Inde i MANTRA DAO: Ecosystem of DeFi Services Powered by Polkadot Tech

MantraDAO

Ethereums decentrale finansieringsarena har set begyndelsen på breakout-succes i 2020, men med stigningen i DeFi kommer udsigten til, at andre kommende smarte kontraktplatforme og de kæder og dApps, de driver, vil være i stand til at fjerne aktiviteten for sig selv i sektoren.

For at være sikker er Ethereums føring her resolut for nu. Men det betyder ikke, at der ikke er konkurrenter, der allerede planter kimplanterne til deres egne DeFi-haver. En af disse konkurrenter er Polkadot.

Polkadot er et netværk med flere kæder, hvilket i det væsentlige betyder, at det er en blockchain af blockchains, hvor interoperabilitet mellem disse kæder, kaldet parachains, gør dem åbne og indbyrdes forbundne snarere end silede. Til dette formål udviklede Polkadot-teamet Substrate, en ramme for let at oprette nye kryptokurver og blockchains.

Naturligvis er Polkadot et ungt projekt, da dets oprindelige version først lige blev lanceret i maj 2020. Men netværkets Substrate-teknologi baner allerede vejen for DeFi-tjenester i Polkadot-økosystemet. Et godt eksempel på denne dynamik er fremkomsten af ​​den substratbaserede MANTRA DAO.

En DeFi-platform til Polkadot

Kort sagt, MANTRA DAO er en decentral applikation, der styres af samfundet, eller dApp, bygget på Rio Chain, en blockchain understøttet af Polkadots Substrate-infrastruktur. I kernen har MANTRA-platformen tre søjler, som er udlån, indsats og styring.

Som sådan, MANTRA’er Nøgletilbud centrerer omkring kryptonative indtjeningsmuligheder som decentral udlån og opsparing af tjenester såvel som ikke-frihedsberøvende kryptostaking. Desuden styrer og tilskynder projektets styringssystem interessenter til at styre MANTRA til en velafstemt og effektiv platform.

Et nav til opsætning af Polkadot-aktiver

Da Polkadot er struktureret omkring parachains interoperabilitet, er det indlysende, at projekter over tid vil sprede sig ovenpå det. Derfor positionerer MANTRA DAO sig for at blive et ikke-frihedsberøvende hub for Polkadot-baserede aktiver og videre.

Faktisk vil MANTRA ud af porten støtte indsats for Polkadots DOT-token og KSM, det oprindelige token for Kusama, Polkadots samfundsforskningsnetværk. OM, MANTRA DAOs styretegn, vil også blive understøttet af gruppens indsatsplatform.

Alligevel har MANTRA også sat sine øjne ud over Polkadot. F.eks. Har DAO til hensigt at levere ikke-frihedsberøvende indsatsstjenester til en række generelle delegerede Proof-of-Stake-aktiver (DPoS) -aktiver, herunder ADA, BAND, ELA, EOS, TRX og XTZ. Derudover planlægger DAO at støtte indsatsen omkring ligetil Proof-of-Stake (PoS) aktiver som ETH 2.0 og DASH også.

NøglefunktionerNøglefunktioner

Især opkræver platformen oprindeligt ikke stakingstjenestegebyrer for Polkadot-baserede aktiver, selvom det vil kræve dem for DPoS-aktiver. Denne dynamik kan føre til, at MANTRA DAO bliver et førende hub for tidlig indsats i Polkadot-økosystemet.

Alligevel har platformen en anden staking-centreret service i værkerne, der kaldes MANTRA POOL. Denne pulje fungerer som et kryptobesparelsesspil: Tjenesten vælger tilfældigt vindere til at modtage ugentlige nedskæringer af de indsatsbelønninger, der genereres af MANTRA DAO Foundation, en separat juridisk enhed med fokus på at fremme MANTRA-økosystemet.

En fjerdedel af de indsatsbelønninger, som Fonden har optjent, øremærkes til opspilsspillet, og disse belønninger fordeles, når de kommer, dvs. en kurv med aktiver som DOT, OM, KSM osv. For at deltage i spillet skal brugerne enten brænde en OM pr. Indgangsbillet, eller de kan kvalificere sig til automatiske indgange, hvis de scorer højt nok i MANTRA DAOs reputaitonprotokol, KARMA.

Cross-Chain udlån broer

Udlån har været den hotteste krog i Ethereums DeFi-bølge i år, og MANTRA DAO ønsker at udnytte den varme.

Det skyldes, at et tidligt fokus for platformen vil være at bygge “tværkædebroer til eksisterende open source DeFi-udlånsprotokoller, såsom Compound, for at tilbyde vores brugere adgang til udlånsrenter for Ethereum-baserede aktiver.”

Det er en smart, hvis du ikke kan slå dem tilslutte sig en tilgang, der giver Polkadot-brugere mulighed for at få adgang til det bedste, som Ethereums udlånssektor har at tilbyde. Men dette er kun starten på MANTRA DAOs udlånsplaner.

Til sidst omfatter platformens køreplan, at den omfatter tredjepartsudbydere af tjenesteudbydere “på tværs af flere blockchains”, men med fordelene ved alt dette blandes til en simpel brugergrænseflade.

Endnu længere nede ad vejen planlægger projektet at bygge sin egen udlånsalgoritme og stablecoin, som a la MakerDAO har gjort i Ethereum-økosystemet. Forskellen er, at MakerDAO-lån kun kan være sikkerhedsstillet med Ethereum-baserede tokens, mens MANTRA DAO mere nemmere vil tillade tværgående aktiver med sikkerhed. Dette betyder, at brugerne vil være i stand til at optage lån denomineret i MANTRA DAOs USDOM stablecoin ved hjælp af aktiver fra kryptoøkonomien.

DeFi for Fællesskabet, af Fællesskabet

Styring har været et af de hotteste emner i kryptoøkonomien i år. MANTRA DAO gør det til hjertet i sit projekt ved hjælp af sit OM-token, som brugerne vil stole på for at bestemme parametrene for DAO’s DeFi-tilbud. Projektets bygherrer forklarede kort fortalt med Blockonomi:

”For at fremsætte et forslag og stemme inden for MANTRA DAO-økosystemet, skal et medlem først have og satse OM. Hver indsat OM repræsenterer 1 stemme inden for MANTRA DAO-systemet. For at kunne foreslå et emne til afstemning skal brugerne deponere OM $ 100 som sikkerhed. Hvis forslaget mislykkes, mister de OM, men hvis forslaget godkendes af rådet, fortsætter afstemningen. Hvis forslaget modtager et simpelt flertal (51%) af stemmerne fra de gyldige vælgere (staking OM), vil indskyderen modtage deres OM tilbage samt et ekstra beløb KARMA for at hjælpe økosystemet. ”

Denne afstemningsproces finder sted i løbet af en måned med hver uge dedikeret til 1) forslag, 2) evaluering af forslag, 3) afstemning om forslag og 4) forslag implementeringer.

Desuden vil MANTRA-vælgere hver 24. måned være medlemmer af et MANTRA DAO-råd, en slags udøvende gren af ​​den decentrale organisation. Organet starter ved 5 medlemmer og begrænses til 9, hvor ulige nummerering altid er ansat for at forhindre bånd under rådets afstemninger. Rådsmedlemmer vil også have en periode på 5 år.

Denne strukturering tillader desuden oprettelse af underråd inden for MANTRA DAO, selvom disse mindre råd vil være underlagt hovedrådets vetoret.

Opbygning af Fællesskabet

MANTRA DAOs økosystem opbygger ikke sig selv. Til dette formål kan tilskud hjælpe med at fremme og tiltrække talentfulde bygherrer omkring platformens infrastruktur.

Derfor opretter MANTRA DAO Foundation faktisk et tilskudsprogram, der vil øge indsatsen for at oprette nye applikationer og bruge sager omkring MANTRAs tech- og OM-tokens. Følgelig vil disse tilskud være denomineret i OM eller USDOM stablecoin og vil være mellem $ 5.000 og $ 100.000 i værdi.

Konklusion

Hvis der nogensinde var tid for ikke-Ethereum-platforme til at smide handsken ned og forsøge at få markedsandele i DeFi-arenaen, er det nu. Sektorens brand i øjeblikket, og det bedste tidspunkt at komme videre på den virkelighed var i går. MANTRA DAO, som en substratbaseret blockchain på Polkadot, er bestemt en af ​​disse handskekastere.

For nu er det umuligt at sige, om projekter som dette vil være i stand til alvorligt at indhente Ethereums DeFi-voldgrave, men MANTRA DAO giver det en chance, og det har en reel mulighed for at blive et tidligt DeFi-knudepunkt i Polkadot-økosystemet. Hvis DeFi til sidst bliver multikæde, vil denne DAO være godt placeret i overensstemmelse hermed.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me