrætte.

Der er flere regler, du skal huske på med hensyn til avl. Nogle af dem ser ud til at ligne det menneskelige samfund, hvilket gør spillet meget mere realistisk.

For eksempel kan du matche et par forældre til avl, men de har brug for tid til at hvile og komme sig inden næste avl.

Du kan ikke opdrætte en forælder med sit barn. Imidlertid er krydsning mellem generationer mulig, og babyens niveau bestemmes af den lavere generation af dets forældre plus en.

Som borger i Alpaca City skal du betale gebyrer for at øge byens befolkning. Især skal du skåne ALPA-tokens til avl. Normalt er gebyret for opdræt af et gen0-par i alt 20 ALPA, og tidsplanen stiger for højere generationer.

Gebyret distribueres til byens drift og vedligeholdelse som borgernes bidrag til opbygningen af ​​et bæredygtigt hjemland. Modellen er en god måde at kombinere belønninger og styring på, hvilket sandsynligvis vil tiltrække brugere og flere investeringer.

Tjen ALPA!

ALPA er det unikke symbol for Alpaca City, der er oprettet med Ethereum-netværket. Som mange kryptospil tilbyder Alpaca City spillere muligheden for at tjene på deres fritidsaktiviteter.

At få ALPA er det ultimative mål for alle alpaca-borgere, da det er den valuta, der er nødvendig for at dyrke dine alpakkaer og pas til afstemning i offentlige forslag og beslutninger fra bystyret. Vigtigst er det, at ALPA er uundværlig i alpacaopdræt, hvilket åbner døren til yderligere gevinster.

Ved begyndelsen af ​​åbningen af ​​Alpaca Citys port er der en samlet forsyning på 2.930.000 ALPA. I hvilke 1.800.000 distribueres gennem forsalget, vil 50.000 ALPA blive spredt blandt samfundet via en luftdrop, og de øvrige 1.080.000 ALPA og 600 ETH gemmes til den oprindelige Uniswap LP.

For at begynde med producerer landbrug en belønning svarende til 37,5 ALPA / blok om ugen, senere vil den falde hver 4. uge, indtil beløbet er 0,59 ALPA / blok / uge i uge 24. Alle ALPA-gebyrer omfordeles til at give (80% ), styringsfonde (10%) og byholdet (10%).

LandbrugLandbrug

Alpakka-borgere har to udbytteopdræt til at høste ALPA. Den første er ALPA / ETH Uniswap LP Pool, som kræver, at du spiller i LP’er i bytte for belønninger. Den anden pool er Alpaca Squad, hvor du samler et Alpaca-team til at drive landbrug.

I øjeblikket tegner Uniswap Pool sig for 80% af de samlede landbrugsbelønninger, resten 20% tjenes gennem Alpaca Squad. Platformen kombinerer spil og reel fortjeneste, hvilket gør det til en meget interessant platform.

De første priser

Alpaca City har klaret sig godt med at lancere sin platform:

  • Under ALPA-token-forsalg overraskede det alle, da den lukkede på kun 15 minutter og med succes hævede 1.000 ETH.
  • I den første uge af november 2020 begyndte Alpaca City at blive noteret på de 2 største kryptoplatforme, Coinmarketcap og Coingecko.
  • I den samme uge var den samlede indbetaling til spillet $ 459.000, hvilket overstiger 4.000% i APY (årlig udbytte).
  • Alpaca rangerede den 3. på topsamlerobjekter og den 9. i alle kategorier på Opensea-samlingen.

Åbenbart trækker Alpaca City opmærksomhed fra kryptofans. Det skaber let tilgængelighed til DeFi-økosystemet og tilbyder også rentabilitet ved at spille spil uden at afhænge af antallet af aktiver, der er i hånden. Få dine første alpakkaer, start landbrugsudbyttet på jomfruelig jord!

For at lære mere om platformen eller blive involveret, læs guiden her eller bare Klik her for mere information.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me