Blockfi Review: Bitcoin & Cryptocurrency Asset-Backed Loans

BlockFi recensie

Terwijl blockchain-technologie en de bijbehorende economie verder volwassen worden, is een groeiend aantal projecten gericht op het leveren van diensten die de steunpilaar zijn geweest van meer gevestigde en traditionele entiteiten.

Nergens is dit duidelijker dan in de sector gedecentraliseerde financiering (DeFi), en BlockFi is een vermogensbeheerplatform waarmee gebruikers rente kunnen verdienen op hun digitale activa en geld kunnen lenen door hun cryptocurrency-bezit als onderpand te gebruiken.

Het project heeft tot doel de financiële sector te verstoren door mensen in staat te stellen hun digitale middelen te gebruiken en door aantrekkelijke voorwaarden te bieden aan iedereen die van plan is gebruik te maken van hun platform..

BlockFi recensie

Bezoek BlockFi

BlockFi Overzicht

BlockFi is gevestigd in New York, VS en heeft een zakelijk adres op 201 Montgomery Street, Second Floor, Suite 263, Jersey City, New Jersey 07302.

Het bedrijf werd in augustus 2017 gelanceerd door Zac Prince en Flori Marquez, en het paar heeft met succes meer dan $ 60 miljoen opgehaald in vier investeringsrondes, waarvan de laatste ronde in december 2018 plaatsvond..

BlockFi heeft investeringen veiliggesteld van gerenommeerde entiteiten, waaronder ConsenSys Ventures, Kenetic Capital, SoFi, Mike Novogratz’s Galaxy Digital en Anthony Pompliano’s Morgan Creek Capital..

BlockFi is geclassificeerd als een gedekte niet-bancaire kredietverstrekker en biedt leningen in Amerikaanse dollar die worden gedekt door crypto-activa en opereert onder artikel 9 van de Uniform Commercial Code die van toepassing is op gedekte leningen.

Het bedrijf dient ook UCC-1 financieringsoverzichten in bij elk van de staten van zijn leners. BlockFi houdt de crypto-activa van zijn klanten bij Gemini, een gelicentieerde cryptocurrency-exchange en geregistreerde bewaarder, en verstrekt leningen op hun bankrekeningen in de vorm van betalingen in USD. Het team is ook verbonden met de externe leenservicer Scratch, die alle leningscontracten en terugbetalingen beheert.

Het platform is momenteel actief in ongeveer 35 Amerikaanse staten, en onderpandopties omvatten Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Gemini’s GUSD, met plannen om in de nabije toekomst extra crypto-activa te integreren..

Waarom BlockFi gebruiken?

Het bedrijf werkt in overeenstemming met de federale wetten van de VS en het kernteam bestaat uit ervaren professionals met aanzienlijke ervaring in digitale financiën en kredietverlening. Het belangrijkste verkoopargument van het bedrijf is dat het individuen in staat stelt hun cryptovaluta te gebruiken en op renterekeningen te storten of ze te gebruiken als onderpand voor leningen..

Het team biedt ook flexibele terugbetalingsplannen met redelijk redelijke rentetarieven, en streeft ernaar mensen te hulp te schieten die op korte tot middellange termijn contant geld nodig hebben en liever hun digitale activa in handen houden om te kunnen profiteren van een eventuele toekomstige stijging. prijzen.

Tegelijkertijd zou iedereen die cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum kocht tegen tarieven die veel lager zijn dan de huidige prijzen van vandaag, onderworpen zijn aan aanzienlijke vermogenswinstbelasting als ze hun bezit zouden verkopen..

BlockFi verlicht deze problemen door crypto-gesteunde leningen in Amerikaanse dollars aan te bieden die crypto-houders onmiddellijke toegang tot fiat bieden zonder de voordelen van het bezit van cryptocurrencies te verliezen tijdens een mogelijke prijsstijging. Tegelijkertijd kan iedereen die crypto-activa bij BlockFi stort, ook profiteren van samengestelde rente die wordt toegepast op hun bezit, wat hen een nieuwe manier biedt om hun portefeuillewaarde passief te verhogen..

Welke services biedt BlockFi?

BlockFi biedt in wezen twee hoofdproducten, namelijk hun rente- en leningrekeningen.

De BlockFi-renteaccount

Met de BlockFi Interest Account (BIA) kunt u samengestelde rente verdienen op uw Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) stortingen. Om elke maand rentebetalingen te ontvangen in Bitcoin of Ethereum, is het alleen nodig om de cryptocurrencies bij BlockFi op te slaan. Momenteel kan iedereen die het platform gebruikt een jaarlijks rendement van ongeveer 6% verwachten.

De BlockFi Crypto-ondersteunde leningaccount

Gebruikers van het platform kunnen hun Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) of Litecoin (LTC) storten om een ​​lening in Amerikaanse dollars te ontvangen. Het is mogelijk om een ​​bedrag te lenen ter waarde van maximaal 50% van de gestorte activa en de rentevoet begint bij ongeveer 4,5% met een standaardleningstermijn van 12 maanden, hoewel BlockFi ook opties biedt om aan het einde van de looptijd van de lening vooruit te betalen of te herfinancieren..

Hoe werkt BlockFi?

Gebruikers kunnen cryptocurrencies op een renterekening storten of ze gebruiken als onderpand voor een lening in USD. De renterekening betaalt een variabele rente van ongeveer 6% per jaar (die maandelijks wordt samengesteld) met uitbetalingen in Bitcoin of Ethereum. Met betrekking tot de leningsrekening is het belangrijk op te merken dat, aangezien BlockFi gedekte leningen verstrekt die worden gedekt door cryptocurrency-holdings van gebruikers; zij kunnen het geld dat als onderpand wordt aangehouden wettelijk behouden als een persoon in gebreke blijft of de lening niet meer terugbetaalt.

Dit werkt op dezelfde manier als een bank die een hypotheek aan een klant geeft en het onroerend goed als onderpand gebruikt, in het geval dat de kredietnemer de lening niet meer aflost, kan de bank het onroerend goed weer in bezit nemen. Met BlockFi, zodra een persoon is goedgekeurd voor een lening, worden zijn activa overgebracht naar een portemonnee die wordt beheerd door Gemini, en blijven daar totdat de lening is afbetaald.

Nadat BlockFi het onderpand heeft ontvangen, wordt de rekening van de klant gecrediteerd met Amerikaanse dollars en moeten ze maandelijks rente over de lening betalen voordat ze hun laatste terugbetaling gebruiken om het geleende bedrag volledig terug te betalen met behulp van fiat of Bitcoin en Ethereum.

In het geval van problemen kan BlockFi het equivalent bedrag aan cryptocurrency in bezit nemen dat nodig is om de rest van de lening af te betalen, en van leners wordt verwacht dat ze een cryptostorting doen ter waarde van minimaal tweemaal de waarde van de lening als onderpand..

Het aanvraagproces kan in een paar minuten worden voltooid en gebruikers kunnen hun gewenste leenvoorwaarden specificeren en hun aanvraag indienen met een antwoord dat doorgaans enkele uren na ontvangst wordt gegeven. BlockFi heeft bepaalde vereisten met betrekking tot wie in aanmerking komt voor een lening, en om goedgekeurd te worden, is het noodzakelijk om te voldoen aan hun kwalificatiecriteria voor leningen.

Wie kan een lening afsluiten op BlockFi?

Wanneer u een lening aanvraagt, hoeft u zich alleen maar aan te melden op de website, het gewenste geleende bedrag in te voeren, de crypto te selecteren die u wilt storten en uw KYC / AML-informatie in te voeren voor identiteitsverificatie. BlockFi voert echter geen harde of zachte kredietcontroles uit, wat betekent dat het gebruik van het platform geen invloed heeft op uw kredietscore. BlockFi kan opereren zonder de kredietwaardigheid van zijn klanten te hoeven controleren, aangezien crypto-activa naar Gemini worden gestuurd en als onderpand worden aangehouden voordat de leningopbrengsten worden uitgegeven, waardoor elk risico wordt beperkt.

De criteria om in aanmerking te komen voor een lening

Voordat u een lening afsluit, moet u nog steeds uw persoonlijke gegevens, socialezekerheidsgegevens en financiële geschiedenis verstrekken. Om te worden goedgekeurd, moet u aan bepaalde vereisten voldoen, waaronder:

 • Een minimum van $ 15.000 aan crypto-activa
 • Geen pandrechten op activa (inclusief fiscale pandrechten)
 • Geen faillissementen

Bovendien is de BlockFi-renteaccount algemeen beschikbaar voor iedereen ouder dan achttien jaar. De BIA is echter niet beschikbaar voor de inwoners van landen die door de VS zijn gesanctioneerd of op een watch list staan. Bovendien is de Renterekening niet beschikbaar voor iemand in de Europese Unie of de staten New York, Connecticut en Washington.

Hoe het leningsproces werkt

Het BlockFi-team heeft het volgende 9-stappenproces uiteengezet:

 1. Maak een account aan op https://app.blockfi.com/signup
 2. Klik op het tabblad Lening
 3. Klik op Toepassen en vul de aanvraag in.
 4. U ontvangt binnen 24 uur een beslissing
 5. Bekijk uw leningsaanbod en onderteken de leningsovereenkomst
 6. Draag onderpand over naar de beveiligde opslagportefeuille van BlockFi
 7. U ontvangt dan dezelfde dag uw lening in USD via een overschrijving naar uw bankrekening of stablecoin naar uw wallet-adres naar keuze.
 8. Voer maandelijks alleen rentebetalingen uit met USD, BTC, ETH of LTC
 9. Betaal de hoofdsom in één keer af aan het einde van de looptijd of herfinancier tegen de huidige tarieven

BlockFi’s algemene voorwaarden

BlockFi biedt een individuele rekening aan, die eigendom is van één persoon of entiteit die de cryptocurrency die op de rekening wordt bewaard, kan storten, overboeken of opnemen. Ze bieden ook een zakelijke rekening aan die eigendom is van een bedrijf of een andere commerciële entiteit met een rekening in een andere hoedanigheid dan een individuele hoedanigheid.

BIA samengestelde rente

BlockFi Interest Account-klanten kunnen hun Bitcoin of Ethereum storten en jaarlijks tot 6% rente verdienen. Dit wordt aan het begin van elke maand uitbetaald en de rente die de rekeninghouders verdienen, wordt samengevoegd, waardoor het jaarrendement oploopt tot 6,2%. Hier, met een samengestelde rente van 6%, zal een klant die op 28 februari 1 Bitcoin stort, eind maart een saldo van 1,005 BTC hebben. Dit proces herhaalt zich maand na maand en laat de klant 2 maanden later achter met 1.062 BTC en gaat door totdat de klant besluit zijn geld op te nemen.

BlockFi onthulde in een recente persbericht dat ze vanaf 1 juni 2019 de volgende tariefaanpassingen zullen doorvoeren op de BIA-rekeningen:

 • BTC-saldi boven 25 BTC verdienen 2,15% rente (voorheen 2% rente). Alle saldi tussen 0,5 BTC en 25 BTC blijven 6,2% APY verdienen
 • Het tarief voor stortingen tussen 25 ETH en 100 ETH zal dalen van 6,2% naar 3,25% APY
 • Saldi boven 100 ETH verdienen 0,2% APY

De minima en maxima voor de BIA

Er zijn geen minimale of maximale stortingen voor de BlockFi-renteaccount. Desondanks leveren alleen deposito’s van meer dan 0,5 BTC of 25 ETH feitelijk rente op. Saldi tot en met 25 BTC of 250 ETH (gelijk aan respectievelijk ongeveer $ 130.000 en $ 40.000) zullen de 6,2% APY-rente verdienen. Voor saldi boven deze limiet geldt een trapsgewijze rente van 2%. Dit betekent dat als u 25,5 BTC op een BIA-account heeft, de eerste 25 BTC 6,2% rente oplevert, terwijl de resterende 0,5 BTC 2% rente verdient..

Bepalingen voor cryptoleningen

BlockFi-leningen beginnen met een rentetarief van 4,5% met een extra opstartvergoeding van ongeveer 1% tot 2% en hebben doorgaans een looptijd van 12 maanden. Bovendien bepaalt de loan-to-value (LTV) -ratio het bedrag aan crypto-onderpand dat moet worden gestort voordat een lening wordt afgesloten, en BlockFi biedt LTV’s tot 50% met BTC, ETH of LTC geaccepteerd als onderpand.

BlockFi-leningen zijn alleen aflossingsvrij en van klanten wordt verwacht dat ze alleen rente betalen tijdens hun maandelijkse betalingen, waarbij aan het einde een eenmalige betaling van het resterende bedrag vereist is..

Is BlockFi veilig?

Activa die bij BlockFi zijn gestort, worden veilig opgeslagen op een uniek portefeuilleadres gegenereerd door Gemini. De beurs heeft een vergunning van het New York State Department of Financial Services, is een fiduciair onder de New York Banking Law en houdt zich aan strikte vereisten inzake kapitaalreserve en bankconformiteitsnormen. Gemini heeft ook dekking voor digitale activa en voldoet aan SOC 2 Type 1-beveiliging op zowel zijn beurs- als bewaarplatform.

Gemini staat ook bekend als een van de veiligste uitwisselingen in de sector en maakt gebruik van beveiligingsprotocollen waaronder koude opslag, tweefactorauthenticatie (2FA) en Amazon Web Services-hosting. Alle activa die als onderpand voor een lening worden verzonden, worden overgebracht naar het koelopslagsysteem van Gemini en deze offline opslag helpt het geld van gebruikers te beschermen tegen cyberaanvallen. BlockFi maakt ook gebruik van 2FA en gebruikers worden gevraagd om een ​​wachtwoord en verificatiecode in te voeren die zijn gegenereerd door een authenticator-app, bij het inloggen.

BlockFi behoudt zich ook het recht voor om rente te genereren over activa op renterekeningen door deze uit te lenen aan institutionele en zakelijke leners. Om de prestaties van de lening te garanderen, leent BlockFi echter cryptovaluta op voorwaarden met te veel onderpand (vergelijkbaar met de structuur van onze door cryptovaluta gedekte leningen), en maakt het gebruik van een geautomatiseerd risicobeheersysteem dat posities 24/7 bewaakt en hetzelfde risicobeheer biedt. systeem dat wordt gebruikt met BlockFi’s crypto-backed leningen.

Is BlockFi geschikt voor beginners?

Vanwege de vereisten om in aanmerking te komen voor het aangaan van een door cryptovaluta gedekte lening, lijkt het platform geschikt te zijn voor meer slimme mensen met enige ervaring in zakendoen en investeren. Er zijn echter geen minimale stortingen voor de BlockFi-renteaccount die aantrekkelijk kan zijn voor beginners, hoewel alleen stortingen van meer dan 0,5 BTC of 25 ETH daadwerkelijk rente opleveren. Nogmaals, dit kan een te hoog minimum blijken te zijn voor een beginner, tenzij ze onlangs specifiek voor dit doel cryptocurrencies hebben gekocht..

Desondanks probeert BlockFi tegemoet te komen aan nieuwere nieuwkomers op de markt door een groot aantal bronnen op hun website aan te bieden, waaronder een Informatiecentrum, Blog, FAQ pagina, en Leningberekenaar. Het aanmeldingsproces van BlockFi is vrij eenvoudig, en iedereen die een renterekening opent, kan binnenkort passief samengestelde rente verdienen, maar de leningrekeningen zijn ingewikkelder om te begrijpen met betrekking tot het beperken van risico’s.

In het geval dat uw cryptoportefeuille in waarde daalt, moet u mogelijk extra geld storten en meer onderpand storten. Iedereen die bijvoorbeeld een lening aangaat met een waarde van $ 100.000 aan Bitcoin, komt in aanmerking voor een geleend bedrag van $ 50.000 vanwege BlockFi’s loan-to-value-ratio van 50%.

Als de prijs van Bitcoin met 30% daalt en het onderpand daalt tot $ 70.000 in waarde, is de leningopbrengst van $ 50.000 gelijk aan 70% van de waarde van het onderpand, aangezien 50.000 gedeeld door $ 70.000 in de buurt komt van 70%. Deze drempel veroorzaakt een triggergebeurtenis en na kennisgeving door BlockFi heeft u 72 uur de tijd om meer onderpand bij te dragen om uw lening verder te ondersteunen.

Het team geeft er echter de voorkeur aan om een ​​buffer van een waardevermindering van 50% te geven voordat een triggergebeurtenis wordt afgegeven, wat betekent dat het LTV-tarief kan worden aangepast om dit te vergemakkelijken..

Al met al is BlockFi meer geschikt voor personen met enige ervaring in zaken of investeren, of instellingen die samengestelde rente willen verdienen op hun cryptovaluta. De vluchtige aard van de markt voor cryptocurrency betekent echter dat iedereen die bijna een jaar bij de ruimte betrokken is, een goed begrip moet hebben van het potentieel voor aanzienlijke prijsbewegingen..

Enkele aandachtspunten

Ondanks het omgaan met cryptocurrencies, BlockFi exploiteert een vrij gecentraliseerde service en stelt in zijn servicevoorwaarden dat het rentetarief op BIA’s niet vaststaat en elke maand kan worden gewijzigd.

Ze stellen ook dat u effectief eigenaar wordt van uw geld en dat u een bedrag van dergelijke cryptocurrency afzonderlijk of samen met andere eigendommen zult ‘verpanden, teruggeven, hypotheek geven, opnieuw verhypothekeren, verkopen, uitlenen of anderszins gebruiken, met alle bijbehorende eigendomsrechten’.

Dit geeft BlockFi in wezen het recht om met uw geld om te gaan op een manier die zij passend achten en bovendien is er geen garantie dat u nieuwe activa ontvangt die zijn gegenereerd door een hard fork, en renterekeningen worden ook niet gedekt door een verzekering tegen verliezen..

Bovendien vereist het bedrijfsmodel van het bedrijf dat BlockFi werkt met fractionele reserves voor hun cryptocurrency-bezit, net als een traditionele bank. Omdat ze ervoor kiezen om soms crypto’s te verkopen en uit te lenen om extra fiat te genereren, kan de volatiliteit van cryptocurrency-prijzen tot ongunstige resultaten leiden, aangezien leners op hun platform alleen de USD-waarde van hun lening terugbetalen..

Het bedrijf heeft echter mogelijk meer speelruimte, aangezien de meeste leningen 12 maanden duren en ze kunnen verwachten dat de minderheid van hun gebruikers plotselinge toegang tot hun cryptostortingen zal eisen..

Voordelen

 • Verdien rente op Bitcoin- en Ether-stortingen
 • Snelle liquiditeit zonder uitbetaling van crypto’s
 • Lening goedkeuring zonder traditionele kredietcontroles
 • Lening die in aanmerking komt voor Amerikaanse belastingvoordelen
 • Grote leningen beschikbaar

Nadelen

 • Gecentraliseerde service
 • Rentetarief niet vast
 • Bedrijfsmodel met fractionele reserve

Gevolgtrekking

BlockFi biedt een nuttige service voor iedereen die op aanzienlijke stapels cryptocurrencies zit en instellingen of early adopters die aanzienlijke crypto-holdings hebben kunnen vergaren, zijn goed gepositioneerd om van de service te profiteren.

Iedereen die geïnteresseerd is in het aangaan van een door cryptovaluta gedekte lening, moet minimaal $ 15.000 in Bitcoin of Ethereum hebben, wat buiten het bereik van de meeste crypto-investeerders ligt. Bovendien moet u ten minste 0,5 BTC of 25 ETH storten om rente op een BlockFi-renteaccount op te bouwen.

Desondanks biedt BlockFi in aanmerking komende personen en bedrijven een alternatieve manier om kapitaal aan te trekken en stelt het hen in staat fondsen te genereren zonder hun crypto-bezit te liquideren. Het bedrijf is transparant en voldoet aan de regelgeving, en biedt ook financiële producten tegen redelijke vergoedingen en rentetarieven.

De hoeveelheid controle die ze hebben over de activa van hun klanten, en hun voorkeur voor het verkopen en / of verhandelen van activa met winstoogmerk, maken dit een dienst die het meest geschikt is voor personen met een hoge aanleg voor het berekenen van risico’s..

Het is ook een goede optie voor cryptohouders in de VS die in staten wonen die vermogenswinstbelasting heffen, aangezien BlockFi mensen in staat stelt geld te genereren zonder hun bezit te verzilveren en aansprakelijk te worden voor vermogenswinstbelasting..

Bezoek BlockFi

BlockFi

src = “~ images \ blockfi-review-bitcoin-cryptocurrency-asset-backed-leningen.gif”

alt = “BlockFi Review”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Makkelijk te gebruiken

9.0 / 10

Reputatie

8.0 / 10

Vergoedingen

8.0 / 10

Klantenservice

8.0 / 10

Betaalmethoden

8.0 / 10

Voordelen

 • Verdien rente op Bitcoin- en Ether-stortingen
 • Snelle liquiditeit zonder uitbetaling van crypto’s
 • Lening goedkeuring zonder traditionele kredietcontroles
 • Lening die in aanmerking komt voor Amerikaanse belastingvoordelen
 • Grote leningen beschikbaar

Nadelen

 • Gecentraliseerde service
 • Rentetarief niet vast
 • Bedrijfsmodel met fractionele reserve

Bezoek ​"@context"​"http: \ / \ / schema.org \ /","@type"​"Product","naam"​"BlockFi","beeld"​"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 06 \ /blockfi-review.gif","Omschrijving"​"Terwijl blockchain-technologie en de bijbehorende economie verder volwassen worden, is een groeiend aantal projecten gericht op het leveren van diensten die de steunpilaar zijn geweest van meer gevestigde en traditionele entiteiten. Nergens is dit duidelijker dan in de gedecentraliseerde financieringssector (DeFi), en BlockFi is een vermogensbeheerplatform waarmee gebruikers geld kunnen verdienen…","aanbiedingen"​"@type"​"Aanbod","prijs"​"0.00","priceCurrency"​"​","verkoper"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beoordeling"​"@type"​"Beoordeling","beste beoordeling"​"10","slechtste beoordeling"​"0","ratingValue"​"8.20"​,"naam"​"BlockFi","reviewBody"​"Terwijl blockchain-technologie en de bijbehorende economie verder volwassen worden, is een groeiend aantal projecten gericht op het leveren van diensten die de steunpilaar zijn geweest van meer gevestigde en traditionele entiteiten. \ R \ n \ r \ nNergens is dit duidelijker dan in de gedecentraliseerde financiële sector (DeFi), en BlockFi is een vermogensbeheerplatform waarmee gebruikers rente kunnen verdienen over hun digitale activa en geld kunnen lenen door hun cryptocurrency-bezit als onderpand te gebruiken. \ r \ n \ r \ nHet project heeft tot doel de financiële door mensen toe te staan ​​hun digitale middelen te gebruiken, en door aantrekkelijke voorwaarden te bieden voor iedereen die van plan is gebruik te maken van hun platform. \ r \ n \ r \ n \ r \ nBezoek BlockFi \ r \ n \ r \ nBlockFi Overview \ r \ nBlockFi is gevestigd in New York, VS en heeft een zakelijk adres op 201 Montgomery Street, Second Floor, Suite 263, Jersey City, New Jersey 07302. \ r \ n \ r \ nHet bedrijf werd in augustus 2017 opgericht door Zac Prince en Flori Marquez, en het paar heeft met succes meer dan $ 60 mi opgehaald n financiering over vier investeringsrondes, waarvan de laatste ronde plaatsvindt in december 2018. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBlockFi heeft investeringen verworven van gerenommeerde entiteiten, waaronder ConsenSys Ventures, Kenetic Capital, SoFi, Mike Novogratz \ u2019s Galaxy Digital en Anthony Pompliano \ u2019s Morgan Creek Capital. \ R \ n \ r \ nBlockFi is geclassificeerd als een gedekte niet-bancaire kredietverstrekker en biedt leningen in Amerikaanse dollar die worden gedekt door crypto-activa en opereert onder Artikel 9 van de Uniforme handelscode die van toepassing is op beveiligde leningen. \ R \ n \ r \ nHet bedrijf dient ook UCC-1-financieringsoverzichten in bij elk van zijn leners \ u2019-staten. BlockFi houdt de crypto-activa van zijn klanten bij Gemini, een gelicentieerde cryptocurrency-exchange en geregistreerde bewaarder, en verstrekt leningen op hun bankrekeningen in de vorm van betalingen in USD. Het team is ook verbonden met de externe leenservicer Scratch, die alle leningcontracten en terugbetalingen beheert. \ R \ n \ r \ n Het platform is momenteel actief in ongeveer 35 Amerikaanse staten en onderpandopties omvatten Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) , Litecoin (LTC) en Gemini \ u2019s GUSD, met plannen om in de nabije toekomst extra crypto-activa te integreren. \ R \ nWaarom BlockFi gebruiken? \ R \ nHet bedrijf werkt in overeenstemming met de Amerikaanse federale wetten en het kernteam zijn ervaren professionals met aanzienlijke ervaring in digitale financiën en kredietverlening. Het belangrijkste verkoopargument van het bedrijf is dat het individuen in staat stelt hun crypto-bezit te gebruiken en op renterekeningen te storten of als onderpand voor leningen te gebruiken. \ R \ n \ r \ nHet team biedt ook flexibele terugbetalingsplannen met redelijk redelijke rentetarieven, en zijn bedoeld om personen te hulp te schieten die op korte tot middellange termijn contant geld nodig hebben en liever hun digitale activa in handen houden om te profiteren van eventuele toekomstige hoge prijzen. \ r \ n \ r \ n Tegelijkertijd zou iedereen die cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum kocht tegen tarieven die veel lager zijn dan de huidige prijzen van vandaag, onderworpen zijn aan aanzienlijke \ u00a0 vermogenswinstbelasting als hij zijn bezit zou verkopen. \ r \ n \ r \ nBlockFi verlicht deze problemen door crypto-gesteunde leningen in Amerikaanse dollars aan te bieden die crypto-houders onmiddellijke toegang tot fiat bieden zonder de voordelen van het bezit van cryptocurrencies tijdens een mogelijke prijsstijging te verliezen. Tegelijkertijd kan iedereen die crypto-activa bij BlockFi deponeert ook profiteren van samengestelde rente die wordt toegepast op hun holdings, wat hen een nieuwe manier biedt om passief hun portefeuillewaarde te verhogen. \ R \ nWelke services biedt BlockFi in wezen? \ R \ nBlockFi in wezen biedt twee hoofdproducten aan, namelijk hun rente- en leningaccounts. \ r \ nDe BlockFi-renterekening \ r \ nMet de BlockFi-renteaccount (BIA) kunt u samengestelde rente verdienen op uw Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) stortingen. Om elke maand rentebetalingen te ontvangen in Bitcoin of Ethereum, is het alleen nodig om de cryptocurrencies bij BlockFi op te slaan. Momenteel kan iedereen die het platform gebruikt een jaarlijks rendement van ongeveer 6% verwachten. \ R \ nDe BlockFi Crypto Backed Loan Account \ r \ nGebruikers van het platform kunnen hun Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) of Litecoin ( LTC) om een ​​lening in Amerikaanse dollars te ontvangen. Het is mogelijk om een ​​bedrag te lenen ter waarde van maximaal 50% van de gestorte activa en de rentevoet begint bij ongeveer 4,5% met een standaard looptijd van 12 maanden, hoewel BlockFi ook opties biedt om aan het einde van de lening vooruit te betalen of te herfinancieren. termijn. \ r \ n \ r \ n \ r \ nHoe werkt BlockFi? \ r \ nGebruikers kunnen cryptocurrencies op een renterekening storten of ze gebruiken als onderpand voor een lening in USD. De renterekening betaalt een variabele rente van ongeveer 6% per jaar (die maandelijks wordt samengesteld) met uitbetalingen in Bitcoin of Ethereum. Met betrekking tot de leningsrekening is het belangrijk op te merken dat, aangezien BlockFi gedekte leningen verstrekt die worden gedekt door gebruikers, cryptocurrency-holdings; ze kunnen het geld dat als onderpand wordt aangehouden wettelijk behouden als een persoon in gebreke blijft of de lening niet meer terugbetaalt. \ r \ n \ r \ n Dit werkt op dezelfde manier als een bank die een klant een hypotheek geeft en het onroerend goed als onderpand gebruikt, in in het geval dat de lener de lening niet meer aflost, kan de bank het onroerend goed weer in bezit nemen. Met BlockFi, zodra een persoon is goedgekeurd voor een lening, worden zijn activa overgebracht naar een portemonnee die wordt beheerd door Gemini en daar blijven totdat de lening is afbetaald. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n BlockFi ontvangt het onderpand, de rekening van de klant wordt gecrediteerd met Amerikaanse dollars en ze zijn verplicht om maandelijks rente over de lening te betalen voordat ze hun laatste terugbetaling gebruiken om het geleende bedrag volledig terug te betalen met behulp van fiat of Bitcoin en Ethereum . \ r \ n \ r \ nIn het geval van problemen kan BlockFi het equivalent bedrag aan cryptocurrency in bezit nemen dat nodig is om de rest van de lening af te betalen, en van leners wordt verwacht dat ze een cryptostorting doen ter waarde van minimaal tweemaal de waarde van de lening als onderpand. \ r \ n \ r \ nHet aanvraagproces kan in een paar minuten worden voltooid en gebruikers kunnen hun gewenste leenvoorwaarden specificeren en hun aanvraag indienen met een antwoord dat doorgaans een paar uur na ontvangst wordt gegeven . BlockFi heeft bepaalde vereisten met betrekking tot wie in aanmerking komt voor een lening, en om goedgekeurd te worden, is het nodig om te voldoen aan hun kwalificatiecriteria voor leningen. \ R \ nWie kan een lening afsluiten op BlockFi? \ R \ nWanneer u een lening aanvraagt, moet u Je hoeft je alleen maar aan te melden op de website, het gevraagde leenbedrag in te voeren, de crypto te selecteren die je wilt storten en je KYC / AML-informatie in te voeren voor identiteitsverificatie. BlockFi voert echter geen harde of zachte kredietcontroles uit, wat betekent dat het gebruik van het platform geen invloed heeft op uw kredietscore. BlockFi kan opereren zonder de kredietwaardigheid van zijn klanten te hoeven controleren, aangezien crypto-activa naar Gemini worden gestuurd en als onderpand worden aangehouden voordat de opbrengsten van de lening worden uitgegeven, waardoor elk risico wordt beperkt. \ R \ nDe leningscriteria \ r \ nVoordat u een lening aangaat, u zult nog steeds uw persoonlijke gegevens, socialezekerheidsinformatie en financiële geschiedenis moeten verstrekken. Om goedgekeurd te worden, moet je aan bepaalde vereisten voldoen, waaronder: \ r \ n \ r \ n \ tEen minimum van $ 15.000 aan crypto-activa \ r \ n \ tGeen pandrechten op activa (inclusief belastingrecht) \ r \ n \ tGeen faillissementen \ r \ n \ r \ nBovendien is de BlockFi Interest Account algemeen beschikbaar voor iedereen ouder dan achttien jaar. De BIA is echter niet beschikbaar voor de inwoners van landen die door de VS zijn gesanctioneerd of op een watch list staan. Bovendien is de renteaccount niet beschikbaar voor iemand in de Europese Unie of de staten New York, Connecticut en Washington. \ R \ n \ r \ n \ r \ nHoe het leenproces werkt \ r \ nHet BlockFi-team heeft geschetst het volgende proces in negen stappen: \ r \ n \ r \ n \ tMaak een account aan op \ u00a0https: \ / \ / app.blockfi.com \ / aanmelden \ r \ n \ tKlik op het tabblad Uitlenen \ r \ n \ tKlik op Meld je aan en vul de aanvraag in. \ R \ n \ tJe ontvangt binnen 24 uur een beslissing \ r \ n \ tBekijk je leningsaanbod en onderteken de leningsovereenkomst \ r \ n \ tBreng het onderpand over naar de beveiligde opslagportefeuille van BlockFi \ r \ n \ tJe ontvangt dan dezelfde dag je lening in USD via een overboeking naar je bankrekening of stablecoin naar het adres van je portemonnee naar keuze. \ r \ n \ tVoer maandelijks alleen rentebetalingen uit met USD, BTC, ETH of LTC \ r \ n \ t Betaal de hoofdsom in één betaling aan het einde van de looptijd of herfinancier tegen de huidige tarieven \ r \ n \ r \ nBlockFi \ u2019s Algemene voorwaarden \ r \ nBlockFi biedt een individuele rekening, die eigendom is van één persoon of entiteit die kan deponereni t, de cryptocurrency op de rekening overboeken of intrekken. Ze bieden ook een zakelijke rekening aan die eigendom is van een bedrijf of een andere commerciële entiteit die een rekening aanhoudt in een andere hoedanigheid dan een individuele hoedanigheid. \ R \ nBIA samengestelde rente \ r \ nBlockFi Interest Account-klanten kunnen hun Bitcoin of Ethereum storten en verdienen tot 6% rente per jaar. Dit wordt aan het begin van elke maand uitbetaald en de rente die de rekeninghouders verdienen, wordt samengevoegd, waardoor het jaarrendement oploopt tot 6,2%. Hier, met een samengestelde rente van 6%, zal een klant die op 28 februari 1 Bitcoin stort, eind maart een saldo van 1,005 BTC hebben. Dit proces herhaalt zich maand na maand en laat de klant 2 maanden later achter met 1.062 BTC en gaat door totdat de klant besluit zijn geld op te nemen. \ R \ n \ r \ nBlockFi onthulde in een recent persbericht dat ze de volgende tariefaanpassingen zullen maken op BIA-rekeningen vanaf 1 juni 2019: \ r \ n \ r \ n \ tBTC-saldi boven 25 BTC zullen 2,15% rente verdienen (voorheen 2% rente). Alle saldi tussen 0,5 BTC en 25 BTC blijven 6,2% APY verdienen Het tarief voor stortingen tussen 25 ETH en 100 ETH zal dalen van 6,2% naar 3,25% APY \ r \ n \ t Saldi boven 100 ETH zullen dalen verdien 0,2% APY \ r \ n \ r \ n \ r \ nDe minima en maxima voor de BIA \ r \ nEr zijn geen minimum of maximum stortingen voor de BlockFi Interest Account. Desondanks genereren alleen deposito’s van meer dan 0,5 BTC of 25 ETH feitelijk rente. Saldi tot en met 25 BTC of 250 ETH (gelijk aan respectievelijk ongeveer $ 130.000 en $ 40.000) zullen de 6,2% APY-rente verdienen. Voor saldi boven deze limiet geldt een trapsgewijze rente van 2%. Dit betekent dat als u 25,5 BTC op een BIA-account heeft, de eerste 25 BTC 6,2% rente oplevert, terwijl de resterende 0,5 BTC 2% rente oplevert. \ R \ n \ r \ n \ r \ nCrypto-leningbepalingen \ r \ nBlockFi-leningen beginnen met een rentetarief van 4,5% met een extra opstartvergoeding van ongeveer 1% tot 2% en hebben over het algemeen een looptijd van 12 maanden. Bovendien bepaalt de loan-to-value (LTV) -ratio het bedrag aan crypto-onderpand dat moet worden gestort voordat een lening wordt afgesloten, en BlockFi biedt LTV’s tot 50% met BTC, ETH of LTC geaccepteerd als onderpand. \ R \ n \ r \ nBlockFi-leningen zijn \ u00a0-rente-alleen en van klanten wordt verwacht dat ze alleen rente betalen tijdens hun maandelijkse betalingen, waarbij aan het einde een eenmalige betaling voor het resterende bedrag vereist is. \ r \ nIs BlockFi veilig? \ r \ nAssets die met BlockFi zijn gedeponeerd, worden veilig opgeslagen op een uniek portefeuilleadres dat door Gemini wordt gegenereerd. De beurs heeft een vergunning van het New York State Department of Financial Services, is een fiduciaire onder de New York Banking Law en houdt zich aan strikte vereisten inzake kapitaalreserve en bankconformiteitsnormen. Gemini heeft ook dekking voor digitale activa en voldoet aan SOC 2 Type 1-beveiliging op zowel zijn beurs- als bewaarplatform. Gemini staat ook bekend als een van de veiligste beurzen in de sector en maakt gebruik van beveiligingsprotocollen die omvatten koude opslag, tweefactorauthenticatie (2FA) en Amazon Web Services-hosting. Alle activa die als onderpand voor een lening worden verzonden, worden overgebracht naar het koelopslagsysteem van Gemini en deze offline opslag helpt het geld van gebruikers te beschermen tegen cyberaanvallen. BlockFi maakt ook gebruik van 2FA en gebruikers worden gevraagd om een ​​wachtwoord en verificatiecode in te voeren die zijn gegenereerd door een authenticator-app, bij het inloggen. \ R \ n \ r \ nBlockFi behoudt zich ook het recht voor om rente te genereren over activa op renterekeningen door te lenen ze aan institutionele en zakelijke leners. Om de prestaties van de lening te garanderen, leent BlockFi echter cryptovaluta op voorwaarden met overmatig onderpand (vergelijkbaar met de structuur van onze door cryptovaluta gedekte leningen), en maakt het gebruik van een geautomatiseerd risicobeheersysteem dat de posities 24/7 bewaakt en hetzelfde risico biedt. -beheersysteem dat wordt gebruikt met BlockFi \ u2019s cryptogerelateerde leningen. \ r \ nIs BlockFi geschikt voor beginners? \ r \ nVanwege de geschiktheidseisen voor het aangaan van een door cryptovaluta gedekte lening, lijkt het platform geschikt voor meer gewiekste mensen met ervaring met zaken en investeren. Er zijn echter geen minimale stortingen voor de BlockFi-renteaccount die aantrekkelijk kan zijn voor beginners, hoewel alleen stortingen van meer dan 0,5 BTC of 25 ETH daadwerkelijk rente opleveren. Nogmaals, dit kan een te hoog minimum blijken te zijn voor een beginner, tenzij ze onlangs specifiek voor dit doel cryptocurrencies hebben gekocht. \ R \ n \ r \ n Desondanks probeert BlockFi tegemoet te komen aan nieuwere marktdeelnemers door een groot aantal bronnen op hun website en deze omvatten een informatiecentrum, een blog, een pagina met veelgestelde vragen en een leningcalculator. Het aanmeldingsproces van BlockFi is vrij eenvoudig en iedereen die een renterekening opent, kan binnenkort passief samengestelde rente verdienen, maar de leningrekeningen zijn ingewikkelder om te begrijpen met betrekking tot het beperken van risico’s. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nIn het geval dat uw cryptoportefeuille in waarde daalt, moet u mogelijk extra geld storten en meer onderpand storten. Iedereen die bijvoorbeeld een lening aangaat van $ 100.000 aan Bitcoin komt in aanmerking voor een geleend bedrag van $ 50.000 vanwege BlockFi’s loan-to-value-ratio van 50%. \ R \ n \ r \ nAls de prijs van Bitcoin daalt met 30% en het onderpand daalt tot $ 70.000 in waarde, de leningopbrengst van $ 50.000 is gelijk aan 70% van de waarde van het onderpand, aangezien 50.000 gedeeld door $ 70.000 in de buurt van 70% komt. Deze drempel zorgt ervoor dat er een triggergebeurtenis plaatsvindt en na melding door BlockFi heeft u 72 uur de tijd om meer onderpand bij te dragen om uw lening verder te ondersteunen. \ R \ n \ r \ nHet team geeft echter de voorkeur aan een buffer van een 50% waardevermindering voordat een triggergebeurtenis wordt uitgegeven, wat betekent dat het LTV-tarief kan worden aangepast om dit te vergemakkelijken. \ R \ n \ r \ nAl met al is BlockFi meer geschikt voor personen met enige ervaring in zakendoen of investeren, of instellingen die samengestelde rente willen verdienen op hun crypto-bezit. De vluchtige aard van de cryptocurrency-markt betekent echter dat iedereen die bijna een jaar bij de ruimte betrokken is, een goed begrip moet hebben van het potentieel voor aanzienlijke prijsbewegingen. \ R \ nEen aantal aandachtspunten \ r \ nOndanks het omgaan met cryptocurrencies , BlockFi exploiteert een vrij gecentraliseerde dienst en stelt in zijn servicevoorwaarden dat de rente op BIA’s niet vaststaat en elke maand kan worden gewijzigd. Ze geven ook aan dat ze effectief eigenaar worden van uw geld en zal een bedrag van dergelijke cryptocurrency afzonderlijk of samen met andere eigendommen verpanden, opnieuw in pand geven, hypotheek geven, opnieuw hypotheceren, verkopen, uitlenen of anderszins overdragen of gebruiken, met alle bijbehorende eigendomsrechten. \ r \ n \ r \ nDit geeft BlockFi in wezen het recht om met uw geld om te gaan op een manier die zij passend achten en bovendien is er geen garantie dat u nieuwe activa ontvangt die zijn gegenereerd via een hard fork, en renterekeningen worden ook niet gedekt door verzekeringen. tegen verliezen. Bovendien vereist het bedrijfsmodel van het bedrijf dat BlockFi werkt met fractionele reserves voor hun cryptocurrency-bezit, net als een traditionele bank. Omdat ze ervoor kiezen om soms crypto’s te verkopen en uit te lenen om extra fiat te genereren, kan de volatiliteit van cryptocurrency-prijzen tot ongunstige resultaten leiden, aangezien leners op hun platform alleen de USD-waarde van hun lening terugbetalen. \ R \ n \ r \ n Het bedrijf heeft mogelijk meer speelruimte aangezien de meeste leningen 12 maanden duren, en ze kunnen verwachten dat de minderheid van hun gebruikers plotselinge toegang tot hun cryptostortingen eist. \ r \ n \ r \ nPros \ r \ n \ r \ n \ tRente op Bitcoin- en Ether-stortingen \ r \ n \ tSnelle liquiditeit zonder uit crypto’s te verzilveren \ r \ n \ tLening goedkeuring zonder traditionele kredietcontroles \ r \ n \ tLeen in aanmerking voor Amerikaanse belastingvoordelen \ r \ n \ tGrote leningen beschikbaar \ r \ n \ r \ nCons \ r \ n \ r \ n \ tGecentraliseerde service \ r \ n \ tRente niet vast \ r \ n \ tFractionele reserve bedrijfsmodel \ r \ n \ r \ nConclusie \ r \ nBlockFi biedt een nuttige service voor iedereen die op aanzienlijke stapels cryptocurrencies en instellingen zit of early adopters die in staat zijn geweest om aanzienlijke crypto-holdings te vergaren. ll gepositioneerd om te profiteren van de service. \ r \ n \ r \ nIedereen die geïnteresseerd is in het afsluiten van een door cryptovaluta gedekte lening, moet ten minste $ 15.000 in Bitcoin of Ethereum hebben, wat buiten het bereik van de meeste crypto-investeerders ligt. Bovendien moet u ten minste 0,5 BTC of 25 ETH storten om rente op een BlockFi-renteaccount op te bouwen. \ R \ n \ r \ nDesondanks biedt BlockFi in aanmerking komende personen en bedrijven een alternatieve manier om kapitaal aan te trekken en hen in staat te stellen fondsen zonder dat ze hun crypto-bezit hoeven te liquideren. Het bedrijf is transparant en voldoet aan de regelgeving, en biedt ook financiële producten tegen redelijke vergoedingen en rentetarieven. \ R \ n \ r \ nDe hoeveelheid controle die ze hebben over de activa van hun klanten en hun voorkeur voor verkoop en \ / of het verhandelen van activa voor winst, maken dit een service die het meest geschikt is voor personen met een hoge aanleg voor het berekenen van risico’s. Het is ook een goede optie voor cryptohouders in de VS die in staten wonen die meerwaarden in rekening brengen belasting omdat BlockFi \ u00a0mensen in staat stelt geld te genereren zonder hun bezit te verzilveren en aansprakelijk te worden voor vermogenswinstbelasting. \ r \ nBezoek BlockFi","auteur"​"@type"​"Persoon","naam"​"Eugene Kem"​,"datum gepubliceerd"​"10-02-2020"​,"additioneel type"​"ongedefinieerd","bijnaam"​"ongedefinieerd","prijs"​"ongedefinieerd","onderscheidingen"​"ongedefinieerd","merk"​"ongedefinieerd","categorie"​"ongedefinieerd","kleur"​"ongedefinieerd","diepte"​"ongedefinieerd","ondubbelzinnige beschrijving"​"ongedefinieerd","gtin"​"ongedefinieerd","gtin12"​"ongedefinieerd","gtin13"​"ongedefinieerd","gtin14"​"ongedefinieerd","gtin8"​"ongedefinieerd","hoogte"​"ongedefinieerd","identifier"​"ongedefinieerd","logo"​"ongedefinieerd","mainEntityOfPage"​"ongedefinieerd","materiaal"​"ongedefinieerd","model-"​"ongedefinieerd","mpn"​"ongedefinieerd","nsn"​"ongedefinieerd","Product-ID"​"ongedefinieerd","productie datum"​"ongedefinieerd","aankoopdatum"​"ongedefinieerd","datum van publicatie"​"ongedefinieerd","hetzelfde als"​"ongedefinieerd","sku"​"ongedefinieerd","slogan"​"ongedefinieerd","url"​"ongedefinieerd","gewicht"​"ongedefinieerd","breedte"​"ongedefinieerd"​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me