Højt udbytte på Ethereum: Dai Savings Rate Hits 7,75% & It’s Turning Heads

Maker DAI

Den dollartilknyttede Dai stablecoin er blevet et af de mest lovende projekter i det blomstrende Ethereum-økosystem, og stablecoinens opstigning er også klar til at fortsætte, hvis dens unikke afkastmekanisme fortsat kan tilbyde imponerende afkast.

Faktisk, i hvad der er blevet den seneste pandehøj tråd omkring Dai, stemte Maker (MKR) tokenholdere – forvalterne af Dai – bare for at øge Dai Savings Rate, eller DSR, fra 6 procent til 7,75 procent.

Fortryllelsen er blevet afgivet&# 129497; ‍♂️

Den nye #Dai Besparelsesprocent er 7,75%https://t.co/7dbAV5VZUl #MuchCoolerDai

– Maker (@MakerDAO) 26. januar 2020

DSR blev introduceret i november sidste år og er en ny mekanisme for Dai, der giver sine bagmænd endnu et monetært løftestang, hvorigennem de kan opretholde stablecoin’s $ 1 pind.

Hvordan fungerer det? Kort sagt kan brugerne låse deres Dai i en speciel smart kontrakt for automatisk at begynde at indsamle interesse. Dette system påvirker efterspørgslen, hvilket igen påvirker pinden.

Hvad det vi har set hidtil, har DSR støt været stigende siden sidste efterår, hvilket gør det mere attraktivt for investorer. Selvfølgelig kan denne sats gå op eller ned og bestemmes løbende af MKR-vælgere. Men hvis det forbliver så højt eller går højere, kan Dai-adoption – og Ethereum-adoption i forlængelse – se en velsignelse.

The Early Killer Ethereum Use Case?

Der er ingen steder i verden i dag, hvor du kan tage en lille mængde penge ind i en traditionel murstenbank for at åbne en opsparingskonto, der ville hente 7,75 procent i årlig rente.

Dai og dets DSR muliggør den slags udbytte, og det gør det også digitalt og tilladelsesløst – veje, der tilbyder UX-fordele (User User Experience) i forhold til vigtige aspekter af mainstream-bank.

“Dette er et aktiv, der er knyttet til dollaren, og tjener cirka 4 gange, hvad amerikanske banker tilbyder på opsparingskonti, der er tilgængelige for alle, hvor som helst,” Camila Russo, skaberen af ​​The Defiant-nyhedsbrevet, for nylig bemærkede.

Det er imponerende ting. Og selvom der helt sikkert er forskellige risikoovervejelser på arbejdspladsen, er det for Ethereum-fortalere svært at se DSR ramme 7,75 procent som noget andet end en stor succes, der er værd at evangelisere. Selv når DSR sad lavere på 6 procent, voksede samfundets snak allerede med hensyn til at fremhæve satsens akut attraktive udbytte.

SuperBowl-annonce.

Billboards overalt i San Francisco.

Facebook-annoncer.

Google AdWords.

“6% årlig rente på din opsparing, ingen papirarbejde kræves”.@RuneKek https://t.co/TS3zWHZzEx

– Alex Masmej ☄️ (@AlexMasmej) 26. januar 2020

Mere opmærksomhed og mere efterspørgsel betyder, at flere brugere vil blive ombord, hvilket tyder på, at DSR – hvis det forbliver højt – skulle blive mere populært og dermed en stadig mere opmærksom mulighed for investorer, først i kryptoøkonomien og derefter senere måske ud over.

“En stigning i Dai-spareprisen vil øge efterspørgslen efter at købe Dai på en børs, deponere den købte Dai i DSR-kontrakten og tjene renter,” har Ethereum Price-skaberen Nick Cannon passende forklaret.

60% af alt DAI er låst på en DeFi-opsparingskonto

Lad mig konvertere til normal tale:

DSR = besparelser med Fed (laveste risiko)

Forbindelse = opsparingskonto m / kommerciel bank

DyDx = opsparingskonto med en specialbank

(h / t @spencernoon Vores netværk nyhedsbrev!) pic.twitter.com/GM9i9dkvF7

– Ryan Sean Adams – rsa.eth (@RyanSAdams) 24. januar 2020

Variation er krydderiet ved DeFi

Det mest interessante ved Dai er, at det er en ikke-suveræn programmerbar dollar bygget oven på Ethereum. Det betyder, at det kan eksperimenteres med og udvides på alle mulige interessemåder.

Overvej f.eks., Hvor mange versioner af Dai der allerede er, og tingene er stadig ret tidlige. Hilsen af ​​en fremragende liste sammensat af ConsenSys Jordan Lyall, er der i øjeblikket næsten 30 eksisterende Dai-sorter, f.eks. Dai, Sai, cDai, aDai, rDai osv.

Hver af disse sorter bringer noget andet til bordet, og decentrale finansieringsprojekter kan udnytte og gentage deres unikke brugssager på praktisk talt uendelige måder.

En af de nyeste tilføjelser til Dai arenaen er “Chai”, som symboliserer DSR, så brugerne ikke behøver at låse deres egen Dai direkte for at udnytte det, DSR er til enhver tid direkte.

Det er bare et interessant og nyt eksempel på, hvordan Dai nu er i centrum for et boom i DeFi-innovation, som generelt lover godt for Ethereum fremadrettet..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me